Tarım ve Orman Bakanlığı koronavirüse karşı olarak mangal ve piknikleri ikinci bir duyuruya kadar yasakladı. Bakanlık bahçe, park ve mesire alanlarında mangal yakılmasını ve piknik yapılmayacağını duyurdu.Ayrıca son dakika haberine göre berber, kuaför ve güzellik salonları bu akşam 18 itibariyle geçici bir süre kapatılıyor (Hurriyet)
Böyle ne uğraşıyorlar verin sokağa çıkma yasağı olsun bitsin. Ancak bunun yanında vatandaşların su, elektrik, doğalgaz vb faturalarını ertelesinler bir zahmet.
sokağa çıkıp gezen yaşlı kesimi avlayalım biz onlara bulaştırırız korkusundayız adamlar geziyor hadi sen gezdin geberdin (Gta yamasındaki beceremedin geberdin gibi oldu) eve döndüğün zaman sokağa çıkmayanlara da bulaştıracaksın daha hızlı yayılacak
Sağlık, bütünsel bir yaklaşım gerektirir... Valla ben arkadaşımla yaklaşık 2 buçuk saat sahilde bu güzel güneşte yürüdüm.. Evde hareketsiz kalmak farklı hastalıklara da yol açacaktır.
İnsanımız biraz daha dikkat etmezse sokağa çıkma yasağı bile gelebilir üstat
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
O halde sokaga cikma yasagi cikarsinlar. Her yer kapali. Ama tum dedeler sokakta.. calisan kesime mali destek vermek zorunda kalmamak icin yapiliyor boyle parca parca sanki.. bu kapatilan is yerlerinin kiralarini ,. calisanlarin maaslarini kim odeyecek acaba merak ediyorum. Mantiksiz isler yapiliyor. De ki kucuk marketler haric her yer kapali.. anlayalim. o da alisveris paniginin onune gecilsin diye. Market calisanlarina da ozel kiyafetler dagitilsin.
Böylesi bir gündem varken mangal yapmak akıl karı değildi ve olan da olur muydu, burası Türkiye olabilirdi. Nöbetci eczane tarzında Nöbetci kuaför ve berber de olabilir aslında. 😊👍🏼
Sokağa çıkma yasağı gelmeli bence. İhtiyaclari karşılamak içinde evden, günlük olarak bir kisinin çıkmasına izin verilmeli ve 1 saat içinde halletmeli. Tabi sistem nasıl yapılır, uygulanır onu düşünmek lazım 😅😂
Her sokağa bir sniper yerleştirirsin, gereksiz yere sokağa çıkanları indirsinler. :D
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Dışarı çıkma yasağı gelmeli ve hala bu konu da bilinçsizce davrananlar var özellikle 60 yaş üstü insanlar hastalanıyor ama hala dışarı çıkmaya devam ediyorlar.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kartal'da oturuyorum şu anda sahil panayır yeri gibi.. Herkes yaptığının cezasını çeksin.
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Korona virüse karşı, piknik ve mangal yapmak yasaklandı, berber ve kuaförler kapatıldı. Sizce sırada hangi önlemler var?