#Anneyekalkanellerkırılsın hashtagi ile Türkiye bu kızı konuşuyor. Annesine el kaldıran birini gördüğünüzde tepkiniz ne olur?

Selam..
Bugün gördüğüm bir haber beni derinden yaraladı. Her akşam, her sabah. Mütemadiyen her an. Babasını kaybetmiş bir kız çocuğu olarak annemin varlığına şükrediyorum. Annem, annem deyip üstüne toz kondurmayanlardanım. Eminim çoğumuz için durum böyledir.

Ancak gördüğüm haberde olan şuydu;
#Anneyekalkanellerkırılsın hashtagi ile Türkiye bu kızı konuşuyor. Annesine el kaldıran birini gördüğünüzde tepkiniz ne olur?
Yukarıda fotoğrafı olan anne ve üst kısımdaki de kızı. Bir ayakkabı mağazasına gidiyorlar. Kızın istediği ayakkabıyı almayan bir anne var. Almama sebebi belki maddi sebepler. Belki ihtiyacı yok. ya da bu sebep hiç önemli değil. Bunun üzerine kız annesini hırpalıyor ve merdivenlerden aşağı ittiriyor. Diğer müşterilerde bu duruma müdahale edip ağlayan ve canı yanan anneyi kaldırıyor. Bu arada kız bağırmaya, çığlık atmaya devam ediyor ki çok çok sinir oldum bu kıza. Bir yandan da yardım edenlere de laf söylüyor. Allah'tan ki o hanımlar kıza gereken cevabı veriyor.

Görüntülerini buyurun izleyin;
Mağazadaki müşterilerden biri bu olayı görüntülüyor ve ibreti alem için yayınlıyor.
#anneyekalkanellerkırılsın hashtagıyla Twitter da Türkiye gündemine bomba gibi düşen bu olay aslında çok şeyi hatırlatıyor. Saygıyı, maneviyatı, kadir kıymet bilmeyi, vefayı ve daha çok çok bir çok şeyi.

Ve en çokta;

Allah evladın da hayırlısını versin sözü ile peygamber efendimizin 'Cennet, annelerin ayakları altındadır.. ' Hadis-i şerifini. hatırlatıyor.

Peki senin gözünün önünde annesine el kaldıran biri olsa nasıl bir tepki verirdin?#funda #anneyekalkanellerkırılsın #annemmm