AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
107Cevap
şimdi cvp verirdim ama olmaz bro kış geldi Silivri soğuk mq
Olabilir. Yanlış bir laf ettiğini sanmıyorum. Kendisinin de çocukluğu, gençliği fakirlik içinde geçmiş. Bu mert gelene kadar kötü zamanlar geçirmiş. Hapse girmişti. Alay edilecek bir durum yok. Çünkü kendisi zaten yokluğa, açlığa geçmişten idmanlı. Yorumcular o hiç aç kalmış mı diyor da o yüzden bunları yazma gereği duyuyorum. Bu mertebe gelmek de onun sınavı zaten. Dürüst, adil bir yönetici olacak mı? Geçmişini unutup şımaracak mı? İsteyen oy verir isteyen vermez.
Senin gibi koyunlar oy verir ama açlıktan nefesiniz kokar. Eee alışmış kudurmuştan beterdir
Öyle bir anlatmışsın ki sanki fakirlikten girdi hapse
Yorumu yazana diyorum
@ԃαɱαTϝҽɾιT____ 🤣🤣🤣knkm sen çok zekiysen yobaz degilsen neden Erdoğan yerine sen yoksun
@Simurg_4 Yalancı ve palavracı olamıyorum ya :)
@ԃαɱαTϝҽɾιT____ zeki oldugunu belirmiştin ya onu diyorum🤣
Senin Tayyipçi olup olmaman benim umrumda değil ne bk olursan ol. Benim sana kızdığım nokta. Bugüne kadar hangi Cumhurbaşkanı, böyle devasa ve üstelik kaçak bir saray yaptırdı. Bu adam yırtık ayakkabı ile siyasete girdi. Şu anda dünyanın en zengin Cumhurbaşkanı oldu. Adam 17-25 Aralık'ta paraları bile sıfırlayamadı. Bu kadar para çalışarak değil çalarak kazanılır.
Ayrıca bu diktatör, devrildikten sonra o kaçak sarayda insanlar hatıra olarak selfie çekilecek ve sonrasında yıkılacak.
İzlesin.
https://www.youtube.com/embed/v4ginRycy3EElhamdülillah, iyi ki mümin, müslüman değilim de bunlar gibi ''dinci'' ve benzerlerinden fayda beklemiyorum inşaallah...
Reis iyi güzel diyorsun da “biri yer öbürü bakar, kıyamet bundan kopar” birde şunu hatırlasan keşke
Kendi sarayda sabır nedir bilmezken vatandaşla alay ediyor resmen
hep halk sabrediyor birazda yandaşlar ve godomanlar sabretse de ahretlerini sağlama alsalar keşke. burda alıştılar kan emerek rahat yaşamaya diğer tarafta baya zorluk çekecekler gibi
Aynı şartlarda yaşıyor olsak amenna. Fakat şartlar bir değil. Böyle yaparak dine de zarar veriyorlar
cumhurbaskanımiz muminlik mertebesi icin neye sabrediyor mesela?
Maaşını 2324 tl yapıp bizim gibi şükretsin o halde yoksa mümin değil mi?
aradığınız mümine şu anda ulaşılamıyor lütfen daha sonra hak yolunda tekrar deneyiniz
Salak olmadığımı düşünüyorum. Salak olup inananlar düşünsün bu adama.
yalanci pislik milletin mna koydular açliktan yakinda savaş cikicak
Bir taraf sefa sürüyorsa bir taraf cefa çekiyorsa gerçek mümin kimdir hadi bulun.
Kendisi acaba yokluk, fakirlik çekiyor mu?
Milleti yeni uyutma politikası bu olsa gerek.
O halde acıyı birlikte bal eyleyelim sayın cumhurbaşkanım.
Sabır cekiceksek önce kendisi sarayın günlük onmilyontl olan. masrafini kissin 10milyon ya aylık değil günlük nedir bu nasıl bişi nasıl bı satafattir Allah'tan korksun
O zaman bu açıklamaya göre kendisi ve yandaşları gerçek mümin değil.
kendisine sabır göstermekten yokluğa sabır gösteremiyoruz haklı.
ben acıyı çayıma şeker diye katarım diyesim geldi. noluyoruz yaw, kesin birşeyler olacak.
2020 yılındayız ve ben artık sukretmek yerine daha iyisi olsun istiyorum şükür şükür nereye kadar vallahi usandık
siyasetin magazin kısmı bu. sabır filan:))) neden, niçin kısmını öğrenmeliyiz.
Burada asgari ücretle çalışanlara laf düşer. Diğer siyasi konuşanların hiç birini ciddiye almıyorum. Laf olsun torba dolsun diye konuşuyorlar. Chp pkk Yunanistan İsrail Amerika. Kolay değil bu işler. Milletcr arkasında durmamız gerekiyor. Tüm dünyaya kafa tutar olduk gerisi hikaye.
Kendisi gül gibi yaşarken milletine sabredin demek ne kadar mantıklı veya adaletli
Hmmm , neden din ile devlet işleri ayrı o zaman.
Allah'ın hükümlerinden dahamı doğruymuş onların hükümleri kâh!
Kendisini neden yokluğa gitmiyorda halkı buna zorluyor derim
Hic bi sey anlamadim ne demek istiyor.
Şikayet eden dinsizdir gibi bir şey demek istiyor
Yaa simdi yazacak cok sey varda neyse...
Bir şey dersem dislike atarlar o yüzden susuyorum
Hep sustuğumuzdan bu durumdayız ya neyse
Ne dindar adam diyecek salaklar var emin ol
Eksileyenler üzerine alınmış kıyamam 🤭
Seyhülislam mı başbakan mı karar versin aw
ya herkesi eksileyen bi kız var lan nası bulcam onu sösslslödodödl
Yoklukta sabır, bolluktada bize sabır düşer o bolluk bize değil zaten zenginlik şeytandandır 😂
Silivrinin yolları taştan
Sen çıkardın beni baştan...
Gerçek mümin sabredendir yoklukta da varlıktada sabredendir
zenginlikte de bir sabır vardır fakirlikte de varlıkta imtihandır yoklukta bu anlamda söylediği yanlıs değil
Söyleyen kişi yanlış
Yaklaşım yanlış
Normalde başka bir şey yazacaktım da Silivri kışın daha da soğuk dediler.
zatı alileri neden mal varlığını bozdurup zor durumdaki halka dağıtarak mümin kardeşleriyle yokluğa göğüs germezler ki
Konussam silivri soguk sussam gonul razi degil
Bunu diyorsan Silivri'de yatacak kadar önemli biri değilsin. O kadar değerli olsaydın bu lafı ederek bir diktatörün ekmeğine yağ sürecek laflar etmezdin.
En mümin Afrika o zaman 😄
Azıcıkta zenginler sabretsin. Mesela cengiz verdiği garanti paralarını bu ay vermeyip halka dağıtsa 😊
Erdoğan ne kadar maaş aliyor acaba
Kendi maaşını kendisi belirledigi için bizim bilmemiz zor...
@gsmurat1905 neyse bu millette bu kafa oldukça daha acıyı çok bal edeceğiz
Başımızdakiler yiyip içsin kemer sıkmayı millet yapsın
peygamber gibi hasır berbat yataklarta yatmayan bi kisi sence parayı ne katar bosverir?
Şuna inanan müslüman değil, saftır.
Demiş ki, boş konuşanlar armut hemen pişsin ağzıma düşsün diye bekliyor.. Yok öyle beleş...
Zaten bu ülke bu yüzden ayakta acıyı bal eylemeyi biliyoruz çok doğru söylemiş
Valla sabredemiyoruz ölmek istemiyoruz açlıktan
Bu konuyu özelden konuşmak isterdim de levelim düşük
Rte keşke konusmasan ya
Suna oy veren x kusagindan bi kurtulamadik.
X kuşağına giriyorum ama asla oy vermiyorum ona oy veren büyük kesim y kusagi
@KaraAyna onlarda ayriliyor zaten kendi icinde. Mesela ben son y kusagi oluyorum.80 -2000 arasi zaten y ben cogunluk olarak x kusagi diyorum Illaki vardir oy vermeyen. Bizim ailede de var
Ke dişi de denese keşke gerçek mümin olmayı
yol köprü yaparak şeytanın sistemi kapitalizmin çarkını töntüterek, keranelerten içkiten vergi alınarak, tiyanete kreti konusunta fetva vertirip faiz yetirerek evet gerçek mümin olunuyomus onu ögrentik tayyipten
- Hz. Ebu Hureyre anlatıyor: Peygamberimiz ( a. s. m) şöyle buyurdu:
“Ahir zamanda, zalim âmirler, fasık vezirler, hain kadılar, yalancı fakihler olacaktır. Sizden kim onlara kavuşursa, sakın onlara koruma, dost ve güvenlikçi olmasın.”(Mecmau’z-zevaid, 5/533).
- Hz. Huzeyfe anlatıyor: Peygamberimiz (a. s. m) şöyle buyurdu:
“İlerde başınıza geçecek bazı âmirler/yetkililer olacak, hem zulmederler, hem de yalan söylerler. Kim onların yalanlarını tasdik eder ve zulümlerine yardımcı olursa, o benden değil, ben de ondan değilim. O kimse, Kevser havuzuna da gidemez. Fakat onların yalanlarını tasdik etmeyen ve zulümlerinde onlara yardımcı olmayan kimse ise, o da bendendir, ben de ondanım ve o Kevser havuzuna da gider.” (Mecmau’z-zevaid, 5/248).
Söylediği şeyi önce bi kendi yaşasın, sonra gelip konuşsun ağzımı bozdurma bak benim
Demekki kendisi gerçekten mümin değilmiş.
Reisimiz arkandayız. Sen dik yürü başını öne eğme. Allah yüzünü güldürsun devlete zarar gelmesin inşallah
Reisin senin arkanda asıl, senin haberin yok.
Dogru konuşmuş. Bu adami ancak Islami ciddi anlamda bilen ve vatanini seven osmanli ruhunu tasiyan kisiler anlar. Bu ulke eger kalkinmak istiyorsa bedel odemek zorundayız. Bunuda ekonomi ile ödüyoruz. Öderizde sorun yok.
Odun kokuyorsunuz 😊😊
@polyesma en azından hain kokmuyorum
Odunlar onları kesen baltaya itaatlerinden ağaçlara hain derler çogu zaman😊
Neden hemen hainlik zihniyet çok yanlış
Yıl 2020 neden bu durumdayız neden aza tamaa ediyoruz diye sorgulayacağına beynini buzdolabına koyup dondurmuş gibi yorumlar yazıyorsun. Kendi açıklamasına göre kendisi ve yandaşları gerçek mümin değil o zaman...
@bigboob ulan batinin kopegi olup paraya tapcagina azcik sıkıntı cek gelecek nesiller icin vatanini sev.
@OdunKokanAdam Paraya tapanlar ülke'nin başındaki zat ve yandaşlarıdır boş yapma.
@bigboob evet o yuzden zaten 80 senede yapilmayan seyleri 20 senede yapti. Caldiklariyla bunlari yapiyosa helal olsun 😁😁. Gunde bi kac saat uyuyarak ailesini torunlarini gormeden calisan koca yurekli hirsiz 😂😂 ya bi gidin kumda oynayin
@OdunKokanAdam Hahaha yol ve köprüden başka ne var elde hiçbir şey Cumhuriyetin ilk yıllarında açılan fabrika kadar fabrika açmamışlar, vatandaşın hayrına iyiliğine bir gram iş yapmamışlar varsa yoksa kendileri ve yandaşlarını zengin etmişler, kalkmış ne diyorsun oğlum siz var ya harbi iflah olamz çomarlarsınız 😀he bu arada açılan yolları, köprüleri, hastaneleri de devlet yapmadı özel firmalara yaptırılıp kiralandı, Hakkaride yaşayan adam İstanbul'da yapılan köprüden hiç geçmediği halde para veriyor, yazıyorum ama karşımda bir mal anlamayacağını bildiğim halde yazdım belki anlar uyanırsın diye.
@bigboob daha gecen hafta 300 fabrika acti erdogan bizzat kendi 😏 cok fox tv izleme. Hastaneler belediyeler yollar kopruler ozel kurumlar. 2000den onceki Turkiyeyi bilseydinkz Erdogan oldugu icin sukrederdiniz
Şu 300 fabrika nerede adı, sanı, adresi nedir bakayım 😀ha dur pardon Antepte 45 sene önce açılmış olan fabrikayı tekrar açmıştı onu mu diyorsun yoksa 😀
@bigboob gidersen antebe gorursun acilan yerleri ki cogu santiye halinde ayrica. Bu arada 80 yilda evet senin atalarin kerhane heykel yapti hakkini yememek lazim. Bira fabrikasi birde. Onuda unuttuk bak.
@odunkokanadam kardeşim hakaret kullanma siyasi görüşlere saygılı ol bak adamlar hakaret etmeden yorumlamış. şöyle düşün adama avrupa köpeği demişsin biz değil maalesef yönetenlerin yaptığı hatalarla ülkece avrupaya muhtaç durumdayız nasıl mı? esli model 9 bin tonluk gemilerimizin 4 tanesi alman kalanı amerikan malı bir kaç tane bizim tersanemizde alman muhendıslerının katkısı ıle yapıldı ve motoru da almanayadan geldi. ucaklarımız f16 blok 40- ve 50 var 60-70 moderlızasyonu 10 yıldan fazla surer kı bu gıdısle abd vermez. bu ucaklarımız abd malı askerı kargo naklıye ucakları abd malı askerrı kucuk jetler dınleme cıhazlarının oldugu ucaklar kanada malı kc130 ucakları abd malı a400 m tanker ve krgo ucakları abd malı vurucu helıkopter ve tasıma helıkopterlerı abd malı yenı yapıyoruz dedıgımız atak helıkopterı neden brezılyaya satılamadı motoru amerıkan amerıkan yasasına gore yuzde 11 ı abd menseyı olan urunlerde abd onayı olmadan satısı yapılamaz ve atak elımızde kaldı sımdı ukraynadan motor almaya calısıyoruz ve entegrasyo nsurecı vs vs var aynı sekılde sıhalarımızın motorları kanada menseı ondan satamıyoruz ukraynaya motorsuz sekılde 4 adet satıldı ve ukraynadan yıne sıha ıcın motor alıyoruz SORUYORUM ACABA SEN NEYIN KAFASINI YASIYORSUN? ABD DUSMANLIGI YAPIYORSUNUZ AMA ABD MALI OLMASA BIZ HICBIR SEYIZ dunyada en cok abd ussu hangı ulkede TURKIYEDE PEKI EN COK HANGI HUKUMET DONEMINDE COGALDI AKP YA BIRAKIN SU DUSMANLIGI ERDOGAN DA GECICI ONEMLI OLAN BU DEVLET ANLADIN MI?
@OdunKokanAdam Bu topraklarda ilk bira fabrikasını kim açmış bir araştır istersen sonra yorum yap
@hayalimöldü34 bu kadar uzun yazarak zamanını harcama, bunlarda cehalet almış başını gitmiş anlamıyorlar anlamamak için diretiyorlar yorma kendini.
bak son konuşmaların gerçekten yazık bu düşüncelerin çok sonradan 80 yıllardan sonra siyasal islam adı altında ortaya atıldı ben sana bır soru soracagım cevabından sonrasında genc turkıye yonetıcılerı ıcın ettıgın kufurlerın asılsız oldugunu anlatacagım kanıtı ıle eger gecerlı kanıt degıl ıse her turlu kufuru bana edebılırsın SADECE SORUMA CEVAP VER LUTFEN SON OSMANLI HANEDANININ SAF KANINI TASIYAN SON SEHZADE KIMDIR? SOYLER MISIN?
@odunkokanadam lütfen sadece son sorumun cevabını bana verir misin?
@bigboob haklısın ama sadece ona bir soru sordum sadece cevap ıstıyorum Osmanlı hanedanının son sehzadesı saf kandan gelen son sehzade kımdır? onu bana soylerse genc turkıyenın yonetıcılerıne kurucularına dusman olmayacak
@odunkokanadam Bak kardeşim maalesef kul hakkına giriyorsun sen ve sen gibi bazı arkadaşlara Osmanlı olmayı yanlış öğretmişler bu ülkenin kurucusuna küfür ederek değil. Sana sorduğum sorunun cevabı SULTAN 2. ABDÜLHAMİD HAN HAZRETLERİNİN TORUNU ERTUĞRUL OSMAN OSMANOĞLU DUR ve saf kandan en kıdemli şehzade 2009 yılında vefat ediyor. ve Osmanlının son paşalarının yönetimi ele geçirdiğini Sultan Abdülhamid hanı ve torunlarını küçül düşürücü davranışlarda bulunduğunu ve devleti çöküşe onların götürdüğünü de ifade ediyor VE ATATÜRK HAKKINDAKİ KONUŞMASI UZUN VERSİYONU DA VARDIR KISASI DA KENDİN BAKABİLİRSİN. ŞİMDİ KARAR VER SANA SÖYLENENLER Mİ? YOKSA O DÖNEM YAŞAMIŞ OLAN VE ASIL OSMANLI TORUNU OLAN ERTUĞRUL OSMAN OSMAN OĞLUNUN DEDİKLERİ Mİ DOĞRU? BU ÜLKEYİ KURANLARA EDİLEN HAKARET VE KÜFÜRLER ALLAHIN HUZURUNDA ELBET HESABI SORULACAK KUL HAKKI İLE GİTMEDEN HELALLİK ALMAYI UNUTMA. AL LİNKİ SON ŞEHZADE ERTUĞRUL OSMAN OSMANOĞLUNUN KENDİ SÖYLEMLERİ VE RÖPÖRTAJI https://www.youtube.com/watch?v=ZJ10Kg-L8bg
son Osmanlı kıdemli şehzadesi Ertuğrul Osman Osmanoğlunun yaşadıkları üzerine anlatı mı mı? yoksa o dönem yaşamamış yaşasa bile devletin içinde olmayan sana bunları anltan kişiler mi doğru söylüyor BU ÜLKEYİ KURAN ATATÜRK-İSMET İNÖNÜ-KAZIM KARABEKİR-RAUF ORBAY VE NİCE ŞEHİT OLAN KARISINI ANNESINI COCUGUNU YASLI BABASINI GERIDE BIRAKAN VE CANINI BIZLER ICIN FEDA EDENLERDEN HELALLİK ALABİLİECEK MİSİN?
@hayalimöldü34 emin ol gerçek cevabı değil işine gelen cevabı verecek sana.
@odunkokanadam bak bu da abisi olan yine 2. Abdulhamid hanın torunu Mehmed Orhan Osmanoğlu nun ATatürk hakkındaki görüşü. SORUYORUM YA O DÖNEM İŞGAL ALTINDAKİ İstanbul'da ŞEHZADE OLAN BU ASIL OSMANLI TORUNU OLAN BU ADAMLAR MI DOĞRU KONUŞUYOR YOK SA DİNDEN UZAK SADECE SARIK TAKMIŞ BEN OSMANLIYIM DİYEN FESLİ KADİR MISIROĞLU MU Kİ O SOYADI SONRADAN ALDI İLK SOYADI FARKLIYDI. SÖYLE KARDEŞ ASIL OSMANLI KANI OLAN BU ADAMLAR MI YALAN SÖYLÜYOR DA SİZ ATATÜRKE SALDIRIYORSUNUZ SİZ NERENİN ELEMANISINIZ? https://www.youtube.com/watch?v=_0un7f1pPCY
@bigboob her ne derse desin hak olan tek bir şey var ALLAH ŞÜPHESİZ HERŞEYİ BİLENDİR VE GÖRENDİR VE ŞÜPHESİZ HESAP GÜNÜ BU ÜLKEYİ KURAN KENDİNİ FEDA EDEN NİCE ŞEHİDİN VE ATATÜRKÜN HAKKINI DA SÖKE SÖKE SORACAK ALLAH KUL HAKKI İLE GELENİ SEVMEZ.
Odun ayda ne kadar maaş alıyorsun? Evlerin arabaların var mı?
Biri şu kanalı değiştirsin 😂😂
Mizah yapıyor resmen.
Siyasilerin hiçbiri Mümin değil derim o zaman
@çok_yaramazınız Aynen öyle zaten ben hiçbirinin Mümin ve Müslüman olduğunu düşünmüyorum Bakma ideoloji olarak İslamı savunan partiler var Dindar parti lafına da inanmıyorum Dindar parti yoktur Türkiye'de aksine dini kullanan parti vardır Bizim ülkemizdeki siyasi partiler ne muhafazakar ne dindar nede Müslüman hiçbirisi değil Dindar olsalardı ateizm ve deizm artmazdı ülkemizde Dini siyasete alet etmezlerdi insanları birbirine kutuplaştırmazlardı torpil adam kayırma yapmazlardı günah nedir bilirlerdi Kendi çıkarları için dini oyuncak etmezlerdi Zina suç olmaktan çıkarılmazdı vs. Kısacası dindar parti yok ülkemizde Ama dünyada var mı orasını bilemem ama bana kalırsa yok Dünya üzerindeki çoğu siyasi parti dini siyasete alet eder dini siyasete karıştırmayan gerçek hakiki dindar siyasi parti ise azdır dünya üzerinde
@rapstar53 Eskiler dini ve siyaseti boş yere ayırmamış olacakları bildikleri için olsa gerek, Ne İslamiyet Döneminde n de Cumhuriyet Döneminde ama işte gel gör ki her şey başa geçmek olduğu için Halkın zaafını arayan bir siyaset var Dini sömürü ve parasal destek verenler..
Aynen öyle Bide dini siyasete alet eden cemaatler ve Din ile uğraşmayıp siyaset yapan cemaat ve tarikatlar Bana kalırsa bunlarda mümin değil Dini cemaat gibi gözüküyor çoğu tarikat ama siyaset gibi dünyalık meseleler konuşuyorlar Ahiretten fazla bahsetmiyorlar
Gariban sabretsin gariban nezaman sevinsin acaba
Sabır ve şükür. Ülkemizde hiç değişmiyor. :)
Vergileri acı diye bal gibi yiyemiyoruk
İmtihanımız sensin recep sabır kalmadı awq
Varlık var mı ki şımaralım?
Durum vahim, geçmiş olsun.