İstanbul sözleşmesinin uygulamaya geçmesini destekliyor musunuz? Bence büyük bir değişim yaşanabilir, kadına şiddetin önüne geçilebilir bu sözleşmeyle. Destek veriyor musunuz? #İstanbulSözleşmesiKabulEdilsin #ChallengeAccepted
İstanbul sözleşmesi uygulamada adamlar anlaşmadan çekilmek istiyor. Sonuçta İslamcı zihniyet belli. Bunlar eşlerini döven zihniyet. Kadınları daha aşağılık olarak gören insanlar. O yüzden normaldir bunu istemeleri.
Bravo kardeşim dönüp dolaşıp bunuda islamcılara bağlamayı başardın. İstanbul sözleşmesi erkekleri mağdur ediyor farkındamısın. Sözleşmenin yürürlüğe girdiği tarihten beri binlerce insan cinsel suçlardan iftira mağduru olup cezaevine girdi. Yarın birgün sana iftira atan bir kadının beyanı esas alınarak mahkemelik olsan yinede savunacak mısın bu sözleşmeyi?
@KaderMahkumları güzel kardeşim sen bırak kadının mağdur olmasını, kadın polise eşinin tehdit mesajlarını gösteriyor polis bir şey yapmıyor. adam kadını defalarca bıçaklamış, pompalı tüfekle ateş etmiş sokak ortasında kadın bacağını kullanamıyor, polisler hala önlem almıyor. senin birisi annene bunları yapsa mutlu olur musun?
Tamam senin dediğinde dogru kardeşim. Ancak bunun çözümü bu mu? Bir kesimin hakkını korurken bir kesimi mağdur etmek mi? Adalet adaletsizlikle mi sağlanır?
@KaderMahkumları erkeklerin de mağdur olduğu konular var. örneğin bir kadınla 15 gün evli kalıp 1 ömür nafaka ödeyen var. ancak bunun nedeni İstanbul sözleşmesi değil. Akp'nin neden karşı olduğu belli. Avrupa'nın hiçbir ülkesinde bir kadın böyle nafaka alamaz. onlarda İstanbul sözleşmesini uyguluyor. Bizim kanunlarımızı değiştirmemiz lazım.
@buzlarkralicesi22 Ben Istanbulun göbeğinde 3 tane büyük restaurant işletiyorum. Devletin GSYH ye ne kadar katkım var biliyor musun sen? Sagladığım istihdamı saymıyorum bile. Sence hangimiz daha lazımız?
Ne gereksiz muhabbetler ya? Anladık zenginsin de, köylü milletin efendisidir, siz istihdamcılar biraz daha geri plandasınız üzgünüm egonu tatmin edemediğim için. @kadermahkumlari
Müslüman Türk aile yapısına karşı bir sözleşme Kadına şiddeti engellemediği gibi LGBT li i*neleri de normalleştiren düzenlemeleri var Hatta kadın umurlarında bile değil, sadece ib*elerin yasal hakları sağlanıyor Lut kavmi yasalaşıyor yani