- Siz neden bir bunu fark ettiniz? bir gayr-ı müslim camiye girmiş diye sevineceginize sütyen fitnesiyle çıldırıyorsunuz. onun memesinin altındaki kalbinde acaba o an neler neler hissettiğini düşünebilecek kafa sizde nerde? "Kadın inancımıza saygı duyup türban takmış" demiyorlar da , sütyen takmadığı için linçliyorlar. Sütyen takmadan camiye girmiş kadını konuşacağınıza sütyen takma olgunluğuna erişememiş kız çocuklarına tecavüz eden sapıklarlar uğraşınYa gerçekten şu güzel yüzün büyüsünden kurtulup ne ara elbisede meme ucu aradınız.Art niyet ile bakıp, özeline ve özel eşyasına dikkat etmek yerine, keşke elinde bulunan maskenin ağzında olmasına dikkat etseydiniz. Daha şık olurduNe oldugunuz belli degil Dost başa bakar, düşman ayağa sapıklar da nerelere bakıyor ne kadar inceliyor.Sevgili maç seven hanımlar bir delilik yapsanız yarın öbür gün kadın ve çocuklara serbest olan maçlarda atkı yerine sütyen atsanız:) son olarak Önce şuna bir karar verelim sütyen takılır mı giyilir mi? #BaskentliBabacan
Hollywood yıldızı Amber Heard ülkemize gelmiş, bazıları niye sütyen giymemiş diye sormuş. Soruyorum?
Vallahi bende çok fark etmedim. Yani böyle şeylere takılmamak gerek. Gelsin, gezsin istediği gibi kıyafetinde o kadar abartılacak bir dekolte falan bir şey yok.
Tabi yaa o kadar abartı yok ulan ne röntgenciler var ya içlerinde kalmış demek. Gelsin gezsin hatun işte, medeniyet nedir görsün. Hoş görülü olmak şart.. Bak gelsin ayasofya ya artık giriş parasız..
Iki olayi birbirine karistirmayi ne cok seviyorsunuz. Burasi turkiyeyse turk toplum kurallarinada uyacak. Tum dunyada boyle oluyor. Saygi saygi diye her halta goz yumuyoruz. Kacinci yuzyildayiz ya, buraya gelen arastirsinda gelsin. Herseyi meşru yapmaya calismaktan vazgecin
İslam akıl sahipleri içindir hiç kimse kelime oyunları ile haramı meşru kılamaz Kadın zaten kurala uymuş saçını kapatıp girmiş konu sütyen takmış-takmamış a dönmüş benim İtirazım ona siz konuya biraz uzak kaldınız sanırım
Sen konuyu tecavuzculerle karistiriyorsun. Ayricada turkiyeye geliyorsa muhakkakki buranin nasil bir ulke oldugunu biliyor. Oyle etrafa sala sala gezmek nedir, bide camiye giriyo, girmesin o zaman
Dikkat yönelsin burada tecavüz veyahut çocukların evleniyor olması bilmem kimin göğüslerinden daha önemli degilmi ve ayrıca resmi çeken İngiliz bir muhabir bizimkiler tuz biber olmuş üstüne elbette camiye saçı açık adaba uygun olmayan bir kıyafetle zaten giremez resimler orda baksana sence bir kadın olarak hic rahatsız edici birşey var mı?
Ablacım bizim ülkemizin direği dinimiz Alemlerin rabbinin izniyle ümmeti müslümana birşey olmaz ama bu konuyu prokovatif bir hale getirdiler bazıları da çanak tutuyor benim İtirazım ona