AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
128Cevap
Yahu ne diyosun sen!!! bende eski yunus polisiydim, polisler insanlara çok sert davranıyorlar, ben nefret ediyorum, meslektasimda olsa dalarım, bidaha boş konuşma
Reis be bu puan kaç olur sence?
@Johnnybravo6718 ne puani
Polislik için
@Johnnybravo6718 pomemden girdim ben 2014 de şu an bilgim yok
Eyvallah sağol herkes 150 diyor bu seneye mahsus
@Johnnybravo6718 dediğim gibi ilgilenmiyorum
kadın yorumcuların bir kısmının ya gözü ya beyni yok sığır yavruları keşke postta yazılanları okusanız
sonra kadına hakaret edince odun oluyorsun sığırsa ben ne yapayım arkadaş
Polisler suçlu. Bir kadına öyle yaka paça gözaltı yapamaz. Defolsun öyleleri. O kadınların yanlarında eşleri abileri olsaydı korkudan yanaşamazlardı. Sanki suç işlemiş cinayet suçlusu gibi hayvan gibi kadına adeta saldırdı. Nefret ettim
Malesef polisler ölçüyü kaçırıyor. Yaşadığım sehirde trafik ışıklarında birisni durdurup 5 polis birden adam ellerini havaya kaldirmasina rağmen uzerine cullandilar halkin gözü önünde dövdüler. Bu adam katil de olsa hirsiz da olsa namussuz da olsa sen ADALET misin. Hakim savci mahkemeler niye var o zaman. Senin görevin usulüne gore kelepceyse gozaltiysa ñeyse yapip suçluyu yarginin önüne cikartmak. O adam sokak ortasinda dövüldüğü esnada milletin gözü önünde o esnada karısı çocukları ordan geçseydi ve olayi gorseydi. O çocuklar devlete düşman olarak buyuyecekler.
İşte bu yüzden oldum olası böyle polislerden nefret ediyorum
Ladin zorluk çıkariyo videonun basında
Cok sükür adam gibi adam BAKAN SOYLU var, Polisler görevlerine geri döndü
Bu şekilde göz altına alınan kişi türbanlı olsaydı, yine tepkiniz bu şeklide mi olurdu?
Bizim ülkemizde polislerimiz sadece şehit olunca haklı oluyor maalesef :/
Hemen açıga alınacagını dusunmuyorum haberlere inanmayın
Polise hakeret edip. mukavemet göster maskesi takıp kuralkara uyma sonra kahraman ol
büyük ihtimalle kadın beni rahatsız etti vesaire demiştir o yüzden açığa alınmışlardır yani haksız yere
Kadına o şekilde 2 erkeğin müdahale etmesi yanlış. Tm kafının bir suçu varsada yaz tutanağını. Gözaltına alacaksanada bunun kadın polislerimiz var.
Kadının kesin bir tanıdığı vardır sokyım böyle ülkeye
Polis göz altına alıyorsa sadece maskeden değildir o
Kim parayı basarsa o üstünlük kazanıyor. Eski Sovyet devletlerine döndü ülke
Sen onca emek ver meslek sahibi ol şımarık bir kız çocuğu seni mesleğinden etsin işte
Sonuna kadar polisi destekliyorum bu tip kadınlar bilerek kaos yaratıyor az bile yapmış polis
Polis memur da risk altında corana yakalama risk var ne zordurum dalar görevlerini yapıyorlar vatandaş saygı göstermek zorunda
sosyal medyanin gucu ve birilerinin yonlendirmesi kisinin polis ya da vatandas olmasi onu hakli da yapmaz haksizda yapmaz
Ne olursa olsun o bir kadın görüntüleri izledim çok sert müdahale edilmiş yazık..
Polis gerekeni yapmıştır, konu açığa kavuşunca göreve geri dönerler
Belku bilmediğimiz durum vardır olayda ya da polise karşı haksızlık yapılmış
* suleyman soylu talimatıyla yeniden göreve iade edildiler
Yazıklar olsun bu zihniyete polis görevini yapamayacajsa ne olacak bu ülkenin hali
Orda bir sürtünme olayı var adaletsizlik neresinde bu durumun
Polislerde görevinden uzaklaştırıldı diye biliyorum.
Başka bişey vardır polisin suçu okadindan üste çıktığı bir cin cezayı o çekmiştir
Kadıköy kaymakamı ile görüştüm. 3 4 gün içinde polisler görevlerine döneceklermiş.
polisler sütten ak kaşık değiller
Öyle mi müdahale edilir.
Edepsiz kadından tiksinirim
Acaba hangi iş adamının kızı veya sevgilisi
Kadiköyde olan herşeye inanırım
Olması gereken açığa alınmasıydı
Doğru karar
Kadına yapılan o olay reva mı
Direnip hakaret ederse yapacak bir ley yok. Polis seni gözaltına alacaksa tepki vermeyeceksin böyle direnirse sonucu da böyle olur yapacak bir şey yok
Tekme atıyor polise hangi hakla polsie yapılan reva mi
Anna kadın sonucta
Kimliğini verseydi
@Wedrgg sizi sonunda kadar tebrik ediyorum doğru bir yaklaşım ben bu yaşıma kadar hiç bir polisten bu tarz bir tepki yaşamadım
Hiç bilmiyorum ki 🤷♀️
Başı açık diye ceza yazamaz
Çok enteresan geldi bu bana
Kadın ya ne olacak o haklı bulunmuş saçma.
Polislere bir şey olmaz.
Türkiye adalet sistemi.
Ne diyosun sen oturdugun yerden konusuyosun ,6 sene yunusluk yaptim neler gördüm
Polisin görev tanımında böyle bir şey var mı?
"Kendi ülkemin polisinden korkar oldum."
Yapama videonun öncesi var artık kız vuruyor polise
1 2 ay görevden uzaklaştılar sadece
Kadın haklı olsaydı, hiçbir şey yapmayacaklardi.
Polise lagaluga yapilmaz
Bence doğru olan yapılmış.
polisler hakliydi
İki tarafta sucludur
aklım ermez böyle işlere
ama polisin kadınla güreşmesi gerekmiyodu
Kadın direnmeseydi ve maskesini taksaydı zaten güreşmeye gerek kalmicaktı toplumsal bir mesele bu kimse kafasına göre ben maske takmiyorum diyemez insanlar cezaların geçersiz oldugunu duydukca daha çok saldı durum daha da kötüye gidicek ve malesef halk bunu bile istiye yapıyo burda kadına şiddet yok direnen bir kadına polis çicek uzaticak degil suc işliyo bir bakima hastaligi yayiyo ve belkide bir insanin hayatına mâl olucak bu
@Mihr-şah dışarda bankta oturana ceza var ama kafelerin bahçelerinde kahve keyfi yapanlara ceza yok. nerden baksan tutarsızlık saçmalık
Banklarda oturanlara da ceza var diye biliyorum bu biraz da kişinin sorumluluk alması ile ilgili spor için belli saatlerde ciktigimda dahi maskemi çikartmiyorum ya da sokakta gordügumde insanlar maskelerinde sürekli el sürüyolar polis herkese müdahale edemez ki yetki alanini kısıtladilar Şu an zaten ki bence devlet fazla saldı bu olayı ama bunda halkın diretmeside var malesef yok ben dayanamam benim gezmem dısarı çikmam lazim iste bizi eve kapatiypsunuz pandemiyi neredeyse atlatan çogu ulkeye baktıgimda o kadar katı kuralları varki insanlar maske çikarttıginda ya da hasta iken karantinadayken disari çiktıginda devletle mahkemelik oluyo ve her hareketleri izleniyo bizim ulkedeki insanlara baktıgimda cogu akilliyim ben diye geciniyo polis ve saglik calisanlarinin yerinde olsam işi bitakirim halk eve kapanana kadar umrumda olmazdı ölen kalan
o kadin bir aptal.
Bunun cezası para cezası değil miydi?
Kötüleme polisi hemen
Vefat ettiğinden.
Söylenecek bir şey mi var sanki?
Ne gozluyorsunyz ki
Bilmemm
ülke çığrından çıktı
Şaka gibi ülke
valla ya
Polis haklı