Rabbimize hamd olsun, yine boynumuz eğilmedi. Ve yine dimdik bir şekilde erdoğanımız başa geldi.
Peki siz ne düşünüyorsunuz?
Başabaş bir mücadeleydi. Bunu söylemem gerekli...
Rabbimize hamd olsun, yine boynumuz eğilmedi. Ve yine dimdik bir şekilde erdoğanımız başa geldi.
Peki siz ne düşünüyorsunuz?
Başabaş bir mücadeleydi. Bunu söylemem gerekli...
Sen ay kemal ile Erdoğan ın ortak olduklarını bilmiyorsun sanır CHP de ATATÜRK sever mi kaldı da seçim kazansın, kazanmamak için her şeyi yaptı.
Olması gereken oldu Kemale kalacak değildi ya
Şükürler olsun Rabbim Reisimizi başımızdan eksik etmesin inşallah 🤲 RTE ❤️ ❤️
Cevap
6Cevap
Çok şükür bu seçimi de aldık. Kemal Kılıçdaroğlu az önceki açıklamasında yine burdayım gitmiyorum deyip milleti tehdit etti.
En iyisi oldu asla Türk Rus dostlugunu bozamayacaklar🇷🇺❤️🇹🇷
Baska bir ülke evladi gelseydi basinmi egilecekti abicim senin
RTE Türkiye tarihine adını yazdırmıştır adam 26 yıl görev yapmış olacak atatürk bile 15 yıl yapmıştı oda halka seçim yaptırmadan
Lan canım Atatürk yaşasa sadece 15 yılla mı kalırdı üstelik Atatürk cımhuriyeti kurmasa rte anca futbolcu olurdu Atatürk olmasa ne cumhuriyet olurdu ne anayasa ne kanun canım bak Atatürk’e laf ediyo üstelik seçme ve seçilme hakkını herkese özellikle kadınlara Atatürk verdi o olmasa cumhurbaşkanı seçmeyi bırak babadan oğula taht devresine devam ederdik
g. r. k. lıyı neden canım olarak değiştirdin #kızlarsoruyor?
Hakaret etmiştim canım demedim uygulama değiştirmiş seninde a. nanın bak kardeşim koyim kızlarsoruyor
Sizin rabbiniz mi kalmış lan yobazlar sokakta suriyelilerin afganların tecavüzüne uğrayınca adalet dilenmeyin s. kile s. kile geberin inş erdoğanın s. ki ağzınızda ölün
Dimdik sokacak sizi merak etmeyin😉
aynı benim dalga
B0kunuzda boğulun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?