Efsane bir güzelliği var adeta kusursuz, ve çok çekici O güzelliğinin ekmeğini yemek yerine kendini batırdı. şu an Amerika hatta Dünyanın en çok nefret edilen ünlüleri arasına girdi. Yaptığı hacker skandalları Johnny Depp'e attığı iftira sonucunda kariyerini zedeledi. Misal Angelina Jolie oda çok güzel ama kendini geliştiridi Ve Dünyanın en iyi kadın oyuncular listesine aldı yaşlansa da yeteneği sayesinde asla silinmeyecek Amber Heard da yetenek yok bir süre sonra 40'ı kına basınca yüzüne bakılmayacak. Hala bu kadına hayran olanlar var mı? Bence güzellikten ziyade zeka önemli Amber gibi bedenini kulananların hepsi acizz
Aynen katılıyorum oyunculuğu konusunda kendini geliştirirse çok iyi yerlere gelebilirdi ama kendisini canım dünyanın en nefret edinilen kişisi konumuna getirmeyi başardı ve bir insan neden kendine bunu yapar para için bile olsa diyelim zaten çok kazanacak konuma gelebilirdi elinde böyle bir fırsat var ama erkek parası yemeyi tercih etti ve kendine cinsel obje konumuna getirdi sırf para için seks partilerinde kendini pazarlaması çok aşağılık bir durum şuanda bile güzelliğinden eser göremiyorum çok şimdi bu halde olan 5 seneye neneye dönüşür zaten ve o zaman artık bir değeri kalmadığını anlar cara delevingne bile belki onunla takılıp kötü şeyler yapsa bile (bu arada onu sevmiyorum) kadın şuanda en çok kazanan modeller arasında ve kariyerini işini çok iyi yapıp ileri sürdürüyor çok ünlü birisi icon haline gelmiş amber hiç öyle değil ve hep yaptığı rezillikler ile hatırlanacak boklu kraliçe