Fotoğrafın manasını ve ne anlama geldiğini soran ağır gerizekali'dır veya salaga yatıyordur

Atatürk bugün burda özgürce dinimi eğitimi sağlığımı ve en önemlisi özgüven verip beni birey yapma yolunda önemli bir önderdir. Malesefki kadınlardan korkuyorlar ve korkularını bastırmak içinde hayasızca insan dışı yakıştırmalarda bulunuyorlar, soruyorum onlara ne kadar adamsında bir kadından korkuyorsunuz. Türküz Türkçüyüz Atatürkçüyüz!
Kadınlarla alıp veremedikleri yok! Atatürke nasıl karşı çıkarım kararlarını kaldırır unuttururum diye düşünüyor şizofrenler.
İyi bari gazeteci olabilmişler.
#SenRahatUyu
#TEKADAM

İşte tam cumhuriyet kadını👏Helal olsun kardeşim
Parti kur oy verek kanks
Atatürk'ün zamanındaki türk kadınları kimler biliyor musun? Küçük çocuğunu bırakıp " bebem bensiz büyür vatansız büyümez " diyen, savaşta vurulunca öleceğini anladığında askerin dikkati dağılmasın diye ölmeyi bekleyen, askerler için mermi yapan türk kadınları, KS'ye gelip erkek arkadaşımı nasıl azdırırım, hamileyim nasıl düşük yaptırırım diyen kızlar değil. Lafım sana değil Atatürke de değil profiline baktım öyle birisi değilsin alınmak isteyen alınsın.
@YürüyenMantık harbi ismin gibi mantıklı konuştun
O mallar yinede sakallı şeytanın kıçından ayrılmazlar çünkü ikinci sınıf insan olmayı kabullenmiş ahmaklardır.. Orada kasılarak oturan bıyığına köpeklerin mıçtığı deyyus da erkeğim diye ortada gezer..
Atatürk'ü sevmeyen kadınları anlamıyorum, çok tuhaf lan. Atatürk olmasaydı kendi başlarına sokâğa çıkamayacaklardı.
Cevap
2Cevap
Gurur kaynağım Mustafa Kemal Atatürk, eğer bugün Macaristan da , Suriyeli birisine çelme takıp , yere düştüğü gibi olmadıysak Atatürk'e borçluyuz.
Arkada bir adet şerefsiz kadınları kesiyor. Müslümanım demenin namuslu olmakla bir alakası olmadığının kanıtı
Her şey için atatürke teşekkür ederim. Avrupa kadın hakları olmadığı zaman türk kadına hak veren muazzam atam
Eşitlik için Atatürk e teşekkür ederim.
Görçök öslöm bö dögöl,
İslamı illa birinden öğreneceksen hz. Muhammed (s. a. v) den öğren müslüman olup olamayacağını bilmediğin birinden değil.
@YürüyenMantık Muhammed'in hayatını nerden öğreneceğiz? Hayatı hakkında anlatılanların doğru olup olmadığını nereden bileceğiz?
Atatürk e her türlü teşekkür ve minnet borçluyuz
Keske ülkemizde herkes uysa Atatürk'e
Kesinlikle...
Atatürk 😍😍
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar