AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
128Cevap
Çünkü bu ülkede adalet kimsenin umrunda değil. Hicbi şey hiç kimsenin umrunda değil. Toplum denilen kurban arayan kana susamış yamyam sürüsü hukmediyo her şeye.
şu feminizmin allah belasını versin erkeği tutuklasalar beter olsun i*ne herkese virüs saçıyordu, kız tutuklanınca sanki bir tek o takmıyordu polis niye kızı tutukluyor pislik polisler...
Kadın balkondan insanlara tükürüp video cekip sosyal medyaya yüklemiş benim gördüğüm bu.. çok cirkin pislik bir şey yapmış.. eger dogruysa ki video da gördüm hic umrumda degil kadına ne oldugu
Polise saygı devlete saygıdır. Polis arkadaşlar gereğini yapmış, umarım en kısa sürede görevlerine iade edilirler.
Polisin sanki azılı suçlu gibi yala paça gözaltına almaya çalışması bence yanlış.
Yav bırakın şu amguardlığı artık napsın adam kadın çirkefin teki çiçekmi versin
@FeudalLord karşıdaki erkek olsamda yorumum aynı olacaktı. Olayın başını görmedim ordaki gibi yaka paça sarılması yanlış. Liseden sonra polis olup kendini bir şey sanıp yaptığını bir şey zanneden zihniyet dolu teşkilatı..
tamam başına bişey geldiğinde 155 i aramazsın hırsızına katile teşekkür eder yollarsın bu kadar basit
@FeudalLord alakaya maydanoz...
Aynen aynen
Bu kadar sert davranmaları doğru değil. Kibarca uyarsalar kız üstlerine atlamayacaktır zaten.
Terörist mi katil mi ne bu şiddet.
İlk başta kibarca uyardı zaten. bak bakalım video'ya şiddeti ilk kim uyguluyor hangi hakla polis'e tekme atıyor veya hakaret edebiliyor?
@Ulqiorra189 Yine de sakinleştirip konuşabilir o da sakinleşir illaki. Ne yani o vuruyor diye bizde dalalım mı diyecek polisler? Kendilerine hakim olmalılar. Kadın diye çok şey yapmamışlar ama o erkek olsaydı belki neler olacaktı, polisler de çok sinirli...
@Bugraaltas Bu video'nun sesli versiyonunu izle kadın o kadar şey ki, gücü yetse polisleri dövecek bildiğin tekmeden ileride gidebilir ayrıca polis'in kadın, erkek fark etmeksizin zor kullanma yetkisi var. Sen olsan ne yapardın? Sana tekme vururken gül mü hediye edecektin? Polis dalmıyor o kadar abartma kelepçeyi takmak için kadını yatırıyor sadece biraz sert yaptığı doğru ama...
@Ulqiorra189 Ya haklısın tabii kolluk kuvveti ne diyelim ama sosyal medyada da eleştiriler polislerden yana çoğunluk.
Polis çevrede onlarca maskesiz gezen insanı es geçip neden tek bir kişiye ceza yazmak istiyor, neden darp ediyor?
Maskesiz geziyor diye gözaltına almak nedir ya iyi olmuş neye göre gözaltı abi ne alaka maske takmadi diye insan gözaltına alınmaz
Ondan değil kolluk gücüne fiziki ve sözlü şiddetten
Polis haklı burda. bu kızın bize taş atan bjicilerden farkı yok
Polis üstüne vazife olmayan seylere karismasin insani delirtmesin
O zaman polise askere gerek yok
Polisler keşke gerek olduğunda vazifelerini yapsalar. Insan öldürüyorlar meydanda polis yok polis olay mahaline geliyor hiçbisey yapmiyor şikayet oluyor geri saliyorlar. Önce vazifelerini yapsinlar maskesiz disarda gezen birine ekleşmek vazifeleri değil
Benim gördüğüm polisler gereğini yapiyo hatta özel harekatcilarla omuz omuzayiz. sizin gördüklerinizi bilemem tabi
Özel harekat asker sinifina girer biz polislerden bahsediyoruz:) Polislerin üstüne cezai bir vazife yok karismamalilardi hele dışarda maske takmak zorunda degil kimse
Asker sınıfa girmez
Artık jandarmada tam. olarak asker değil içişlerine bağlı
Pöh ve jöh ya, doğru.
Her insanın patlama sınırı vardır. burda sınır patlamış artık
Vazifeleri olmayan şeylere karışmasinlar insan tepki gösterir tabi👍
Jandarmanın terörle mücadele birimleri tsk nin komutasında özel harekattada duruma bağlı
Ki jandarma polis gibi full profosyenel olacak komando tugaylarida (8 tane var) Artık profosyenel oldu veya yarı yarıya
Mesela romanyada da polisin geç mudahale ettigi bir tecavuz vakasında icisleri bakani gorevden alındı adalet bir tek bizim ülkemizde böyle
Galiba polise tekme atmış.
Tam bilgi sahibi değilim ama şiddet her iki cinsede yakışmıyor çirkin şeyler bunlar.
Hangi polis maske yuzunden bir kadına bu şekilde davranır videonun oncesi yok sosyal medya adalet dağıtmaya başladı daha bakalım neler görecez
Maskesiz dolaşmak gözaltına alınma sebebi değildir. Polisin keyfi gözaltı uygulaması açığa alınma sebebi olmuş. Burası hukuk devleti, polis devleti değil. Gözaltı kararı olmadan nasıl böyle bir şey yapmış anlamıyorum.
Polise tepki gösteren üyeler kadın polise art arda tekme atıyor hakaret ediyor ve direniyor polis bu durumda kişiye kelepçe takma yetkisi var bilmeden zırlamasın herkes.
Videoyu çeken kadındada cahillik diz boyu.
Dislike atan şahıs inşallah aynısına sana bir kadın yapar
Bazı ahmak kadınlar "kadına şiddetin hassasiyeti " ni kullanarak konuyu başka yere çekiyor.
resmen kumpasa geldi polisler kurulmuş bir tezgâh
Hanımefendi’ye geçmiş olsun diliyorum. Umarım bir şeyi yoktur ve iyidir.
kanunda yazan olmuş ve zaten kanunda yazan olmalı. o yüzden ters mi durum göremiyorum.
ters bir durum*
o kadinin niye belasini vermediler de polisleri aciga aldilar cildircam valla verseler parca pincik ederdim o serrrefsizzi
sosyal medyadan gördüğün kadarı ile değil öncesi ve sonrası var
gereksiz cümle kurmuşsunuz. saygılar
@YalnızlıkKralı oncesinde zaten kadin uyarilar uzerine polise hakaret edip tekme atiyor...
daha öncesi var ve sonra karakolda yaşananlarda var
gereksiz cümleler kurmaya devam ediyorsunuz
saygılar
poliste hatalı kadında hatalı karga tulumba göz altı olmaz. Hepimiz türkçe biliyoruz ve konuşarakta anlaşılabilir.
Henüz karar verilmedi muhtemelen polisler görevine devam eder kadına ceza uygulanır. Gönlümüzden geçen o :)
Genç bir kız ve polisler. Madem öyle yaz cezayı olsun bitsin. Bir kadına o tür göz altı olmaz. Kadın polis olsa idi hiç bir sorun olmazdı bence.
Kadın erkek ne fark eder lan sonuçta polise direnme ve vurma var...
Sadece maske takmadığı için mi böyle göz altına aldı? Ilk önce uyarıyor maskenizi takin diye, kız takmıyor takmadığınız için ceza yazicam diyip kimlik istiyor kız vermiyor, zorluk çıkarıp polisin işini yapmasına engel olduğu için göz altına alınmak istiyor. Polisi tekmeliyor cimcikliyor baya.
Ne diye gözaltı? Adam mı öldürdü tecavüz mü etti kavgaya mı karıştı? Kaldı ki sokaklar maskesiz dolu. Hangi birini alacaksın gözaltına?
Polis hele de erkek bir polis bir bayana böyle davranamaz. Kabul edilebilir bir şey değil bu. Polislerin açığa alınması doğru.
Bir kadinin da bir erkeğe hemde polis olan bir erkeğe küfür edip vurması da doğru değil
@benbenim123 amguard bunlar anlatamazsın
Kıza maskeni düzelt demişlerdir kız tınlamamış üstüne polislere saldırıp açığa aldırmış o zaman kaldıralım polisliği ne gerek var ki
Polise küfür edip orta parmağını gösterip tekme atmış polisde kaba kuvvet kullanmış
Boş konusma
@Yağızbeylice kim
Sen kim olcak
videoyu kırpıp yayınlamış kadın polise küfrediyor öncesinde. kadın haksız
Nedense rus kadınları ile alem yapan davay davay diyen emniyet müdürü hala görevde ama polis açığa alınıyo bu ülkede en iyisi şerefinle git limon sat bunların adaleti bu kadar gücü polise yetiyo
Bizim milletimizin genel huyu, yapıyornyapıyır suçumişliyor ama iş ceza ödemeye gelince kaçmanınnyollarınınarıyorlar..
Polisler bakan soylunun talimatıyla görevlerine geri döndü. İşte sosyal medyanın gücü budur.
Polis zorba tarzda kaba kuvvete yönelmişse haksız olabilir
Yani zorbalık yapmıyor videonun öncesinde kadın polise vuruyor
Kız hakkında soruşturma açılır 1 aya kalmaz iddianamesi hazirlanir görevi başındaki memura mukavemet kasten yaralama maskesiz linkten de yazarlar
Olaya sen açık giyimli sarışın diye mi bakıyorsun haddinizi bilin biraz ya
Maske takmadı diye bu muameleyi kimse yapamaz tesettürlü kadına zorbalık edeni hemen içeri aldılar. Erkekse bu da erkek üstün e de polis yani açığa alınmayacak da ne olacak
Kolluk kuvvetine fiziki sözlü şiddet var. bunkizin dağda bji diye taş atanlardan farkı yok
Aynı hareketi çarşaflı birine yapabilirmi o kişiler.
Yapamaz en guzel soru bu olmus...
maske takmayanlara ceza verilir neden götürmek istemişler ki
Devlet polisten iş istiyor. Polis iş yapıyor. Devlet açığa alıyor mantık bu
Ben haberlere bakmiyorum babby gormeden hic bir olaya inanmam
Bence kadın fazla abartıyordu olayları yani bir maskeni taksan nolurki neden bu kadar zorlaştırıyorsun ceza mı alıcaksın al cezanı otur ne gerek var bu kadar bağırmaya
Saçmalık bu sıcakta takanlar enayi mi hem suçlu hem güçlü ben olsam döverdim
Polisler suçlu
O nasıl bir göz altına alma öyle
Polisler resmen kabadayi oldu
Polis vazife salahiyet kanunu madde 16
Polis görevini yaparken direnişle karşılaşması halinde bu direnişi kırmak amacıyla orantısız güç kullanmaya yetkilidir.
Orantısız değil orantılı ve kademeli. Ama burda çileden çıkma durumu var. Direnisi kırma hareketi yanlış ama açığa alincak bisey de yok. Kız sıkıntı. Böyle bir konu için polise açığa alan üstler daha sıkıntı. Polisi de iyice irtibatsızlastirmamalilar.
O yaptığı çok hafif bir hareket
Polis adam çok haklı, adam işini yapmak zorunda, kadın polisi tekmeliyor... Polis ne yapsın.
Hiçbir şey anlatıldığı gibi değildir yaşandığı gibidir.
polis burada sadece uyarıyor, suçlular göz altına alınır maske takmayanlar değil!!
Ben o olayi anlamadim haberde gosterdilerde maskesimi yoktu
Kadın maskesini takmamiş poliste uyarmış kadında polislere vurmuş küfür etmiş sonra polisler bunu tutmaya felan çalışmış bu olayda zaten kesinlikle kadın suçlu polisler görevlerini yapmış sadece
Dediginiz hakli
Bizim ülkede halkçılık çok saçma bir boyutta cidden.
İyi yapmislar polis orada gereksiz kuvvet kullanmış insanlarin polislere kotu gozle bakmasina neden oluyor boyleleri meslekten men edilip teşkilatin ismini karalamalarina musade etmemeliler bence
Videoyu izledim ve maskesiz diye bu tavırla kızı bildiğin taciz ederek kontrol altına almaya (!) çalışmışlar. Güveneceğimiz polislerin yaptığı hateketlere bakım
Kadında orta parmağını gösterip küfür edip polise tekme atıyor kadında çok masum değil!
@Eskemre2626 etkiye tepki
@nonamey9 Haberlerde izledim bende maskeni tak diye uyaran polise kadın parmak işareti yapıyor sonra olaylar gelişiyor.
Polislerin çoğu 2 yıllık üniversite mezunu bölüm farkı yok ve en çok imam-hatip liler yani
Ne alaka,4 yıllık mezun avukatlar doktorlar yolsuzluk yapıyor. Veteriner in sekreterine tecavüz edip öldürdüğü bir ülkedeyiz. Ne lisans mezunu insanlar var, kafa gelişmemiş ise tahsil fayda etmiyor yani.
Ben ortaya söylüyorum içlerinde kötü de var kötü iyi de var hiç görmüyor musun televizyonlarda sağda solda hangi Türkiye'de yaşıyorsun bilmiyorum
Sen benim yorumumu görmüyor musun iyileri var kötüleri var dedğimi, buraya mı takıldın. Ben tv de değil sadece tarafsız bakıp kesik kesik veren kanalları takip etmiyorum. Ben youtube den olayların tamamını izliyorum. Biri kötü çıkınca tüm polisleri karalamak cahilliğin ta kendisidir sen bence biraz tarafsız bakış açısının ne demek olduğunu öğren sonra yaşadığım ülkeyi sorgula.1 polis kötü o zaman tüm polislerden nefret edelim. Cahillik den başka birşey değildir bu bu kafadan sıyrıl bana akıl vermek yerine.
4 yıl akademi okuyan larin emeği nerde hakkaniyet.
+ Ozaman iki yıllık okuyanlar doktor mühendis olsun
Ülkemizin kısa bir örneği. İlla yasak olan şeyi yapacak artizler.😒
Polis neden bu kadar uğraşmış ki. Aģir bir para cezası kesip eline verip maskesini taktirıp yollayacaktı. Salak bir inatlaşma olmuş.
Ceza yazınca kadınlar küfürler edip tekmeledi ondan o duruma geldi olay. Çoğu kanal videoyu kesip atmış, tepki çok aldı hatta.
Ben yeri geldiğinde polisi de savunurum ama, burada bariz şiddet söz konusu. Kadın hatalı fakat polisin yaptığıda, kabul edilemez.
Polisin kaba kuvveti hoş değil tamam da kadında polise orta parmağını gösterip polise küfür edip tekme atıyorsa onda da suç vardır. Polisi linç etmeyin!
türbanlı birine yapsalardı hep açıklara böyle yapıyorlar ayrımcılar
Ikisinede yapardım ben
Les bir zihniyet daha. Aciklara hep böyle yapıyorlarmış. Hem açık kapalı demeden açığa alınmış. Duygu masturbasyonunun manası yok
Polisler sonuna kadar haklı kız maske takmıyor polise hakaret edio gözaltına almak isteyince de polisler mesleklerinden oluo. Türkiye de adalet die bisey yok olmadı da
Polislerin acemiliği, işini dört dörtlük yapmasaydı böyle olmazdı.
Sokaktan toplama adamları sırf torpilli oldukları için polislik gibi bir mesleğe alırsan olacağı bu işte
Ülkenin bir duruşu prensibi yok çünkü ne tepki gelirse o uygulanıyor ve bu da çok ağıza sebep oluyor
Gereken yapıldı. Kadınlara karşı nasıl davranılması gerktiğini öğreneceksiniz.
O polisin yaşadığı durumu yaşasaydın görürdüm ben seni
@Blackmen_1 kadın olunca kurallara uymayqcagianlamina i geliyor kural varsa uyacaksın takmayacaksan çıkma dışarı kimsenin şavkını riske atamazsın
@blackmen_1 bir modun bu denli üye görüşüne sataşması beni şaşırttı. Modların daha üzenle secilmesi gerektığini düşünüyorum. @pentin @KızlarSoruyor
@Able_ Buda benim görüşüm 😏
Bu bir insana kadın olduğu için ülkedeki infialden de faydalanarak sözle tahrik etme, saygısızlık hakkı vermez. Bu tarz bir kadın karşında kişiliğinden tut erkekliğine kadar laf edip karşısında hiçbir şey demeden sakin kalabilirsen şayet bu ülke sana madalya vermeli.
Aynen öyle kuralları çiğnerim maske takmam polise tekme atar küfür ederim. Neden mı? çünkü kadınım böyle bişi yok adalet tersten işliyo.
Polisleri böyle basit olaylardan dolayı anında görevden uzaklaştırırsanız sokakta adam vursalar o an görevini yapan polis bulamazsınız..
Sokakta adam vurana müdehale etmezler ki anca kıytirik meseleler arıyirlar kendilerine bu olay gibi
Al kimliğini yaz tutanağı kes cezasını bırak neden gözaltına almaya çalışıyorsun ki o konuda bence hatalı polis
Polis açığa alınması meslekten ihraç edildiği anlamında olmuyor, 15 gün içinde soruşturma açılıp muhtemelen mesleğe geri çağrılcak.