Çin daha kendi ülkesinde buna kullanım onayı vermemiş biz alıyoruz. Dünya tarihine geçeceğiz bir ülkede aşı üretiliyor ama o ülke kendisinde kullanım izni vermiyor. Bu kadarına da pes..
Çin'den aldığımız covid-19 aşılarına Çin hükümeti kendi topraklarında kullanım onayı vermemiş! Bu aşıyı vurulacak mısınız?
Aşılar hakkında çok temiz dusuncelere sahip degilim Sadece covid icin gecerli degil. Kendimce komplo teorilerim mevcut. Hem hasta edip hem ilac buldum diye naaralar atmak bana hiç mantıklı gelmiyor. Bu durum dogumda K vitamini adi altinda vurulan asiyla basliyor silsile boyle devam ediyor. Yillardir herkes kanser oluyor biri de cikip demiyor ki kansere care buldum!!! Bulmazlar bulsalar da izin vermezler ilac sektoru bunun ticareti var bu hayatta. Covid aşisini direnebildigim yere kadsr vurdurmayacagim
2 kez korona geçirdim daha dün antikor testi yaptırdım ve çok düşük çıktı kaç kez geçirmiş olman hiç önemli değil aşı vurulmak zorunda. Ayrıca bu korona geçiren insanlar aşı vurmasın fikri çok saçma devlet nasıl buna karar vermiş hayret ediyorum korona geçirenlerin antikorları yerlerdeee. Valla ben artık çin mi o mu diye bakmıyorum aşı olsun yeter
@cicimxs sağlam aşı olursa her şekilde bağışıklık sağlar kaldı ki bence de herkes vurmalı aşı yoksa normalleşme olmaz ya milletin canı aşırı tatlı ya da biz seninle çok m. alız:)))
Evet ya internet haberlerinde okudum pes doğrusu ülkemizde neyin kafasını yaşıyorsa😒 bunları öğrendikten sonra kesinlikle aşı olmam zaten aşı bize gelene kadar neler çıkar. Virüs çinden çıktı aşı da çinden şaka gibi bir de çin aşısını sadece 4 ülke almış gerisini siz düşünün.
Hic bir asi ureticisi garanti vermiyor zaten ve sorumluluk almiyorlar cunku bir asinin yapilabilmesi icin 10/15 sene gecmesi lazim. Sinocav asisi suanda en guvenilir asi digerleri baska bir teknikle yapildigi icin daha riskli ve Hic bir asi suana kadar o teknikle yapilmamis
Kim ne derse desin, aşıyı güvenli bulmuyorum ve aşı olmamak için de elimden geleni yapacağım. İşim gereği sıklıkla yurtdışına giden biriyim.. Yurtdışına çıkmak için aşı mecburiyeti getirilmemesini ümit ediyorum. Şimdiden bunu kara kara düşünüyorum :(
Çin'de bu aşı vuruluyor. Acil kullanım onayı çıkarılıyor tüm ülkelerde. Hani Çin bunu kabul etmedi ülkede kullanılmasına izin verilmiyor diye birşey yok. Çok ön yargılı yklaşılıyor bu Çin aşısına Avrupa ve ABD tamamen siyasi sebeplerden dolayı Çin'den aşı almıyor. Ön yargıya gerek yok. Muhalif biri olmama rağmen ben hükümetin bu adımını destekliyorum. Alman aşısının soğuk hava depolarına ihtiyacı var ve çok masraflı ülkeyi o kadar ekonomik yükün altına sokmak mantıksız. Aşının işe yaradığı tüm dünyada kabul edilmiş.
Yaptırmayı düşünen kafayı yemiştir bi mantıklı düşünseler. Çin türkistandaki müslümanlara zulm ediyor, müslümanları sevmeyen bir ülkenin vereceği aşıdan ne hayır gelir lütfen bu kadar saf olmayın
Hani profesör beyler nerede vatan haini ilan etmişlerdi ya! Daha ülkelerine sahip çıkamadılar anasınj satayım. İki üç kuruş para için milyonlarca insanın hayatını aldılar. Bu ülkeden adam olmaz!
Bizimki onay verir. Düşman çünkü halkına. Normalde herseyde en başa kendini koyardı hayırdır asi listesinde ilk kendini koymamış. Ilk o vurdursun da yan bi etkisi varsa insna görelim ya? Tabi yemiyor bîtarafları.
Onay vermiş olsa da önemi yok! Aşının ilk 4 yıl süresi geçmesi ve yan etkilerinin gözlemlenmesi lazım neye göre oldu tamam kullanın artık diyorlar ben söyleyeyim; Kobay faresi niyetine 😅 bir antibiyotiğin bile zararları oldukça fazla kaldı ki hiç bilinmeyen bir aşıyı kullanıcaz..
Hayır olmayacam dün Mehmet hoca konuştu adam gibi bilgi sunmuyorlar dedi ya eksik belge geliyor ya da paylaşmıyorlarmış ben şimdi bunlara nasıl güveneyim kapmadığım virüsü kaparsam kurtulma şansım yok.
Bir sağlıkcı olarak tabikide hayır. Ben normal gripte bile grip aşısı olmam. Çünkü biliyorum yıllar sonra yan etkileri ortaya çıkacal. Ek bilgi Grip aşısında Alüminyum var ve buda alzheimere sebep oluyo. Kaldıki bunda neler yoktur..
@Üzülüdüm Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları Derneği’nin konuyla ilgili basın bildirisinde bu durum yalanlanmıştır. Kaldıki bu iddaa 2017 ye ait
Bunu kim demis kim demiste uydurmus kulaktan dolma yalan bilgiler. Devlet halkini herseyden cok seviyor. Kim halkina kotuluk yapar.. Sanmam. Bu aşı buraya gelene kadar cok yoldan geciyor.
Çağla'nın b. k yoluna gitmesi gerekiyordu normal şartlarda.. Demek ki vurdurmamış aşıyı. Ya da başka bir aşı vurdurmuş.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Herkes vurulduktan sonra zaten tek ben kalırım bulaşmaz heralde😂😂 işin şakası da bu ama güven için önce hükümet tarafının aşı olması lazım gerçi hükümete zerre güvenim yok ama en azından onlara bir şey olmazsa bizde aşı oluruz
Kullanım onayı dediğin yasal onay kasdedilen asi Şu an acil olduğu için incelenip acil durum onayı verildi çoğu ülkede abd de almanya a da aynı onay verildi senin gibi yalancının tekini nasıl fenomen yapıyorlar bütün haberlerin yalan ve tarafli
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Çin'den aldığımız covid-19 aşılarına Çin hükümeti kendi topraklarında kullanım onayı vermemiş! Bu aşıyı vurulacak mısınız?