AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
Akp-Mhp Korku Filmi Korkuyor Korkak Recep Tayyip Erdoğan Devlet Bahçeli
Hayır bir fotoğrafla adamı resmen vatan haini ilan edeceksiniz ayıp yahu!! Belki adam karısını el üstünde tutuyor, mutlu ediyor ne olmuş yani bir fotodan bu kadar eleştiriyorsunuz. Soru sahibi tam bir provakatör zaten.
Provakatörun önde gideni
Ne olmuş? Eşi değil mi aynı yatakta yatıyor elini öpünce kadın aşağılanmış mı oluyor. İyice asimile oldunuz. Gelenek örf adet diye bir olgu var? Şiddet yok taciz tecavüz yok. Gereksiz duyar kasma..
Nick nasilda kendini betimlemiş
Hahahsh 😅
@korkuluk32 aynen öyle
Kadın zorla öpmüyor ki siz niye takıldınız buna. Erkek öpünce modern kadın öpünce gerici mi oluyor anlamadım ki.
Nezaket ve centilmelik icinmiş erkek kadının elini öpüyormuş onların modernlik anlayışı kendilerine kadar😂
Bence buda modern bir davranış bence keşke her kadın bu kadar modern olsa
Eş atadır, bu hareket de saygı göstergesidir. Bir gariplik göremedim, her şeyi abartır olduk!
Tabi ki göremezsin, sindirilmiş bir toplumda!
Zamanında ülkücü birinin öldürülmesinden yargılanmış ve başörtüsüne karşıymış bizim komünist solcular dönünce sağlam dönüyolar tiplere bak ahhah
Ben bunda abes bir şey göremedim. Bizim ülkemiz kadar her şeyi boş beleş gündem oluşturan bir ülke yoktur sanırım.
Tabi ki sizin için normalleşmiş bunlar
Ne alaka kardeşim boş yapma, sizin için bizim içini mi var bunun eşler arasında normal bir durum bu. Bayramlarda uygulanan örf gereği, kadının değerini düşürmez aksine eşiyle olan bağlılığı ve muhabbeti arttırır.
Boş yapan sensin, devlet adamı sokak adamlığı değil. Böyle şeyleri hangi ülkenin devlet adamı paylaşıyor. Karısıyla yan yana gelip fotoğraf koysa emin ol kimse ses çıkarmazdı. Bu kadar malum partiyi dolaylı yönden savunma yarışına girmeyin.
Siyasi görüşüm yok hiç olmadı da, olaya sadece fotoğraf üzerinden eşlerin birbiri üzerindeki bağlılık ve muhabbet gözüyle bakıyorum. Senin gibi provokatif yaklaşmıyorum, el öpmek ve öptürmek büyükler arasında olduğu gibi eşler arasında da vardır.
İster elini öpsün ister kıçını
ülkeyi ilgilendiren ekonomi , oda bitik vaziyette.
Kadinda adamda birbirinin ellerini opebilir. Olay olan ne
Paylaşması saçma olmuş ama bu Türk aile geleneğinde var. Büyükelçi de olsa geleneksel insanlar işte.
Sorunun sahibi acil bir şekilde cinsiyetini değiştir. Algı operasyonu ajanı gibisin.
Amaç ne ki? Kadını aşağılamak mı?
Çoğunluğun istediği şekilde
Erkeklerde kadınların elini öpüyor ne fark eder
Erkekler kadınların elini centilmen olduğu için nezaket gereği kadını yüceltmek ve kadını üstün kılmak için buse şeklinde öper alnına koymaz bir restoranda ya da cafeterya'da servis önce hanımefendiden başlar hanımefendilerin kapıları açılır öncelik verilir.
Erkekler kadının elini nezaketen öper bunu kutsamaz. Ama alnına koymayı küçükler büyüklere yapar büyüklerimize değer verdiğimiz için..
@bensherlock Sacmaladiniz!
Çokta büyütülcek bişi değil buda bir nezaket sayılır tıpkı kadınların ellerinin öpülmesi gibi bence. Nasıl bir açıdan baktığımız önemli tabi
haberin kaynağını iyice araştırın ondan sonra soru sorun.
Allah Allah asla opmezdim
Akp sasirtmiyor
Bayram harçlığı da vermiş mi acaba 😂
Sanane kardeşim seni neden rahatsız etti? Git sende kadını elini öp onu paylaş etkileşim olur.
E ne var bunda? Öpemez mi elini
Ne mide bulandırıcı oldular iyice
Başımıza ne geldiyse bu kic öpme sevdasından geldi
Senin kadar boş bir fenomen yok herhalde.
Ahahahha niye babasimi ki
İyiki elini öptürürken çekmiş 😂
😂😂😂
Ne güzl büyük küçüğün elini öpüyor😁
Kendini batırmış 😂😂😂😦😂
Sorun o. o değilse de öyle anlayamamış şahıs😁
Pöff bune allesen
Reisleri Bizi 18 Yıldır Öpüyor Ama Elimizden Değil
Saçma!
Buradaki amaç neymiş
Annelerimiz de öpüyor ne olmuş sanki
Abartmayinn