İnternet & Teknoloji Pp herkese açık olsa engellendiğinde gider mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Wp de birisine mesaj attım tek tik olarak kaldı ama pp si herkese açıktı ve gitmedi. Engellenmiş miiyim? Güncellemeler+1 yıl Mesaj günlerdir tek tik de Güncellemeler+1 yıl Tamam engellenmemiş arkdşlar şimdi görülde yememe vakti slsmslmsşs Pp herkese açık olsa engellendiğinde gider mi? Cevapla Mesaj Soruları Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Sınıfkinimvar Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Profil fotoğrafı duruyorsa engellenmemişsin demektir 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Mesaj günlerdir tek tik ama Yorumla Sınıfkinimvar +1 yıl İnterneti kapalı olabilir ya da bir an engelleyip sonrasında engeli kaldırmış olabilir Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 754 cevap paylaştı. Gitmez ancak farklı hesaptan bakabilir 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani anlamadım Yorumla Gezginn34566 +1 yıl Başka birinin hesabından bakabilir Yorumla Soran +1 yıl Whatsapp burası ama Yorumla Gezginn34566 +1 yıl Hee o zaman yanlış oldu pardon Yorumla
heyhathey Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Gider 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Yaa bi insanın günlerdir wp ye girmemesi mümkğn müü Yorumla heyhathey +1 yıl Mümkün Yorumla Soran +1 yıl Hehe yakışıklı değilde pilot dlslşsmdşdm Yorumla Soran +1 yıl Kanka bi de eğer erkeğin tipi kötüyse güzel bir mesleği olmak zorunda maalesef yoksa sıkıntı Yorumla Soran +1 yıl Hayır yaa off öyle düşünme. İnan bana hiçbir kız tipe bakmıyor ben dahil. Karaktere, mesleğe, ailesine vs bakıyor. Ne erkeklerin yanında be kadınlar var görsen tüküreyim dünya düzenine dersin. Kendini geliştirmeye bak Yorumla Soran +1 yıl Çok tipli olup da mal olanlara da hiçbir kız bakmaz bu arada çünkü dediğim gibi kızlar tipe bakmıyor Yorumla heyhathey +1 yıl Yav he he hadi ordan avuntucu Nebahat Yorumla Soran +1 yıl Sen bilirsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Profil fotoğrafı duruyorsa engellenmemişsin demektir
Mesaj günlerdir tek tik ama
İnterneti kapalı olabilir ya da bir an engelleyip sonrasında engeli kaldırmış olabilir
Gitmez ancak farklı hesaptan bakabilir
Nasıl yani anlamadım
Başka birinin hesabından bakabilir
Whatsapp burası ama
Hee o zaman yanlış oldu pardon
Gider
Yaa bi insanın günlerdir wp ye girmemesi mümkğn müü
Mümkün
Hehe yakışıklı değilde pilot dlslşsmdşdm
Kanka bi de eğer erkeğin tipi kötüyse güzel bir mesleği olmak zorunda maalesef yoksa sıkıntı
Hayır yaa off öyle düşünme. İnan bana hiçbir kız tipe bakmıyor ben dahil. Karaktere, mesleğe, ailesine vs bakıyor. Ne erkeklerin yanında be kadınlar var görsen tüküreyim dünya düzenine dersin. Kendini geliştirmeye bak
Çok tipli olup da mal olanlara da hiçbir kız bakmaz bu arada çünkü dediğim gibi kızlar tipe bakmıyor
Yav he he hadi ordan avuntucu Nebahat
Sen bilirsin