AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
97Cevap
Kendi ülkelerini savunmaya aciz köpekler gelmiş Türkiyede mi havlıyorlar hoşt
ic isleri bakanligi madencilerin eylem yapmasini engelliyordu bunlara neden bisy yapmiyorlar. defolsunlar hepside. onca askerlerimiz sehit oldu ne aldi turkiye suriyeden koca bir HİÇ
Adamlar bizim ülkemizde eylem yapacak rahatlığa ve sayıya ulaştı. Vay halimize gerçekten, yakında azınlık olarak yaşayacağız bu ülkede...
ne diye aldılar şunları arkdas par ugruna saatilar ülkeyi Avrupa sen bak diye para vercekmis vermesin para al sen bak de arkdas
Bunlar masum mülteciler değil. Cihatçı yamyamların destekçileri. Ülkelerine yollayasak da Esad ve Rusya böcek gibi ezse bunları.
Üst akıl onlara talimat vermiştir. Onlar da yapmıştır. Yoksa bu zamana kadar sesleri çıkmayan sıgınmacılara ne oldu
Sokak köpeklerini ülkeye doldurursan ortalığı karıştırması normal tabi. Yollasinlar ülkelerine de orada bir şeyler yapsınlar bari.
Ülkemizde nefes alan her Suriyeli geleceğimiz için potansiyel tehdit. Sığınmacı şehirde yaşayamaz, yeri sığınma kampıdır.
Bu iktidar bu ülkenin başında kalmaya devam ederse zaten türkiyenin geleceği diye bişey söz konusu değil suriyede çıkan olaylara gerek yok dolar olmuş 8 lira hahahahh
Olaylar Türkiyede Suriyede değil ve doların artışına neden güldün ki? Giren hepimize giriyor
Doğru ya
Ben kazancımı dolar üzerinden kazanıyorum beni ilgilendiren bir konu yok :)
Ne yapayım ki dolar üzerinden kazanıyorsan? Dünya senin üzerine mi kurulu?
Bende dolar üzerinden kazansam yine de ülkemin haline milletimin haline üzülürdüm...
Giren hepimize giriyor demişsinya o yuzden dedim bana gören çıkna yok manasında ülkenin haline üzüldüğümden dedim bende iktidar sorununu çözmeniz lazım önce diye
ama bunu bile anlamakta güçlük çeken bir milletle zor ;)
Ne devranlar döndü ne saltanatlar sona erdi, bu da biter elbet...
Tabi oluşturur onlar önce islam adına kendi topraklarını korumayı gayret etsinler burda sadece örgütlenip bizler turkiyede böyle eylemler yapa biliriz diye türk halkına göz dağı veriyorlar
Özet bu, endişe de bu... Öyle örgütlenebiliriz ki bu şekilde sokağa çıkabiliriz mesajı aldım bende...
Aynn öyle yoksa ne isleri olur islamla müslümanlıkla
Bunlar Allahu Ekber diye diye birbirinin kafasını kesen müslümanlar, İslam bunlara mı kalmış...
Ya bunların para için kendi topraklarını satanlar bunlar
suriyeliler eylem yapar helal olsun.
ama kadinlar oldurulur suriyeliler ses etmez kürter turkler eylem yapqr terorist olur.
baba acliktan olur eylem yaparlar terorist olur turkiye turkiye degil suriye burasi kimse kusura balmasin
Bu suriyelilerden nefret ediyorum artık eskiden severdim ama artık nefret ediyorum.
İyiki karşıma çıkmıyorlar yoksa...
Herneyse
Bu adamlar nasil bu kadar rahat hareket edebiliyorlar ya ülke resmen onlarin oldu
Hazir toplanmişlarken kamyon damperine yiğip suriyeye goturmek lazim.
Kendi ülkelerini karsitirdiler sıra bize mi geldi ya
Suriyelilere serbest Turke job... Ulan var ya bu ulke de fena seyler olcak gibi.
Silktirsin ülkelerinde yapsınlar eylemlerini. Burası Türkiye.
Bunlar parali asker. onlari oraya gonderinide tahmin etmek zor degil
Aldılar bunları Türkiye'ye yarın Türkiye'de savaş olsa bunlar bizi kabul etmez ülkesine bide çocuklara tecavüz ediyorlar edepsizler
Bunlar bizi orda dilendirmezler bile
Aslında olayın iç yüzünü bakacak olursak , Bir gün ülkeye çok büyük sıkıntılar yaratacaklari kesin.
O kadar protesto vb şeyler yapacaklarsa zamaninda kaybettikleri ulkerelerine sahip çıkarlardı
Biz bu ülkede ses çıkaramıyoruz. Bence asıl sorun bu!
20 30 sene sonra bu topraklarda hak iddia edecekler. Bekleyin ve görün.
Oluşturur tabii ki, Türkiyenin büyük bir mülteci sorunu var göz ardı edilen
Yazık daha neler göreceğiz acaba. Çok uzun bir yorum yazardım , ama sinirlendiğimle kalıyorum sonra.
30 tane ekip arabası gelecek alacak onları sınır dışı edecen en iyisi a. k
bunlar fransızlardanda beter , siz kimsiniz eylem başlatıyorsunuz türklerin ülkesinde,
Başlarım suriyelisine haa küfür ettirtmeyin yav şaklara a.. cık ağızlı totoşlar madem delikanlılık taslıyorlar yollayın yav şak ları suriyeye
Bir grup da bayrakları karıştırıp Rus bayrağını indirmiş ya :D
Ben onların a. K. Kendi ülkelerine niye sahip çıkmamışlar. Onlardan bize hayır gelmez. Ülkeyi nereye sürüklüyorlar.
1. Si bu karaktersizler önce ülkesini bırakıp kacmamayi öğrensinler. 2. İsebiz Türkler kendi ülkemizde hükümete karşı protesto ve eylem yapamıyor iken bu Suriyeli beş para etmezler yapabiliyor. Gerçi ülkede ne adalet nede yargı kaldı hepsi boş
Hep yanlış yerde yanlış şeyler yapıyorlar başarı istiyor bence 😛
3 defa okudum ama anlayamadım kusura bakma :)
fransada müslüman daha çok onlar yapıyormuymuş eylem meylem
İşleri güzel, on numara hayat yaşıyorlar. Yürüyün len ülkeden, gidin müslüman ülkelere deseler yapma abi gözünü seveyim çekerler...
aynen eyle avrupadaki burbetcilerimiz de aynı bunlar gibi
Pislikler kendi ülkeleri bitti bizim ülkemizi mahvediyorlar milliyetçi mhpcgorsun eseri ile gururvduysun
Suriye liler bile Türkiye İslam düşmanı Fransa ya karsı helal olsun. Bizdeki hainler Fransız iti
Yahu dayı konu ülkede yasak varken suriyelilerin eylem yapması, nerenizle okuyorsunuz Allah aşkına...
Ne kadar Türkiye sevdalısı imiş Suriye liler düşmana düşman. İçimizde ki hainlere ibret olsun dimi
Dayıcım ülkede yasak var yasak, devlet diyor ki sokağa çıkıp eylem yapamazsın, toplanamazsın. Bunlar da diyor ki ben devlet filan tanımam çıkarım her türlü sağa sola saldırırım... Neden anlamak istemiyorsun güzel dayıcım benim neden?
Popilist yaklaşımlarla ülkeye zaman kaybettirmeyelim
Yoksa tam da atom parçalıyorduk haklısın :))
Suriyeliler toplanmaya başladı. Yakında sinirden iç savaş çıkartırlarsa kahkaha atacağım
Neden kahkaha atıyorsun ki?
Çünkü bunlar daha göçmen almadan içimden söylemiştim. Birde üstüne 10 milyar lira mi ne harcadilar 50 milyon da olabilir bilmiyorum. Dedim iyiye gitmeyecek. Şimdide toplanmaya başladılar. Bundan 10 yıl sonra bunlar 4 5 katına çıkar. O zaman neler olacak neler...
Haklısın ama o kahkaha atacak olan biz değiliz, bize dışardan bakacaklardır. Biz acınacak hale düşeriz...
Aynen öyle. Ingiltere fransa rusya ve daha bir çok ülke de taa osmanlı sa istediği topraklara kavuşacak.
Yemez, biz arap değiliz. Küllerimizden doğar yine İzmir'e dökeriz...
Misafircilik bitti hadi güle güle
Ne misafiri yahu resmen çöktüler...
Misafir"cilik" dedim zaten
Beğenmeyen ülkeyi terketsin diyenler var :)
Tayyip'in ülkeye soktuğu Suriyeliler bir gün iç savaş çıkaracak zaten o kesin.
bunlara bukadar yuz veren cesaret veren devlet suclu bızım unıversıte ogrencılerımız olsa tomalarla saldırırlardı gazlarla jop larla saldırırlardı
@gülbenx dostum fransada başlamışsınız sizde avusturyada başlayın :D
O is tamam kanks sabah gittim kosa kosa fransa bayragini yirttim geldim icin rahat olsun 😃
@gülbenx
Oley oley gülben abla suriyenin reisi gülben abla diye sokaklara dökülecez kanks :D
Ben suriyelimiyim güzel kardesim 😃
@gülbenx Evet :D Beste bile yaptık sana suriyenin gururu :D
😃😃😃 yok artik kankss sen varken ben öyle kutsal makama yakismam
@gülbenx Suriyeyi savunursun avusturyada bak fransa bayrağı yırtmışsın :D Ben Türküm kardeşim :D
😂😂😂😂 hayir sen kutsal ruhsun
Ulan awk suriyelileri durun durduk yere papaz olacaz vodkalarla.
Lanetli bir toplum hic bir ulkeye yarar saglamaz
Bende buna inanıyorum
Bizimkiler hala sessiz
Çünkü devlet adabıdır, Türkiye Cumhuriyetinde şu an eylem tarzı toplanmalar yasaklıdır, pandemi kuralları...
Keşke devlet izin verse de evdeki silahlar ile çıkıp Suriyeli kovalasak.
İç savaş yani
Zaten bunlar korkak, biraz korkutursan hepsi kaçar. En azından bu dallamaların büyük çoğunluğu. İç savaş değil sadece kovalamaca...
Devletin işi o dostum, izin veren devlet geri göndermeyi de bilecektir. Ha derse siz gönderin, giderken beni de al :)
İşte onu diyorum, devlet yormasın kendini biz gerekeni yaparız :) Neyse ne diyelim belki bir gün...
Anca ayaklanıyorlar zaten
Yarın farklı şekilde de ayaklanabilirler
Helal olsun bizim yapamadigimizi yapmışlar
Devletin yapma dediğini yapmadık sadece, nesine helal olsun diyorsun?
Fransa düşünce özgürlüğü adi altında dinimize hakaret etti
Etti, etmedi diyen kim? Konu o değil ama, Suriyelilerin yasaklarda sokaklarda eylem yapması konu...
Bence bizimkiler de yapmalıydı din herşeyin üstündedir bana göre ister beğen düşüncemi ister beğenme
Bizim yapamadığımız nedir ya Allah aşkına...
Adamlar ülkelerini savunmamış senin ülkeni mi savunacaklar?
Hangi bu tarz eylem başarı getirmiştir...
@tamircik iç savaş olan bir yeri nasıl savunacaklar dışardan düşman gelmemiş ki halk birbiri ile savaşıyor bu insanlar iki tarafı da savunmayan kişiler kime karşı savunacaklar önce meseleyi öğrenin
Ben onlara hayran değilim ama onları takıntı yapan kişiler var sanki tek sorunumuz onlar
Arkadaş düşüncemi beğen beğenme hikayesi değil ki bu neden anlayamıyorsun. Elin suriyelisi gelmiş ülkemde otele saldırıp bayrak indiriyor, sen gelmiş helal olsun diyorsun. Yarın bunlar birleşip sana saldırsa 'bana saldırmadı ki banane, helal olsun onlara' desem doğru mu olur?
Tabiki Devletini savunacaktı isyana karşı...
Bu nasıl bir bilmemezliktir?
yani iç savaş çıksa sen ülkeni savunmayacak mısın🤔
Ya git işine tek derdin onlar mı online dersim var başımı agritma sanki bir tek onlar toplaşıp saldırıyor millete kendileri melek ya
@tamircik kime karşı savunacağım esasa karşı mi muhaliflere karşı mi belki ikisinin de fikri bana uymuyor düşman dışarıdan gelse amenna ama kendi halkımı oldurmem
yerim online dersini, sen daha çok ders çalış bu kafayla gidersen askere babayı alırsın tezkere. Konuşmaktan aciz...
@tamircik İç savaş çıkarsa kaçarım diyor işte, buna sadece din lazımmış. Ama deseler ki gel gavur Fransada yaşa nasıl gideceğini şaşırır :)
Anca saydır millete kadınım ben askere gitmedim merak etme çalışıyorum Senin gibi olmamak için
Şimdi git az öteye değerli zamanımı çalma
O sözden askere gidip gitmemeyi mi anladın yani :))
Sen dersin saatini arttır bacım, özel dersler de al muhakkak. Henüz benim gibi olman için bile çook okuman lazım...
Gel sana özel ders vereyim
Ver çok isterim, senin bu özel güzel ve engin bilgilerine ihtiyacım var. Özelden adresi yaz
ya yavsaklari adam olsalar ulkelerini korurlar korkak kopekler
Bunlar yakında türkiye bizimdir diyip bizi de atarlar
Gönüllü temizlik yaparız devlet izin versin şu dakika başlarım birer birer öldürmeye hepsini zevkle savaştan kaçtıkları ülkelerini mumla ararlar pislik sürüsü karıları burda kalsın türkish yaprak hoşuna gider onların
Kendi ülkelerinde yapsınlar.
Bizim bu nonkörlerle işimiz cok. Başımıza bela ettiler.
Lgbt lilerin yürüyüşünü görmezsiniz bunu mu buldunuz konuşacak. İyi yapmışlar helal olsun
😂😂😂hiç sanmıyorum. Suriye, Fransa ve Türkiye'nin bildiği doğaçlama hepsi👍🙏
Buna provakotor ler onculuk etmstir. Gezi olaylarinda ki gibi. Misafir misafirligini bilsin.
Elemanlar baya baya örgüt olmuşlar, eş zamanlı bir çok ilde eylem yapıyorlar. Bunlara provokatör mü lazım?
Ee bir es zamanliysa farkli yerlerdeyse bu planlidir. Emir gelmis dugmeye basilmis. Onden hazirligi yapilmis parada vermislerdir. Ic karisiklik cikarma derdindeler. Kurunun yaninda yasta yanacak malesef.
İşte benim sorum da bunların bu örgütlenmesinin başımıza ne gibi sorunlar açacağı yönünde
Tehlike defolup gitmeliler artık.
Hiç bir şey olmaz zaten Türklerde gösteri yaptı bu da gayet normal
Biplersin ülkelerinde eylem yapsınlar.
Kendi ülkelerinde başlattsınlar eylemlerini...
Suriyeliler hadinni aşıyor artık
Bu ülkenin başına bela olduklarını değil de Fransıanın başına bela olacaklarını mı dert ediyorsunuz tüh size