Arkadaşlar beni rahatsiz eden bir konu var acaba benimle ayni fikirde başka arkadaşlarda var mı diye merak ettim ben ak partili değilim savunmam da recep Tayyip Erdoğan i da sevmem kişiliği olsun konuşmalari olsun ama şu pkk yandaşları ve hdp liler laf söyleyince sinirim bozuluyor sonuç olarak bizim şu an cumhurbaşkanımız ve bu konumdaki bir kişiye hakaretler de bulunan insanlari kınıyorum kendisine saygi duymuyorsa da makama saygi duycaksin o makam Mustafa Kemal Atatürk un makamıdır ben ülkemin cumhurbaşkanı na küfür ettirmem bir terörist gelip de benim ülkeme laf soyleyemez beyenmeyene yol orada kapi orada hadi güle güle birde erkek olan gizliden cevap yazmasin bizde gizli değiliz
Cevabın nedir?
+1 yılYapılan yorumların hepsini okudum. benim dikkatimi çeken nokta şu. yorum yapanların %98 i 18-24 yaş aralığında. yani buda demek oluyoki bu arkadaşların en büyüğü 92 doğumlu ve AKP iktidara geldiğinde en büyüğü 10 yaşındaydı. yani siyasetin ne olduğunu bilmeyecek yaş. bu ülkedeki hastane önündeki kuyrukları doların bir gecede zengini daha zengin fakiri iyice fakir yaptığı zamanları silahsız askerlerin vahşice katledildiği zamanları tüp kuyruklarını çöp dağlarını tek şeritli yollarda hatalı sollamadan ölen milyonlarca insanı ve buna benzer bir dünya şeyi bilmeyecek yaştalar. şimdi bu arkadaşların ellerinde en az 1000 2000 liralık telefon evinde pc tablet internet kpısında 2araba yazın yazlığı oteli vs vs yani yokluk görmemiş kıtlık görmemiş tabikide sistemi eleştiricekler sistemi yönetenleri eleştiricekler. geçmişini iyi bileceksinki geleceğin kıymetini daha iyi anlayasın. isteyen sever isteyen sevmez M. K. ATATÜRK ten sonra bu ülkeye hizmet eden ve birçok güzellik yenilik getiren tek adam R. T. ERDOĞANdır. ve nüfusun yarısından fazlasının oyunu alarak reis i cumhur olmuştur. kimse kusura bakmasın herkes önce ceketinin önünü ilikleyecek. bu ceket iliklemeyi R. T. Erdoğana değil halkın seçimine ve bulunduğu makama karşı yapmak zorundadır.
12 Yorumla- +1 yıl
Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az
En İyi Cevaplar
+1 yılDuruşunuz takdire şayan👏👏👏👏👏 bir ülkücü böyle olmalı,
Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim...39 Yorumla- +1 yıl
Değilsen de önemli değil, ama duruşun ülkücü duruşu...
- +1 yıl
Kardeşim biz Allah a iman ettikten, kıblemiz bir olduktan, dhkp-c ve pkk ya terörist dedikten sonra geri kalan vız gelir tırıs gider.,
Bugün bir soruda da yazdım eski ülkücüler
"Bu seçim de mhp ya da chp den birine verceğim" cümlesini duydukça içi kan ağlıyor... - +1 yıl
Mevzu derin ancak eski ülkücüler şu an ak parti ye oy veriyor
- +1 yıl
Saray ve soytorası hikayesi vardır bilirmisiniz. Ülkücülük karakter meselesidir. Herkes MHP ye oy verebilir MHP li olabilir ama ülkücü olamaz. İradenin temelinde yatan olgu açıkca söyleyemeyen kişiler de davranış bozukları olabilir ve bir nevi kendince doğru dışarıdan saçma bir olgu çıkaran bir olay gerçekleştirir. Vaziyet böyle saray ve soytarısı kısaca özeti nedir. İçimden geldi anlatım anlamayanlara nokta
- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılRte'de herşeye karışıyor bence seçimlerle bu kadar içli dışlı olup propaganda yapmasın hdp nin Zatem canı cehenneme
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAbdullah Gül varken böylemiydi değildi birazda rteden kaynaklı sürekli muhalefet yapmasın
Takdir ettim seni. Ben de seninle aynı düşüncedeyim. Ak partili değilim ama laf etmem de ettirmem de.
31 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
25Cevap
- Aile & Toplum konusunda 889 cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşım 1. si cumhurbaşkanı tarafsızlığını koruyormu? Makamının gerektirdiklerini yerine getiriyormu? Getirmiyorsa o makama laf edenlere malzeme veriyordur. Bugüne kadar Gül üzerinden o makama hiçbir laf geldimi? hayır. demek ki problem makamda değil, o makamda oturanda kardeşim.
2. si yorumların birisinde "yabancı güçler bizim iç meselemize karışamaz" demişsin. Senin o çok değerli C. başkanlığı makamında oturan şahıs Suriyede, Mısırda, Libyada ne yapıyor peki? Libyada bir tane Türk bırakmadılar herkes kapı dışarı edildi ve ticaretimiz durdu. Mısıra ticaret durdu. Suriyeye ticaret durdu. En kötü suriye üzerinden tırlar arabistana gidiyordu ama o da durdu. Son ihracat rakamlarına bak bakalım nasıl düşüş var. Komşularıda sıfırladılar. Yazık bu ülkeye...10 Yorumla Rteye isteyen istediği kadar sövsün zerre umrumda değil ama kimse cumhurbaşkanlığı makamına laf edemez. Kişileri ve konumlarını ayırmak lazım o kişi makamını kötüye kullansa bile Çünkü o kişi gelip gidicidir ama cumhurbaşkanlığı makamı hep bu milletin. Ona kimse bişey diyemez
11 YorumlaBen de bir cumhurbaşkanının seçimlerde konuşma yaptığını ilk defa göruyorum. Cumhurbaşkanı fakat taraf tutuyor şuanda. Cumhurbaşkanı olup mitinge katılanıda ilk defa göruyorum. Kim ne derse adam karışıyor. Hdp'nin de allh belasnı versn
11 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılona laf söyleyen pkk lılar önce dagdaki kız kardeşlerini duşunsun pkk nın partisi onlar için çalışmış olsa doguya giden hizmetleri engellemezdi akpartiden önce dillerini konuşamazlardı tv leri yoktu radyoları yoktu doguda sıkıyönetim vardı ne batıya yapılan butun yatırımların aynısı da doguya yapıldı bu pkk nın başları gariban kurt gençlerini kullanıyor allahtan sadece 7-8% i inanıyor pkk nın partisine.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılgeçsede geçmesede ancak kendisine yapar kimseye bişey yapamaz
Zatı muhterem o makama çıkabilmek için kendisine muhalif olan tüm partilere ve onların seçmenlerine saygısızlık yapmıştır. Seçim heyecanıdır diyelim geçelim ama o makama çıktın hala neyin tartışmasına giriyorsun herkese akıl vermeye ya da yönlendirmeye çalışıyorsun.
Saygı göstermeyen biri asla saygı göremez. Buğday ekersen buğday biçersin kimse arpa beklemesin.10 YorumlaAile & Toplum konusunda 985 cevap paylaştı. O cumhurbaşkanı değil.
Cumhurbaşkanı olmadan önce namusu ve şerefi üzerine yemin etti.
Ama mitingler yapıyor. Partisine oy istiyor.. (Hangi partiye istediğini belirtmeden (!) (!) )
Bugün ya da dün Onlar konuşur akparti yapar dedirtmiş gelen kişilere..
Böyle bir insan cumhurbaşkanı olarak kabul edilemez.20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 382 cevap paylaştı.
+1 yıldüşüncen gayet güzel. mühim olan şahıslar değil devlet ve devlet makamlarıdır bunlara sahip çıkmalıyız
11 Yorumla Gerçekten güzel demişsin ama ben şunu anlamıyorum, bazı kişiler hdp barajı aşsın diye mhp chp falan dönüp hdp ye oy veriyor ben bunu anlamıyorum kardeşim ya, bu nasıl kafadır?
01 YorumlaDüşündüklerin çok normal ve doğru kanaatimce. Keşke gerek halk gerek makam sahipleri başta siyaset olmak üzere her alanda küfrü hakareti artık rafa kaldırabilse
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Suç teşkil etmeyecek olsa buradan gerekeni söylerdim ama neyse.. Sen hayal et söylemek istediklerimi.. bir de AKP li değilim diyorsun.. Kuyruklu yalan.
01 YorumlaCok dogru kardesim
Eger sen sokaga cikip eylemini yapip maskeni takiyosan polis geldiginde de geri vites yapmayacaksin. Oyle erkek mi olur kari gibi uzaktan laf atip kaciyolar gel kacma gel o jopla seni bir felc etsinler de kendine gel01 Yorumla
+1 yılSecim zamani hersey mubahtir.. tabi bende senle hem fikirim ama genede pek umursamiyorum bakalim bu sefer baraji gecebilceklermi gecemezlerse gorucem ben onlari
02 Yorumla- +1 yıl
O ayri bir dert
Once bir sadece cumhurbaşkanligi yapsin ondan sonra belki. Hoş gitse ne sevinirim
10 Yorumla
+1 yılgeçen biri hırsız dedi.
dedim kardeşim adam cumhurbaşkanı düzgün konuşun dedim
bana oğluyla olan ses kayıtlarını dinletti... cevap veremedim.
keşke kendini aklasaydı da bende hırsız diyene karşı susmasaydım00 YorumlaHicbir siyasetciye kufretmeye haklari yok rte ayricakli falan olamaz bu konuda.
02 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılRecep Tayyip Erdoğan bu milletin namusudur. Sev ya da sevme.
214 Yorumla- +1 yıl
yavaş gel abicim..
- +1 yıl
Hiç hızlı değilim abi.. Çoğunluğun seçtiği bir cumhurbaşkanı o. Sandık namusumuzdur.
@trueblood34 - +1 yıl
Abicim bana sandık üzerinden laf söyleme çok sandıkta görev aldım ve gördüklerim kendi yakaladıklarım bana yetti rica ederim :)
- +1 yıl
namussuz olayım o herif defolsun:))
- +1 yıl
nerde çokluk orda b*kluk demişler, bakma sen o çoğunluğa :D
- +1 yıl
@fileliçorap
@ilkvetekkonum
abi kardeş arasına girmeyelim arkadaşlar.. - +1 yıl
Biz de gorduk valla ne hikmetse... O yüzden canımız pahasına korumaya hazırız yaa :D
Evet gitmeyin abimle arama :D
@trueblood34 - +1 yıl
Biz millet degilmiyiz.. Neyse
@trueblood34 - +1 yıl
görmüş olabileceğini sanmıyorum abicim :) Okul bahçesinden oy sandığı değiştirmeye kalkan akp'li sandık başkanı ya da oy kullanmak için gönderilen suriyeli :))
- +1 yıl
Geçen seçimde abimle babam sandıkta görevliydi. Herkes kendi gördüğünü biliyor.
@trueblood34 - +1 yıl
Çoğulun gerçeğini değiştirmez :)))
- +1 yıl
O cogulun geçmişi, gerçek dediğini siler süpürür ya neyse :D
Tekrar ediyorum, bu milletin kararı namusuzdur. Adının nesli namusunu cignetmez.
Biterelim abi :D
@trueblood34 - +1 yıl
*Asimin
- +1 yıl
Kulakta dolma siyasetiniz beni çok güldürüyor sitede :D :D haydi öptüm seni :)
+1 yılhelal be kardeşim. keşke herkes senin gibi düşünse
21 Yorumla
+1 yılYa ben soğudum sitasetten kimsenin samimi olduğunu düşünmüyorum oyumu kullanırken bir kaç partiye oy vercem geçersiz olsun diye
01 Yorumla
+1 yılHelal olsun :) Sana katılıyorum
21 Yorumla
+1 yılKim laf söylese söylesin umrumda dahi değil, günahım kadar sevmiyorum şu herifi.
Cumhuriyet ve Atatürk düşmanı birini de bu ülkenin koyunları el birliğiyle "Cumhurbaşkanı" yaptılar ya yazıklar olsun !23 Yorumla- +1 yıl
Gülen örgütü : Atatürkçüleri maymuna çevirdi habariniz yok
- +1 yıl
Cumhurbaşkanlığını düzgün bir şekilde yerine getiriyor mu ki?
Tarafsız değil, hala açılış ayağına Akp adına oy toplamaya çalışıyor.
+1 yılBu adam Türkiyeye verilmiş en büyük cezadır açık ve net ! Atatürk'ün kıymetini bilmemenin cezası..
02 Yorumla- +1 yıl
+1 yılYa bırak, cumhurbaşkanı oldu da saygıyı hak edecek ne yaptı? Hala siyaset yapıyor, miting yapıyor. ANAYASAL SUÇTUR BU.
00 Yorumla
+1 yılNe tayyip ne de hdp ilgilendirmiyor beni..
11 Yorumla
+1 yılbenim tekbildiğim cumhurbaşkanı bu kişi olmamalı ..
00 YorumlaGözümde iki tarafta terörist.
01 Yorumla
+1 yılçok doğru dedin
12 Yorumla- +1 yıl
rica ederim
👏 süper!
21 YorumlaAile & Toplum konusunda 531 cevap paylaştı. haklisin
11 Yorumlasen dua ette onlar meclise girmesin
04 Yorumla- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=ANNbBoVClhc
haberlerde sürekli internette filan
Aile & Toplum konusunda 512 cevap paylaştı. google oslo gorusmleri yaz tayip kimmiş gor
00 Yorumla
+1 yılAkpliler beyinleri yikanmis kisilerdir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklisin
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe demek bro her zaman hakli soze. ne. denir adam basariyor valla :)
+1 yılRte kesinlikle bir cumhurbaskani gibi davranmiyor
01 Yorumla
+1 yılDevletin cumhurbaşkanı mı sence
03 Yorumla- +1 yıl
Bu adami halk seçti hemde büyük bir oranla chp ile mhp birleşti ve bir çok parti de desdek verdi ama sonuç rezillik ben mhp ile chp nın bir olmasini kiniyorum bir mhp li olarak bu adam şu an cumhurbaşkanı kabul etsek de etme sekte bunu değiştiremeyiz konu saten buda değil ne olursa olsun yabancı güçler bizim iç meselemize karışamaz karişiyorsa ve sende buna desdek veriyorsan anlami şuna cikar oda sen bağimsiz bir Türkiye istemiyorsun demektir
- +1 yıl
Sen benim yazdığımdan bunu mu anladın bende mhpliyim ama senin düşündüklerini düşünemiyorum nedense
- +1 yıl
Bağımsız Türkiye? kasıt nedir? O bahsettiğin zat elinden gelse tek bir ülkücü bırakmaz. Bu mesele 80 lere dayanan geçmiş bir meseledir. Seni kafataşcı ve fatiha süresini bilmez deyip üstüne ülkücü şehit Mustafa Pevlihanoğlunun mektubu okuyarak ağlayan ve bunun üzerinden anayasa referanduruma evet oyu isteyen bir zat , kusura bakma ama yukarıda bahsettiğim gibi buğday ekersen onu biçersin. Bu benim bakış açım olup başka siyasi ya da örgütlerin fikirleri savunacak değilim yahut onları üzerinde algı oluşturacak da değilim ülkücünün hareket başını çekmediği hiçbir olguda olmamalıdır!
Aile & Toplum konusunda 11,5b cevap paylaştı. Taraflı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaferın hepınız dıze gelcenız eferın
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılşiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!