Hiçbir sevgi aşk Berfin'e yapılan kötülüğü affetmeye yetecek kadar büyük değil. Sadece çok büyük bir korku bunu insana yaptırabilir. Ruh hastası eski sevgilisi af olmasa bile muhteşem adalet sayesinde üç seneye dışarı çıkacaktı. Bu kısır döngü nasıl kırılır çok düşünmüş olmalı her gün korkarak ölmektense adaletsiz dünyaya ve vicdansızlığa kurban etti kendini. Gerçekten çok üzgünüm üzüntümü ifade edebilecek bir kelime yok. Hepimiz bir olduk destek olduk ama koruyamadık çünkü küçük bir kız çocuğu var çok korktu ve eziyete maruz kaldı ondan şimdi de rasyonel sağlıklı kararlar vermesini bekliyoruz... ne kadar büyük şeyler bekliyoruz farkında mısınız? Böyle korkunç bir suçun cezası ömür boyu hapis olsaydı ki bence öyle olmalı Berfin yine affedecek miydi? Bir de bunu sorun kendinize.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kız korkuyor bu net! Eğer böyle devamlı af yasaları çıkartırsak türkiye'de bu tip olaylar artarak devam eder! Kız kardeşimizin o güzel yüzünü kezzapla yakan bu şerefsiz idam edilseydi kız kardeşimiz mecburi ve tehdit altında olduğu için evlenmek istiyorum affetim demezdi! Yani böylelerini direkt asacaksın!! Kadına el kaldırmak ne demek yahu!!! Hepimizin anası bacısı var, madem ki bir insanla anlaşamıyorsun ayrılmak veya boşanmak bu kadar mı zor? Bizim toplumda maalesef kadını kendi malı gibi gören erkekler var! Bir insan başka bir insanla beraber olabilir ve bu nişanlılık döneminde bile böyledir yani iki kişi birbirini tanımaya çalışır ve bu süreçte anlaşmazsızlıklar olabilir ve o zamanda yollar medeni şekilde ayrılır sonuçta hata yapmaktansa ayrılmak en mantıklısıdır! Ama bizim bazı erkeklerimiz kendilerini karşında ki kişinin sahibi olarak gördüğü için bu tip şiddet olayları ülkemizde maalesef çok oluyor! O zaman kadınlarımızı öldürenlere idam, şiddet uygulayanlara ise çok ağır hapis cezaları gelmediği sürece bu tip olayların ne sonu gelir ne de azalır!
20 Yorumla
Büyük talihsizlik bu olayı bende takip ettim.
Bunun 3 sebebi olabilir tahminim.
Bu kız büyük psikolojik sikintilar yaşıyor yalnız kalmış olabilir yüzünden dolayı ve umut veren erkek arkadaşı bunu tekrar evlenelim vaadiyle kandırmış olabilir.
İkinci sebebi ise tehtid ediliyor olabilir bu kız ben pek sanmasam. Cumhurbaşkanı bile açıklama yaptı şerefsiz diye adam hakkinda düşün arkanda cumhurbaskani var.
Üçüncüsü ise stokholm sendromu dedikleri şey kurbanina aşık olma durumu. Bu daha olası bir durum kadinlar çok farklılar bizzt tanıdığım bir arkadaşım kız arkadaşını dövmesi sonucunda kız erkekden uzaklasacagina daha çok bağlandı var böyle bazı kadınlarda bişeyler.00 Yorumla
Gündem konusunda 384 cevap paylaştı. Mutlu olsunlar o zaman ne diyelim ama o şikayetini çekince bunu yapan ceza almıyorsa yine hukuk falan olmadığı anlamı cikar, karşı taraf şikayetçi olmasa bile bu çok ciddi suçtur en az 15-20 yıl yatması lazım ne şartlarla geri çekti şikayeti oda belli değil
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
Kız büyük ihtimalle ondan başka kimseyle ileriki dönemde görünümünden dolayı ilişki yasayamayacaigini düşündüğü için böyle birsey yaptı ama zaten öyle biriyle birlikte olması yanlıştı bir de şikayetini geri çekince yanlışına yanlış katmış oldu öldürmeye teşebbüs var işin içinde ciddi bir konu.
52 Yorumla- +1 yıl
osmanlı da ki gibi kısasa kısas : sana biri ne yaptiysa senin de ona aynisini yapma hakkin vardı ne güzel
+1 yılBelki de kız, onu bu haliyle başka kimsenin kabul etmeyeceğini düşündü ..
cpcuk ta yaptığı şeyin vicdan azabı ile onu kabul etti
bilemeyiz ki..
nasıl bir psikolojiye sahip olduğunu
kolay değil.
bir anda tüm hayatın değişiyor ve aynaya tanıyamadığın bir yüzle bakıyorsun00 Yorumla
+1 yılHem sürekli insanların kararlarına saygı duymamız gerektiğini söylerler, hem de beğenmedikleri kararları sürekli sürekli sürekli eleştirirler. Muhtemelen kız kendisini bu haliyle başkasının seçemeyeceğini düşünüp karşı tarafın ufak ikna yöntemleriyle o kişiye dönmek istedi tekrar. Veya stockholm sendromu dediğimiz olay yaşandı. Kendisine acı çektiren erkeğe aşık olan kadın sendromu..
00 Yorumla
+1 yılNe yaşandı falan yazilanlar dışında bir sey bilmiyoruz. Tehdit ediliyor mu vs. boyle bir sey var olsaydi bence haberlere cikmaya korkmayan bunları da itiraf ederdi diye düşünüyorum. Bence ikisinin de psikolojisi normal değil. Bence ikisi de terapi almalı diye düşünüyorum.
00 YorumlaYaptığı evet doğru değiş bence ama kendisinde olan özgüvensizliği düşünsenize kesinlikle özgüvensiz olmalı demiyorum ama biz bile eski sevgilimiz bazen yalvar yakarınca tekrar geri dönüyoruz bazen de böyle bakmak gerek
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıldurun bakalım evlenme ayağına öldürür belki içinde bulunduğu durumu bilmiyoruz içeriden çıksın kökten çözeyim demiş olabilir sonuçta er ya da geç içerideki çıkmayacak mı evet çıkacak o çıkınca da canı tehlikede olacak dost görün intikam al uygularsa o zaman bakın işe neyse zaman gösterecek bakalım
00 Yorumla
+1 yılOglan istiyor mu peki kabul etmis mi belki de oglan bunu kandirdi sanirim kiz beni bu oglandan baskasi almaz dusuncesinde ama kezzap atan kim bilir baska ne yapar ya ama hapis cezasi da azdi sanirim muebbet olmali ve af falan cikmasina izin vermemeli bence
00 YorumlaBaşkasının hayatı söz konusu oldu mu çok zeki ve nesneliz diyen zweig gibi, millet saydırmış da saydırmış. İmtihan olamayacak kadar acı bir durum söz konusu, sonuçlarına da kararlara da böyle çıkışmak insanlığa sığar mı?
10 Yorumla
+1 yılSadece goruntuya bakilan 1 sivincenin bile laf edildigi bu devirde kizin hayatini karartti. bu kiz ha olmüş ha yuzu bu hale gelmiş onun icin herşey bitti. benim elestirim verilen cezanin 13 yil olmasi 13 yil verirler 2 yil sonra iyi halden çikar.
10 Yorumlaİnsanlar çok tuhaf🤷♂️
Bir gün sokak da kadın ile erkek tartışıyordu.
Yanımdaki arkadasım sen kadına napıyorsun deyip oğlanı duvara astı bir an.
Sonra kadın demesin mi siz napıyorsunuz bırakın🤷♂️🤷♂️10 Yorumla
+1 yılYa tehdit edildiği resmen ortada, seni halde kimse almaz seni kim alacak ortada kaldın gibi iğrenç şeyler söylemişlerdir bir de. Yoksa bu işkence affedilecek gibi değil, Allah kimseyi çaresiz bırakmasın.
10 Yorumla
+1 yılBu işte bir iş var. Neden af çıkacak denildikten sonra sikayeti geri çekti? Ya korktu ya da kendi intikamını kendi alacak.
41 Yorumla
+1 yılBunu kendi özgür iradesi ile söylediğini düşünmüyorum. Vardır bunun altında bir bit yemi. İyi araştırmak lazım. Şöyle birşey olabilir kimse onu sevmez bir ömür yalnız kalır düşüncesiyle Cani sevgilisiyle onunla evlenme şartıyla şikayetinden vaz geçmiş olabilir. Onun yaşadığı acıyı Zorluğu bir tek kendisi bilir Allah yardımcısı olsun
00 Yorumla
+1 yılBu onun kendi kararı bunu bu şekilde ‘sizin görüşünüz ne?’ Yazarak paylaşman ne kadar doğru öğrenince eline ne geçicek SAÇMALAMAYIN ARTIK YA KIZIN KENDİ KARARI SAYGI DUYUN.
20 YorumlaYarım bıraktığın işi tamamla demenin bir başka yoludur bu, hangi düşünceyle bu kararı aldı tehditle mi yoksa intikam için mi bilemiyorum ama bence kızın şikayetini çekmesiyle bu iş son bulmamalı kamu davasına girmeli ve ömür boyu hapisten çıkmamalı.
00 Yorumla- Gündem konusunda 707 cevap paylaştı.
+1 yılBnece tehtid yoktur çünkü CB dahil tüm türkiye kızın arkasında bit tweet atsa kökünü kuruturlar o yaratığın sülalesinin.
Ya bu yüzle bu kızla kimse evlenmiceği için mecbur o cocukla evlenmek için yaptı
Ya da intikam.01 Yorumla- +1 yıl
Nah kökünü kurutuyolar sokakta bir kadın dovulse kimsenin umrunda olmuyo
Keske o cig sut emmis hain onunla evlense. Her gun nasil bir halt yedigini gordukce vicdani szlasa da kendini bir yerlerden atsa ve kiz da iyi kalpli biriyle evlense de.. iste.
13 Yorumla- +1 yıl
😃 bu güzel işte amin demem lazım 😃
- +1 yıl
inşallah. olacaksa böyle olsun
+1 yılBu haliyle kimsenin ona bakmayacagı düşüncesiyle çocuga dönmek istiyor olabilir de çocuk hapisten çıkmak için kullanıyor yoksa o da artık bakmaz
11 YorumlaOnun artık başka bir şansı yok, dayak da yese öldürülse de kendi seçmiş olacak. Bunu avukatlar bile savunmak istemez... anası babası yok mu bunun?
10 Yorumla- Gündem konusunda 551 cevap paylaştı.
+1 yılPsikolojisini bilemiyoruz, yorum yapmak istemem bu konuda acikcasi.
21 Yorumla Adam ne yapacak 2 gün sonra atacak kapıya ya allah aşkına katiline aşık olmak da bu galiba😡
22 Yorumla- +1 yıl
Kapıya atarsa oturup dua ederiz. Öldürebilir bile.
Amacı ne belli değil yazık edecek kendine haberi yok.
20 Yorumla
+1 yılYa salak mı acaba çocuk onu ne hale getirmiş ne kadar güzel kızmış şimdiki haline bak gülüyorum böyle şeylere
30 YorumlaÇok garip durum. Belki bu saatten sonra kimseyle evlenemem ama bu bana mecbur mu dedi ki. Yani düşünüyorum aklım almıyor
21 Yorumla
+1 yılŞikayet geri çekilse de bence yaptığı bir suç cezasını çekmeli
20 YorumlaGurursuzluk
Bana onu yapacak yedi ceddini sinamaya götürürüm24 Yorumla- +1 yıl
Gurursuzluğa katılmıyorum diğer cümleni beğendim
- +1 yıl
Adama ceza. Eserine baksın diye..
+1 yılŞimdi kızı sadece o adam kabul eder yani buna mecbur yoksa yanlız kalırdı
20 YorumlaTarif edilemez bir acı. Berfin toplumun kanayan yarası. Kız bir zorluk ve çaresizlik içinde bunu yapıyor olabilir. Allah yardımcısı olsun
00 Yorumla
+1 yılÇünkü virüs nedeniyle şartlı tahliye olucak gibi bir düşüncesi var çocuk çıkıp beni öldüreceğine şikayetimi çekiyim diyor napsın canının peşinde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSosyal mesaj vermeye çalışıyor bir süre sonra böyle birşey yapmayacağını anlatacak bence. Tecavüzcü ile evlendirme durumları oluyor ya bazı kültürlerde. Kadına şiddete dikkat çekmek için bunu yapıyor bence.
00 Yorumla
+1 yılBelki de ona evliliği zindan edecek. Kafasında öyle dehşet senaryoları vardır ki uf aman yandım diyecek o aşağılık herif
00 YorumlaOnun psikolojisinden bakınca şöyle düşündüğünü dülünüyorum "beni bu çocuktan baska kimse, almaz en ıyısı ben bununla evleneyim de aileme yük olmayayım" eminim böyle düşündüğüne
11 Yorumla- +1 yıl
hayır o cocuk af çıkarsa 3-4 yıl yatıp çıkarsa diye düşünmüş olabilir riske girmeyip evlenip onu ömür boyu vicdan azabına bırakcaktır
+1 yılStockholm sendromuna girdiğini düşünmek istiyorum gerçekten
10 Yorumla
+1 yılBen olsam şikayetimi geri çekip dışarda işkence edip öldürürdüm...
10 Yorumla
+1 yılKadının hayatını karartmış o da en büyük intikamı alıyor. Eserine hergün baksın şimdi şrfsz!
11 Yorumla- +1 yıl
Beni bu hale getiren biriyle evlenmezdim yanlış yaptı bence
Eğer bu seçimi hiçbir baskı olmadan yaptıysa ölmeye de mahkumdur.
10 Yorumla
+1 yılKısasa kısas istiyorum!!!
Hic kimsenin görüşü bu konuda zerre umrumda değil..
Bunu ona yapanında yüzü bu hale getirilmeli nasıl yaptıysa aynısı aynı şekilde ona yapılmalı!!!00 YorumlaUmarım amacı çıktıktan sonra o pislikten intikam almaktır
13 Yorumla- +1 yıl
Çok dizi izliyorsun galiba
- +1 yıl
Herkes intikam ister fakat bu işin cezası hapistir. Onunla evlenmek değil.
+1 yılMaalesef türkiyedeki kadınlar uslanmaz acıyı işkenceyi seviyolar
31 Yorumla
+1 yılKızın kendi özgür iradesiyle böyle bir karar verdigine inanmıyorum
00 Yorumla
+1 yılPes derim başka da birleyen demem o adamın sonraki adımı ne olur acep
00 Yorumla
+1 yılStockholm sendromu veya tehdit değildir. Bunun adı kendini sağlama almak.
00 Yorumla
+1 yılHerifin sırtı güçlü bir yakını tarafından tehdit edilmiştir her iddiasına varım
00 YorumlaBu neyin kafasıdır arkadaş ya da kafa var mı bölelerinde
00 Yorumla
+1 yılYa kötü konuşmak istemiyorum ama evlenmeden böyle yapan insan, evlenince kim bilir neler yapar.
00 YorumlaAdam bu sefer öldürür sorun ortadan kökten kalmış olur
00 Yorumla- Gündem konusunda 345 cevap paylaştı.
u +1 yılAdama verılecek belkıde en buyuk ceza 10 sene boşanmama şartı ile
00 Yorumla Bu kızın beynini birisi yıkamış olmalı yoksa böyle davranmalı ya kafayı yedirtiyorlar insana
00 YorumlaBen kabul eder, gece uyuyunca enjektör bile kulağından içeri atardım kezzabı. Anıra anıra gebersin
00 Yorumla
+1 yılYazık kıza yahu. Vicdanını skym onun ben kıyılır lan bu kadar. Kezzap dökmek nedir lan. Bu kız affetse dahi devletin sallaması lazım o şerefsizi.
10 Yorumla𝐷𝑢̈𝑠𝑢̈𝑛𝑒𝑚𝑖𝑦𝑜𝑟𝑢𝑚... 𝐷𝑢𝑠𝑢𝑛𝑚𝑒𝑘 𝑖𝑠𝑡𝑒𝑚𝑖𝑦𝑜𝑟𝑢𝑚
00 YorumlaAllahım bu nasıl bir şey.. Allahım çok kötü oldum aman yarabbim
21 Yorumla- +1 yıl
Daha yeni mi görüyorsun?
- Gündem konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yılbir kaç seçenek var, korku, para, ya da gerçekten merhametli bir kız.. Umarım son seçenek doğrudur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu kızın bunu demesinden önce bu ülkede bu tür suç işlemiş insana böyle bir imkan sunulması utanç verici
00 Yorumla
+1 yıl1. si oğlan çıktıktan sonra olabilecek şeylerden korkuyor olabilir.2. si ama pek inanmadığım şeyy sevebilecek olması. ve merak ediyorum acaba oğlan istiyor mu
10 Yorumlaİntikam ateşiyle yanıp tutuşan biri, yemeğini soğuk yiyecektir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo sikayetinden vazgectiyse bu işin gerisi beni ilgilendirmez.. bir saniyemi dahi ayırıp düşünmem.. sikayetten vazgectiyse ne hali varsa görsün derim.. bye
00 YorumlaKlasik bir atasözü;
”Kocam değil mi, isterse sever isterse döver.”00 Yorumla
+1 yılHerkes bunu soruyor sabahtan beri kackez denk geldim
20 Yorumla
+1 yılBekarken yüzüne kezzap atan evlendikten sonra daha beterini yapar. Hiç kusura bakmasın ama mezarını kendi eli ile hazırlıyor bu kız
20 Yorumla- Devamını Gör (73)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne