Modern hukuka göre davranmalı ve sürüklendiğimiz ortadoğu bataklığından çıkıp sözleşmeye dönmeliyiz.

Modern hukuka göre davranmalı ve sürüklendiğimiz ortadoğu bataklığından çıkıp sözleşmeye dönmeliyiz.
Türkiye İstanbul sözleşmesini onaylamalı mı kabul etmeli mi geri gelmeli mi? Çok merak ediyorum İstanbul sözleşmesini 2011 yılında şu anki hükümetimiz devreye soktu ve geri kaldırdı bunun da amacı lgbt bireylere özgürlük Hakkı tanıyan maddelerin olmasıydı, burada önemli olan İstanbul sözleşmesi'nin gelmesi değil önemli olan caydırıcı cezaların olması, aynı zamanda gerekirse evlenmeden önce evlenecek bireylere psikolojik danışmanlık ve öfke kontrolü eğitimi verilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Bunlar olmadıktan sonra İstanbul sözleşmesi olsa ne olacak ki evde millet birbirini yiyip bıçaklayıp öldürdükten sonra İstanbul sözleşmesi mi gelip kurtaracak, Yani bence bu İstanbul sözleşmesini savunan insanların da ben çok da fazla kadınları düşündüğünü önemsemiyorum Yani genel anlamda bunları savunanlara protesto edenlere baktığımız zaman hep lgbt bireyleri görürsünüz Yani kendi özgürlüklerini kadınlara dayatarak ilerliyorlar.
Bence kesinlikle evlenecek çiftlere psikolojik danışmanlık eğitimi aynı zamanda öfke kontrol eğitimi verilmesi gerektiğini düşünüyorum Bir de caydırıcı cezaların olması gerektiğini düşünüyorum bunlar olmadıktan sonra sen istediğin sözleşmeyi getir hiçbir anlam ifade etmez.
Bazı değişiklikler e ihtiyacı var
Eşcinlllee ile ilgili maddeler kaldırılıp
Kadın beyanı oluyorsa eğer sözleşmede sadece evden 'uzaklastırma ' olacak şekilde olmalı kısa sürede olsa hapis cezası sadece kadın dedigi için vermek doğru değil .
Birde dayak yediğinden süphelenilen kadının koca uzaklaştırıldıktan sonra evine koruma vs. Verilmeli
Daha da olmuyorsa bir süre kadın sıgınma evine alınmalı
Kocanın dayakcı olduğu tam ispat edilinceye koca derhal hapse yollanmalı ama sert bir ceza almalı
Cevap
3Cevap
Bence imzalanabilir.
Tamam ama bu sözleşme varken neyi engelledi gerçekten aynı tas aynı hamam
En azından cinayetler daha azdı.
Kadın beyanı esas sayılıyordu artık kalktı. Cinayet oranı daha düşüktü.
İstatistikleri inceleyin o halde. Tablosu var.
Ben inceledim dert etmeyin
Sevindim
Elbette geri dönmeliyiz. Bu sözleşmeden çekilme nedeni ya aptallık ya da saf kötülük.
Saçmalıklar saçmalıklar. Bilmiyorum ama her tarafa zarar veren şeyler bunlar
Kesinlikle evet
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?