Güncellemeler
+1 yıl
Bütün Türk ünlüleri biliyorum, ve saydığınız hiç bir isim bence bu kadının seviyesine ulaşamaz. Amber Heard güzelliği'ne erişmek her kadının harcı değil ☺️ana fikirlerinize saygı duyuyorum güzellik göreceli ve bana göre bu kadından daha güzeli yok!
Güncellemeler
+1 yıl
Dünyanın gelmiş geçmiş en güzel kadını Amber Heard diyor ve iyi geceler diliyorum görüşler için teşekkürler. Ama Neslihan Atagül gibi vb cevaplarına çok güldüm 🤣🤣
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Şimdiki kadınların yüzde 95'i tüm güzelliğini estetiğe borçlu.
Aynen öyle, Amber Heard baştan aşağı doğal. Estetikle Amber'in güzelliğine erişemedi hiç biri.
Zaten bizim kadınlar Estetik yaparken yabancıların fotoğrafını örnek alarak yaptırıyor. Amberi de kesin örnek olarak almışlardır 😂
Haha kesin, Amber Heard dünyanın en güzel burnuna sahip zaten ☺️
Ben ulaşamadık tan sonra isterse dünya harikası olsun. Ben güzele güzel demem güzel benim olmadıkça 😀
Tabi canım. Dudak dolgusu, jawline, çene ucu dolgusu, göz kapağı estetiği, burun estetiği, elmacık implantı, alt çene inceltme, dişleri de yapılmış... kesinlikle baştan aşağı doğal bir kadın Amber.
Daşşşşş gibi yaaa elbet ulaşamaz makyajsız hali bile bizimkilere Bi milyon basar
Aynen öyle! 👏👏👏
Doğal ve güzel Türk ünlü yok ki zaten. Bu hatun da iyiymiş baya.
Gülşen Bubikoğlu 😜
Bu kadın hiç güzel değil ya, sivri ve büyük burun, yanak yok, ağzı yamuksu. Amber'in ismi yan yana bile anilamaz 😅 Takma kirpikleri çıkarınca yüz de sıradanlık akıyor
Vuuuv sustum kaldım be 😅 Tamam Amber mikemmel, fantastik, fevkalade güzel. Abovv 😄
Amber'le ilgisi yok bu kadını oldum olası güzel bulmadım. Yeşilçam da emel sayın varken bu sıradan kadının abartılmasina anlam veremedim hiç ama Amber benim için Best güzel o ayrı Yeşilçam için konuşuyorum.
Yok, doğru söylüyorsunuz. Şaka bir yana ben işi biraz espriye vurmak istedimdi. Yeşilçamdaki ünlülerimizin çoğu ayrı güzeldir. Kişisel tercihler farklıdır.
Türk ünlülerden şu an beğendiğim biri yok bu kadında güzel ama itici özellikle Johnny deppe yaptıkları ses kaydı falan o yüzden pek sevmiyorum bu kadını güzel ve Seksi olsa da
Ve en beğendiğim kadın Monica belluci o harika 😍 gençliği
Neslihan Atagül, Pınar Deniz, Hilal Altınbilek
bu ünlülerin Amberden daha güzel olduklarını düşünüyorum
Neslihan Atagül bence çirkin, Pınar deniz sıradan burnu garip, Hilal altinbilek güzel değil ve Estetikli. Hepsi sıradan ve güzel olmayan tipler normal hayatta Amber'le yan yana gelseler ünlü olmadan yüzlerine bakan olmaz 😅
Yoo Neslihan çok güzel bence. Hilal de estetikli diye güzel olmadığı anlamına mı geliyor sonuçta güzel
Neslihan Atagül'u cidden çok çirkin buluyorum. Küçük gözleri ve şiş göz altı torbaları ve morlukları kocaman ağzı falan. Güzellik statusun de bile değil ki Amber den güzel olsun. 😅Hilal altinbilek yapay. Yüzünde canlılık yok estetikle bile güzel olduğunu düşünmüyorum. Türk ünlü kadınların hiç biri bence güzel değil Real de bile onlar dan çok daha güzelleri var ama Amber den güzeli yok
Neslihan’ın ağzının büyük olması ve gözlerinin küçük olması ona karakteristik bir hava katıyor, göz altı torbalarını ve morluklarını da makyajla kapatır. Hilal de mavi gözlü göz rengi çok güzel
Güzellik göreceli işte. Ben hiç bir şekilde beğenemiyorum bizimkileri.. Yeşilçam dan Emel sayın derim bı Amber kadar değil tabi ama güzel bir kadın oldukça hala da güzel
Ne saçma tartışma :D güzelse güzel tamam da yere göre sığdıramayacak kadar bu kadar savunman gereksiz sanki ideolojini savunuyorsun
merve boluğur , afra saraçoğlu
Amber Heard yanında ikisi baya aşağı da. Merve Boluğur bence hiç güzel değil. Yüzü küçük bir de ağız yapısı yüzüne göre büyük. Afra'in da ağzı kocaman. Amber nere onlar nere 😅
afra ya estetik yaptıralım o zaman , zaten amberde vardır
Amber Heard da tek estetik yok, çocukluk fotoğraflarına bak. En başta ince dudakları var Estetikli olsa onlara yaptırır. Doğal doğal olduğu için bilim tarafından altın oran secildi
eleştirmek için demiyorum ama birinci resime bakınca afra daha güzel
Ben Afra Saraçoğlu nu pek güzel bulmuyorum. Burnu biraz büyük ve yüzü ablak gibi ama güzellik göreceli
ince dudağın nesi güzel allah aşkına
Bazı kadınlara yakışıyor,. Amber Heard'a yakıştığı gibi onun da aşırı ince değil zaten normal boyutta estetikli iğrenç şiş duraklardan iyidir.
1. resimden belli yüz ablak
güzel ama efsane de değil
Ablak değil, keskin. Ablak Afra oluyor kocaman yanaklarıyla. Bence Amber Heard dan daha güzel bir kadın yok. Ben olabileceğine ihtimal veremiyorum. Filmlerini izlesen fikrin değişir lakin Asla pes etme yi izleyip Amber'le aşık olmayan erkek sayısı azdır 😅
Hande erçel dünyanın en güzel kadını seçilmiş
Jüri kararıyla. İsrailli modeli seçtiler ama 🤣o Kezbani fanları seçti.
O Estetiği sana da yapsalar dünyanın en yakışıklı erkeği olursun 😂
Estetiği falan bilmem güzellik görecelidir. İkiside güzel bence ırkçılığa gerek yok.
@Handsomehell01 Ya seçen yok. Orta da jüri Yok. Jüri bile isyan edip tek kaşlı kezban yerine İsrailli genç modeli seçti. Ki bana kalsa Amber Heard o kıza da bin basar.
Benim kız bundan daha güzel
Sen neden bu kadın kadr değilsin çirkin kezo
* beri baban sksin sana kardeş gelsin
Cansu dere var
Bunun yanına yaklaşamaz bana göre. Dişleri çok kötü
Evet Çok güzel kadın
Guzel kadın
Neslihan atagül daha güzel
Neslihan Atagül çok çirkin, güzellik kulvarında bile değil ki Amber den güzel olsun şiş göz altı morluklarıyla. 🤣