Güncellemeler
+1 yıl
Adalet denen bir şey yok sözde Müslüman ülkeyiz
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bunu soyluycegim aklıma gelmezdi ama bazı kadınlar ve erkekler gerçekten aldatilmayi hakediyo ilgi yok sevgi yok evdekini hayvan disardakini ilah gören insanlar böylede aldatilinca sağa sola saldırmayı kendilerine şart goruyolar
En azından aldattiyosa ogrendiysen bırak gitsin öldürmeye gerek yok karşı tarafi
Aldatan kadın öldürülmeli
Erkekler nolmali peki zihniyetsiz?
Erkek başka kadın başka
Öyle bişi yok tek ahlak ve namus kavramı kadına indirilmemistir..
O sizin işinize geldiği gibi çevirmek lafı
Müslüman gibi görünüp ama olamadığımız için. Dinimize göre en dürüst yardım sever biz olmamız gerekirken herşeyin en kötüsü bizde. Başımızdakilerin de yaptığı bu.. Söze gelince herşeyler insanlığa gelince hikaye..
Kadinlar kadar tehlikeli erkekler var malum çocuk hayvan yaşlı demenden tecavüz ediyorlar
Tabiki var ben yok demedim bu olayı yapan kadın ondan böyle yazdım 🤔
Geçen bir kadın haberi gördüm oda kadın di köpeğe tecvz etmiş
Habere bakayım
www.bursa.com/.../...cuga-tecavuz-etti-449657.html
İstediğin kadar atarım
www.bursahakimiyet.com.tr/.../31-yasindaki-kadin-16-yasindaki-cocuga-tecavuz-ederken-yakalandi-558305
Ayrımcı olma gerçekleri gör paylaş
www.gunboyugazetesi.com.tr/...-savundu-275612h.htm
www.sondakika.com/.../
Yine de bir erkekler kadar olamazlar 😊
Kadınların sayısı da çok hayvana tecavüz eden genç okul öğrencilerine az dünyaya açıl bence 😂
Hayır kadınların sayısı az sen kadın düşmanı olduğun için göremiyorsun. Bu dünyada erkekler daha vahşi tehlikeli kimse yok
Neden kadın serbest bırakılmış bu haberde
Taciz ettiği halde serbest kalan erkekler var herhalde bu da serbest kalır ne bileyim
Ölüm ile taciz aynı mı? 2 erkek biri hapse diğeri mezara gidiyor kadın serbest adalet bu değil diye düşünüyorum
Kadın öldürmemiş ama dimi bira mantik kurarsan anlarsın
Sebebi kadın ama kadın olmasa öldürecek miydi?
Hayır ama kadının hukuken bir suçu yok git biraz araştır genel kültürün olsun seninde
Nasıl olmaz bu adelet değil diye düşünüyorum sizden kültürlüyüm diye düşünüyorum ayrıca
Belli çok kültürlüsün 😃
Taciz ve cinayet in cezası aynı sanıp taciz eden erkekler serbest kalıyor demenizden anlaşılıyor genel kültürünüz
Aynı sanmıyorum kadın katil değil hukukun etiken de kadının hiçbir suçu yok. Yok öyleydi yok şöyledi kadın olmasaydı adam ölür müydü gibi boş yorumlar yapma önce sen bu bi ayrımını yap. Sonra adam taciz ettiği için hiçbir suç almıyor adam suçlu ama kadın suçlu değil o yüzden aynı kavramı örnek verdim. Ama eminim yine anlamayacaksın at gözlükle bakıyorsun hayata burada boş beleş dolasacagina git biraz hukuk kurallarına bak
Bu tamamen laiklikten dolayı. Aldatan kadına yaptırım uygulamayan laik kanunları bu halk seçti, cefasını da çeksin. Resmen feminizm ile yönetiliyoruz.
Yanlış anlamayın ama afyon'da kocasını aldatan kadın çok var havasından mıdır suyundan mıdır nedir oranın kadınları çok gevşek oluyor diğer şehirler nasıl bilmiyorum ama afyon çok beter bu konuda
Bur işte kadın varsa orada bir kargaşa olacaktır
İki erkeği de temizlemis
Neden serbest kalmış
Sizden daha bilgili olduğum için engellediniz diye düşünüyorum siz at gözlüklü bakıyorsunuz taciz etmek suç ve ceza alır iftira ise almaz orası ayrı
Ayrıca kadın azmettirici olarak ceza alabilir diye düşünüyorum bu haberde
Bundan 1-2hafta önce de, hatırlarsan bi kızla tartışırken beni çileden çıkarmıştı ve bana hakaretler etmişti. Bende kendimi korumak için ona hakaretler etmiştim. Sende onu uyarmayıp beni uyarıp durmuştun hakaret etmeden tartış diye. Ya dostum anlıyor musun bazı toksik kişiler insanı böyle çileden çıkartabiliyorlar. Bir benzerini şimdi sen yaşadın
Algı operasyonu yapmayı kes ülkemize laf etme