AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
124Cevap
bunu okuyunca keşke vucudunuda yaksaydı diyesim geldi aslında böylelerini dikkate bile almayacaksın
Düşünmeden konuşanları dikkate almamak gerek asıl!
@zeynalara katılıyorum bu yüzden seni dikkate almıyorum bundan sonra
Acınası...
Allah senin gibi zihniyette insanlardan korusun herkesi
@Metalce amin demeyi unuttun, nasıl bir insansınız siz anlamıyorumki adam hayatının içine etmiş çıkmış onu affediyorum diyor bu hale geldikten sonra hala affediyosa öldürse yeridir, kadın dernekleri bile desteğini çekti artık hiçbişeyiyle ilgilenmeyecekler gidinde onlarada çemkirin
Kadının ne psikolojide olduğunu bilemezsin eleştirmek ne kadar kolay geliyor dimi size yüzüne seninde kezzap atsalardı acaba kafayı mı yerdin napardın hemen ölümü hakediyor Allah mısın ki kızın ölümü hakkettiğini söylüyorsun? Allahçılık oynamayın burda
@Metalce sana kezzap atsalar psikolojim bozuk diye bunu yapanla evlenirmisin, sana biri tecavüz etse onun la evlenirmisin yoksa yaptığının cezasını çeksinmi dersin ben allah değilim olsaydım emin ol beter ol derdim, bütün kadın dernekleri kızın bu yaptığını eşeltirip desteğini çektiğine göre hatay barosu bile kızın ne dediği umrumuzda değil kamu davasına dönüştürecez dediğine göre bu kızın arkasında duran hiçbir sivil toplum örgütü kalmadığına göre sen değil ben haklıyım ve umuyorumki aklı hür vicdanı hür hakimler savcılar avukatlar bunu yapan namussuzun içerde 13 yılını geçirmesi için elinden geleni yapacaklardır yoksa sizin gibilere kalsa nerde bir sapık var işkenceci var sokaklarda elele dolaşacaksınız
Burada kızın evlenmek istemesini mantıklı bulan, destek olan biri zaten yok. Biz sizin başta yaptığınız vahşi yoruma tepki gösteriyoruz. Bu kadar basit bir şeyi açıklamış olmak bile sizinle tartışmanın boşa kürek çekmek olduğuna kanıt niteliğinde...
@zeynalara he he
Diğerler yazdıklarınızla eşdeğer kaliteli bir argüman daha 👍🏻 Hayatta başarılar.
@zeynalara çok mantıklı açıklamış zaten sadece boi insanlar diyecekleri bişey olmadığı için he he der
Sizi anlıyorum tabi ince düşünmekten aciz olanlar bunu düşünmezler
Bu çok tuhaf yanı o kadar videolarını izledim bu kziin böyle bir şey diyeceğini aklım kesmiyor
Şimdi böylede kabul edecek mi bakalım o adi herif bu kızı,, bence bu da ona verilecek en büyük ceza. harika bir fikir bence,, bravo kıza
Şaşırmadım. "Erkek dediğin vurdumu kıracak" "erkek dediğin sert olacak" diyen kızlardan normal tepkiler
İkinci Bergen (şarkıcı) vakası olma yolunda ilerlemesin de...
Evlensin de gebersin. Dünyadan bir aptal eksilmiş olur. Şöyle sallaklıklara tahammül edemiyorum.
Bence aynı şeyi ona yapacak, ya da onu öldürecek. İntikam kokusu alıyorum havada...
Yasadıgı olay tartışılmaz çok kötü ve ızlerıvar hala Allah yardımcısı olsun. Belkı de ıntıkam alacak ondan. Her gün onu vicdanıyla yuzlestırecek adam da dayanamayıp artık devamını sız getırın.
Tehdit edilmistir veya oglan kandirmistir seni alirim diye 🤦🤦 kanmayin kizlar kanmayinn
Kadınlar nerde serseri erkekler var onları tercih ederler çoğu
Kesin çocuk pişman olmuştur ailesi de para vermiştir o işi de böylece kapatmışlar
Bu işin arkasında bişey olabilir belki eleman kızı tehtit etmiştir
Belki kızda elemanın yüzüne kezzap dökmek için öc almak için yapabilir belki gerçekten seviyoda olabilir
Bence kadin intikam almak icin boyle bir sey yapiyor en bu buyuk ceza adamin surekli her gun kadinin yuzunu gormesi onunla beraber olmasi falan filan olabilir mi?
Eski sevgililerime bir deniyim aynaya bakamasınlar. s
Benimle başka kimse evlenmez diye olduğunu düşünüyorum
Şu soruyu görüş yazan 202 kişi de bende dahil o kızın psikolojisini anlayamayız yargılamayalım o yüzden
Ya güzellik le ya zorlukla anladıysan kimse kimseyi kandırmasın bu ülkede adam öldürüp ceza yatma yanlar var
zaten siz hep böylesiniz size her pisliği yapanların kölesi oluyorsunuz
Zorla yaptırıldı. Devletin eli ile. Görürsünüz çıkar bir gün gerçekler ortaya
kesinlikle bir bit yeniği var bu işte 🤔🤔 aşk olamaz
bence korkutulmuş seni bundan sonra kim alsın diye.. korkutup ondan vaz geçirmiş olabilirler
Bence kız dusndu bu halde kimse benimle evlenmez duzelemeyecegini anladi o yüzden geri çekiyor
Bozulmuş pisikolojisi bunun ya da tehdit altında bu kız.
Bence çocuktan baskı yedi. Ailene zarar veririm, başına bela olurum dediyse kız mecbur kalmıştır. Aklıma daha mantıksız bir şey gelmiyor çünkü.
Bence kendince bir intikam alıyor. Ona hayatı boyunca hem vicdan azabı verecek hem de kendi egosunu tatmin edecek.
Bence artık kimsenin onu begenmeyecegini ve evlenemeyecegini düşünerek ve çocuğun da suçluluk duygusunu kullanarak onunla evlenmeyi istemiş olabilir.
Seks kasedi falan vardır, tehdit ediliyordur. Yoksa imkanı yok yani...
Evet takip ediyordum kendisini çok şaşırdım boyle bor karar verdiğine ama bunu yapan yalandan evlenmis gibi yapip terk edecek.
Ve de ben olsam asla afetmezdim hayatimi mahfetmis bir adami evlensede bir hayir göremez o cocuktan muhtemelen başka bir is var bu işte diye dusunuyorum.
Berfinle ozanın mektuplaştığını ve evlenecekleri yazıyor berfinin yüzük parmagında tektaş var hatta
Aynı anne kız çocuğunu da yetiştiriyor kız çocukları neden psikopat olmuyor erkekler şeş. fsiz çünkü
Ben erkegin yerinde olsam evlenmem kızada Allahtan akıld diliyorum
Hangi erkek
O kezzap atan erkek tam agzima geleni sayasim geliyor kizin angutlugu unutturuyor versene polise döverde severde hesabimi bu
Maalesef de Allah kimseyi bu duruma getirmesin. diyecek bişey bulamıyorum. Kızın yaşadıkları çok ağır
Neden vazgeciyor
Canı ucizmu bukadar
Yaa bence de Evlenmesin de bu durumdan önce Allah kimsenin başına bunu vermesin çok zor kızın yaşadığı
Simdi bu kisi gitse birine daha yapsa ne olacak bu Olay dogudamı oluyor
Aynen haklısın bence direkt kısas olmalıydı cezası.
Aynı hikayeye tekrardan başlarsa sonu yine aynı olacak 🤷♀️
Umarım Bergen gibi bitmez bu hikayenin sonu.
insanlar nasıl böyle olabilir aklım almıyor
Diyeceğim pek bir söz yok sinir oldum sadece
yüzü ne hale gelmiş canım benim
Düşerse bu hükümete yazıklar olsun!
anlamak mümkün değildir
Olayın iç yüzünü bilmeden yorum yapmayın.
Bergen gibi olmaz sonu umarım.
Bunların yüzünden cesaret alıyor saldırganlar
Salak Berfin. Klasik Türk kezbanı
bence saldırganın ailesi tehdit etti
Anlayamıyorum nasıl sevgi bu ya
%90 kızı fena halde tehdit ettiler
Sevgilisini kendi yüzüyle cezalandırmak istiyor.
Olmadı be böyle olmadı
Kendi meseleleri bizi ilgilendirmez
Evlilik nelere kadir.
Çok büyük bir ihtimal tehdit söz konusu.
Tehtit edelme ihtimali yok çünkü herkes arkasındaydı
@Özzgecaann bu işler belli olmaz.
İnstagram da paylaşım yapmış bugün affetmek büyüklüktür seviyorum filan yazmış
@Özzgecaann he he tamam sen haklısın
Cocuk beynini yikamistir bisekilde
Onun psikolojisini ve karakterini s*ikiyim
İnşallah adalet yerini bulur.
Sıkıntılı bir psikoloji
Belkide intikam ateşiyle yanıyordur
Avukatı korkudan demiş. Af çıkıyor diye
Böyle gavatları kapsamıyor af
Kıza artık kimse bakmaz
Corona morona az bize la
Eceline susamış adam u seferde onu öldürür bence
Mutlaka bir tehtid vardır
aslında bende öyle düşündüm ama bu kıza recep tayyip erdoğan koruma bile tutmuş demişlerdi önemli kişiler arkasındaydı avukatlar kadın dernekleri ve eğer tehdit edilseydi onu seviyorum evlenicez demezdi ben affettim şikayetimi geri çekiyorum ne hali varsa görsün derdi evlilik ne alaka?
@DADLUM12 belkide kız kendisinearrık kimsenün nakmayacağını düşünmüştür ya da oğlan yalamcılık yapıp kızı kandırmıştır😣
bilmiyorum bnmde kafam çok karıştı hergün dayak diyeceği yüzüne bile bakmayacağı bir adamla evleneceğine hiç evlenmemesi daha iyi kadın şiddete adaylığını koymaktan başka birşey değil
@DADLUM12 aynen öyle umarım bir daha yaşanmaz oğlanda akıllanır inşallah