AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
196Cevap
Senatomuz olmadığı için
Finish
Başkanlık için son seçimimizi yaptık diye biliriz geçmiş olsun hayırlı uğurlu olsun.
Benimde karşımda CHP gibi skimsonik bir parti olsa bende devlet başkanı olurum ve her seçimi de güle oynaya kazanırım!
Yar saçların lüle lülee muarrem sana güle güleee🇹🇷
uyuzsun !
Hayırlısı olsun yine de ama gelecekte yiyecek ekmeğiniz olmadığında söyleyeceğim şey "HAKETTİNİZ"
13 defa kaybedersin halami bu milleti cözemediniz be halami
Biz yenilirsek kalkar yine deneriz , diktatörler yenilirse sonları olur.. Sevdiğim bir sözdür..
Kekler çaylar nerde kaldı ya 😒
Artık bişey düşünemiyorum
Anamı s**seler de o çayları ve kekleri yemem.
@Just_in. Aynen
@gencpatron34 ulan sanki selami bey çesmesinden veriyo lagam faresi. ictigim sigaranin %80nini aldigim benzinin % 80 nini ona hizmet etsin diye veriyoruz. gerci her seyin en pahalisini gene veriyoruz da belki o tas kafan daha iyi anlar. dünyada ilk kez yaptığı görevle övünen bir cumhurbaskani bize oy vermeyen munafiktir diyen bir cumhurbaskanı gördüm. sen git oyunu ver istersen yetmedi öl cennetinide ver. ama bize yok nankor yok bilmem ne gibi abuk subuk konusma. biz vermedigimizi hic almadik biraz akıl biraz mantik. senin o liderin yuzunden o suriyeliler gitmiyor. semeresini biz cekiyoruz
@Just_in aynen bir keke çaya ülkeyi mahvettiler ya diyecek tek söz kalmadı
@gencpatron34 polemiğe girmeye bile değmezsiniz
@boris_kousneww boşuna nefesini tüketme anlamazlar anlasalardı şu an bambaşka olurdu herşey
@gencpatron34
Hayır bay cahil biz Atatürk 'ün yolundayız huzurlu refah seviyesi yüksek ekonomisi güçlü bilimin sanatın eğitimin değerli olduğu barış dolu adaletin herşeyden önemli olduğu gittikçe yükselen bir ülke istiyoruz
Bir eve telefona kendimizi satmayız
@gencpatron34 ayrıca beyni yıkayanlar sizlersiniz
Bir keke çaya seçim var diye verdiği 1 ikramiyeye sattılar oylarını
Akp medya ve diğer imkanları diğer parti ve adaylardan çok daha fazla şekilde kullandı Muharrem inceyide üstün gayretinden ötürü tebrik ediyorum umarım partinin başına geçer ve bu chp üzerindeki kötü algıyı değişen nesille birlikte düzeltir
MHP olmasa RTE alamazdı.
AKP olmasa MHP barajı geçemezdi.
Ama hayırlı olsun, Erdoğan umarım eski hatalarını yapmaz..
bence yapar :D
insan yükseldikçe her şeyi ister. daha çok ve rdaha çok ister.
Mecliste şu an verilebilecek tek kişi rte şu an kötünün iyisi o bu ülkeye Atatürk gibi muhsin yazıcıoğlu gibi biri gelmeli
Tabiki cok cok coooook sevindim Allah basimizddan basimozfan eksik etmesin boylelerini elhamdulillah.
recep tayyip erdoğan kazanınca 5 kutu 12 numara fişek attım
Aynen :))
oomzun morarmadımı 12g cok teper
@hanry257357308harry dizime dayadım tüfegi azda omuzuma dayadım
Bizi vurursun bak 😬
dizde daha fazla agrıtır :)
@hanry257357308harry resmen masaj yapıyor göreceksin
Gercekler bu'ki.. Bu adam hep secilir. CHP hdp'ye usaklik ettigi surece avucunu yalar... simdi INCE kemali kovar..
Bakalım neler olacak, umarım aklını başına alır artık🤸🏻♀️
Asıl Erdoğan'ın yetkinliğini şimdi göreceğiz. Bundan sonra ekonomi mi kötü suçlu sadece Erdoğan olacak. Umarım ülkemiz için hayırlısı olmuştur.
Merak ediyorum 16 yılda batırdıkları ülkeyi nasıl kurtaracaklar?
Batan ne gizlicik cesur olun ya görüş yazarken batan giden birşey yok
@Kadikoy1907 aynen batan ne varmış? Reisimiz sadece batanları kurtardı buda gözünüze battı dimi
Yaw herşey açık ve net ortada adamın birsürü destekcisi var herlade dün ortaya çıkan boş vaatlerde bulanan brnin kazanacğnj beklemniz cahillik walla basitleşmeyin
Kek ve kiraathane doğru en bomba vaat , zaten bilim irfan beklenmezdi sizden.
@malabsorbsiyon Benim gazi şehrimi Atatürk değil Erdoğan geliştirdi ona saygım sonsuz sizde istesenz de istemesnz de onun yönettiği ve onun belirlediği kurallarla bu ülkede yaşaycaksınız işinize gelmiyosa defolup gidersnz bu kadar basit onun dşnda başka da bşy yapmazsnz ztn
Balkondayız gizlicim sesin gelmiiyoooooooo🖕🖕🖕😂😂
@malabsorbsiyon sen önce yazı yazmayı öğren kaybol
Chp’nin yetersiz bir parti olduğu yine belli oldu hepsi bu kadar
aynn bitti gitti artık sitede oyunuzu kime verdiniz vereceksiniz sorularını görmeyeceğim bu yüzden çok mutluyum
Ben bir daha o arabalar geçmeyeceği için memnunum
Kendi menfaatleri icin iyi olanlara hayirli olsun menfaat disinda olmayan kisiler icinde gecmis olsun...
My lovers
Suriyeliler boşuna mi vatandaşlık aldı mis gibi meyvesini yiyor
Onlar insan değil mi
Suriyelileri yakaladım seni
Belliki herkes hayatından memnun. Hiç kimse işsizlikten, herşeyin pahalı olmasından bahsetmesin türk halkı bunu kendisi istedi
Eğitim sisteminin kötü olmasından, yıllarca atama bekleyip atanamayanlar şikayet etmesin siz herşeyin en kötüsünü hakediyorsunuz.
Nerde issizlik? Biz arıyoruz bulamiyoruz varsa ÇALIŞMAK isteyen kapılarımız açık. Vasıfsız eleman geliyor maas ne kadar? Asgari ucret+ agi birde mesai kalirsan mesai dedigimizde kufur eder gibi 2000 tl olsaydi maas calisirdim diyor. Lan köpek herifler ilkokul ortaokul mezunusun elinde mesleginiz yok size is imkani veriyoruz elinde iphone telefon koymus halkla iliskiler mudurumuzun masasina artistlik yapiyorlar maas begenmiyorlar. İssizlik yok bu ülkede calisana is cook is begenmeyen var masabasi is arayan var bilip bilmeden sallama çık fabrikalari dolaş gözünü aç.
1 ay boyunca eşşek gibi çalışmaya 1600 tl maaş yeter mi hiç ev kirası, elektrik, doğalgaz, su faturası, çocuklarının eğitim masrafları, mutfak ihtiyaçları derken bu kadar para yeter mi bana göre yetmez fakat insanlar hayatlarından memnunlar ki erdoğanı başkan yaptılar.
Hayırlısı olsun diyelim inşallah güzel şeyler yapar
bir gebermedin mına koyduğum çocuğu. Atamızın emaneti olan ülke ne hallere geldi
5 sene daha belediyeler çaykur etbalık ormanlarda satılır. bir 5 yilda onu yerler. ulkeyi bitik halde teslim ederler.
Aynen öyle olacak. Zaten 22 müslüman ülkenin sınırları ve rejimlerini değiştirmek istiyorlar. Rejim değişikliği oldu sıra bir kaç sene sonra Türkiye sınırının değişmesi. Gram savaşmam bu ülke için. O oy veren beyinsiz çomar sürüleri savaşsınlar gebersinler
Söylenecek söz yok, milletimiz için hayırlı olsun..
İslâm milletine hayırlı olsun, sonuçlar...
@PoliticianKiller fake hesaplarla gelip çapsiz capsiz laf sokmak, sadece karakterine uygun düşer çocuğum. İslâm anayasa ile mi geldi de, seküler zihniyetli Siyonist uşakların yazdığı anayasada yazmiyor diye İslâm'ı yok sayacagiz? Kıy aklini al ve toz ol şimdi yorumumdan...
@boris_kousneww öncelikle işe; nikini bu topraklara ait kılarak başla. İngiliz kafirinin diliyle, rus ayisinin beyniyle nik oluşturup burada bana ahkam kesme. Gelelim İran'a. İran; ne sünnet üzere bir Müslümanligi barındırıyor ne de şeriat üzere bir yönetimi bulunuyor. Kendi çarpık ve bozuk itikadi anlayışlari ile tesis ettikleri bir yapıları var. Öğrenmeye açık bir beynin yok. Bunu görüyorum ama yine de tavsiye edeyim; "Soraya'yı Taşlamak" filmini izlersen, işlerin nasıl yürüdüğünü de, din kisvesi altındaki çarpıkliklari da görürsün orada. Sonra da gelelim politik kısma. İran; Hicaz coğrafyasındaki en büyük müttefikidir, Amerika ve Siyonist İsrail'in. Senin gibiler boş nutuklari, siyasi palavralari, medyanin çığırtkanligini gerçek zanneder. O da ayrı tabi. Son 15 senedir İran, bölgede eskisinden çok daha güçlü. Irak"ta da, Suriye'de de çok daha güçlü. Önünü açan da Amerika/İsrail. Sünni inanış üzere olan Türkiye'nin önünü kesiyorlar. Ama beyni buğday tanesi çapındakiler bunu göremiyor
Çok mutluyum hak etti kazandı :)
Başkanlıkta vermedim ama Meclis’te MHP devam edecek ki biz ülkücülerin geçmişte Turancılık politikasına dönüş umudumuzu kaybetmeyelim
sonuçlara saygılı olarak kabul ediyorum. Ancak Türkiye'nin aynı tas aynı hamam devam edeceğini düşünerek üzülüyorum.
Tek gerçek var : Bu gençliğin alayı kolpa hep buralarda karşıt çıkarlardı sonuç yine aynı 😃
Burda TÜRKİYE kazandı herkes bir iç sorun peşinde bir etrafınıza bakın diğer ülkelerin türkiye için planlarını görün. Ama şükür ki böyle sorunları gören bir lider kazandı
Ulan 19 yaşındasın 16 senesini rte ile geçirmişsin. ilk 3 seneyide hatırlamıyorsun. sen ne konuşuyorsun ya. şaka gibisiniz yeminle 😂
@Yalnız-mühendiss ilk üç sene herşey berbatti hastaneler falan biliyosundur şimdi peki duzeltmedimi kendini adadı ilk üç seneyi hatırlıyorum ve şimdi ile arasındaki dağlar kadar farkida biliyorum gözlerime perde inmedi
Türkiye degil yandaşlar kazandı.
Ahahha hatırlıyormuş sesli kahkaha attım 😂😂 insan fizyolojisine aykırı o dediğin şey 😂
He düzelttiler. madem düzelttiler hastaneler ücretsiz olduda neden her ay benim maaşımdan 700 tl kesilirken ben her hastaneye gittiğimde para ödüyorum. açıkla madem
@Yalnız-mühendiss aklın parada. Onca yaşlıların sirada bekledigi zamanlari gormedinmi peki simdi var mı . Hayvan muamelesi yapılıyordu hastalara gormedinmi sokakta uyuyodu insanlar sirf sira alabilmek icin gormedinmi peki simdi var mı
Allahtan yok tabii. olmazmı ulan salak salak konuşmayın ya
@Yalnız-mühendiss çok merak ediyorum nerde yasiyosun
Pragda mk soruya gel ya😡
@Yalnız-mühendiss CAHIL cahil konusuyosun ben öyle bişeyin nerde olduğunu öğrenmek amacıyla sordum saçma salak düşüncelerin var para veriyomussun özele gidersem bende veririm bunun onla bir alakasi yok. Şimdi evinde otururken bile sıra alabiliyosun
lan MAL DEVLETTE VERMİYORSUN SANKİ. ULAN NE BOŞ ADAMSINIZ YA
@Yalnız-mühendiss sen itedigini de seni inandırmak zorunda değilim kazanan zaten kazandı
Sonuçlarını göreceğiz...
@Yalnız-mühendiss görsen nolur iyi olsa kötü dersin kusursuz olsa kusur ararsın
@Yalnız-mühendiss a haber unutma bölümü var tabii sen bilmezsin
Fizyolojime bu aykırı değil demi bay bilmiş
Yav he he
Neyse zaten sizinki bir hevesti geldi vee geçti...
Halkın yarısı için üzülüyorum.
Belli olan bir şeydi. Ülkemiz için hayırlı olsun inşallah
Erdoğan hak ettiği puanı alamadı. Keşke daha fazla milletvekili alsaydı Ama yine de Reis başımızda olacak ya o yeter bize
C. başkanlığı için iyi oldu ama hdp li teröristlerin barajı geçmesi kötü oldu
Böyle sonucn icine sıçim
Bundan öncekiler fragman bundan sonrasını göreceksiniz iç savaş çıkmazsa bende bu siteyi kapatıp giderim
Oy çalınması öyle kolay iş değil sandıklarım basında hem siyasi görüşleri farklı olan hem de polisler var mitinglerde Erdoğana 1 milyon kişi geliyor hile falan yok mitingleri izleyin onlar da mı hile
Seçim sonuçlarının gerçeği yansıttığına inanmıyorum.
Acaba aday olsam perinçek i geçer miydim diye düşünüyorum
Alman vatandasiyim almanya da yasiyorum akp yi sevmiyorum ama secilmesi beni ilgilendirmiyorda artik.
Yaşın ne de ne gördün ilgilendirmiyorsa kendini nimetten sayıp yorum yapma
@Alphairon 2 gün sonra almanya gtune tekmeyi vurdugunda gelip tayyip amca diye aglarsan kardeşimsin.
@Alphairon hahahahahah aynisini düsündüm 😂👏🏻👍🏼
@gencpatron34 alman vatandasiyim ben beni kovamazlar😂
Alles klar 😂😂
Ben burda dogdum büyüdüm egitimimi burda gördüm internete gidin bakin ne kadar insan artik yurt disina gitmek istiyor türkiye de😂
@serenay1995 ben almanya da oyumu kullandim türkiye de degil! Ich darf eh nicht wählen onun icin zorlamaya gerek yok!
Tamam gerek yok ama yinede buraya yorum birakmissik bende onu anlamiyorum 😂 ich lebe in berlin ama türk vatandasiyim 🇹🇷❤️
@serenay1995 ooo Berline sadece maalesef bir kere gittim güzel bir yer😄
Bekliyodum ama bu kadar farkla değil tabiki de.2 nci tura kalabilir diye düşünmüştüm
O Recep Tayyip Erdoğan asla yıkılmaz çünkü
Allah yolunda ilerliyor
Herşeyin hayırlısı olsun herşey gönlümüzün istediği gibi güzel olsun ama secimi kaybedince neden senin gibi düşünmeyenlere söverler sayarlar neden saygı duymazlar
Hak etti kazandı hayırlısı olsun
Adalet yerini buldu diyorum
adalaet derken
Erdoğan varken diğerlerinin seçilmememesi adaletli bir karar oldu
abarttın sanki
Herkes kendi kararını açık açık söylemekte özgür.
Seçimin adil yapıldığına inanmıyorum.
Aynen..
Oylarmı çalınmış yinee 🤣😂😂
@Feranje Komik miydi bu?
Bnce komik sen gülmiceksen gülme zorlayan yok
@Feranje Eğer birgün desteklediğiniz değilde sevmediğiniz biri hile ile başa gelirse, bu kahkahalarınızı aynı keyifle yine bekleriz..
Bn aynı kahkahayı yine atıcam sen burda olucanmı sözmü ama tabi bunları boşuna konuşuoruz
@Feranje Bence de boşuna konuşuyorum..
Dolu konuşalım istiosan
halk dar boğazda ciddi anlamda kriz ve işten çıkarmalar var acaba işsiz kalır mıyız
Teröristler değil milletin evladı kazandı
@Şafak18 1.800.000 oy akp den değil CHP den kaydı HDP ye
Aynen
#DEVAM💚
tamamcıların sesi çıkmıyor😂
Ağzı üstü yatıyorlar
Olması gereken buydu ve oldu...
Yapılacak bir şey yok. Senelerdir hile var zaten.
Evet chp hep hile var sahte oy var deyip duruyor enteresan olan kısım ise sahte oyların çuval çuval onların sahte oyları çıkması
Şimdi erdogan inceye 10.000.000 oy fark mı attı?
Adam gıbı adam hayırlı ugurlru olsun R. T. E <3
RTE reis amin
Yazık diyorum sadece. Millet bir akıllanamadı.
Niye burda bu yorumu rahat rahat yapabildigin icin mi?
@gencpatron34 Herkes düşüncesini paylaşmış kimseyi kötülemedim herkese saygı duyuyorum bu da benim görüşüm :)
Pekii
Hazmedemeyenlere soda 😌😉
Bu adam ölene kadar bizi yönetecek belli
Bu bir zafer değil... AKP MHP ye muhtaç kaldı artık mecliste
Ülkede kaybettik ve hala uyumaya devam 👏
Alışıldık sonuç. Osmanlı cumhuriyeti kurar yakinda
Eksileyen arkadaslar. Osmanlı ağşığı bir yonetici turkiye cumhuriyetinin adini degistirmek istemiş bir yönetici mehter marşıyla yaşayan bir yonetici v. b. nesini eksilediniz anlamadim
Hayır Türkiyenin ilk Devlet başkanı.
Hayırlı uğurlu olsun. Çalmaya devam :D
😂😂