ATV, A Haber, Sabah’ın sahibi Kalyon İnşaat, Bursa Yenişehir Demiryolu Hattı yapım işini 9 milyar 449 milyon lira karşılığıyla aldı. Bugün yayımlanan Resmi Gazete’de bu bedelin vergiden istisna tutulduğu ortaya çıktı.
Bu 5 liye iyi bakın Türkiye'yi soyan, ülkenin paralarını çalan 5 li bu! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en has adamları.
Halkın bunları bilmeye hakkı yok mu?
A Haber'in sahibi Kalyon inşaatın 9.5 Milyar TL'lik vergi muafiyeti haberlerine erişim engeli geldi! Halktan gizlemek niye sizce?
Şimdi bunlar mecliste vergi ve ssk affı konuşuyorlar ya. Bunların faizlerini falan silip sözde göz boyayacaklar yarın görün bak. Ben şahit olmadım ama elektrik faturaları da artik sms olarak geliyormuş ayrıntısız. Yani uçuk bir şekilde. Millet borcunu ödeyemiyor diye icralarla boğuşurken bunlara kıyak bir hükümeti bana şu saatten kimse savunmasın. Bunlar net turkiyenin düşmanı ve proje olarak getirilmişler. Resmen satıyorlar ülkeyi. Ve eğer ülke daha fazla çıkmaza girerse bunları destekleyenler de en büyük vatan hainidir. Yazıklar olsun
Bir zamanlar yayınlanan tapelerde bu milletin bir tarafına koyacağız diyip gülüyorlardı. Meğer ne kadar haklılarmış. Şimdiye kadar yaptıkları yetmemiş gibi birde erişim yasağı gelmiş. Tek bir söz denir buna. Göz göre yapıyorlarsa -ki yapıyorlar "Helal olsun az bile"
Sanki bunlar gizleyince bazı koyunlar gibi görmücez haberi sanki cikmicak sanıyorlar. Sonra ortaya çıkınca da "yalancı hainler" oluyoruz. Çünkü onlar sütten çıkma ak kaşık gözle görülüyor zaten dimi. Bi bitmediler. Bi kurtulamadık şunlardan..
Sadece bu mu gizleniyor gizlenecek sanıyorsunuz,,, ben ülkede şehir şehir gezerken nelerin gizlendiğine şahit oldum.. konussam ne yazar.. koyunlari inansin onlara..
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > A Haber'in sahibi Kalyon inşaatın 9.5 Milyar TL'lik vergi muafiyeti haberlerine erişim engeli geldi! Halktan gizlemek niye sizce?