Şahsım dahil binlerce insan kullandı bu ilacı ani kalp durmasından başka bir çok yan etkileri bulunan bu ilacı bu etkilerine ragmen peynir ekmek gibi dagatan saglık sistemi olurmu böyle bir bakan olurmu biz kobaymıyız bu büyük bir rezalet
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Türkiye'de oluyor maalesef, suçlu ve sorumlu da çıkmaz. Hata denir geçilir. Bir arkadaşın arkadaşı varmış 33 yaşında mı ne kovid olup evde karantinadayken kalp krizi geçirip ölmüş, belki de bu ilaçlar yüzündendir. Tabi ölüm nedeni olarak da kalp krizi yazılmış.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yıldaha yeni başlıyoruz
aşılarda kim bilir neler var...
pek çok bilgi var araştırırsanız
BioNTech, Pfizer aşısının vücutta neler yapabileceği hakkında (google ve youtube silebiliyor bunları-farklı arama motorları kullanın)... bunları anlatan kişiler sıradan insanlar değil bağımsız bilim insanları
bu komplo teorisi değil... komplo nun taaa kendisi
komplo:
1.
birine ya da bir kuruluşa karşı topluca alınan, o kimseyi ya da kuruluşu güç duruma sokacak gizli karar.
2.
topluca ve gizlice yürütülen herhangi bir plan, iş.10 Yorumla
Sağlık konusunda 3,1b cevap paylaştı. Uzmanlar hep uyariyordu kullanılmasın diye kulak arkası edildi. Peki bunun bıraktığı hasarı kim nasıl tespit edecek ve sorumlusu kim olacak?
Acilen yasaklandigina göre belki de ölümlere de etkisi vardır. Kaldı ki ben test yaptığında prosedur gereği doktor bana bu ilacı verdi. Testin pozitif cikmayana kadar kullanma çok ağır ilaç dedi. Testi de Eylül ayında yaptım. Bunu doktorlar biliyorken neden ve ne için onerildi?
ABD 10 ay önce bıraktı kullanmayı00 Yorumla
+1 yılRezalet demek az kalır ne derseniz deyin yetmez vasat bir durum kurtlar vadisini izlemeyenler izlesin az çok ülkede yaşananları anlarlar bu ilaç sektörü aşı maske bunlar hep birileri para kazansın diye yapılan kurulan pazarlar kim ölmüş kim sakat kalmış 😃kimsenin umrunda değil
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
56Cevap
- Sağlık konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılİfadeyi düZeltelim ilaç yasaklanmadı...
Bu illa sıtma ilacı ve bazı yan etkileri biliniyor.
şu an koronovirüs tedavisinde kullanımından vazgeçildi... Karar doğru yanlış bilmem onu tıpçılar bilir.
Ama doğrusu yasaklama kararı alınmadı00 Yorumla
+1 yılŞu soru ve detay iğrenç. Bilmediğiniz şeyler hakkında atıp tutmayı ne çok seviyorsunuz ya. Birincisi yasaklanan ilaç o fotoğrafta ki favicovir veya favimol değil! İlk pandemi döneminde kullanılan ilaçtı böyle saçma sapan algı oluşturmayın insanlarda! @KızlarSoruyor Adminlere de sesleniyorum bu soruyu fotoğrafı ya düzeltin ya kaldırın lütfen. Ciddi bir mesele bu bilip bilmeden böyle paylaşımlar yapmayın insanlarda algı oluşturmayın. Favipiravir veya favicovir bilinenin aksine en az yan etkisi olan ilaçtır antibiyotik gibi düşünebilirsiniz. Olur olmadık bir tarafınızdan uydurup insanların kafasını karıştırmayın ve inanın başka hiçbir ülkede böyle sağlık sistemi bulamazsınız. İnsanların yasaklara uymaması hastalığı ciddiye almaması üzerine bu haldeyiz sağlık sistemi bu kadar iyi olmasa inanın bu çıkan binlerce vakaya ölüm sayısı bu kadar -çok şükür- az olmazdı.
Kısaca kaldırılan ilaç bu fotoda ki değildir!!30 Yorumla- Sağlık konusunda 449 cevap paylaştı.
+1 yılÜf ne alakası var ya. Yasaklanan ilaç zaten sadece yoğun bakımdaki hastalara ve ağır atlatanlara son çare olarak verilen hidroksiklorokin içeren bir sıtma ilacı. En başından beri yan etkileri biliniyor ve tartışılıyordu. Doktorlar zarar/fayda hesabı yaparak gerçekten sadece zorunlu hallerde veriyordu onu.
Görseldeki favipiravir o ilaç değil. İnsanları yanlış bilgilendirmeyin. Zaten kimse ardını araştırmadan gördüğüne inanıyor. Etmeyin şunu işte.71 Yorumla- +1 yıl
👏🏻👏🏻👏🏻
+1 yılbenim anlamadığım. yurtdışındayım. zamanında belirti gösterdiğim için test olmuştum. doktora pozitif çıkarsa ne yapacağım dedim. doktor ilacı yok, gripte ne yapıyorsan onu yapacaksın dedi. bu olay yaklaşık 2 ay önce oluyor. ama türkiyede covid olup ilaç verilmeyen tanımıyorum.
48 Yorumla- +1 yıl
Enteresan bir durum.
- +1 yıl
daha çok enteresan şeyler var. farma endüstrisinin kalbi olan bir yerde yaşıyorum.
- +1 yıl
Yazarsanız okurum, mesela ne gibi.
- +1 yıl
mesela gittiğim bir prof doktor durumun ve yasakların abartıldığını söyledi. ve ciddiyim yasak falan yok nerdeyse. baya rahat hareket ediyoruz. hatta çoğu kişi yasakların dışardan baskı ile yapıldığını düşünüyor. pandemü sürecinde. sınırlar diğer ülkeler kapatana kadar kapatılmadı mesela. bir dönem tr ye göre daha çok vaka olmasına rağmen pek bir yaptırım olmadı. çocuklar okullar kapatılmıyor. özellikle kapatmamak için herşeyi yapacaklarını söylüyorlar. yasaklar vardı mesela bir süre gym gibi yerler kapalıydı. belirli kontejanla açıldılar tekrar. kuaförler vs de açık. mağazalar aynı şekilde. bana o ilk yorumda bahsettiğim doktor medyanın yansıttığı gibi bir durum yok demişti. ayrıca Türkiye de birkez test oldum. THY. yaşadığım ülkeye geri dönerken. hayatımda bu kadar saçma test olmadım. PCR testiydi ama yapılma tamamen yanlıştı. kaldığım ülke herşeyde test ettiği için artık farkı anlıyorum :D kız 1 sn bile testi bekletmedi ve olması gereken yere de getirmedi. buradan kafamda oluşan şüphe acaba Türkiye böyle yanlış testler sonucu da bu duruma gelmiş olabilir mi. bilmiyorum. kafam biraz karışık. yanlış anlaşılmasın corona yok falan demem. aşı olmayı da düşünüyorum. hatta başvurumu yaptım. ama bazen diyorum ya burada insan hayatının gram değeri yok, ya Türkiye yanlış hareket ediyor.
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum. Korona var, evet aşı olmalıyız lakin Türkiye' de ekstra bir tuhaflık var gibi.
- +1 yıl
bu çok doğru. nedenini bilmiyorum ama. aklım almıyor. tatilde oradaydım aylar evvel. her kanal devamlı ölüm rakamlarını açılıyordu. hiç böyle bir şey görmedim ben. tv açmadım bu yüzden. burada mesela açık hava için hiçbir zaman maske zorunluluğu getirilmedi. duraklar haric. ama mesela ispanyaya gitmiştim. orada sokakta maske zorunlu ama barlar açık. ilginc gercekten
- +1 yıl
Burada da açık havada bulaşma riski çok düşük diyen uzmanlar var fakat bir şekilde susturulup ciddiye alınmıyorlar. Şahsi fikrim ekonomi biraz kötüye gidecek ve tüm suçu pandemiye yıkıp sıyrılıcaklar.
- +1 yıl
bu çok büyük ihtimalle böyle. ve tutar. iyi tutar.
Sağlık konusunda 646 cevap paylaştı. Hidroksiklorokin yasaklanda, antiviral ilaclari kullaniyorlar.. resimdeki veriliyor hala... bilim kurulumuz bu kadar bilimsel oldugu için bilimsel bir veri olmadan kininin kullanmakta mahzur gormedi.. fakat o kadar ölüm okurken de dönüp sorgulamadi... kusura bakmasinlar adinin önüne sadece "bilim" koyunca bilimsel olmuyor birisi, bir kurum vs...
12 Yorumla- +1 yıl
bu ilaç Avrupa da bundan 1 yıl önce sadece entübe edilmiş yani durumu agar olan hastalara veriliyor du ama bizim saglık bakanı iş yapmış gibi temaslı pozitif peynir ekmek gibi herkese dagattım bunu ve bununla ögündü binlerce kişi öldü bu nasıl bir saglık politikası
+1 yılAynı olayı aşılarda yaşamayacağımız ne malum? Faz-3 çalışmaları bitmemiş bir aşıyı milyonlarca insana enjekte ettiler. İleride bir zararı çıkarsa ne diyecekler çok merak ediyorum. En fazla çıkıp özür dilerler 😂 Sabahtan akşama kadar insanlara bunu anlatmaya çalışıyoruz ama nafile... Millette bi aşı sevdasıdır gidiyor 🤦🏻♀️
34 Yorumla- +1 yıl
ben söylim aşıdan sonra da pardon diyecekler ve aşı aşıgı milyonlarca salagın salaklıkları yine tasdiklenmiş olcak haha 😂
- +1 yıl
@enteresanbiadam aşı aşığı olmasak da aşıyı dayatıcaklar fahrettinin son konuşmasını dinlemedin mi aşı olanların hes koduna aşı olduğu işlenecekmiş ve hes kodu olmadan giremediğimiz birçok yere (belki de her yere) aşısız da giremez olucakmışız. Zaten hes kodunun getirilmesindeki amaç da buydu. Bugün kudüse filistine tepki gösterip kamuoyu oluşturduğumuz gibi bu plandemi saçmalıklarına da aynı şekilde karşı çıkmamız gerekiyor ama millet henüz gaflet uykusundan uyanamadı maalesef.. Allah bu pisliklere fırsat vermesin
- +1 yıl
uyanık kızsın tebrik ederim seni valla, bu yaşta gerçeklerin farkındasın senlle yyaşıt pek çok kişi derin uykuda.
- +1 yıl
@enteresanbiadam teşekkürler ama bunun yaşla ilgisi yok oturup günlerce belki de haftalarca arkadaşlarıma yakın çevreme bunu anlattım ve şu an çok şükür ki benim gibi düşünen yaşıt arkadaşlarım da var. Anlatmamız lazım gerekirse salağa anlatır gibi anlatmamız lazım 1-2 kişi daha farkında olsa ne olur demeden anlatabildiğimiz kadar anlatmalıyız ki karşı çıkacak bir topluluk oluşturabilelim. Bu arada bu konuyla ilgili karşı çıktığımız şeyleri savunmak için bir avukat tarafından temel hak ve özgürlükler platformu açıldı takip etmeni öneririm
+1 yılKullanmayın kalbi yoruyor diyen doktorlara da alakası yok, komplo teorisi falan diyorlardı. Ben doktor değilim ama virüs öldüren bir ilaç olmadığını biliyorum. İlaçlar sadece bakteri kaynaklı hastalıklar için fayda eden antibiyotikler. E bu korona virüs kaynaklı ise bu ilaç neyin nesi?
10 Yorumlazaten ölenler kovidden ölmedi ki şaka gibi insanlar böyle algıladı televizyonlarda. kovidden ölenlerde kronik astımı olan akciğer solunum sorunu olanlardı. yazık uyuttular insanları ben en basında söyledim covid bile olmadım ben restaurant işletmeme rağmen. paketcim korktu işi bıraktı ben gittim günde 30 tane paket attım gene kovid olmadım.
00 Yorumla
+1 yılFavicovir namıdiğer favipiraviri bana da vermişlerdi. İyiki kullanmamışım. Ağrı kesiciyle meyveyle c vitaminiyle falan bir şekilde atlattım çok şükür. Zaten çevremdekiler bu tür ilaçları kullanmayın diyordu. Gripten farkı yok pek diyordu haklı olarak.
00 Yorumla
+1 yılNasıl yaniii, bana bu ilacı verenlerden hesap sorulacak mı?
11 Yorumla- +1 yıl
malesef işte öyle bir ülke haline geldik
+1 yılInsanlar koronadan değil bu ilaclardan öldü zaten korona normal gripten farkli değil gram inanmiyorum ben coronaya
48 Yorumla- +1 yıl
Bunu söyleyenin 24 yaşında genç bir aydın olması bu ülkenin geleceğinin de şuandan farksız bir yere gitmeyeceğini gösteriyor açıkça
- +1 yıl
@ŞarampolHakkı Doğru söylüyor evde bir şeyi yokken korona şüphesiyle hastaneye giden adam yoğun bakıma alınıyor hemen ve sonunda ölüsü çıkıyor , hiç hastaneye gitmese belki de atlatacakti
- +1 yıl
@ŞarampolHakkı Yeni nesli de eski nesil yetiştiriyor sonuçta. Onlar ne ki bunlar ne olsun. Kaç mantıklı düşünen kaldık ki şu ülke de.
- +1 yıl
@yildizasterr yazdığını okuduktan sonra diyecek bir şey bulamıyorum gerçekten çok yazık
- +1 yıl
@ŞarampolHakkı cahilce diyorsun değil mi
- +1 yıl
@yildizasterr daha çok düşüncesizce diyorum. Biraz düşünen birinin bunları yazması olası değil
- +1 yıl
@ŞarampolHakkı Aynen çok dusunmedim zaten birebir şahit olduğum gördüğüm bir olaydı. Onu anlattım o kadar
- +1 yıl
Anladım
+1 yılRezaletin daniskasi 2 hafta önce kullandım özellikle bi gece nefes darlığı yüzünden uyuyamadım. Ve hayatımda ilk defa bu kadar aşırı nefes darlığı çektim 112 yi bile aramayı düşündüm. Neyse ucuz yirtmisim.
00 Yorumla
+1 yılDeyince de cahil diyorlar embesiller icinde para donen bir seye bu ulke de guvenilir mi su zaman da diyoruz dilimiz de tuy bitiyo ama yok illa iclerinden gececekler sonra anlayacaklar...
Her sey de boyle bu ulkede...00 Yorumla
+1 yılNasıl bugüne kadar herkes bu ilaçları kullanmadı mı ben hastalığa yakalanmadım ama yakalanırsam kullanıp kullanmamak arasında kararsızdım 1 yılı geciktir kullanılan bu ilaçlar şimdi acil bir şekilde yasaklandı mı
00 Yorumla
+1 yılBu konuyu zaten biliyorduk, bakanlık yeni mi fark etmiş (!)
38 Yorumla- +1 yıl
Yapmayın şöyle bilip bilmeden uydurma haberlerle
- +1 yıl
Uzun mevzu da, siyasi mevzularda polemiğe girmek istemiyorum
- +1 yıl
Bu siyasi bir mevzu değil bu polemiğe girilecek bir mevzuda değil çünkü bu doğru değil. Yanlış yanlıştır polemiği olmaz
- +1 yıl
Bak canım kardeşim bu ilacın etken maddesi hidroksitlorokin insan vücudunda ani kalp durmasından başka özellikle beyaz kan hücrelerinin artışına ve karaciger de büyük tahribat yaptıgını biliyorum söz konusu olan burda insan hayatı biz kobay degiliz herkes işini düzgün yapsın her konuda hata yapabilirsiniz ama konu saglık asla
- +1 yıl
Katılmıyorum, bu ülkede herşey siyasi bir mevzudur. Sadece tek bir örnek vereyim; çalıştığım kurumun bulunduğu mahallede sadece kapanma öncesi son haftadan bahsediyorum corona ilacı kullanan 3 vatandaş kalp krizinden vefat etti. Ve aile hekimi ilacın kalp krizini tetiklediğini belirterek kullanılmamasını önerdi. Ekstra bir yorum yapmayacağım bu konu üzerine.
- +1 yıl
Yasaklanan ilaç bu değil. Evet karaciğer rahatsızlığı olanlara bu ilaç verilmez onun dışında çoğu kronik hastalıkta kullanılan ilaçla bir etkileşime bile girmeyen bir ilaçtır. Daha fazlası yapılabilseydi yapılırdı ki yapıldı da ‘aşı’ üretildi alındı dağıtılıyor uygulanıyor. burada ki mesele soruda söylediğin yasaklanan zehir saçan ilaç bu bahsettiğimiz ilaç değil fotoğrafta ki ilaç da değil. Bu algıyı insanlara aşılıyorsunuz ondan sonra sanki bütün işimiz derdimiz bitmiş gibi bir de evine gittiğimiz hastayı ilacı kullanması için ikna etmeye çalışıyoruz. Normalde banane kullansın kullanmasın keyfi bilir der geçeriz ama bu ölüm sayıları yoğun bakım dolulukları size sayı gelebilir ama bizim için hepsi birer insan birilerinin ya evladı ya annesi ya ailesi. O yüzden işiniz kaos çıkarmak yakınmak değil yardım etmek olsun.
- +1 yıl
Hanımefendi sizin de saçma sapan kulak dolması mahalle dedikodu hurafelerinize cevap vermeyeceğim. Bunlar işimizi kolaylaştırmaz sadece bizi yorar ne diyeyim ki gençlerin böyle düşünüyor olması gelecekten de umudumu kesiyor bu ülke için. Çok yazık
- +1 yıl
Evet belli başlı kurumların olduğu ve iletişim kurulduğu kenar mahallelerde bu tarz ifadeler mahalle dedikodusu oluyor 😂 iyi günler beyefendi
- Sağlık konusunda 2,4b cevap paylaştı.
u +1 yıl2 kutu ıctım bu zıkkımdan hastane ortamı istersen ıcme ımza alıyorlar senden
Koyun sürüsü gibi deneme tahtasına cevırdıler bızı
Konu ıcın kaynak eklermısın rıca etsem11 Yorumla
+1 yılBende kullandım. Belki de şu an bu çarpıntı ve nefes darlığını yaşıyorum ve enfeksiyondan kurtulmuyorum 😏
12 Yorumla- +1 yıl
lütfen en kısa zamanda bir kardiyoloji ve akciğer filmi isteyin
- +1 yıl
Aynı sorunları bende yaşıyorum fazlasıyla ya kovitten sonra devam etti bu ilaç yüzünden mi acaba yaa
Sağlık konusunda 644 cevap paylaştı. Zaten insanların bir çoğunun ilaç yüzünden öldüğünü dusunuyorum
18 Yorumla- +1 yıl
25 yaşında birinin böyle düşünmesi üzücü
- +1 yıl
Çünkü covid dozu olarak makul olan ilk dozun fazla alınmasıydı kimse oturduğu yerden 8 tane iç soran olursa kayna gtüm dersin diye vermedi bu ilaçları. Sağlık sektöründe değilseniz ve bu konulara uzaksanız lütfen yorum yapmayın
- +1 yıl
Olmak zorundayım çünkğ bu zihinler algılar yüzünden her gün vakalarla biz uğraşıyoruz! O başka bişey söylüyor diğeri başka bişey bunlara inanıp ilacı kullanmayanları yoğun bakımlarda buluyoruz. Anladın mı neden dahil olduğumu?
- +1 yıl
Orası siyasi mevzular bu olay bambaşka neyse konu dışına çıktı. İlaç yüzünden öldü düşüncen yanlış bunu bil yeter. İyi günler
+1 yılsalaksınız çünkü bugün aşı da oluyonuz bunlara güvenip. yarın aşılar için de pardon diyecekler ve en acısı da siz gibilerin salaklıkları hiç bir zaman son bulmayacak hep devam edecek 😂
00 YorumlaYasaklanan ilaç bu değil... İnsanları yanlış yönlendirme yapmayın azıcık araştırın. Yazılmasını gerekenleri zaten aşağı da bir kaç arkadaşımız yazmış... Güncele doğru olan haberi koymalısınız
00 Yorumla
+1 yılO halde neden kullandırılan diye düşünüyorum, gerekçeli bir sebebleri varsa ve bu sebeb tehlike içeren bir sebebe, bunun için dava tazminat yolu açıktır bence. Çünkü kullandık kullandirdilar
00 Yorumla
+1 yılİlaçları satıp ilaç şirketlerini zengin etmekti amaç korona olduğuna gerçekten inanıyor musunuz
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben verdiklerinde kullanmadim zaten kotu oldugunu biliyordum arkadasimin babasi nerdeyse ölecekti bunu kullanirken ellerinde kalmasin diye verdiler herkese cok yazik
30 Yorumla
+1 yılSağlıkçılar bile önermiyor bu ilacı ben kullanmadım hafif atlattım
35 Yorumla- +1 yıl
Kullanmayanlar dediğinin aynısını diyor
- +1 yıl
@udj2jjdj2jdjd hemfikiriz demek ki
- +1 yıl
Tabi ki öyle
- +1 yıl
Güvenilecek kim var ki konuşturma şimdi, biz eve tıkılıp kalalım batı dan çinden turistler İstanbul Antalya sokaklarında fink atsın sonra bide onların aşısını alalım cepleri dolsun diye
- +1 yıl
Pek bişey söyleyemem bu konuda dikkat etmek maske takmak yine cok önemli kendi sağlığımız için sonumuz hayrolsun
+1 yılİnanır mısın ölseler hiç üzülmem tutturdular herkes aşı olmak zorunda zorunda sanane awk cocu
22 Yorumla- +1 yıl
ben söylim aşıdan sonra da pardon diyecekler ve aşı aşıgı milyonlarca salagın salaklıkları yine tasdiklenmiş olcak haha
- +1 yıl
Yukarıdan aşağı doğru geliyor benim için sorun yok benden uzakta olsunlar ndnkrkd
+1 yılAkrabam olan doktorun önerisiyle kullanmadım, atlattım, mutluyum, iyiki kullanmamışım. Büyük rezalet
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBuilaçların hiçbiri amerikada kullanılmıyordu o dönemde. ha nerden biliyorsun dersen dr arkadaşlarım var ve de kız arkadaşımın kızı da orada tıp okuyor. o ilaçlar insan vücudunu aşırı derecece zorlayıp zayıflatıyor.
00 YorumlaHadi ya 😳 bizde ekstra paket var yedekte tutalım diye vermişler sanırım 😝 kaç kişiye verdiklerini bilmiyorlardı bile.
00 Yorumla
+1 yılKaynak var mı yasaklandığına dair? Kaynak yoksa modlardan soruyu kaldırmalarını rica ediyorum @KızlarSoruyor
03 Yorumla- +1 yıl
Haberleri veya gündemi takip etmiyorsun herhalde
www.ntv.com.tr/.../saglik-bakanligi-hidroksiklorokin-ilacinin-corona-virus-tedavisinde-kullanimini-durdurdu,-GxyWH_xDEi-SnN44jZOHA - +1 yıl
Google da arattım bulamadım inceleyeyim teşekkürler
- +1 yıl
Google sadece Corona ilacı yazdım ismi aklıma geldiği için ilk sayfalarda kullanılmasının yasaklandığı haberleri çıkıyor zaten rica ederim
+1 yılŞaşırmadım.
Bir söz vardır; deveye boynun eğri demişler, nerem doğru ki demiş.
Bizimki de o misal.00 Yorumla
+1 yılsiz daha durun, oldugumuz asilarin yan etkilerini bir iki sene sonra patlak vericek,
10 YorumlaSağlık konusunda 329 cevap paylaştı. Kobay gibi kullandılar ülkemizin insanlarını. Bilerek yaptı şerefsizler. Virüse yakalanan büyükbaşlara başka ilaç verdiklerine eminim.
00 Yorumla- Sağlık konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılNeyi doğru düzgün yapıyorlar ki bunlar katil bence insanların ölümüne sebep oldular görevi kötüye kullanmaktan birden fazla kişinin ölümüne sebep olmaktan yargılanmalı hem de müebbet hapis verilmeli.
00 Yorumla Hangi ilaç ismi yasaklandı ben hiç duymadım?
42 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBunu dağıtmak devletin fikriydi valla doktorlara ve diğer sağlık çalışanlarına sövenler boşuna sövmesin
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBir de ani kalp durması ilacın yan etkisi değil coronanın etkisi çünkü tromboz yapıyor ama bu ilaç da zaten corona için üretilmiş bir ilaç değildi üstelik de ağır bir ilaçtı kaldırmaları yerinde olmuş
Cevap sahibi+1 yıl@AsabiÖküz öğrenci
+1 yılignesinden korkup kullanmadim iyikide. Annem kullandi o kadar etki yaptiki 🙄🙄
00 YorumlaBu ilaçlar sadece Türkiye'de değil dünyanın hemen hemen her ülkesinde kullanıldı kullanılıyor...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimde kalbim sıkıştı kaç gün bide bana kullanma dediler sonra madem öyle neden zehirliyorsunuz milleti. Cok kötüde değildim ilaç kullanırken mahvoldum 3,5 gün zar zor kullandım sonra çöpe attım
00 YorumlaHep öyle olur zaten sor bakalım şaşırsık mı. İnşallah kullanmamışızdır
00 YorumlaDuymadım. Yeteri kadar test edilmeden dağıtılması zaten doğru degildi.
00 YorumlaSağlık konusunda 765 cevap paylaştı. İlaçlar tehlikeli. Belki de pek çok ölümün dolaylı sebebi.
00 YorumlaSakin ol şampiyon ya iyileşenler ne diyor buna acaba
00 Yorumla
+1 yılDümbük yasaklanmadı koronada kullanılması yasaklandı
00 YorumlaAşılar hakkında da aynı şeyi söylemeyecekleri ne malum
00 Yorumla
+1 yılEskilerin bir lafı vardır”işini bilmeyen çavuşlar döner bo. unu avuçlar”
Başka söze gerek yok00 Yorumla
+1 yılGerçekten büyük rezalet ailecek kullandık bizde şimdi mi akıllarına gelmiş
00 Yorumla
+1 yılZamanında kimlerden alındıysa (!)
Bitince yasaklanmış demek ki!00 YorumlaBen de çok arada kalıp kullanmaya karar verdim, bir bildikleri vardır demiştim. Yokmuş...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKimbilir kimle anlaştılar kimş zengin ettiler. İnsanlar heryerde hasaneye giden insanların neden aniden öldüğünü sorup durdular cevap yok
11 Yorumla- +1 yıl
ölenlerin gerçekte koronadan değil , o haplarla öldürüldüğü ve bu salgının bir tiyatro oldugu er geç ortaya çıkacak 😂
+1 yılBende kullandım ve kan tahlilimde tiroidlerimde hasar bıraktığı tespit edildi
24 Yorumla- +1 yıl
Ciddi misin
- +1 yıl
@MuratQÖztürkQhpg evet maalesef
- +1 yıl
Allah şifa versin Allah büyüktür onlarında belasını verecek işallah her zaman demişimdir çok ciddi bişey yoksa ilaç içmeyin
- +1 yıl
@MuratQÖztürkQhpg Amin inşallah aslında parol içen biri bile değildim çok sordum doktora bı şey olmaz herkese veriliyor dedi ciddi bı seyi yok şimdilik teşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer ilacın yan etkisi olabilir, bu ilaç zaten uzun zamandır kullanılan bir ilaç Önemli olan etkinliğiydi. Yan etkilerinden dolayı kaldırılmadı yani
00 YorumlaDeneme yanılma yöntemine döndü desene sağlık
aşı olanlarada yarın böyle bi icat çıkarmasalar iyi00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDevleti suçlamak isteyenler için HEP bır bahane vardır nasılsa
00 YorumlaSağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı. niye yalan söylüyorsunuz utanmıyormusun bunu yazarken
00 Yorumla- Sağlık konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBiri yazmışdı babası o ilacı aldık dan sonra durumu ağırlaşmış yoğun bakıma almışlar diyor du
00 Yorumla
+1 yılYan etkileri daha ilk günden biliniyordu oysaki! Saçmalıktan başka bir şey değil
13 Yorumla- +1 yıl
Her ilacın yan etkisi olabilir, bu ilaç zaten uzun zamandır kullanılan bir ilaç Önemli olan etkinliğiydi. Yan etkilerinden dolayı kaldırılmadı yani
- +1 yıl
@Doktorkedii Çoğu ülkede kullanılmamasının nedeni zaten çok büyük yan etkileri olmasıydı. Ama sen bilirsin istediğine inan
- +1 yıl
Rutin olarak kullanılan bir ilaç bu zaten başka hastalıklarda. Romtoid artirid’li takipli bir hastan 10 yıldır kullanıyor mesela. Bu senin ya da benim farklı şeylere inanacağımız bir durum değil. Kanıtlı, ispatlı bilimsel bir veri.
Gizli Üye(25-29)+1 yılFavimol mü yasaklandı benimde annem kullanmıştı üstelik corona bile değildi bu korona değil sadece tedbir için kullan test sonucu çıkınca mesaj gelcek dediler kadın evde transformers gibi oldu 😂
00 YorumlaBende kullandım ve kalp çarpıntısı baş dönmesi yaptı
00 Yorumla
+1 yılİlaçla zehirleyemediklerini iğnelerle öldürmeyi amaçlıyorlar.
00 YorumlaYa kardeşim sizin kapitalist prof sürekli bunun propagandasını yapıyordu
00 Yorumla- Devamını Gör (36)
Devamını Gör(81)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem