Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İzmir İl Danışma Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Seçimlerin 2023 yılının Haziran ayında yapılacağını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İşte söylüyorum; Cumhur İttifakı'nın adayı Tayyip Erdoğan" dedi.
''Şimdi buradan milletvekili seçildiği İzmir'den aynı davetimi bir kez daha yapıyorum. Artık kaçak güreşmeyi bırak Bay Kemal. İpe un sermekten, lafla peynir gemisini yürütmeye çalışmaktan vazgeç. Havaya bakıp ıslık çalarak gezmekle bu iş olmaz. Adaylık meselesini daha fazla geçiştiremezsin. Habire seçim tarihi belli olsun diyorsun. İşte söylüyorum seçim Haziran 2023'te olacak. Kaçacak yerin yok.'' Millet İttifaı bakalım Adayını Açıklayacak mı? sizler ne düşünüyorsunuz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı adaylığını açıkladı. Ne düşünüyorsunuz?
Ozaman Reise beddua etmede kendi işlerinle uğraş o Adamın bu devleti faydası seninkinden kat kat fazla bir çöl düşün sen bir kum tanesisin o çölün ta kendisi. adam günde 3 saat uyku uyuyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Artık miyadı dolmuş ve lime lime olmuş bir saltanat, ne pahasına olursa olsun mutlak ve kesin bir yokoluşa gebedir.
Ne Haziranı ya eylül ekim gibi olmalı en geç o zamanı beklersek dolar 30 olur.
ALLAH yar ve yardımcın olsun Reis. gizli profillede yazmıyorum bunu hodri meydan.
Bunu bir kenara yazın seçim zamanı sağlığını bahane ederek çekilecek adaylıktan.
Hadi indirin şunları artık ya, 20 sene yetti de arttı
Bu adam gebermeyecek mi ya
Senden alsın ona versin
Nasil yani
Anladığın gibi ALLAH senin ömrünü alsın ona versin
Almasin
Ozaman Reise beddua etmede kendi işlerinle uğraş o Adamın bu devleti faydası seninkinden kat kat fazla bir çöl düşün sen bir kum tanesisin o çölün ta kendisi. adam günde 3 saat uyku uyuyor
O yüzden mi ekonomi batti dkhdjss
Babacım bizi bitirdin bi sal artık be
Aday olmaz çünkü kazanamıyacak
Hayırlısı olsun
Aday çöp tenekesi olsa bile oyum çöp tenekesine
Yenilecek!