• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Gündem

Oğan Erdoğan dedi düsünceleriniz neler?

ulanhayatttt
ulanhayatttt Takip Et
Xper 5 Yaş: 28
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Sizce seçimin gidişatını nasıl etkileyecek
Oğan Erdoğan dedi düsünceleriniz neler?
Nasıl Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • krisby
    krisby Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 33%
    +1 yıl

Önceden belliydi, seçim sürecinde Cumhura yeşil ışık yakıyordu arada. Bugün ise kendisi Türk milliyetçisi değil arap milliyetçisi olduğunu ilan etmiştir. Oğan'a oy atan arkadaşlar gel deyince gelen git deyince giden koyunlardan değillerse kendilerinin özgür iradeleri doğrultusunda oyunu kullanacaktır

3
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Hadiiyani
    Hadiiyani Takip Et
    Master Yaş: 53 , eic 99%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Kendini Atatürkçü çizgide olduğunu söyleyip Atatürk ve İnönü iki sarhoş diyen anayasanın ilk 4 maddesini değiştirmeyi parti programında belirten kendine milliyetçi diyen bir adamın ümmetçi partiye gitmesi bir pazarlık sonucu gittiği açık. Konuşmalarında parlamenter sistemini propagandalarinda belirten sözünün eri olmadığı açıktır.

3
    0 Yorumla
  • uzun_yol_
    uzun_yol_ Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 99%
    +1 yıl

Var olsun. Türk dünyasında ne olup bittiğini, Erdoğan döneminde oralarda Türkiye'nin neler yaptığını bilen biri olduğu için millet ittifakı denen garabeti desteklemesine pek ihtimal vermiyordum zaten.

2
    0 Yorumla
  • Nightwalk35
    Nightwalk35 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 92%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 334 cevap paylaştı.

Sinan Oğan'ın seçmen kararı üzerinde çok büyük bi etkisi olduğunu düşünmüyorum. AKP ve CHP birbirine taban tabana zıt zihniyetten oluşuyor. İki tarafın da seçmen kitlesi belli. Sağ kesim belli, sol kesim belli. Sinan Oğan hangi tarafı desteklerse desteklesin pek fazla etkisi olmayacak zaten.

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

4

Cevap

15

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı.

Yanlış karar

1
    0 Yorumla
  • Ardayanlız
    Ardayanlız Takip Et
    Guru Yaş: 110 , eic 88%
    +1 yıl

TÜRK milliyetçisi olan biri. Selo gawwatına özgürlük isteyenlerle bebek katilinin heykelini dikecek olanlarla özerkci zihniyetle luti severlerle Yunan aşıkları ile Ermeni destekcileri ile mı? Olacaktı

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

ümit özdağ gibi o da tat yahudisi. el mahkum erdoğan dicek tabi

https://www.youtube.com/watch?v=0kRbcnIvx2U
    0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Hayir millet neden sasiriyorsa Oganin tipinden bile ulkesini davasini satacagi belliydi hepsi derin devletin adami isteyerek 2. tura biraktilar simdi Erdiganla anlastilar gorevlerni yerine getirdiler.

0
    0 Yorumla
  • nazlıyldz
    nazlıyldz Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Kemale vermeyeceğini zaten biliyorduk ben şaşırmadım

1
    1 Yorumla
    • aslıı_449
      aslıı_449
      +1 yıl

Sence kemali desteklemeli miydi

Yorumla
  • İST34MLT44
    İST34MLT44 Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl

Karşılığında ne aldığını yakında çıkar kokusu her zaman satılmaya müsait bir kesim bunlar

1
    1 Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

Hdp yancısı kk yı desteklese vay ne büyük milliyetçi derdiniz. Hdp nın karşısında diye çıkarcı dersiniz

Yorumla
  • tt_Escape_tt
    tt_Escape_tt Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 97%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 1,5b cevap paylaştı.

büyük hayal kırıklığı oldu
    suriye konusu ve hüdapar hakkındaki söylemlerini yemiş oldu

0
    0 Yorumla
  • ZihniParlakgeridöndü
    ZihniParlakgeridöndü Takip Et
    Master Yaş: 28
    +1 yıl

Yazık millliyetciyim diyen herkesin bu ülkeyi satmasi cidden yazik

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Babalada izlediğimde oğana saygı duymaya başladım. Bu kararı ise tukürdüğünü yalamak gibi oldu. Yakıştiramadım. Hayal kırıklığı.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ben Ogana vermistim ve hiç böyle hareket beklemiyordum şimdi kime vereceğimi de bilmiyorum

0
    31 Yorumla
    • ulanhayatttt
      ulanhayatttt
      +1 yıl

Gerçekten artık kime guvenecez

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben de bilmiyorum ekonomi olarak çoktuk bu ekonomi de düzelmez

Yorumla
    • ncwpnfpbwlncw
      ncwpnfpbwlncw
      +1 yıl

ben kilicdarogluna vercem gidisat hic iyi olmayacak bunlar iyi gunlerimiz daha..

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

@ncwpnfpbwlncw kılıçdaroğlunun kazanma ihtimali yok. Kaldı ki Sinan ogan sağ kesime daha çok hitap eden biri. Hem bir milliyetçi olarak hdpkk lıların desteklediği bir partiyi destekleyeceğini düşünmüyordum. Öyle de oldu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ya ne günlere kaldık Allah'ım biri gelir Suriyelileri ülkeye doldurur vatandaş yapar biri gelir hdp ile ittifak kurar biri gelir hud par la al birini vur otekine iki siyasetçi de güvenilir durmuyor benim açımdan gerçekten kime oy vereceğimi bilmiyorum

Yorumla
    • ncwpnfpbwlncw
      ncwpnfpbwlncw
      +1 yıl

sinan oğan milliyetçi değil mi neden hudapar gibi biriyle iş birligi yapan akp'yi destekledi? Mültecileri kesinlikle göndercez dedi şimdi mülteciler kalacak diyenleri destekliyor, sözde Ata ittifakiydi şimdi Atatürk'e ayyaş diyen partiyi destekliyor herkes kendiyle çelişiyor menfaat işte. Ben kazanacağına inanıyorum kazanmasa bile vereceğim akp'ye versem vicdanım rahat uyuyamam tamam mı🙃?

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

Kardeşim hüdapar orada süs sadece. MHP ittifakından dolayı Kürtlerden destek kaybetmemek adına bir nevi Kürtleri dışlamıyoruz mesajı. Yoksa Hüdapar'ın %1 bile oyu yok. Ne işine yarayacak da yanına alsın? Bunun sebebi başka ne olabilir ki?

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

Kaldı ki burada yapılan tercih kötünün iyisi. Biri kötü, biri çok çok kötü. Tercihimizi ona göre yapmalıyız. Hdp nin pkk yı desteklediği açık. Ama hüdapar hizbullahla bağlantımız yok diye açıklama yaptı. Kaldı ki bağlantısı olsa bile Hdp mi daha büyük bi tehdit yoksa Hizbullah mı? Tabiki hdp. Biri devlete 1 tane kurşun bile sıkmamış, diğeri onbinlerce şehit vermemize sebep olmuş. CHP kazanırsa bi de pkk lılara özerklik verecekler ve iyice bağımsız hale getirecekler oradaki hdp li kürtleri. Bunları düşünüp öyle karar vermenizi tavsiye ederim

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

Ekonomi bugün kötü, yarın düzelir. Parti tutmuyorum ama hakkaniyetli olmak lazım. Zamanında da ekonomiyi düzelten yine bu hükümetti. Yine düzelir. Ama kaybedilen toprak, kaybedilen bağımsızlık geri gelmiyor bunu unutmayın. Chp hdp iş birliğiyle çok tehlikeli sularda yüzüyor. Mesele vatan meselesi. Yok Atatürkçü değilmiş de bilmemneymiş geçin bunları. Atatürkçüyüz diye diye pkk lılarla iş birliği yapıp ellerine bağımsızlık verecekler görmüyor musunuz bunu?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hizbullah mi kursun sikmamis Gaffar Okani öldüren hizbullahcilar değil mi

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

Gaffar Okkan'ın görevi boyunca pkk ya hizmet ettiği söyleniyor. Eğer öyleyse iyi ki de öldürülmüş. Pkk yüzünden onbinlerce şehit verdik. Senin bardağın örnek 1 kişi, o da pkk yandaşıymış. Başka verebileceğin örnek var mı? Binlerce kişiye karşı 1 kişinin öldürülmesinden bahsetmeyin bana burada. Gerçekten komik oluyor. Hangisinin daha tehlikeli olduğu apaçık ortada.

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

orada sırf hüdapar var diye gidip de pkk nın desteklediği partiye oy verenler de kendilerine milliyetçiyim demesin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Öyle diyorsun da sayın Cumhurbaşkanı kaç tane suriyelilyi ülkeye soktu artı vatandaslik verdi bu insanlara senin parayla girdiğin yerlere bu adamlar bedava emek harcamadan girdi bilmem kac tane hizbullahciyi serbest bıraktı 273 tetikçi bu adamlar aramızda gezecek Türkiye'de Turkten başka herkes var sokakta dolaş afganlisi suriyelisi çoğu yerler Araplara para ile satildi ekonomiyi konusmayalim bile herşeyi geçtim bu ekonomiyi nasıl duzeltecek sayın cumhurbaskani

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

Zamanında düzelten adam yine düzeltir. 20 senedir iktidarda, 2 senedir ekonomi kötü diye günah keçisi oldu. Ekonomiyi yeniden ayağa kaldıracak biri varsa emin ol o kılıçdaroğlu değil bu 1, 2. si bugün Suriyeliler afganlılar var evet ama yarın gönderilebilir çaresi var. Ama Kürtlere bağımsızlık verilirse onun çaresi yok. Bak zamanında balkanlar 2-3 yılda kaybedildi. Geri alabiliyor muyuz? Hayır. Her şeyin çaresi var ama bunun çaresi yok. Devlet dediğimiz Osmanlı en güçsüz zamanında bile ayaklanan ermeni bozuntularını suriyeye göndermiş bi devletti. Gerekirse diğerleri de gönderilir en kötü zamanda bile olsa. Yani demek istediğim bunların çaresi var. Ama kılıçdaroğlu kazanırsa çaresi olmayan kayıplar yaşarız. Bunu görmenizi istiyorum. Elimizde 2 tane kötü seçenek var. Biri kötü, biri çok çok çok kötü. Öyleyse kötü olanı seçmek gerekiyor

Yorumla
    • ncwpnfpbwlncw
      ncwpnfpbwlncw
      +1 yıl

Fikirlerine katılmıyorum lütfen biraz farklı pencerelerden bakmayı da dene

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ama mantıklı konusuyor

Yorumla
    • ncwpnfpbwlncw
      ncwpnfpbwlncw
      +1 yıl

Herkesin şahsi fikri olabilir..

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

@ncwpnfpbwlncw sabahtan beri mantık çerçevesinden anlatıyorum. Bana diyosun ki mantık çerçevesinden bak :)

Yorumla
    • ncwpnfpbwlncw
      ncwpnfpbwlncw
      +1 yıl

mantık çerçevesinden bak demedim dikkatli oku🙃direkt sen chp'yi Terör olarak görüyorsun galiba yanlış anlamadıysam?

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

Pardon farklı pencereden bak demişsin. Söylediklerimin mantıklı olduğunu düşünüyorum. 2 seçenek var önümüzde. 2 si de kötü. Ama birinde yaşanan kayıpların çaresi var, diğerinin yok. Hangisini seçersiniz?

Yorumla
    • ncwpnfpbwlncw
      ncwpnfpbwlncw
      +1 yıl

Yani sen gidişattan memnunsan devam edebilirsin tabii ben olmadığım için bir şeylerin değişmesi istediğim için ve Kılıçdaroğlunun bunları yapabileceğine inandığım için ona oy vermek istiyorum zaten 7 kuşak chp'liyiz ama olmasak bile verirdim kendim araştırmalar yaptım bazı şeylere karar verdim🙃

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

Şu an ekonomi diyosunuz ama ekonomi bugün kötü, yarın yine düzelir. Daha önce de ekonomik kriz yaşandı. Düzelmedi mi? Bunun çaresi var. Sonsuza kadar krizde kalmicaz sonuçta. Ama Pkklılara özerklik verildiği zaman onun geri dönüşü olmaz. Hdp/ysp şu an neden kilicdaroglunu destekliyor? Hem de tamamı. Çünkü çıkarları var. Hdp nin çıkarının olacağı bir partiye oy vermeyi mantıklı bulmuyorum. Benim pencerem bu

Yorumla
    • ncwpnfpbwlncw
      ncwpnfpbwlncw
      +1 yıl

Bi' 5-10 yıl sonra ülkeye daha fazla mülteci gelince, ekonomik kriz daha da artınca bugünleri çok arayacağız daha iyi günlerimiz

Yorumla
    • ncwpnfpbwlncw
      ncwpnfpbwlncw
      +1 yıl

Keşke tek sorun ekonomi olsa..

Yorumla
    • ncwpnfpbwlncw
      ncwpnfpbwlncw
      +1 yıl

Hüdapar akp ile iş birliğinde ve hudapar diyo ki ben pkk'yı terör örgütü olarak görmüyorum, 15 yasındaki kız çocuk değil evlenebilir diyor..

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

@ncwpnfpbwlncw chp yi terör olarak görmüyorum ama çıkarları uğruna terör yancısı olabilecek kadar düşmüş görüyorum. Ekonomik kriz demişken eğer gündemi takip ettiyseniz Kılıçdaroglu diş ilişkiler konusunda dedi ki "Amerikanın dediğini yapıcaz, Rusyaya ambargo uygulayacağız" dedi. İçimden dedim ki bu adamın kafası hiç mi çalışmıyor? Eğer Rusyaya ambargo uygularsa ülkemize 1 tane rus turist gelemez. Yahu bizim zaten en büyük milli gelirimiz turizmden geliyor ve en çok gelen turist de Ruslar. Kilicdaroglu bu politikayla bırak ekonomiyi düzeltmeyi, şu an var olan ekonomiyi mumla ararız. Adam bunu bile düşünemiyor. Ekonomiyi nasıl düzeltsin? Bunu bile hesap edemeyen birine bu vatan emanet edilir mi Allah aşkına?

Yorumla
    • ncwpnfpbwlncw
      ncwpnfpbwlncw
      +1 yıl

Hiç bir şey bu durumdan kötü olamaz bitmişiz biz baksana ülkeye

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

@ncwpnfpbwlncw öyle deme. Git bi başka ülkelere bak ne haldeler... Bizim ne olursa olsun bi bağımsızligimiz var. Bak o sömürgelere, bak doğu türkistandaki zulümlere, git bak Azerbaycan'a güvenlik yok. Polisler yol kesip rüşvet alıyorlar vatandaştan haberiniz var mı bunlardan? Biz şu pahalı bu pahalının derdine düşmüşken insanlar baska yerde evinde bile rahat huzur görmüyorlar. Evet şu an ekonomik zorluk yaşıyor olabiliriz ama bu geçici. Evet şu an etrafimizi mülteciler sarmış olabilir ama isterlerse yarın gönderirler hepsini. Evet şu an yabancılara bir sürü vatandaşlık veriliyor ama yarın isteseler verdiğimiz gibi geri de alabiliriz. Devletiz çünkü. 3-5 tane haylaz, çakal yüzünden bitmeyiz. Ama bağımsızligimiz, topraklarımız zedelenirse bunun gerçekten çaresi yok. Hdp ye kesinlikle fırsat vermememiz lazim. 1. önceligimiz bu olmalı.

Yorumla
    • ncwpnfpbwlncw
      ncwpnfpbwlncw
      +1 yıl

Yani kötü olan şeylerle kendimizi karşılaştırıp mı tatmin olacağız? İyileri örnek almak yerine

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

@ncwpnfpbwlncw bitmişiz dedin ya ona ithafen bitmedigimizi söyledim yani. Yerli otomobilimizi yaptık, iha-sihalarda dünya kafa tutuyoruz şu an. Millet ittifakindaki babacan iha-sihalara dokunucaz diyordu. Hiç dinlemediniz mi? Sırf erdoganin damadı yapıyor diye ülkeye büyük fayda sağlayan şeyi önleyeceklerdi. Böyle vatan millet sevgisi mi olur?

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

Savunma sanayisinde devrim yaptık. Otomobil alanında elektrikli araç yaparak ekonomiye katkı sağlanacak çok yakında büyük oranda. Amerikanın bile savunma sanayisi özel sektörle yürüyorken kilicdaroglu savunma sanayisinin devlete bağlayacağız dedi. Özel sektörle yürümesi çok daha mantıklı olan bi işi devlete bağlayarak memur sistemine sokup savunma sanayisinin yok edecek. Bunlara gerçekten oy verilmez. Sen de biraz bu pencereden bakmalısın

Yorumla
  • Aydınlı009
    Aydınlı009 Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl

ne diyim bu kadar fakirin fukaranın sabinin gunahı boynuna

0
    0 Yorumla
  • conican33
    conican33 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Sahte bir milliyetçi başka da hiçbir şey demiyorum

0
    0 Yorumla
  • aysekaptan
    aysekaptan Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 86%
    +1 yıl

ogan değil seçmen önemli

0
    0 Yorumla
  • Krhndmrsy
    Krhndmrsy Takip Et
    Xper 6 Yaş: 50 , eic 99%
    +1 yıl

Bir şantajlık durum olabilir mi acaba?

0
    0 Yorumla
  • CptSimonRiley
    CptSimonRiley Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Atatürkçü olmadığını ispat etmiştir.

0
    12 Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

Olması mı gerek? Mesele bu mu şu an? Mesele vatan millet meselesi. Atatürk ne alaka? Hdp yandaşlarının yanında mı yer alsaydı?

Yorumla
    • CptSimonRiley
      CptSimonRiley
      +1 yıl

O zaman ben Atatürkçüyüm demeyecek kardeşim

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

Siyasetçilerin bir çoğu halkın gözünü boyamak için yapıyor bunu maalesef. Halbuki ülkenin yarısı Atatürkü sevmez.

Yorumla
    • CptSimonRiley
      CptSimonRiley
      +1 yıl

@Nightwalk35 Ümit hoca gerçek bir Atatürkçü ve kemalisttir. Ve CHP'yi destekleyecektir.

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

Ümiti sevmem. Bana göre ümit düzgün bi adam olmadığı için çok da takmıyorum

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

Nedense insanlarda herkes Atatürk'ü seviyor gibi bi algı var. Halbuki halkın en az yarısı sevmez. Nedenini hiç araştırdınız mi?

Yorumla
    • CptSimonRiley
      CptSimonRiley
      +1 yıl

@Nightwalk35 Tabi insanlar kendilerine gerçekleri gösteren bir adamı sevmemekte haklılar. Bazı şeyler açığa çıktığı için oldukça rahatsızlar.

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

Biraz daha fazla araştırmanı tavsiye ederim. Altından çok şey çıkacak emin olabilirsin

Yorumla
    • CptSimonRiley
      CptSimonRiley
      +1 yıl

@Nightwalk35 Ben çok araştırdım merak etme. Önce dinden çıktım sonra da Mustafa Kemal devrimlerinin önemini.

Yorumla
    • CptSimonRiley
      CptSimonRiley
      +1 yıl

anladım*

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

Peki. O senin düşüncen

Yorumla
    • CptSimonRiley
      CptSimonRiley
      +1 yıl

@Nightwalk35 Evet öyle

Yorumla
  • Adanaaşk
    Adanaaşk Takip Et
    Master Yaş: 47
    +1 yıl
    Gündem konusunda 325 cevap paylaştı.

Saçmalamış, zıt düşünce nasıl anlaşacaklar ki.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Oley erdogan erdogan erdogan

0
    0 Yorumla
  • benbirkediyimm
    benbirkediyimm Takip Et
    Xper 1 Yaş: 32
    +1 yıl

Oğan halkların kardeşliği diyor artık 😂

0
    0 Yorumla
  • Şattıfakap
    Şattıfakap Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    +1 yıl

Oğanı kim ipliyo

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Oğan Erdoğan dedi düsünceleriniz neler?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erdoğan diyince aklınıza ne geliyor? 16 cevap verildi
Recep Tayyip Erdoğan deyince? 26 cevap verildi
Sizce Erdoğan ne demek istedi? 11 cevap verildi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bu Cümlesinde Ne Demek İstemiştir, ? 11 cevap verildi
Erdoğan flaş bir açıklama yaptı ne düşünüyorsun? 10 cevap verildi
Erdoğan hakkında düşünceler? 15 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Ayran gönüllümüsünüz?
  • Dut meyvesi yediniz mi? Severmisin?
  • Vişne ağacından vişne koparıp yediniz mi? severmisin?
  • Erik ağaçtan yedin mi? severmisin?
  • Atari oyunlarından en sevdiğiniz hangisiydi?
  • Tarihte hangi hükümdarın yerinde olmak isterdin ve neden onu seçerdin?
  • Bir kişiyi ihtiyacın olduğu için mi seversin yoksa sevdiğiniz için mi ona ihtiyaç duyarsın?
  • Kalbinin anahtarı kimde?
  • Spor salonuna başladığınızda hem etkili kilo verimi ve hem de kalıcı form kazanmak için tecrübe ettiğiniz tüyolar var mı?
  • En son rüyanızda ne gördüğünüzü tahmin edeyim mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨