AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
124Cevap
Bilmem belki kimse beni böyle sevmez diye düşünmüştür. Belki de tehdit ediliyordur. Kızın durumunu kimse bilemez. Uzaktan yargılamak istemiyorum.
kimse ona bakmaz gibi düşüncesi vardır 😓 bence çok kötü düşünüyor... o adam daha kötü neler neler yapar😑😑 alın şunu ne yaptıysa aynısını yapın😣
Ya o kişi tarafından tehdit edilip kendini ifade edemiyor ya da akıl tutulması yaşıyor. Bekleyip göreceğiz, sonu hüzünlü olmaz inşallah.
Bir film vardı kızı küçük yaşta kaçırıyor bir odaya kapatıyor yıllar sonra kız bir şekilde kaçıyor ama yine de onu seviyorum, o nasıl diyor.
Belki de cezasını kendisi verecek. O da biliyor Türkiye'de adaletin bizzat şahıslar tarafından sağlandığını belki de.
Çok kötü bir durum, o kezzap atanın cezası çok ağır olmalıydı oysaki. bir insanın hayatttaki en değerli bulduğu canını yaşatarak almış duurmda çünkü.
Coronadan dolayı af yasası çıkartıldı. Hadi şimdi bu adi nin çıktığını düşünelim hangimiz koruyabiliriz bu kızı. Ülkeye adalet lazım.
Hiçbir kadın böyle bir durumu affedemez. Her aynaya baktığında acı çekiyor sonuçta. Altında yatan başka bir sebep vardır.
Seninle bu halde kimse evlenmez diye kızı bir güzel manipüle etmişler ve bu duruma gelmiş.
Aşk olduğunu sandığı şeyin esaretine uğramış kadınlardan biri.
Tehdit edilmiş olabilir ya da çok değişik bir psikolojide de olabilir
Kesinlikle acı çektirmek istiyor ona da. Sonuçta bunu ona yapan kişi o çocuk
Kız bu saatten sonra hiçbir şey yapamam diyordur evlenem diuodur
ama kız net salak
Ben onu bunu bilmem seven sevdiğine tecavüz eder kezzaplar sopalar aç birakir.. yasasin aşk!
😂😂😂 ana adamın içinden cani cıktı
@Day_Family olurmu ne canısı.. karasevda bu😂 kapkara sevda🙈
❤❤❤ biliyorum.
Belkide tehdit etti birileri zor bir durumda olabilir ilk aklkma bu geldi
Bence de evlensin zaten en büyük ceza O adam bu kadının yüzüne her baktığında yaptığı hatayı ve hayvanlı anlar
Hayır yani sanki bu saatten sonra oğlan onunla çok evlenir beklesin. Böyle ezilmeye devam edelim kuldan korkalım şikayetimizi geri çekelim ama Allah'tan korkmak ypk.
Tabiki gelecek kaygısı artık bir yerde çalışamaz ve kimse artık evlenmez bir süre sonra hatta herşeyi geçtim sokağa çıkamaz artık veya intikamını almak istiyordur bence
Hepiniz boylesiniz iyi davraninca kendinizi geri cekiyo salak gibi goruyosunuz ama sizi tersleyen kötü davranan biri varsa pesindesiniz hakediyosunuz kizlar
Yaptığının bedelini bu şekilde ödetmek akillica
Kadınlar bu hallere kendilerini yine kendileri sokuyor
Tehtit olduğuna ya da para teklifi olduğuna inanıyorum, Bu kızın söylediklerine inanacak değilsiniz dimi? Mantıklı düşünün
yapma nolur senı ornek alacak olan olur berfın, bak rıca ettım
Tehtid ediliyordur bundan başka bir açıklaması olamaz 😔
Tehdit olabilir yoksa başka açıklaması yok bunun...
Ya gerçekten seviyor ya da para teklifi falan etti erkek.
Bence kiz haklı unutmasın kizin yuzune baktıkça vicdan azabi ceksn diye oyle düşünmüş olabilir
Çekmezki, adam deli neden çeksin
Bazen gercekten boyle siddet goren kadinlara acimiyorum ya kendjleri gibi manyak erkeklerle birlikte oluyorlar ve cogu cundan zevk aliyor zaten erkekleri bu hale getirrn yine hemcinsim degil mi? O erkekleri yetistiren kadin degil mi?
Biz Hz Meryem değiliz. Vahiyle yoluyla olmuyor çocuk. Erkeğin aklı yok mu? Babalar da çocuğa bakar bakmayacaksa neden baba olmuş neden evleniyorum.
Babalık sadece eve para getirmekse annelikde çocuğun karnını doyursun üstünü giydirsin yeter
çocuğun babaya da ihtiyacı baba ilgisine baba nasihatina da ihtiyaç var.
Sadece anne bakar baba bakmaz diye diye baba ilgisinden eksik yetişen çocuklar böyle oluyor
@SavaşaHayır neyin kafasini yasiyorsun ya? Baba da bakmali zaten ama gercekci bak su an oyle bir toplum mu var bizde? Baba baksa bile cocugu egiten genelde kadin oluyor erkek degil
Nerden biliyorsun bilimsel istatistik mi var elinde kafana göre yorumlama
@SavaşaHayır salak misin sen ya? Bilimsel istatige gerek mi var kör musun sen? Neyin kafasindasin
@SavaşaHayır bir bok oldugun yoktur kesin gelmis burda bilimsellikten bahsediyor
Kime göre neye göre erkeklerin aklı yok zaten
Anne kadar babalarda suçlu kusura bakma
@SavaşaHayır ben ne diyorum sen ne diyosun
Sen kör müsün erkekler küfür eder savaş çıkarır onların çocuk yetiştirildiği çocuktan ne olur
Aynı anne kız çocuğunu yetiştiriyor kız çocukları neden psikopat olmuyor erkekler şerfsiz çünkü
Aynı kadın kız da yetiştiriyor ama kızlar psikopat olmuyorlar her nedense erkekler ya m. al ya zekası kıt ya da gerçekten piskopatlar
@Aşkınkanunu111 ayni anne kizini ayni sekilde yetistirmiyor ama
Erkegi sen erkeksin her halti yersin diye kizi da sen kizsin onu yaoma ayip bunu yapma ayip sen kizsin sevgilin olmaz ama erkege gelince aslan oglum benim kac tane sevgilin var
bunu yapan babalar hadioğlum küfür et oğlum diyen bir anne duymadım. milli olsun diye oğlunu genel eve götüren bir anne görmedim. Kızını başlık parasına satan babalar gördüm kızını okula göndermeyenlere babalar gördüm kadını ötekileştirme ayrıca dinciler hocalar yöneticiler hep erkek ve kuranı kerimii erkek çıkarına anlatan erkek hocalar erkek hocalar a bak kadınlar dışarı çıkmasın diye fetva veriyor erkek yöneticilere bak elleriyle genel ev açıyor naber canım o iş öyle değil
Acaba tehdit mi ediliyor? Diye bir düşünce kapladı zihnimi
İnanmak istemiyorum.
Bunun arkasında mutlaka bir iş olmalı..
Sanırım bende sıkıntı var kadınlar psikopatlardam hoşlanıyor heralde 🤣😕😥😆😆
İnşallah O evlenmez ,
Biz kadınlar olmamışız ya valla
Cezası zaten düşecekti, af tartışmalarını duymuyor musunuz?
Neden daha önce değil de af cikacak denilince yaptı bir düşünün.
o yasayı geçiremeyekler toplum vicdanında kabul olmaz olsada anayasa mahkemesinin iptal kararı verme hakkı var.. hersey bitmiş değil
Insallah
Bir nevi anlasma gibi birsey oldu sanirim ben sikayetimi geri cekicem sende benimle evleneceksin muhabbeti gibi ama sikayetini geri ceksende yine ortada bir suc var ve ceza kacinilmaz
Başkasıyla evlenememe korkusu olabilir
O şerefsiz şikayetini geri alsın diye kandırmıştır kızı.
Olmasını istediğim, evleneceğim diye yapan erkeği kandırıp aynısını ona yapması.
Umarım pişman olacağı bir şey yaşamaz demekten başka söylenecek bir şey yok.
Tehdit var bence kimse yüzünü bu hâle getireni sevmeye devam edemez
Ya ne evlenmesi ben olsam bana bunu yapandan intikamımı aynı şekilde alırdım gerçekten
@aslı_35 kimse bu konudan bahsetmemiş. Acaba intikam almak için mi hapisten çıkmasını istiyor 🙄🤔
Demek sonunda ellerinden ölmeyi isteyecek kadar çok seviyor😬
Kara sevda😂
Kapkara 😂
Böyle salaklar oldukça biz daha böyle haberleri çok görürüz
Düşecek. Beni kimse almaz diye evlenmek istedi heralde
Bu kiza bergen ablanin hayat hikayesini dinletin de bak gör nasil bacaklarini kicina vura vura kaccak
Bu suratla evde kalırım diye kabul etti muhtemelen. Adamın derdi de cezadan yırtmak, sonra zaten başar tekmeyi
Evlendikten sonra 1 seneye kalmaz cinayet haberi gelir. Böylelerini caydıracaklarana daha ödül veriyorlar pesss.😏
Icerdeki manyak buna demistir ki beni cikart seninle evlenecem seni seviyorum halen demistir. Kizi kandirmis bence.
Kızın kendi kararı şikayetçi olur veya olmaz ama o adamın psikolojik bir tedavi alması lazım
Bizim bilmediğimiz bir şeyler olduğunu düşünüyorum..
Hiç mi sekmez be? Yine haklı çıktım. Arkasında durduğunuz insanlara bir bakın.
Kim bilir kızın psikolojisi ne halde... Böylesine tahmin edilemez bir acıyı yaşıyor olması bir yana, bir de bunu insanların gözü önünde yaşadı. Yorumlardaki acımasız yazıları görünce gerçekten geriliyorum.
bence o adama en büyük ceza budur diyerek bu yüzle biriyle evlenmesi gerekli düşüncesiyle yapıyor bunu
Yohh canimmm
beni özlemiş bebeğim yorumlarıma sapıklık yapıyor 🤭😀
Ayıpsın. İşsizlik
bende mi iş arıyorsun bebeğim 😈😂
Yok canım işsiz işsizle napabilir
ayıp ayıp 😒
Nööö
yep😒
Kıza geçmiş olsun ama ben bu fotoyu görmek zorunda mıyım moral bozucu ve manzara bozucu zorla insanların gözüne sokmaya ne hakkınız var ki
biz de seni ve hesabını görmek zorunda değiliz ama burdasın.
Tahmin etmiştim yoksa neden geri çeksin başka öyle kandırdı kesin yazık valla ben olsam hayatta affetmem bune mantık
Umrumda değil artik kadin cinayetleri. Ölse umrumda olmaz. Bu ilk defada olmuyor. Türk kizi akilsiz malesef
bir kere hayatını yaktı bidha neden göz yumarsınız ki yazık değil mi ya insan hayatı bukadar ucuz ise neden kendimizi koruyoruz
ortada tehdit vardır bu hale gelip affetmesi normal bir durum değil ya yazık etti kendine
Kadınların p ç erkekleri sevdiğinin kanıtı vol:9838388
Bence tehtid edildi ya başka açiklaması olamaz bunun ya
Tehtit edelme ihtimali yok çünkü herkes arkasındaydı
@Özzgecaann bilemiyorum valla
şaka gibi yemin ediyorum ya allah kimseyi canım beyin ve mantıktan yoksun yapmasın.
İntikam soğuk yenen bir yemektir. Zaman bunu gösterecektir.