AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
196Cevap
belliydi zaten bazı hazmedemeyenler itiraz etsede 🇹🇷🇹🇷
oylar çalınmış oylar :D :D :D
@jix67 yaa her sene aynı tantana 😂
neyapsınlar başka diyecek birşeyleri yokki :D
@jix67 aynen ya hakkıyla kaybettik demiyorlarda 😂
hak nedir biliyorlarmıki :D
@jix67 😂😂
İyi artık dolar 10 liraya çıktığı zaman da göreceğiz bu seçmen profilini. Helal olsun ortadoğu halkım.
2023 ten geliyorum dolar 18.79 :)
Konya'ya Uzay üssü, Yozgat'a da bilim akademisi açılacak yakında.
Ayda ilk camiiyi açacaklar tayyarin izniyle..
Presitend54 neyin teknoloji bilim dalinda hosafi secen ulkeyiz bu ayibta size yeter
Herseyi dunya baglamis patentinten internete kadar uzaya kadar bilime kadar sen oldugun yerde bekle sonra ilerledeyiz vuna sizin gibi kerizler inanir
@Aliistanbul3455 herkes herkesib patentini kullanıyor, yıllarca milletin giyim kuşamına karışacağınıza brükrasinin önünü tıkamasaydınız akp herşeye baştan başlmak zorunda kalmazdı boşuna debelenmeyin gelecek bizim
Milletin giyim kusamina karisan yok adam sana zorla donlami gez dedi risin chp ataturkten sonra nezaman iktidar olduda karisti kimleri gordun iktidar ecevit kucuktum anap gene oyle erdogan 16yildir yonetiyor be yapti soylesene oglu kizi zengin oldu kendi oldi, asgari ucret icin 5yil daha beklersin artik cumhur baskanini sen secmeyeceksin
Benzin 10tl olacak ya olsun ekomi Şu an kotu daha beterini goreceksin siz muslumansaniz yalan konusmaz hak yemezsiniz benim bildigim muslumanlik oyle sizde her sey var yalan hirsizlik
Damadi kendi dedi sayin cumhurbaskani aya gidis gelis yol yapcaz dese bu halk yine oy verir diye.
Goz gore gore keriz diyo iste
İyi oldu en azından ekonomik yıkıntı yeni iktidara yansımazdı 5 sene sonra iyice beter olduğunda devrilicek zaten sabredin
Nerede ekonomik yıkıntı?😊😊 dışarıya çık cok değil 3 tane asgari ücretle çalışan vatandaşı çevir cikar lan cebindeki telefonu sigarayi de markalarina bak gel hadi.
@gencpatron34
ulan dingil bak ağzımı fazla bozmayı sevmem ama sen harbi angutsun m k git önce soğanın fiyatına bak
Dingil? Size bu laflarinizin hepsini yedirttirmezsem videonuzu televizyon kanallarında paylastirtmazsam bütün türkiye yüzüme tükürsün. Sen simdi evinde işinde rahat rahat yazıyorsun yerin yurdun belli degil i adresin yok telefonunun verdiği sinyal yok degil mi? Devam et koç 2 gün daha edebildiğin hakareti et bakalim.
@gencpatron34 dogru ya o 4.500 tl ye cay icsin halkbi paket sigara icsin luks o saraylarda devletin satafatlarinda luks sursun halk bir apple6 alamasin o sigaranin %80 nide devletin o cihazin%40i. madem bu ulkede kazik gibi vergi toplayip halka maas olarak veriyosan halkta alicak tabi.
Ama dogru sizin icin bir baskan alabilir gerisine luks hatta gerisi ınsan bile degil
Ülkenin %52 sine öfke yağdırmayı bırakın. Emin olun içinde sizden daha çok okumuş, sizden daha çok görmüş, sizden daha çok kültürlü insanlar var. Her şeyi en iyi siz bilmiyorsunuz.
Çok daha okumuş, çok daha görmüş ve bizden kültürlü insan olmalarına gerek yok. Gerçekleri görmek için gözlerini açması yetiyor insanların.
Herşey iki kitap okumak değil. Sagcı veya solcu olmak da insanı zeki vs aptal yapmıyor ama bu solcu kesim hep kendini akıllı sanıyor sonra oy bekliyor..
@hakannet55 insanları cahil görüyorlar bir kendileri akıllı.
Çok güzel düşünmüşsün helal olsun valla
Meral akşener'e vermiştim hemşehrim diye ama siyaseti r. t. e ele aldığı için artık zor bırakacağını da bildiğim için ve de benim oyumla da bişey değişmeyeceğini
bildiğim için seçimi dalgaya alarak akşener'e verdim, seçim günü sabahın 7'sinde instagramda hikaye bölümüne
" Recep tayyip erdoğanın kazanacak bakın göreceksiniz '' yazdım ve dediğim de çıktı.
Onun kazanacağını zaten nenem de biliyor mk. Demokrasiyle mi geldi de demokrasiyle gitsin.
@PoliticianKiller :D :D madem biliyosan o zaman sende yazsaydın tahminini arkadaşım, bu arada kimin kazandığı gerçekten umrumda değil, karakter olarak r. t. e ' yi sevmem, herhangi bir görüşüm yok, sadece Meral ablamızı severim, onun kazanmasını isterdim ama işte önceden öngörüyosun bazı şeyleri.
Kardeşim zaten bunu yandaş kanal 4 gün önceden ilan etmişti seçim sonucu %52 diye , planlanmış bir şeyi bilmemek için aptal olmak lazim
@PoliticianKiller Demokrasiyle gelip gelmediği hakkında gerçekten bilgim yok, bu konuda cahilim malesef :(
tamam da ben gündemi takip eden bir insan değilim ki, sadece biliyorum neyin ne olacağını ;)
ÇOK BİLMİŞ ÇOK BİLMİŞ KONUŞMAMIN HOŞUNUZA GİTMEDİĞİNİN FARKINDAYIM, ASLINDA ÇÇOK BİLMİŞ DE DEĞİLİM, BAKIN ORDA DEMOKRASİYLE GELİP GELMEDİĞİNİ BİLMEDİĞİMİ SÖYLEDİM O KONUDA CAHİL OLDUĞUMU SÖYLEDİM, SADECE BİLDİĞİM KONULARDA BİRAZ HAVALANIRIM :D Ama hiçbirimiz de kusursuz değiliz bu da benim kusurum :D Saygılar, sevgiler değerli KS Üyeleri...
Hirsiz herzaman kazanir hirsizlik yap hersey yap anlin secdeye degsin, kazanirsin
İnceden biliyoruz teşekkürler ama halk yemedi.
Neyi biliyorsun seçtinmi hırsızlık yapsın
Halk anca kafası ı yer benzin 20lira olacak donsuz gezeceksin anca öyle uyanırsın
Donsuz gezdiğim doğru ama donsuz gezmem yokluktan değil domalan çok.
İşte bu kafayı anlayan anlıyor adam emekliye bayram ikramiyesi, dedi kaynak yok, kendileri verdi, asgari ücre2200, dediler kaynak yok, kendilerine geldimi kaynak var garibana geldimiyok, sürünler verenler
Saadet niye kazanamadı
Kazndi mecliste ittifak olduğu için onun vekiller chpde
Elazığ da birçok yerde vekili var
Simgee46hanım
Alnın secdeye giderse kazanırsın diyorsun ya Cumhurbaşkanı adayının oyu 1 bile değil demek ki mesele öncelikli olarak hizmet ve samimiyetmiş CHP hdp ile birlikte olduğu sürece ölceğimi bilsem oy vermem
Simge46şuda var saadet hırsızın yanında yer almadı kendi adayını gosterdi
Simgee46 hanımşunu anlayın CHP HDP bir olmadı olan parti AKP sade 2tura kalırsa destekleriz erdoğan yerine dediler buda bir değildir, ayrıca CHP yi iktidar seçmedin seçmedigin sürece onlar birşey yapamaz, CHP seçildiği döneme bak yapılanlara satlanlara
Yapta sana dünyanın kac bucak oldugunu 1 saatte göstersinler hadi bakalim cok degil git bir magazadan kiyafet çal bakalim hirsizlikla nasil kazanacaksin😉
Senu anla urfada erzurumda gorduk oglunun okadar gemisi var senin var mı bu hirsizlik degilmi senin neyin var
@Alphairon Halk kek arası bor yemekle meşgul şu an haklısın.
Piticiankiller onlar alışkın kekede deve sidiginede hoşafada anlamazla
@PoliticianKiller benim gemi hobim yok ama arabalarim evlerim yazliklarim magazalarim var. Babam basbakan degil cumhurbaskani değil.. Hirsizlik yapmadan da birseyler olabiliyor. Alninin terinin getirisi bunlar..
İnce, damat beratınızın s€x oyuncaklarını ifşalayip ne güzel rezil etmişti sizi 😂 bu adama hala bayılıyorum.
Gencpatron34 anlatsana nasıl yapılıyor 1600tl mi allahın adını aldım
@gencpatron34 helal olsun kardesim
Usta bosver ugrasma
Boris zoruma giden su hem allahin adini al agzina hem cal cip sonra da inkar eder
artık kimse ağlamasın hepberaber sürünsünler asgari ücretliler
Amin
Ben de Muharrem İnce'ye vermiştim ancak hayırlısı olsun. Tek beklentim umarım Erdoğan yaptığı hataları görür ve tekrar etmez.
Böyle bir yorumu da eksileyecek kadar kana susamış olmayın rica ediyorum.
Çok yanlış insandan çok büyük beklentin var
@Birpisicik Doğru insan olduğunu düşünmüyorum. İnce'ye verirken ondan da emin değildim aynı şekilde. Herkesin bir gerçeği görme noktası vardır. Kimse doğarken 70 yaşında olmadığı gibi ölürken de 5 yaşında olmuyor. Hayat varsa ümit var. Pozitif yaklaşımın bir zararının olduğunu düşünmüyorum.
Ben bu insandan fayda geleceğini düşünmüyorum bu kadar hatayı telafi edecek kadar akıllanamaz pazarlardaki durumlar dış borçlar sattığı onca büyük kuruluş zannetmem yani
@Birpisicik İnsanlar sürekli değişir ya iyi ya da kötü yönde. Yaşayıp göreceğiz.
Büyük bir dava adamı.
Güçlü bir Türkiye için her daim #RTE 😎
@Birpisicik saçma konuşan ince denen kişi. yok amerikanlar aradı yok cezaevindekileri çıkartacam... şeye sürülcek akıl yok bunlarda. Bence Erdogan mıarreme para yedirdi böyle konuşsun diye...
Ey yeri göğü yaratan Rabbim akıl fikir dağıtır iken kullarına şu akılları başlarında olmayan kullarını unuttun mu.
Sanırım onlar tuvalette kalmış beyinleri ondan dolayı örümcek ağı dolu. 😂😂😂
Erdoğan para yedirmiş he tabi Erdoğan dedi sen millete de oyları rte verin diye oyları bana versinler al sana sukadar para diye.
At binenin silah kuşananın yol gidenindir dahi gidin artık yol gözüktü size.
😉😉
Bence Erdogan mıarreme para yedirdi böyle konuşsun diye... mıarrem saçmaladı hapistekilerle el sıkıştı vs... sonra başarı bekledi.. mıareme kaydı kılıçtaroglu sevindi galiba... tüğrlü türlüğ şeyler oldu
@hakannet55 he he ondan sen önce düşünme dersi al öyle düşün.
Belki düşüncelerini dinleyip ciddiye alan çıkar.
He bak şu konuda haklısın. Kılıçdaroğlu sevinmiştir zaten ince inceden inceden kurtulma derdindeydi parti içinde ayağına bağ olan tek kişiydi.
Gel bakalım Muharrem dedi ayağına getirdi şimdi kaybetti Kılıçdaroğlu partiye geri almaz ise ince chp den gollü iyi yemiş olacak. 😉
bence mıarem gibi çok adam var chp de... mıaremi kaydıracakları belliydi. sıradaki gelirse göz dagı oldu hem
@hakannet55 Kılıçdaroğlu oğlu kıçını koltuğa yapıştırdı bırakmaz kendine ayak bağı olacak olanı kendisini desteklemiyecek kişileri türlü şekillerde partiden uzaklaştırıyor.
Bak şunu isterdim Kılıçdaroğlunun yerine incenin gelmesini aynı şeyin laciverti ama Kılıçdaroğluna göre daha iyi adam olma ihtimali var azda olsa incede
Anti erdoğancılar bir bardak soğuk su içsinler. İçlerindeki ateş söner.
onlara damacana gerek
Yarış bitti öğretmen kaybetti hanımefendi daha dün burada çomar ak koyun dedikleri insanlar tokat attı bu çok bilmişlere
Kaçak dershane sahibi
Erotik siir kitabi sahibi
Atatürkçü diyip hdp. ye oy veren öğretmen kısacası içi boş öğretmen
Bunlarda öğretmeni Einstein olarak görmeye başladılar😊
Ankara pavyonlarinin daimi müşterisi öğretmen
Hazmedeyen Müslüman düşmanlarına karşı mücadelemize devam durmak yok !
Aynen öyle ;-)
Bileti alıp gidebiliyor olsam durmam şu ülkede tamam akp kötü ama oy verenler daha kötü
Elhamdülillah Rabbim yine zalimlere fırsat vermedi. Hdp sınırı aştı belki belki de AKP az milletvekili çıkardı ama olsun en azından ülke güven içinde
Herkes zalim sadece erdoğan iyi öyle mi?
@deniz8811 hayır erdoğan daha doğru olmaya çalışıyor ama diğerleri yanlışlardan sapmıyor. Yanlışı doğru gibi savunuyor. AKP+MHP en doğrusu. Kötünün iyisi gibi.
Cumhurbaşkanlığı için iyi oldu. Zaten sonuç beliiydi. Hdpli teröristlerin barajı geçmesi kötü oldu. Ona destek veren herkesin özellikle chpnin Allah belasını mutlaka verecektir.. 👊
AKP gelene kadar meclise giremiyorlardı Leyla Zana hapisteydi.
@adrenalin64 şu desteği akp verdi be. imzasını atmış belgeye bir de 50 milyon tl para vermiş o reis dediğiniz. neyi tartışıyonuz
Hdpkk yı sırf AKP indirmek için meclise sokanları konuşalım
Doğu da nasıl oy kaybı yaşadı hdp kardeş ama chp yardım etti barajı geçsin diye
@GeceBirDert Kürt kardeşlerimizden en çok oyu alan Parti AKP, bu ne demek? Kürtleri pkk dan koparmak demek! Şimdi mecliste 63 rane pkk nın kravatlı temsilcisi var, sağol chp, Atatürk partiyi ne hale getirdiğinizi görse, sopayla atardı partiden
Ülkenin en büyük sorunu olan paralı adelet sistemi devam edecek demek bu acıyorum insanımıza paran varsa adalet yanında yoksa adalet de yok.
Zafer Gerçekten Muhteşem Oldu ;) .
demirtaşın bu Kadar çok oy aldığını görmek Üzücü :) .
:D :D
Sayın Cumhurbaşkanımızı ve milleti tebrik ediyorum. Ülkemiz için en hayırlısını temenni ediyorum.
Adamsınnnn 😬😎
Milletimize hayırlı uğurlu olsun ERDOĞAN yine TÜRKİYEMİZİ kalkındıracağına inanıyorum <3
Söyleyecek bir şey yok, oyum başkasınaydı ama umarım bu, vatan için en hayırlısı olur. Aralarından iyiyi kötüyü ayırt etmek çok zor aslında çünkü hepsinin açıkları var.
Karşı görüşlüsün ama güzel bir açıklama helal olsun inş hayırlı olur kardeş
@Sanalortam bunu bile eksileyenler olmuş, gülünç. 😂
Yani kimsenin birbirine saygısı yok ya ne biliyim % 99 kendi oyu var adam ona bile itiraz ediyor 😂😂 neyse
durmak yooookkkk yola devamm by muharrem ağlama sen hedef 2023
Hdp nin bu kadar oy olması çok üzücü yazıklar olsun
Kesinlikle
Kendi yüzde 50sinin cumhurbaşkanı olmaya devam edicek.
Doğudan gelen oylarla baraj altında kalan Hdp'yi Batıdaki Gelen Chp Desteği Meclise Taşımıştır.
Yazık.
Sen bela mısın chp?
AKP gelmeden önce GDPliler mecliste değildi Leyla Zana hapisteydi.
Amin seninde hdpninde belasını versin
@ÇıkmışKSsoruları2018 anlamadım? Bana mi bedduan
@adrenalin64 Mesele akp şu bu değil... hiç bir donem de olmamalı.
Chp 'nin desteği açık.
Evet sana senin gibilere vatan hainlerine akp de zamanında savundu başımıza musallat etti hdp yi şu an chp de taraf tutuyor
@ÇıkmışKSsoruları2018 ne savunması neyi savunması. Ben Akp pir u pak demedim ki.
Ekstra verilen oylar bağlamında diyorsan CHPliler onlara oy atmasa da aşıyormuş zaten ama CHPliler verdi barajı aştı diyecekler. AKPde barajı aşmamasını ülke menfaati için değil kendi ve AKPnin menfaati için istiyor. Hapishane ziyareti de biraz oy odaklı olsa da adam tutuklu cezalı değil ve siyasi bütün hdpliler girse hadi diyecem biraz ama o seni başkan yaptırmayacağım dedi böyle oldu.
Saygı duymuyorum oy verenlere de seçilene de hileyle hurdayla hırsızlıkla iktidar olup müslümanım diye milleti KEKliyolar.
Ne hilesi. ne hurdası söylesene kardeş CHP. her sandıkta müsahit bulundurdu mu ne hilesi her sandıkta müsahit bulundurmuyor sandıklardan oy sonuçları merkeze gelmiyor network u kuramamış birde hile hurda sen önce tüm. sandiklarwa adam koy sonra konuş
Yaw Allah aşkına artık yorulmadınız mı oy çalındı iddalarına Chp ne yaptı? Biz bu iiin başındayız sabaha kadar da sürse enselerindeyiz en ufak bir açığa bile izin vermiycez dedi!! Hiç mi haber izlemiyorsunuz bu kadar gündemden uzak olmayın seçim bitti nie aynı adamlar çıkıpda demedi biz oy çalanrı yakaladık die? Madem bu kadar uyanık değilller başta çıkıp açıklama yapmasaydı şmdi nerdeler oy çalındi diyen liderleriniz? Çıksınlar hadi sizin sesinizi duyursunlar
CHP musahitler sandık başında dursun dediğinde saat 9 du ve saat 9 da açık okul kalmadı tüm oy çuvalları ilçe seçim kurullaeina gitmiş haldeydi
CHP seçmeni hep sandiklar a sahip cikicaz der müsahit olmaz CHP genel merkezi basın ekibinden arkadaşım geçen seçimlerde Ankara'da İzmir'de sandığa müsahit bulamadıklarinj şikayet ediyordu
@Kadikoy1907 ne saat dokuzu Allah aşkına elini vicdanına koy da söyle saat 18:45 de yayın yasağı kaldırıldı Ysk ilk verileri göndermeye başladı 18:40 gibi Chp açıklama yaptı bu işin peşindeyiz heryerde adamları varmış sandık başlarını terk etmiycez etmeyin die denildi
@gecenin_sesizligii diyorum ya sandık başında adam madam yoktu olmadı da seçmen sahte umut vermek için savaş verdiler
@Kadikoy1907 o zaman boş konhşmaya da gerek yok ben sanmıyorum adam olmadığını yüzde yüz vardı bizim gittiğimiz okulda bile vardı. Ha şayet yoksa çıkıp boş konuşmanın da anlamı yok sonuçta şahit olmadığı gözüyle görmediği bişey çamur atöaktan başka bişey değildir
@gecenin_sesizligii kardeş CHP nin Ankara'da bile müsahit olmayan sandıkları vardı her seçimde olduğu gibi bunda da boş atıp boş sallayıp boş tuttular
@Kadikoy1907 bunları siz biliyorsanz liderlernzde bilcek uyanık olcak işlerini tam ve net yapcaklar kanıtlı ispatlı öyle basın karşısına geçip oylar çalndı demekler olmuyor bu işler
@gecenin_sesizligii kardeş ben RTE seçmeniyim HDP yi meclise sokanlarin değil:)
@Kadikoy1907 kardeş nie o zmn saygı duymuyon öyle yorumlar yapıyon
@gecenin_sesizligii sen görüşleri bir daha oku görüş sahibi CHP li ben dışarıdan yorum yaptım ona sen karışık okudun
Kim hırsızlık yaptı hemen çamur at izi kalsın
Bence çok iyi oldu, yepyeni bir sistemle tanışacağız. Millet vaatlere aldanmadı bu sefer. Ama benim memlekette 80 000 kişinin oyu geçersiz sayılmış. Daha oy kullanmayı bilmiyorlar. Of yaa.
Evet istese şu an tüm muhalif partileri kapatıp seçimleri kaldırabilir chpden niye ses çıkmadı sanıyonuz siz :)
@DragonSlayer :D
Tabii ki de öyle bir şey yapmaz. :)
Neye gülüyon seçim yapamıyacağına mı :) ulan nasıl bir devire düştüm senatasuz başkan seçimi yaptılar
Yasama nedir bilmez yargı nedir bilmez yürütme nedir bilmez yeni sistem çoh iyi
@DragonSlayer bence de harika
Sana biraz anlatayım belki düşünürsün bak şimdi meclis varya işte o 300mv ile istediği kanunu çıkarabilir yasama denir. Başkan meclisi toplarsa 3/1lik oranla karar aldırda bilir yani 200 mv ile ohal ilan edip yasamaya doğrudan müdahale edebilir normalde abd gibi başkanlık ülkelerinde bunu senato durdurabilir bizde yok. Direk meclise istediği kanunu sürüp 200mv ile istediği kanunu bak istediği kanunu çıkarabilir buna bir daha başkanlık sistemi seçimi yaptırmamak meclisin yasama hakkını elinden almak gibi bu süperrr diyecekler tabi niye gelişmiş ülkeler bşkanlıkla yönetiliyor diye
onedio.com/.../dosya-baskanlik-sistemi-nedir-beraberinde-neler-getirecek-818772
burdan ayrıntılı bilgi alabilirsin
Yahu arkadaş ohal ilan edip meclise doğrudan müdahale etme yetkisi var siz neyi anlamıyonuz hükümete müdahale edemiyor muş yedin mi bunu sen şimdi
@DragonSlayer ortamı sakinleştirelim lütfen.
Bu benim görüşüm ve inanıyorum.
İnan inan bak neler olcak :)
@DragonSlayer bakıcam 😏
Hayırlı olsun artık önümüze bakacağız ne katkısı olacak ne zararı olacak zamanla göreceğiz şimdi burda yok ülke batacak yok dolar şu kadar olacak bilmem ne gibi şeylerle tartışma açmaya gerek yok ayrıca bir insanın cahil olup olmadığını da oy pusulası belirlemiyor sonucta
Reis yolun yolumuz Sözün buyruğumuzdur. De yoluna baş alıp baş verek.
Cebinde kaç para var? Bir de dolar neden bu kadar yüksek onu açıkla bana. Ha bir de buzdolabın ağzına kadar dolu dolu olmasi lazım böyle konusabilmen için. Doğru mu?
@PoliticanKiller aaaa politicankiller sen dalgami geciyosun arkadas her ay akp sayesinde 2 kg antrikot yiyor. akp marmaristeki sarayida tahsis etmis altinada bmv e simdi konusmasinda ne yapsin.
@PoliticianKiller pardon:))
Adalet yerini buldu hain ulkelere haddini bildirdi turkiye
@Cowboy06 bu paylasimin sayfayi actigin zaman senin yorum yapman icin ayrilmis kutucuk goreceksin burasi benim hakkim olan yer kendi yerinde fikrini karin agrilarini yaz yorumlara yorum yapmak terbiyesizliktir egerki ulkenin yaridan fazlasi beyin fukarasi ise siz surekli kaybederek hainlerle kucak kucaga dolasirken akillisiniz
@Cowboy06 sana bu laflari yedirdigim zaman anlatacagim 2 gun sabret sadece hayatini yaşa.
Aa klasik akp li :) napican ban mi attircaksn. ? Iste sizin sorununuz bu patron haksiz oldgnuzda da hem suclu hem guclu oluosnz. 😀 tanismayi sabirsizlikla bekliorm 😉
@Cowboy06 benimle tanisamayacaksin hicbir zaman kimligi mi ogrenemeyeceksin ama hep hafizanda kalacağım kovboy.. Bu sözlerimi unutma.. Hic kimse gizli degildir internet ortami dahi olsa kimligi yeri bellidir.
@gencpatron34 yav bilader burdan laf kalabaligi yapma topunuz gelin dior ya koc. Gel benimle tanis adimi soyasdimi da buyur vereym nettn arastir. Gozunu sevdigim dikkat et ava giderken avlanma/ burdan ben klavye delikanliligu da yapmiorm. Golpalik da yapmiorm. Merakla Tabnismak istiorm
@Cowboy06 Bak bu yorumlarimi ve yorumlarini kaldirttirma ekran fotolarini zaten aldirttim 2 gun içinde evine gelen kağıdı okuduğunda klavye delikanligini göreceksin. Başkan kimmiş devlet kimmiş onuda anlayana kadar anlatacağız. Kufur etmiyorum hakaret etmiyorum farkindaysan ama arkadaslara sadece 2 gun ver 2 gun.
Çok şükür Allah’a Söke söke kazandık hayırlı uğurlu olsun vatana millette.
Allah şayet akp nin kazammasini istiyorsa onun kafamizdaki imajını yeniden düşünmek gerekir.
@aerolite anlamadım bro? Açıklarmısın
Anlamamandan bile belli her şey... keşke biraz kitap okusanız.
@Seyma122 okumaya gerek Yok herşey ortada hala konuşabiliyormusunuz yaw siz 😃😃
@Seyma122 gerçi en iyi yaptığınız şey ancak boş konuşmak unutmuşum soryy 😃😃
bu sitede ne de çok vatan haini varmış bunu anlamış oldum ve iyiki RTE kazandı
Seçim sonuçlarına inanmıyorum ben. Referandumda hayır kazanmıştı 51-53 gibi bir oyla. Mühürsüz oylarla sonuçları değiştirdiler.
İyicilerin %3-4ü İnceye verseydi tamamdı bu iş.
@adrenalin64 Seçim sonuçları zaten hile, gerçeği yansıtmıyor diyorum. Sen halan daha şöyle olsaydı böyle olsaydı diyorsun.
Orası öyle her duruma göre hileyi ayarlarlar.
Her millet hak ettigini yaşar. Bugun yasadigimiz terör , hirsizli, ekonomik sıkıntılar bundan dolayıdır. Hirsiz chp de biraz kendini duzeltmezse sonuclar değişmez.
Hak etmediğini düşünüyorum. Ahımız var umarım tez zamanda çıkar. Hdp’nin barajı geçmesine sevindim en azından.
Irspı
Ülkeden gitmek şart oldu :/
İlginç bir strateji...
anadolu ajansına göre ben içişleri bakanı oldum sağolun teşekkürler
demirtaşın aday olması korkunç bir şey onları barındırmıcan Türkiye'de
adam suçlu rolünde değil şu an sadece tutuklu mahkemeye çıkartmıyolar bilerek çünkü mahkemeye çıkarsa suçsuz diye serbest bırakacaklar
@srhtgltknnn01 ulan agzimi bozduracaksiniz zorla. 6-7 ekim olaylarinda provakasyon csgrisi yaparak onlarca insanin ölümüne neden oldu bu yawsak ne masumu. Ki kaldiki aponun heykelini dikecez apoyu baskan yapacaz sirtimizi pkkya yasliyoruz aciklamalari cokmu masumca
@Gezgin_biri tamam niye mahkemeye çıkmıyor çıkartsınlar müebbet ceza yesin o zaman
hem ne güzel cumhurbaşkanı adayıda olmaz
@srhtgltknnn01 kim suçsuz terörist o terörist kimseyi aklayamazsın güneydoğu ve doğu anadolu olmasa batıda da sosyalistler olmasa hdp bir hiçtir
@srhtgltknnn01 e oda olacak acelen neki?
@Gezgin_biri hayır göreceksin hiç bir zaman olmayacak sürekli tutukluluk hali devam edecek ve hdp barajı aştığı için 5 sene sonra yine cumhurbaşkanı adayı olacak bu cümlemin altına imzamı atarım o gün de hesabını kapatma ben sana ne demiştim diyeceğim
@srhtgltknnn01 iceri tikmamalarinin sebebi secime nasil yansiyacagini kestiremedikleri icin. Sende bir kenara yaz yaz sonuna kadar tutuklanir
@Gezgin_biri işte onlar seçim yüzünden vatanı bile satarlar bırak selahattini yargılamayı bunu anlamadınız heralde neyse tayyibe oy vermeye devam ;)
@srhtgltknnn01 akp kötü yönetiyor hiç vermedim zaten ama hdp terör örgütünün siyasi kanadıdır net
Abi bu nasil bir beyinsizlik ya. Ulan chp diilmi hdp yi baraji gectiren. Kilicdaroglu aciklama yapmadimi her aileden bir kisi hdp ye oy versin diye. Ne mantikla bunu soyleyebiliyorsun şaka gibi ya
@Gezgin_biri ben oy vermedim ;)
@srhtgltknnn01 o zaman konusmaya hic hakkin yok. Sen kendin vatandaslik gorevini yerine getirmiyorsun baskasinin gorevini iyi yapmadigini iddia edemezsin.
@Gezgin_biri bu vatandaşlık göreviyle alakası yok kime oy atsam tonlarca kul hakkına girerdim ülkede hiç bir parti haketmiyor
Eksi atanlar yazsin bakalim konusalim teror sevicilerle
"Seni Başkan Yapacağız" diye söz verdik yemin ettik. Sözümüzü tuttuk yeminimizi yerine getirdik. Allah utandırmasın REİS.
Bu millet akillanmaz adama tapiyorlar resmen.. oysa ülke elden gidiyeehhh
umutsuzluga karamsarliga beton yigini gormeye devam
Dün oy verenlerin yarın pişman olacağına hiç şüphem yok.. yakında kimse evine ekmekte alamayacak büyük geçmiş olsun hepimize...
O yakinda yakinda yakinda bir türlü gelemedi.. 16 senedir yakinda ekmek alamiyacagiz ama hala son model telefonlarla arabalarla dolaşıyor millet. Merakla bekliyorum o yakinda ne zaman gelecek.
Zaten bekledigim bir sonuc. Arkadaslar Ak partinin oyu belli chp nin oyu belli
Senelerce chpye oy atmis biri oyunu Ak partiye atmaz ayni sekilde senelerce Ak partiye oy atmis biri chpye oy atmaz
Muharrrem Ince iyi bile aldi
İyi partililer veriverse İnceye iş bitmişti.
1000 kez secim olsa yine AKP kazanır, alıştık artık 😃😃kaybeden partiler hepsi alıştı onlarda böyle olacağını biliyordu AKP seçmeni AKP yi terk etmiyor çok baglilar
Kocasından dayak yiyip "ossun o benim gocam" diyen karılara benzetiyorum Türkiye'yi.
Bu halka her şey müstahak inşallah her şey daha da zamlanır
İnce gelse doğru herşey ucuz olurdu ülken yerinde sayardı dış ülkelerin maşası olduğu için dolarda düşerdi şu an gelişen ülkeyi gören aklı selim insanlar oy verdi bireysel düşünmedi toplumsal düşündü belki biraz daha zam alır gelişmiş ülke olana kadar gelişince sizin gibi bedduacıların kötü istekleri gerçekleşmez ve refah artar eveallah
Gelişen ülke mi iyi kafaymış kardeş güle güle kullan
Kedi ulaşamadığı iktıdara mundar dermiş. Apo’nun askerleri sizi
Tüh kek kafa yapmış herhalde hdpli sandı herif beni
Bu akepepelilerin hepsi çomar
@Browster_bored bu ulkeye bu hukumet doneminde refah gelsin. ben ben manyagim okuzum diye bagiririm yollarda ki mumkun degil.
Akp kursuye ciktimi
Ya ey almanya
Ya zam
ya da muhalefete camur
En pahali biz kullaniriz en cok biz vergi veririz ama en cokta biz surunuruz.
Bu ulkede sen birak refahi ferahi her yerden petrolde fiskirsa bize yine bir sey olmaz bu hukumet varken mumkun degil
Hayirli olsun elhamdülillah Allah dualarimizi kabul etti 👍😍😍 #RTE
Helal 😊
bence adil bir seçimdi sonuçlardn belli tabiki onlara göre adil olan tek seçim onların kazanmasıydı bence bükemediğiniz bileği öpün ve yabancı gibi olmayıp ülkeniz ile birlik olun
bizim parti kaybedenler kulübü gibi üzülmedim yani 50 yıldır başa gelememişiz alışmışız
Seçimler tüm vatandaşlarımıza hayırlı olur inşallah. Akp’ye oy vermeme rağmen, kazandığı mv sayısının 300’ün altında kaldığı için mutluyum. Çok fazla güç bazen insanı zehirler çünkü.
"Akp’ye oy vermeme rağmen, kazandığı mv sayısının 300’ün altında kaldığı için mutluyum"...
Mutluluğun daim olsun. Akp'yi destekleyen herkes gibi hayal aleminde yaşıyorsunuz ve de uyanmak istemiyorsunuz. Adam kendi kabinesini kuruyor. Meclis harici bir bakanlar kurulu. Sence mecliste tek parti iktidarını kaybetmiş olması umrunda mıdır? Yetki skalasını inceledin mi? Önümüzdeki günler ne getirecek hep beraber göreceksiniz. Anlar mısınız bilmem, ama göreceksiniz...
@marduq cahil olup, karşısındaki insana cahil yaklaşımında bulunmak...
Nasıl da acınası varlıklarınız.
Teröristlerle işbirliği yapıp, haddini bilmeden birde beni eleştiriyor küstah.
Teröristle işbirliği yaparken yanımdamıydın kardeş. Sana küstahlığımın boyutlarını yeterince ifade edebilmem için burası müsait değil.
Ülke ahalisinde Stockholm Sendromu olduğuna kanaat getirdim.
Bir şey düşünemem, düşünce özgürlüğüm kalmadı çünkü.
Her secim ayni sonuclar sikildik ak filmlerdeki basrol oyunculari bu kadar kazanmiyor
😂😂😂
İyi rol iyi para
Adam gibi adam Recep tayip erdogan Rabbime sukur ulke capulcu ve ulkeyi bolenlere kalmadi teroistlere kalmadi bu gün Adam gibi adam devletin lideri opmayi bir kere daha basardı Rabbim eksik etmesin basimizdan🖒
adam gibi adammış tövbe tövbe...
@Karpuzsuzcekirdek tabiki
Ve bunu acik biri olarak soyluyorum ulke hain silcu kesime kalmadi cok iyi oldu
@Karpuzsuzcekirdek kılıçdaroglu Ataturku kulanarak laiklikgi kulanan bir siyasetçi hdp zaten daga teror yetistirip askerimizi sehit eden adi kopeklerin partisi inşalah bu parti ülkeden silincek yakında siyasete atılmayida düşünüyorum akp den inşalahhh😁
hdpi meclise sokan da tayyip. fetoya yüz veren de. oy çalan da milleti yolan da. zamanında fetoya inandık deyip halktan özür diledi ama hayatı yanan hep içerde madem sen hata yaptın o masumlar da hata yaptılar dimi? bunu idrak eden yok edebilen yok. hainlik hat safhada zaten. kadına değer yok o nefret ettiğiniz yobaz toplumu bu adam oluşturuyo hâla adam gibi adam diyen körlere bişey diyemiyorum. bu adamın yapcağı işin ta içine tüküreyim tövbe tövbe ya
chp Atatürk'ü kullanıyosa tayyip de dini kullanıyo dinle ülke yürümez
anadolu ajansı önceden seçim tablosu ekranı yayınlamış kimse farketmemiş. seçimden önce yayınlanmış bu. gelip adaletten bahsetmeyin her şey belliydi ayrıca mhpyi kandırdı koalisyon yaptı onun oylarıyla kazandı yoksa oyları düşmüştü.
@Karpuzsuzcekirdek yaa kendinizi kandirin din islamon şarti kaybetiniz ALLAH sana nefesei veren sol beyinler ahirete goruceginiz
ya dindar dediğin adamın ne yaptıklarını görmüyosun konuşuyosun burda. dini kullanıyo işte. hak yiyo adaletsizlik yapıyo oy çalıyo şehitlere kelle diyo ama DİNDAR. waow etkilendim (!) ayrıca benim dinimi inancımı sorgulamak da sana kalmadı.
@Karpuzsuzcekirdek ya yuru git ahlaksizlae ickiye kumara tapan imansizlar bir tarafinizi acip sonrada utanmadan tacize ugradik biz niye acmiyoruz korkumuzdan namusumuzdan hadi hadi uzatma Oy çaldiysada sizin gibilerine heladir ulke sizemi kalacak vatan hainleri
açık giyinmek ne alaka kaldı ki açık giyinmiyorum sadece saçım açık. sadece geçiştiriyosun çünkü gerçekten haberin yok olanlardan. tacize falan da uğramadım çevremdeki olayları kast ettim. tayyip ahlak abidesi (!) adaletsiz yobazın teki be
ayrıca içkiye kumara karşıyım olayı tamamen yokuşa sürüyosun.
@Karpuzsuzcekirdek ya istersen cok dindar ol ister acik sola oy yok onlar mezepsiz insanlar
siz gibi körler de ileride görceksiniz nolcak ülkenin hali. uyanın az.
@Karpuzsuzcekirdek niye geçistiriyim delil kanit var mı akp nerde oy caldi gozunle gordunmu haine oy yok bu ulkede kel kemal istifa etsinnn😁
bilmediğin için konuşuyosun işte. tayyip çok düzgün gibi. lafta sağ taraf sadece.
Akp bu hukumetin lideri o kadar size yedirmiyicegiz ulkeyi elimizde turk bayragi yuremigde Allah aski kalbimizde ve yola devammm
Bu ulkeye sol gecerse solculara hep hakeret eder muhatap olmazdim acik ve net
hahah devam devam b*k yoluna devam edin. dinle de siyaseti karıştırmayın artık.
ben de sağa hakaret ediyorum kardeşim madem. hakaretle olcak iş mi? hayır. medenilik yok işte sizde
Solculari sevmiyorum sen istedigin kadar laf et senin o kemalin incen bu ulkeye bir yol bile yaptirimaz Tayipp dediginiz adam her ulkede kendini gosteren lider yenilmelere doyamadiniz niye hep kaybediyosunuz ya uxuluyoz size neden biliyomusun alcaklikla hainlikle teroristlikle ulke yurumezzz bundan
sen görcen ilerde alçaklığı sadece bekle.
Allahin farzini kaldirir sizin gibi art dusunceliler kapali biz onu sevmeyiz yok turbanli bipmem ne gorduk 99 yilinda kadinlara yapilan zihniyeti size nefretim 20 kat artiyo az bile size gidin demirtasinizi kiliciniz alin baska ulkeye yallah turkiye sagin ulkesi bu boyle bilisinn
Biz hep yencegiz ve senin benim omrum sag partiyi gorerek biticek😁😃
😁😁😂😂😂😂😂😂
demiratşı meclise tayyip soktu bu neyin tantanası be? üstüne 50 milyon tl vermiş imzasını atmış. hadi bunu da savun.
@Karpuzsuzcekirde ya önemli olan benim icin siyasete değil su kalpteki iman aski su kalpteki Rab aski dunyalik islerle pek ilismem fetoculerden nefret ediyim acik biriyim ama dindarin dibiyim
@Karpuzsuzcekirdek adam gelecegi gorseymis evet soktu acidi onlarda insan onlarin hakki diye alcak olcaguni bilseydi sokarmiydi
bak dindarsındır ona lafım yok da kardeşim tayyip sen gibileri dini kullanarak tavlıyo ne bilem ya meral akşenere falan verirdim sola vermesem. tayyip dini sadece kullanyıo dindar biri böyle olmaz.
Doguyu savunsun diye bir soktu hain ciktilar bilemezdiki
içerde onca masum insan varken haktan hukuktan bahsetme bana bu konuda canım yandı çünkü ve konuşmak istemiyorum artık.
@Karpuzsuzcekirdek masum derken fetoden ki masumlardanmi bahsediyoruz
ya ne bilemicek her şeyi biliyo. fetoyu da şımarttı.
aynen bu konuda çok canım yandı tartışmasak? tamam herkesin fikri oyu kendine ama ben çok nefret doluyum
@Karpuzsuzcekirdek öncelikle sunu belirtiyim her fetocu inssn haunmi bilemem ama 15 temuzda alcakli yapanlari var gunahsiz sadece iman askiylada o gruba katilanlar var ornek diyelim disci biri durumu kotu ve zorubdalikta onlarin fetonun yurtlarinda kalmis okumus meslek sahibi simdi bu adamin ne ginahi var onlar gercekten masum cok oyle doktor hakki inssn hakii yediler hak veriyorum o konuda insalah kurturlar
heh işte o yüzden o örnek verdiğin doktor gibi benim de bir yakınım mağdur kaç aydır 1 seneyi geçti. nefretim bundandır.
İnsalah sadece din askiylada imanli oldigu icin o grubun icinde yer alanlar vardi ve haklari yenildi bu konu ciddn kotu biseyki Recep tayip erdoganin suandada haberi olsa solcu hainler akpliyiz diye kendiletini ise sokturuyo gorsem ilk gorucegim o olurdu
işte çok dindardı o yakınım da. adaletsizlik yapıyo gidip de o adama oy veremem anladın mı? normalde de kılıçdaroğlunu sevmem. muharrem ince daha güçlü daha mantıklı geldiği için ona kullandım. kılıçdar olsaydı merale atardım belki.
Bende masum insanlara hak veriyorum inşalah biran önce gunahsizlar çikartek dilegim de bu benim fetocu akrabam yok sukur olsun sevmemde feto meto ama gunahsizlari anliyorum 15 temuz hainleri fetoculer ama her fetocude hain degil hepsi bu olayi bilmiyodu bence
bilmiyodu tabi. din için sandı dedik biz bak girme bu kadar içine diye olmadı işte. inşallah çıkar en kısa sürede
Sonuc olarqkRecep tayyip Allahinda izniyle mazlumu bırakir insalah bizimde bir komsuyu biraktilar sokmuslar iceri hemde adam sadece dinle alakali grubunda bile degildi ywzik gunahhh yaaaa
bırakmıyo kardeşim 1 seneyi geçti bırakmıyo işte. bıraksa belki ona atardım oyumu bir ihtimal vardı küçük de olsa.
Vatana milete hayırlı olsun Allah dindar imanli liderleri basimuzdan eksik etmesin hdpye fetoye chpye bu ulkede zor kazanir RTE adam gibi adam
@Karpuzsuzcekirdek peki senin bu ajrabanin sucu ne gunahsiz bir sekilde ve alakasi yoksa gercekten yazik yaaa
adam gibi adam kimseye asla demem oy verdiğime de diğerlerine de. bişeyi savunucaksın ama kör kör savunmaya karşıyım
ya zamanında sohbetlere katılmış bankasına para yatırmış vs.
@Karpuzsuzcekirdek bu isler arastiriliyo kim fetocuyse cikiyo bakiyolar neler yapmislar o gruplar ona gore sokuyolar iceri destek saniyolar belkide adsm sadece Allah aski icin dini sohbet etti o torba göze destek verdiginde degil heralde
üstüne suç kalıyo birinin bişeyi onun olmadığı belli ama ona kaldı diye gidiyo :(
yok din içindi biliyorum ve çok okumuş da birisiydi hep okumuşlar iyiler içerde çoğu da masum.
@Karpuzsuzcekirdek yaaa yazık ya tipcılarmi yani çok yazik gunah ulkeye yardim eden insanlari boyle yapiliyosa bisey diyemem Allah yardim etsin duada ederiz insalah tez vakite cikar sevdigin kisi
inşallah
@Karpuzsuzcekirdek askinmi yani
@Karpuzsuzcekirdek öyleyse biraz zor belki sana asik degildir 😁😁😂
hayır yanlış anladın akrabam
hem niye belki aşık değildir dedin ki ne alaka yani? sevgilim demedim ki saçmalamışsın
Alternatifi olsa kötü diyeceğim maalesef yok bu yüzden iyi oldu 👍👍
Muhteşem harika ne diyebiliriz ki tek kelime ile en iyisi oldu yani başkası olamazdı zaten saldırganlar yoruma zıplamasın
Muhalefet partilerinden birine oy vermiş biri olarak tebrik ederim
@Ghostshutterr zıpladı
Adam gibi adam bir tane var Ülkesi için elinden geleni yaptı iftira attılar yılmadı amerika'ya diğer devletlere tutumunu söylemeye gerek yok
Başkanımız sözünü tutacaktır herhalde. Süper güç olacaz ya.
Ülke için hayırlı olsun
Eğer oy çaldırıyorsanız hiç seçime gerek yok o zaman. Her seçimde aynı bahane.
genelde oy aldıgı kesimler cahil ve eğitimsiz kişilerdir
Biz cahiliz biz eğitimsiz biriyiz biz insan değiliz. Elhamdülillah müslümanız
@GeceBirDert Zaten müslüman ayağına ülkenin anasını s*ktiniz.
@MeriçAtalay Sen olmaya bilirsin biz müslümanız
bu zihniyet kaybetmeye mahkumdur