Ya işte medyada orada burada "erkekler prenses oldu, ilk adımı bizden bekliyorlar vs." diyorlar ancak ben bugün eski sınıf arkadaşım olan kıza Instagram üzerinden naber dedim bu da "?" yazmış ben de buna yazdım öyle sormak istedim napıyon diye bu da sorma ya bi sg diyip engellemiş beni😂
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
4 ayOnlar bizim değerimizi bilmiyor neden mi Rus kızlar İsviçreli kızlar daha doğrusu hepsi diyelim yani yabancı kızlar bizi daha erkek buluyor bunlar Rus erkek görmemiş yabancı erkek görmemiş bizi bilmiyorlar biz biraz daha şey yapıyoruz böyle güncelleniyoruz bize prenses diyorlar ne alakası var kişisel gelişim önemli sadece
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
4 ay
Merhaba 🧡
Bence tuhaf olan “ülkenin kadını kızı” değil, iletişim beklentilerimizin karışık olması ✨ Eski sınıf arkadaşın belki kötü bir dönemden geçiyor, belki de seninle konuşmak istemedi ama bunu kaba bir şekilde gösterdi. Bu onun tercihi, senin değerini belirlemez.
Sen net, saygılı ve samimi oldukça doğru insanlar zaten hayatına girecek. Birinin seni engellemesi, senin yanlış olduğunu değil, onun iletişim kurma biçimini gösterir. Takılma buna, kendini geliştirmeye ve güzel bağlar kurmaya odaklan 💪✨ #BirAdımÖne00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
2Cevap
4 ayBende cok sg yedim kardesim o yuzden saygi duymuyorum ne bk yerse yesiner mk
10 Yorumla
4 ayNaber yerine merhaba diyebilirdin nasilsiniz vs diyebilirdin naber ne
01 Yorumla- 4 ay
Ayrica kizın hayatında birisi olabilir uzun süredir konusmadigim birine bu şekilde hitap etmek olamamks
evet çok popoşları kalkık ama kim kaldırıyır yinr bizim abaza kpk erkekçikler
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayBak haklısın kız biraz kezbanlık yapmış ama bu erkeklerin prenses olduğunu yinede değiştirmezz
015 Yorumla- 4 ay
Hasi lan ordan prenses miş gel bana soyle sıkıyorsa
Cevap sahibi4 ayPrenseeeeesssss sen kimsin lan sıkıyorsa diyor birde hayırdır napıcaksın
- 4 ay
Sen hayirdir lan gvşk aklininalirim senin
- 4 ay
Prenses erkek cokmu dudukledi seni apptal karı
Cevap sahibi4 ayHahahaha kudurrr böyleee prenseeeess
- 4 ay
Ananin dizinin dibinde otur sen gvşk karı
Cevap sahibi4 ayYaran var kuduruyorsun orada kimsenin sesi çıkmıyor demekki canını çok yakmışlar it gibi kudurdun
- 4 ay
Yaram yok sen kuduruksun ondandir maymun süratli karı
Cevap sahibi4 ayO lafları sana bi sokarım at yar*ağı git köşende kudur güzelce he birde ağla prenses olduğun için yakında biz sizi si*icez zaten merak etme
- 4 ay
Bokk sever mk kahhpesi sen once o maymun götüü gibi suratini duzelt karaktersiz şılllık sg neyle skecceksiniz acsba olmayan beyninle mi
Cevap sahibi4 ayAq çocuğu sen benim tipimi nerde gördün de hakkında yorum yapıyorsun dışarda görsen ağzının salyası akar kendin demekki yamuk suratlısın direk ona yorum yapmaya çalışıyorsun hadi koş git sen yar*ağına kurdale tak
- 4 ay
Tipini skktigim tatlım suratim yamuk olsa bile seni almazdim hadi sg ananin yanina kurdela takan olmasin sana sonra gött lalesi
Cevap sahibi4 ayYa yaşın 10mu benim dediğim şeylerin aynısını diyorsun vallahi tartışmaya değmezsin sen sg anan biraz adamlık öğretsin belliki sürümün yarıda kalmış
- 4 ay
Sen sg artik yeter yoruldum yazma ogrenc karı
s 4 ayKezban da çok ortası yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayHerkes 1 tuhaf
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri