AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
196Cevap
Ulke bugun benim icin bitmistir. Ne haliniz varsa gorun bu halka mustehak beter olsunlar. benim paramda var malimda mulkumde akpye oy veren fukaralar dusunsun. Bana koymaz.
Körle yatan şaşı kalkarmış kaybetmek insana böyle yapıyor işte
Ağzınızdan bir kere hayırlı bir kelime çıkmaz hayırlı bir insan olsanız şaşarım
@oldubirkere siz hayırlı açıyormısunuz hırsıza destek, veriyorsunuz, oğlutrilyoner kızı öyle kendi, öyle damadı, garibana geldiği yok, hak kulu yigene oy verirsiniz hayırını adını ağzına alırsın, siz gidin bunları sorgulayın, seçimden sonra ekonomi hani düzelecekti, ne oldu si Bruce Willis sahte Müslüm anlarsınız ayrıca hiçbir zaman Erdoğan'dan yana olmadığınız ve her zaman para için ona taptığınız �stanbul'a ihanet etti bile alkışladı şu kandırdı bu kadını alkışladığını
Ali içinizde sizin bir şey kaçmış bir şeyleri göremiyorsunuz bir şeyler engelliyor demek sizi görmenize bunu anladım Allah a şükürler olsun ki sizlerden değilim, particide akp li de değilim oyumu akp ye attım sen anlamazsın Ali vatan millet meselesi bunlar
Bize değil size kaçnış allah sizi bir çarpaçak
Partici değilsin AKP atıyorsun buda partiye vermek değilmiş neyin kafası bu
Utanmadan birde yalan konuşıyorsun dilek kızın ağı yeter size
He he Ali anlamazsın demiştim zaten sana bir kelimemi daha israf edemicem çünkü anlamazsın da ondan
Biz anlamıyoruz sizin gibi işsiz ordusu kek ve çaydan anlar gidin oraya
Sana koymaz tabi. Siz değil misiniz darbe gecesi kaçmaya çalışanlar evinde oturup göbek atanlar. Koltuk için teroristi hapisten cikaracam diye ağlayan chp mi o neyudugu belirsiz akşener mi mustehak. Allah onlardan korusun bizi. Ş. git ya oglu
@ygt1906 kardeş bırak bunları konuşmayı bunlar varya bunlar hepsini çok iyi bilirim bunlar anca tırı vırı işlerden anlarlar hergele takımı hepsi
Allahtan başka kimseye başını eğdirmesin senin asker kardeş
Vatan haini besleyen sizsiniz bunun buladar çoğalmasını sağlayan da sizsiniz madem darbe var siyasi ayağı nerde utanmadan allahın adını alıyor rezıl herifler sıkılma olur bir insanda
Darbe siyasi ayağı olmayacak pisliginizi orteceksiniz e darbe
Ali bir s. Git da
Oldu bikere niye doğrular zorunuzamı gidiyor
@CARPE-VİTA aynen
Muharrem İnce’ye verdim ama hayırlı uğurlu olsun Ülkemiz için ne hayırlısı ise o olsun. Önemli olan Kimin kazandığı değil ülkenin geleceği ve huzurudur. Allah bu devlete zeval vermesin. Amin.
CHP amacının ülkeyi yönetmek olmadığını göstermiş oldu Selahattin Demirtaş in %8 oy aldığı yerde hdp nin %11 oy almasının açıklanır yönü ve yolu yok birde Atatürkçü yüz diye geçinirler
Hdpliler selo’nun başkan olamayacağını bildiğinden ince’ye verdi. Hdp’nin oyunda bir değişiklik yok.
@womaninblack09 yav he he ondan gerçi öyle de olsa teröristler ile kirli kanlı pazarlıklar hemde Atatürkçü parti
Rasyonellikten uzak, akıl dışı , bir toplumun seçiminden ne bekleniyor.. Kek yiyip çay içerken televizyondan özerklik yasasının çıktığını görürsünüz artık. Erdoğan boşuna Londra'ya gitmedi..
Ne gariptir ki AA nın erken açıklanan verileriyle hemen hemen aynı yüzdeyi alan bir rte var.
Sonuçlara zerre inanmıyorum bu sonucun çıkması mümkün değil. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Biraz umutlanmıştım ince kazanabilir diye ama bu çoğrafyada din satıyor yapacak birşey yok. Seçilmişe saygı duymak gerek.
Her şeyi anlıyorum da, hdpnin oyunun Akşenerden fazla olmasını anlamıyorum!
Yıllardır kimse bu oyunun dışarıdan oynandığını ve başımıza gelen adamın dışarıdan tezgahlandığını göremedi. İsrail bile seçim öncesi baştaki adama destek mesajı yayınladı. Almanya "Aman o gitmesin her dediğimizi yaptırıyoruz" diyor. O kadar kör ve bilimsellikten uzak bir toplumda yaşıyoruz ki maalesef.
Görüş paylaşmama gerek kalmamış..
CHP'ye vermiştim.
Ama tebrik etmek gerek. Tebrik ederim, umarım herkes için hayırlısı olsun. Kötü olaylar yaşanmaz.
Akepeye ve mehapeye oy verenleri tebrik ediyorum. Ayrıca Suriyelilere aktrarilan40 milyar) cebimizden çıktı. Bundan sonra aktarılacak ve yeni gelecek olanlara aktarılacak para cumhurittifaki secmeninden vergi olarak tahsil edilsin istiyorum. Kutlamaları konvoyda dünyanın en pahalı yakıtı ile yaptiklarini da hatırlatma olarak dipnot düşüyorum. istikrar suruyoooooooorrrrr cebimizdeki delik buyuyooooooooorrrr
@Alphairon bu ülkede yaşayan herkesin temsil hakkı var. Siz istiyorsunuz ki bizden başka kimseye hayat hakkı vermeyelim. Feto konusunda hemfikirim senle hepsi kıyısından bulaşmış olabilir zamanında ama bunu bu kadar buyutenin hiç mi suçu yok
Belli bizim oylar sabitti siz Meclis’te vekil bile transfer ettiniz millet bunları unutmaz. Selocanıda ininde biz ziyaret ettik
@Alphairon demokrat olmak dünyanın en zor işidir. HDP nin mecliste olmamasını gerçekten isteselerdi olmazdı, kaldı ki 90li yıllardan beri sürekli kapatılıp tutuklandılar, o zamanlar barajı bile asamiyorlardi yıllara göre oy istatistigine bak. Kapatma kapata barajı astirdiniz. hem akape kapatılacağı zaman devrin başbakanı erdogan millet oy verdi bu kesimin iradesine saygı duymak. lazim dedi. Çok da hakliydi
Hangi devrin başbakani? Şemdin Sakık'ın kardeşi namık Sakık Abdullah zeydanin kardeşi AKP'den aday Leyla birliğin kardeşi AKP'den aday araştır olm biraz araştır beyinsiz olma
Evet doğunun oyunu Alicam diye candir mahkemeleri kurup aponun şiirlerini okuyan pkkyi kahraman ilan eden Ahmet Davutoğlu bana serok Ahmet derlerdi diyen kimdi arkadaşim
Dolar 20 tl olunca, yiyecek ekmek bulamadıklarında göreceğim ben o aktrolleri. Bunlara her şey müstehak.
Yo yo olsun dua ediyorum olsun. o savasta harp kazanilmis gibi korna bagirtan eglenenleri gorucem.
Öyle ki, Venezuella'dan farkımız kalmayacak😂
Hayrola doların 20 tl olacağı günleri mi bekliyorsun?
Peki ya dolar duserse yakit fiyatlari düşerse dunya liderleri erdogana yalakalik yapmaya baslarsa ne diyeceksin?
Hahahahah siz ciddi misiniz yahu? Dün akşam 4.5 olan dolar kuru 4.66 oldu. Hala doların 1 tlye düşeceğine inananlar var😂😂
Şimdi senin yaşın yetmez bilmezsin 2002 öncesi dolar ve petrolün ne kadar olduğunu. babana sor 2001 den önce nasıl hastaneye gittiğini.
Bir aya kadar benzin 7,5 TL -- Dolar da 5 i geçecek.. Çok çok masraf var çünkü. Gerçi Kanal İstanbul projesi devreye giriyor her yeri TOKİ satın aldı orada. Araplara villa yapıp satılacak gemiler oradan geçerken seyredecekler.. Yakında dış borç 2 ye katlar..450 yi geçti bile şu anda..
@gokantemur Hayırdır devletin muhasebeci misin? Ya da sana bu bilgileri veren kac tane tanıdığın var devlet içinde ver bakalım isimlerini? Devletimizin dış borcu kime varmış say bakalım? Ya da ne kadar var? Lan beyinsizler bilip bilmeden atıp tutmayın devletin borcu falan yok alacağı var. Devletimizin borcu olsa kime neyin kafasini tutabilirsin? Suriyeye kuzey irak' a nasıl operasyon yapabileceksin? Amerikaya hollandaya avustralyaya ingiltere ye nasil kafa tutabileceksin? Borcun olan birine kafa tut bakalim ne oluyor? Kimden borc aldık kime borcumuz var suriyeye mi? kendine bakamayan Yunanistana mi ya da bulgaristandan mi aldik borc kime borcumuz var? ya da hepsini bosver bana suanda devlet hazinesindeki olan parayi söyle tam olarak soyleyemesende yaklassan bile kabul edicem lan?
Puhahahahhahahahshshah bunlara laf anlatamazsın abim bosver @gokantemur
Bu hakaret edenlerin ırkçı söylemlerde bulunanlarin küfür edenlerin hepsinin sonu fetö davasında yargilananlarla bir olacak bunu buraya yaziyorum uyarmadi demeyin. Dün 8 kişi gitti sira hepsine gelecek
@gencpatron34 İşte cahillik bu olsa gerek.. Bence TGRT kanalı izleme birazda başka kanalları izle. İnternetten araştır bakalım kimlere borcun var ülke olarak.. Kafa tutması hepsi rol icabı senin ekonomin kötü herşeyin kötüye gidiyor.. biraz gözlerini yerden - elindeki rabia işaretinden havaya doğru kaldır gerçekleri göreceksin.. onların tuzu kuru damat havalimanını yapıyor - oğlunun gemileri 100 ü aştı.. Hepsinin kolunda 20 bin euroluk altın isviçre saati var.. Seninde var mı bunlardan? gemilerin veya inşaat projelerin? Aselsanın sahibi kim bir bak derim.. Aynı senin gibi benimde vergilerim gidiyor bu ülkeye Bedava okuyup - bedava toplu taşımaya binmek istiyorum.. Neden hala OHAL var? ses çıkaramasın diye kimse.. Bakma sen yurtdışına herşey danışıklı dövüş bunların.. İstese Amerika yaptırmazdı hiç kimseyi başkan filan.. kılıç kalkanınla da saldıramazsın onlara.. Biz 3. üncü dünya arap ülkesiyiz.. Git Ankara' sonra Türkçe dahi konuşmuyorlar orada.
İnsan gibi yaşamasını bilelim bu ülkede hepimiz.. Ne otobüste ki şortlu kıza tekme atın ; Şort giydiği için.. biz ilgilenmiyoruz çarşaf giyen bayanlarla saygı duyuyoruz o nun kişiliğine ve tercihine..
Dolar 4.70 oldu egleniyor musunuz? Hahahahaha😂
O da biliyor ya neyin ne olduğunu.. bir ümit işte diyor.. Yarın öbür gün patronu işini kapatıp hadi güle güle deyince anlayacak gerçeği.. Bu işleri fenerbahçe - galatasaray maçlarıyla karıştırıyorlar hiç araştırma yapmadan.. sadece fanatikler.. Ama hayat pahalanınca görecekler asıl.. Bu masraflar bir şekilde çıkacak mutlaka bir yerden.. Bu insanlardan alsınlar tüm yardımı bence. Adil olur o zaman herşey...
@TopalPire35 adammmm
@gokantemur dış borçlar kaçıncı sırada olduğumuzu biliyormuş? Avrupa'da en az dış borcu olan ülkemiz. yas 44 ama boş yasamissin 2001 ve öncesini bir hatirla
@TopalPire35 Fanatiklik bu olsa gerek.. Türkiye ' nin dış borcu 450 milyar doların üzerinde. Araştırırsan görürsün.. Tabii şayet ekonomi umurundaysa.. Patronun sana güle güle dediğinde o na rabia işareti yaparsın gülerek.. Ya da işyeri isen çek'in ödenmediğinde.. Bu iş galatasaray - fenerbahçe taraftarlığı değil. Bu iş futbol değil.. İşin kötü yanı seninle ben aynı vergiyi veriyoruz. :((((((( Bana yazık oluyor.. fanatikler yüzünden..
senin yaşının iki mislini yaşadığımdan emin olabilirsin.. Yurtdışında okudum üniversiteyi. 3. ncü dünya vatandaşı olmaktan vazgeçin lütfen. Kıytırık Romanya -- Bulgaristan kadar söz sahibi olun hiç değilse Avrupa da yurt dışına çıkarken.. Umurunuzdaysa tabii şayet bu..
Ay selam arkadaşlar. Ben bu entry'yi eskiden aramıştım fakat bulamamıştım. Dolar 7'ye dayandı. Bunu yazdığım zamanın neredeyse 2 katı. Sözümün arkasındayım, 20 tl olduğunda da savunursunuz umarım.:DDDDDD
Hani surda seks manyağı gezen insan musfetteleri varya he onların beyincigii = akp reis vs. Iste.. hiç bir medeni çağdaş normal akli basında bir insan bu adama oy veremezdi. cunku mantıklı ileri goruslu bir insan kaderini bir adami n ağzına bırakamaz. hayirli olsun ama yancaksa bu memleket buna oy verenler yansin açlıktan sürünsn bana bişey olmasin evladıma olmasin. Böyle düşünyrm malesef. turkiyenin tablosu zeka seviyesi belli elbette başka bişey beklemek sacmalik
Bir Twitter kullanıcısının yorumu her şeyi özetliyor aslında:
"7/24 dayak yiyip, ossun o benim gocam." diyen kadın gibisin Türkiye
Stockholm sendromu deniyor biraz Ona katiliyorum sana
Erdoğan kazandı. Ülke kaybetti. 5 sene içinde ne kadar haklı olduğumu göreceksiniz. Tutun bir kenarda bu soruyu..
@PelinSuAkar ölseler veremezler
Aynen kardeş egosu tavan yapmış kompleksli din tüccarı adam gene kazandı.. ülke kaybetti.
@Hope90 Millet cellatına aşık olursa işte..
@PelinSuAkar her aşk birer 😉
Bu millet akıllanmaz ben söyliyim
@PelinSuAkar akıllanacak ne zaman biliyor musun cebinde parası kalmadığı zaman
Umarım dediğin gibi olur kardeşim.. Eğer dediğin gibi olursa bir zamanlar Almanların Hitler'a oy verdiğini söylemeye utandıkları gibi utanacaklar
@PelinSuAkar evet Tayyip Erdoğan gitseydi emin el herkes CHP iç olacaktı. Dediğine çıkacaktı yanı
Hayırlısı artık ne diyelim.. Elden ne gelir
@PelinSuAkar hayırlısı olsun demekten başka hiç bir şey gelmez çünkü artık tek adamlık rejimindeyiz. Ülke keyfi yönetilecek
Ben kalmam zaten bu ülkede.. Gideceğim
@PelinSuAkar sen gidersen ben gidersin nasıl çıkacağız karanlıktan aydınlığa?
Benim de bir hayatım var ve hayatımı bir avuç koyun için harcamak istemiyorum açıkçası
@PelinSuAkar haklısın ama bu koyun meselesi değil çatan meselesi
Ben ne yapabilirim ki?
@PelinSuAkar birlik olup savunan şöyle düşün
Savaşlarda herkes kaçsaydı ülke ne olurdu. Mesela 🤔
Azınlıktayız ve onların taraftarları gerçekten tehlikeli askerimizin başını kesebilecek kadar..
@PelinSuAkar ö. elden ulaşır misin bana
Özelden kimseyle konuşmuyorum k. bakma
@PelinSuAkar peki burdan anlatamadıklarımı hafıza zorlayarak tahmin et 😉
Mesela?
@PelinSuAkar mesalar burda anlatılmaz işte sen düşün çünkü sıkıntı çıkar.
Ne sıkıntı olacak ya
Birader yazılmak için daha farklı yöntemler dene :))
@Hope90 Nişanlıyım konuyu kapat hoş olmuyor 😉
Öylemi çapkın papağan kardesss:))
@Hope90 😉
Vatana millete hayırlısı olsun, bize düşen her daim devletimiz için iyi niyetle çalışmak ve düşünmek, yöneten kim olursa olsun.
Ne fesat insanlar var dört tane dislike atmışlar
@Oceanbreeze son zamanlarda sürekli söylenen insanlar arası kutuplaşma bu olsa gerek
Aynen
Sandık tutanaklarını teyit ettim neredeyse her sandıktan Muharrem birinci çıkarken adamın oyu maks. %30 olsun saçmalığa bak 😒 gördüğüm en saçma seçimlerden biriydi
hile hurda yaptılar. yoksa kazanamazdılar :D ama üzülmedim akp yavas yavas ölüyor :D
😂😂 Masallah 180 bin adet sandik tutanaklarina baktin ve hepsinde Muharrem ince önde cikti oylemi. Vaybeee
@halilim123 yok aslında anan çıktıda :D onun konuyla alakası yok 2le :D
@GizemDnzci Hoppa laflara bak. Birde kendisini medeni cagdas insancil sayan tiplersiniz. O ettigin hakaret seni bulur beni degil.. Bende cok guzel hakaret ederim. Eger bir kasintin varsa.
@halilim123 tiplersiniz derken anlamadım ben cehapeli veya akepeli değilim buna dayanarak diyorsan.
@GizemDnzci Bilmem hangi partiden oldugunu. Hani görünüse gore oyle derlerya.. O yuzden yazdim. Herseyi gectimde guzel guzel tartissak konussak olmuyormu. Neden hakaretli yorum yaziyorsun
@halilim123 ben sana yazmadım gorus sahibine yazmıstım sen zıpladın. ben parti tutmam umurumdada değil. benim işimi görsün yeter.
@GizemDnzci. Bende gorus sahibine yazdim. Ben yorum yazarken senin yorum yoktuki.. Galiba ayni anda yazdigimiz icin. Benim yazdiklarimida sen ustune alındın.. Ikimizde özür dileyelim konu kapansin.
@halilim123 Çoğuna baktım kardeş sen arabada kornalarla gezerken AKP'nin kalelerinden Bursa da bile Muharrem varlığını hissettiriyor oylar başa baş çıkıyordu.
Tabi zafer kazandıktan sonra sahte olmasını kim umursar değil mi?
Peki kardes. Sen en iyisi simdi git Muharrem incenin yakasina yapıs. Ben gördum sen tutanaklarda üstündün kaybetmis olamazsin de.. Şu an kendiside Islak imzali tutanaklara gore kaybettigimiz kesin diye aciklama yapti.. Ikinizden birisi yalan söyluyor 😊
@halilim123 Gördüğüm en saçma seçimlerden biriydi dedim nerenle okuyorsun yazımı? Neredeyse çökmüş bir MHP'nin, 10 kişiye miting yapan MHP'nin %11 almasına inanmak istememek çok normal? 😒
Kabrax iste sen öyle görüyorsun kardes. Demekki ülkemizi partileri. Partilerin gecmislerini oy potansiyellerini tam olarak cözümleyemiyorsun.
İlim bilim uzay neyimize bana makarna ver bana kek ver diyen bir ülkede mutlu olmaya çalışmak imkansız
imkan olcak basıp gitceksin bu ulkeden. vatandaslık verip kendini sectirdigi suriyelilerle kalsın onların hayatını sevsin biraz da
Vallahi billahi düşünüyorum
Imkanin var niye duruyorsun tutan kim?
biz de gidersek bu ulke kimlere kalcak hangi dar beyinliye kalcak diye dusunup kalıyoruz. Mustafa Kemal'in emaneti tutuyo burda
@gencpatron34 imkanlar dahilinde ulke iyice cumhuriyetcilikten cikip sahisciliga sahip cikarsa harp kazanilmis gibi bir siyasi lider secildi diye hala dugun dernek yaparsa kalmak icin zaten bir sebep yok.
@boris_kousneww sen nasıl bir kralsın
@berf007 antalyali kral olmaya gerek yok kör olma yeter.
@boris_kousneww İzmirliyim 007nin olayı başka
Plaka anlamindan bu dogdu kusura bakma:)))
Seçimi sınıflar arası futbol maçı zannedip, çocuk gibi bişeyin içini bilmeden oy verenlere hayırlı olsun. Bu millet başına gelen herşeyi hakediyor gözümde, ne aç kalana ne adalet diye haykıran akepe seçmenine acımam şu saatten sonra.
kusura bakmayın ama millet zulmü hakkediyor. bu cümleleri kurmak istemezdim ama insanlar uyuyor.
Aciklada bizde bilelim ya
gözünün önündeki buhranı göremiyorsan benim açıklamamıda dinlemezsin.
Dolar euro süreceksin issizlikmi diye diyeceksin
siz hala anlamıyorsunuz yakında zam üstüne zam yiycez içtiğin suya bile zam gelecek onuda dışardan ithal ederiz artık.
hadi git bu ülke solcular yonettiginde adamlar memurun bile parasını odeyemedi
ben niye vatanımdan gidiyorum gitmek isteyen buyursun gitsin
tamam onlarında hataları oldu ben yok diyemem ama herkes hatalardan ders çıkartır ayrıca o zaman la bu zaman bir değil artık
Toplum artık bu partileşme yüzünden düşman haline gelmiş en çok bu durum üzücü. Adam kazanıyorsa kazanıyor niye bu batıyorki bazılarına onu anlamıyorum bu çekememezlik nedir bu nefret neden..
Anlatayımda dinle. 27 yaşındayım 2 üniversite bitirdim, kpss den 91 aldım ve işsizim. Normal insanlar yazları sevgilileriyle tatile gider ben her yaz evde otururum. Yol kenarlarındaki otları biçerim, portakal zamanı (kış) geldiğinde portakal kasalarım (başkalarının portakalı. Günlük 30 tl). Bir çok yere iş başvurusunda bulundum ama dayın olmayınca giremiyorsun. Benim arkadaşım bu durumu görüp halen akp ye oy atıyorsa, yani sen işsiz kalırsan kal beni ilgilendirmez diyebiliyorsa o benim arkadaşım olamaz. İşte bu nedenle kutuplaşma var. Komşusu açken tok yatan bizden değildir, diyen peygamberin ümmetiyiz ama kimsenin umursadığı yok.
Kazanan taraf kaybedeni yok sayar. Hakkini hukukunu tanımaz, her gun tv de agzindan tukutlrukler saçarak değerlerine hakaretler yagdirirsa olacagi budur. Bundan mutevellit Akp ve yandaşları çoğu insan için karşıt siyasi görüş degil düşmandır.
@aerolite @RRRaskolnikov size katılıyorum
@PoliticianKiller Teşekkürler. Keşke bu şekilde bir ortam olmasaydı ama olan realite malesef bu.
@aerolite Kocasından dayak yiyip *ossun o benim gocam* diyen karılara döndü ülke.
artık öpülmedik yerimiz kalmaz
yol
duble
köprü
yol
hastane
başörtüsü
imam hatip
duble
köprü
yol
avrupa bizi kıskani
yol
köprü
duble
Ulke olarak uretmemeye devam yaptiginiz koprulerle yollarla ovunun mk bir yerde bilimden bahseden bir aday bir yerde cay kek vaadi veren bir aday afiyet olsun size bol bol cay kek yiyin ama olurda birgun yine isyanlara baslarsan findigim para etmiyor asgari ucret cok az vergiler cok aliniyor ota zam b*k a zam diye daha beter olun hadi eyvallah
BAŞKAN yapacağız demiştik! 💡💡💡
Beni takip ediyon aaa 😁
Aşağı yukarı beklediğim sonuçlar aynen çıktı diyebilirim. İyi parti gerçekten barajı aşarak iyi oy aldı ve beni şaşırttı. Türkiye de zaten cumhurbaşkanı devlet başkanı demekti. Türkiye cumhuriyeti cumhurbaşkanı demek , Türkiye cumhuriyeti devlet başkanı demek. Şimdi sadece ülkeyi sözde değil gerçekte yönetecek. Çünkü önceki sistemde tüm yük başbakanın omuzlarındaydı. Cumhurbaşkanları ise nasıl desem kral gibi hiçbir işe karışmıyordu. Türkiye de valiler de öyle , kral gibi. Tüm yük belediye başkanlarının sırtında.
Böyle bir lider doğana kadar oyum rtenindir bizim vatandaşta dahil afgan gazzeli suriyeli vatandaşın sevgisi ve duası ile liderimiz ayakta elhamdülillah
Ne bu arap sevdalısı olmak ulan hıc mı tarıh okumadınız hıc mı kapasıtenız yok ıdrak edemıosunuz. Ne kadar az bılgıyle ne kadar cok karar verebılme hurrıyetıne sahıpsınız. Bı de elhamdulıllah demıs goren de derkı Allah bunlar gıbı armutlara muhtac. Te Allahm ya
@Cowboy06 Allahın kimseyi muhtaciyeti yok dayıcım ama Allah seni nasıl yarattı ise arabı fransızı ingilizi aynı yarattı ben sadece arap sevdalısı değil canlı cansız herşeyin sevdalısıyım senin gibi hiç birşeyi 2. Sınıf görmüyorum ve her zaman elhamdülillah
Ben yurt dısında dogmus buyumus. Ve cesıtlı ulkelerde yuksek makamlarda gorev yapmıs ve hala bu ugurda yetkılı bir kısıym sukurler olsn. Ancak mılletımın , canımın , kanımın dustugu durumları senın o kısık ve buglu gozlerınle goremedıgın bır cok zulmu , otekılestırmeyı gordm. Bunun guncel halını gordm ve yuksek ıhtımalle senın bır cumle okumadıgın tarıh kıtaplarını yazabılecek duzeydeym.
Tum bu bılgılerle dahı ben cok degerlı oyumu kullanırken kılı kırk yarıp arastırma geregı duyuyor ve dahı bağnazlıktan bağnazca kacınmaya calısıyorum.
Benım az bılgılı cok fıkırlı dayım, sana bir onerı nıtelıgınde su tatlı latıfeyı yapıorm. “ akıl olmayınca neylesın fıkır, çalsın alırıza oynasın bekır”
Eger kı bıldıklerımı , gorduklerımı gorseydn bırak yobazca ınanclarının pesınden kosmayı , en buyuk kufure bıle gırebılırdın. O yuzden bence oy’una gelecegne gecmısıne , bu vatan gercek sahıbı olan şehıtlere onların aılesıne degerlerıne en basta kendıne saygı duy. Tam bılmeden oyunu degersızlestrm
@Cowboy06 sen ötekileştirme gördüm diyorsun gördüğün gibi başkalarını neden ötekileştiresin ki senin tarih bilgin beni aşabilir ancak nefsaniyet olarak senden güçlü bir insan kötülüğe iyilikle karşılık vermeyi yeğler her zaman olmasada ben genelde iyilikten yanayım birde senin benim herkesin oyu değerli değersiz oy diye birşey yok bana akp daha iyi gelirken chp sana iyi gelebilir bu senle beni ayrıştırmaz ki ben şunuda gördümki sırf siyasetten dolayı öz dayım bana darılmış tarafımı söylemeyip bütün partileri eleştirdiğim halde o yüzden siyasete girmeyelim daha fazla boşver hayırlısı olsun hakkımızda
Hepmızn ortak gayesı vatan ancak hepmzn ortak gayesı mıllet de olmalı. Bu topraklar ıcn hıc bırsey yapmadan soz sahıbı olnması atalarıma da sehıtlermze de saygısızlık. Haksızlık zorma gıdıor. Ne kadar verırsen ver sen bir Türk olarak yaranamıcaksn bunu unutma. Bufn yardm ettklern gecmıste hep sana kazık atanlar oldu. Insallah onların ulkeye zararı sadece sızlern vergısıyle ve fedakarlıklarıyla tedarık edılır. Basına gelmeyen ıcn konusmak kolaydır. Tek bır ıstegm var vıcdanınla Yüce Allah onunde haklıyı savun hakkın yanında ol ve dinin dedıklerıne sahıp cık. Gecmısle bugn aynı muhalefetı bır tutma haksızlıklara destek olma. Kendını kullandırmak zoruna gıtsn. Sen degerlısn unutma. Türkün Türkten baska dostu hıc olmadı hıc olmayacak.
Dıne kımae bırsey demıor bunu da unutma. Dıne cekmeye calısıorlar sadece haklı cıkmak ıcn. Kı zaten Allah ın dınıyle bugn kı akp secmenın dını ne kadar aynı o da tartısılır. Sadece pıyon olarak kullanıorlar dınle ınsanalrı , gecmıste klısenın yapıtgı gbı
@Cowboy06 akp dini kullanıyor usulüne göre sürekli dillendirmiyor tavrıyla kullandığını gösteriyor chp dinle milleti kullanmaya kalktı muharrem ince ile, hergün cuma namazı kılarmış en az 50 kez namaz kılmış boş nara attı sırf müslüman kesimi çekmek için noldu boşa çıktı bak imam şafi ahir zamanda haklıyı bulmak için düşman oklarını takip edin demiş düşman oku kimi gösteriyorsa o haklı şu an ençok düşman kimde sence?
Elhamdulillah derken diyecegin zata dikkat ette daha buyuk gunaha girme
Bundan sonra bir tane Suriyeliden şikayet eden ak kafalı görürsem suratına tükürürüm.
Aynen. Ülkenin anasını ağlatmak için oy verdiler.
Kendi dusen aglamayacak diyorum sadece bekleyip gorelim neler olacagini...
hadi bakalım
Söylenecek çok şey varda neyse... bu millet akıllanmaz.. gözlerini erdoğan bürümüş.
B*k gibi bir seçim oldu mal gibi beyinlere mal gibi sonuçlar bu millet akıllanmaz en beterini hak ediyorlar ve hak ettiklerini alacaklar
Tatlım boştamısın bigün takılak 😜
sıkmayın canlarınızı müstahaktır bu millete her türlü zillet.
Ne ahlaksiz erkek doldu burasi?
İşinize gelmedi tabi kırolar sizi 😂😂
@uyuyançirkin erkek kılında dolaşan kişiler işte bunların desteklediği de zihniyeti de bu
@Gogo_latte sıkma canını arkadaş ülke batsın görsünler zavallılar
@zenci21 Ben o takilmayi teklif edene dedim kardes, ne olursa olsun ahlaksizlik o teklif bana gore. Herkesin anasi var bizim dinimiz bu tur teklifleri haram gorur.
@uyuyançirkin biliyorum biri onun bacısına böyle bir teklif etse anasına etse hoşuna gider herhalde bunlarda ahlak şeref utanma yok ama söz konusu namus şeref ülke vatan oldu mu değme bunlara bir namuslu bir vatansever bir şerefli olurlar sorma
@uyuyançirkin pardon banamı dediniz kuyruk acınızmı var? Hem bu sizi ilgilendirmez onunla benim aramda dün konuştuk atıp tutuyordu akp hakkında bende ona nispeten öyle bişey dedim şimdi uzaklaşabilirsin 😒
@Gogo_latte Size dedim ve kopegin kuyrugu vardir. Ahlaksizca laflara bir de cahilce olani eklemeyin bence. Akp yi savunacaksaniz bari zina cagrisi yapmanin haram oldugunu bilerek ve tuttugunuz partinin gorusune zit bir davranisi savundugunuzu fark ediniz. Muhattap da olmayiniz, ben etiket kullanmamistim ilk basta. Terbiyeli olmak, siyasetle insanligi karistirmamak cok muhimdir. Muhattabim olamazsiniz, o nedenle yazmayiniz.
İyide bu arkadasımızın dün nasıl paylasım yaptıgını biliyor musunuz yok hyr bilmiyorsunuz bilip bilmeden yorum yapıyorsun saygısızlık yapanı ezerim ilk önce toplum içinde adam olcak ondan sonra yorum yapıcak
@Gogo_latte yorum yapmak senin ona ahlaksızca teklifte bulunmana eş değer mi peki?
Sen nasıl kendi partini savunuyorsan bende savunucam kardesim zoruna gidiyorsa terket bu ülkeyi
@Gogo_latte Kardes, hala ayni seyi diyorsun ama o yazdigin sey namusa, serefe dokunacak birsey ve siyasetle karistirmak cok yanlis. Farz-i mahal bu kizimiz bir hata yapip kufurlu hakaretli yazdi, onu elestirirken aynisini yapman mi gerekir? Sen daha olgun bir yastasin, hatayi elestirirken serefe dokunacak sozler sarf etmemelisin. Bir kadin olarak, ben utandim ve ikinizi de tanimam etmem ama vallahi benim zoruma gitti.
@Gogo_latte hel hele senin gibilerine mi bırakacağız ülkeyi ülke ne zaman dan beridir sonradan gelenlerin oldu
Yaa bak uyuyn arkadas bak tekrar söylüyorum bilip bilmeden bu kızın neler yazdıgını bilmiyorsun hala haklıymıs gibi benim söyledigimi sorguluyorsun ben onunla dün konuştum ben 38 yasındayım ben o niyetle söylemedim kardesim yasında birisi biz dün onla konustuk diyorum siz niye anlamıyorsunuz konustugumuz yorumlarımı atip size neyi anlamıyorsunuz
@Gogo_latte kardeşim anlıyoruz seni ama senin ulu orta bunu yazman etik mi doğru mu sence git özeline yaz istediğini milletin içinde söylenilmeyecek söz kullanma ne gerek var buna
Ne namusundan serefinden bahsediyorsunuz adamın kullandıgı resime bak zenci resmi koymus bana ahlak dersi vermeyemi calısıyor yoksa senin gözünemi girmeye calısıyor bir insan ilk önce kendini sorgulucak ondan sonra namustan şereften bahsedicek
@Gogo_latte gözüne mi girmeye mi çalışıyormuşum zenci resmi kullanıyor bak ahlak dersi vermeye çalışmıyorum veriyorum resmimde ne var sizin zihniyetiniz den kat ve kat daha iyi en azından üstü şişhane altı darphane değil her şey görüldüğü gibi hiç değil sizin gibiler bir şeyler bildiğini sanır din ahlak vermeye çalışır en kötü en berbat zihniyetin asıl sahibi
@zenci21 kaybol daha seviye 3 olmuşsun cinsellikle ilgili paylaşım yapmışsın senin ne pok oldugun belli
@Gogo_latte pok oğlu pok haddini bil seni çıktığın deliğe sokarım seviyeme gelene kadar yedi cedi sülalen gelse yetmez cinsellikle yorum yapmışım sana ne en azından sözde Müslüman değilim din tüccarı değilim
@Gogo_latte S*kerim belanı ne takılması mk!
Sen dün ne yazdıklarını unuttun galiba @pelinsuakar yazdıklarını soru açıp paylaşim istersen burdaki herkez görsün
@Gogo_latte Paylaş bakim g*t kafa
Etme cahille sohbet küstürürsün çok doğru bir söz neyse iyi günler
@Gogo_latte Ne geri vites yapıyorsun p*zevenk
paylaşamadı aldı ağzının payını defoldu gitti yalancı Abaza sapık sözde müslüman
çünkü yalan bunları dini imanı yok ki hep haramzade
@zenci21 Kesinlikle👍
sen gelmeden önçe ben ve başka bir bayan arkadaş ağzının payını verdik zaten
@zenci21 Teşekkür ederim
lafı bile olmaz
Böööö 🤣
Açlık sınırının altında yaşamaya devam iyi uykular Türkiye Allah rahatlık versin!
Daha beter olsun çünkü bu halk bunu çoktan haketti
Sitenin manşetinde Erdoğan'ı görmek gurur verici :)
Durmak yok yola devam.
Hdp nasil barajı geçti demiyorsunuzda. Akp nasil kazankr diyorsunuz. 😔
E iyide kurt acilimi kürt kardesler şiwan perver megri megri peki bunlar ne? Ocalanla gorusen arkadasi ben gonderdim nee var sehitler kelle bunlar ne demek?
HDP geçti barajı şükür edin siz.
Ben akpye oy vermedim hemen beni megri megriyle suçlama
CHP Teröristmiş Kimin terörist olduğu belli ibrahim tatlisesi yanına alıp barzani ile megri megri büyük kürdistan projesi için halay çektiğini unutmadık !
İnceden ince pisti terkedersen
Dur şurda küllahım olacaktı
Akp yaptiysa dogrudur
Akp dogrudan baska bir sey yapmaz.
;)))
Merak etme o halayda da bir şeyler vardır Bizim başkanımız her şeyi İNCE ince hesaplar sonuçlarda her zaman İYİ olur😁😉😉😉
Bu halka herşey müstehak artık hiçbir şeye üzülmücem asgari ücretle kuru ekmek kemirenler bu durumdan şikayetçi olanlar dün reisimiz diye ortalığı yıktı bizde bu cahiller yüzünden bu adama katlanmak zorundayız.
%52 yi çalarak elde edenler çoğunluğa saygı göstermemizi bekliyorlar :) . Çoğunluk mitinglerde İNCE İNCE belli olmuştu.
Akşam bu akapeliler neyi kutladı?
Benzinin 6 oluşunumu doların 4.5 oluşunumu yoksa soğanın kilosunun 7 oluşunumu
Gerçekten zerre beyin yok bunlarda zerre!!!
Dun basi ortulu bir teyze biz oy vermeye giderken alisveris yapmis donuyordu. Kendi kendine soyleniyordu, tanimiyoruz da ama bizi durdurup "Allah bu Tayyip'in boynunu altinda biraksin, sogan 6 TL olmus Allah bunu kahretsin..." diye soylendi.
@uyuyançirkin Öyle diyen de var evet. Askerlikte, çalıştığım yerlerde, gittiğim kurs vs yerlerde AKPliler baya azınlıkta ama hep yüksek alıyor. Bu arada beni engellemişsin hanfendi kaldırır mısın görüşlerimiz aynı.
@adrenalin64 Ben sizi bana takip yolladiginizda engelledim ve neden kaldirayim ki?
@uyuyançirkin daha dün annemgil yazlıktan geldi oy kullanmaya. gelmişkende pazar masrafı yapalım dediler. yolda beğenip tekmelemeyeceğin domatese 5 tl fiyat çekmişler ya. ben bahçemde yetiştiririm diye almamış. sevinilen bu yani. ve bu partizanlar marifet gibi boy gösteriyor sosyal medyada cahilliklerinden ölecekler ya
@uyuyançirkin Neden engellediğinizi hatırlıyorsanız mesele yok çoğu ufak tefek şeyden engelliyor sonra da unutuyor neden engellediğini.
O değilde herkes sağa sola zeytin fidanı diksin adamlar 1000lerce metre kare zeytin ağacını kestiler dış güçler istediği için zeytib çok değerli.
@adrenalin64 çomarlar düşünsün biz başımızı kurtarıyoruz aile olarak😏
Sorma kardes, biz simdi pazardan geldik. Suriyeliler'e dua etsin o. Yagdirdi onlara onlar da oy verdi.
Ben yüze 52-53 arası kazanır demiştim zaten emk
Bu adam geldi bir kere iktidara ölünce gider ancak.
Yaşa tayip adamsın.
Hislerim kuvvetlidir nasıl bildim yüzde kaç olacağını 😎
İyiki tayibe adamsın dedik burada like ve dislike almak için siyasi bir şeyler yazmak lazım anlaşılan.
kimse agzini acip sitem etmesin bundan sonra, bu millete müstehak
Bu kadar rahat oldugunuz icin kasiniyorsunuz. Chp hukumetini babalariniza degil dedelerinize sorun anlatsin neler yapacakmis sizlere başa gelirse anlarsiniz.
konusma fazla
Söyleyecek bir şeyim yok, başarısızlığını tarihin en büyük başarısı ilan edenlere. Onlar kendilerine bir çukur kazdılar, öldürdükleri onurlarına. Bir kez daha aynı kararlılığı ortaya koydular. En büyük hiçliğin uğrunda!
Her secimde chp sandiklardan acilmadan once biz kazanagizz
sandiklar acildiktan sonraa hile var
Ihhhh bunu yazdim diye muharremin beni engellemesi djdjdjddhaaha
Hahahaha süpersin kız
@ayisigindauyuyankizhahahaa bana bakk muharreemmmmm
...
Nerdesiiinn muharreemm
...
...
Hahahahashshxjx
Eyyyy Muharreeem sen kimsin :Dd
Cogunluk bu kadar umitli iken ve onlar bu kadar umitsiz iken nasil oldu da rahat sekilde alabildiler. Sonra aklima gelen su meshur cumle : "Secim sadece formaliteden kagit olarak kabul edilen sonuctur"
Şu adamın fotoğrafını koymasanız olmazmı. haftada 2 gun katlanıyorum zaten !
Git başka ülkede yasa o zaman
@Ygt1906 ne yasayacam baska ulkede sızın gibi malları yoluyoruz işte. sizden başka mal yok dunyada siz olmasanız biz nasıl zengin olacaz sgsdhsdfghdj
He devletten halktan caldiginizi itiraf ediyosun yani😊
@alcatraz-TR- halkla işim olmaz. imar açılmayan yerlere imar açtırıyorum halkı yolmasını tayyip iyi bilir beni halk bağlamaz
Hakeden kazandi sonuna kadar RTE ❤ o kadar lannnn !!! Konu kilittt 🔒 Tartışmaya kapalı 🚫
Eksileyenlere nasil koyduk amaaaaa kiyamammmmmm 😉😉😈😈
En güzeli oldu bence incenin tayyibin laflarına laf koymaktan başka lafı yoktu tayyip şunu yapacam diyordu ince ben yıkacam diyordu akp terörle savaşıcaz diyor chp barış yapıcaz diyor dış ülkelere kafa tutan tayyip gelip incemi tutacak sanki ince gelicek dolar 1 tl olucak herşeyin fiyatı düşecek vs. vs. adam 16 senee dünyaya tanıttı kendini gelip inceyi kimse takmaz bile
Aynen herkes tanıor nelerı caldıgını bılıor
He he
Bence her şeyin hayırlısı oldu. Tayyibe inancım sonsuz.
Bu millet patates soğanın derdine düşeceğine birlik olmanın derdine düşsün. İnsanlığımızı kaybettik yazık.
Hakeden kazandı işte RTE ❤️❤️❤️💡💡
Aynen doğru
Yapacak bir şey yok her şeye %200 zam gelse de ölene kadar ona verirler hatta öldükten sonra da hatrına 1-2 kere daha verirler kurtuluş yok emperyalistler ve siyonistler iyi keşfetmiş bu adamı
Hdp'nin baraj aşması için oy veren sözde Atatürkçülerin ellerine şehit kanı bulaşmıştır. Yazıklar olsun!!
Okuduğum en güzel yorum 👏🏼👏🏼
...🙏
Dimi HDP barajı geçmese bedavadan bir 90 mv daha alacaktı
Senin için bizim için canını veren vatan evladına şehidimize saygın yok.. ölüye olsun bari!
Olaya duygusal değil politik bak. Dinle ve duyguyla siyaset sadece ortadoğuda yürür.
TürkSolu askerliğini yaptın mı bilmiyorum.. ben yaptım iyi ki de yaptım! gururluyum bu vatan uğruna şehit olan amcamın oğlu kendi kanım canım Aktütün de şehit düştü. Bu acıyı umarım yaşamazsın.. yaşarsan ancak o zaman anlarsın duyguyu politiğiii
O kinle devam edersen bu akan kanında bir sonu gelmez.
Sizin zihniyet bu başta ki gitsin de hdpkk Meclis’e girmiş barajı geçmiş umurlarınız da değil neyse kardeş sen hele bir şehit ver hele bir canın yansın bakalım. Tabi yine de allah korusun.
Geleceğim gitti, geleceğimiz gitti.. Akp'ye oy verenleri ülkenin ekonomisi battığında göreceğiz.
Batti zaten dolar 3tl yi gecti benzin 7.00tl
Şehitlere kelle diyenin, suriyeliyi Türklerden üstün tutanın kazanması içler acısı. araplara üzüldüğü kadar Türklere üzülmeyen bir adam. Sanırım bu millet de bunu hakediyor. Bizim tesellimiz ona oy vermememiz olacak, ilerde verenlerin nasıl ağladığını göreceğiz
Bu araxa adminde akp li akp. karsiti ne yazsam siliyor obur hesabimida dondurdular te allahim😂😂😂
dicek bişey yok.
ama şunu kesin gördük: insanlar ülke çıkarı için değil kendi çıkarları için oy veriyor. adam bakım aylığı alıyor. kesilmesin diye oy veriyor. örnekleri çoğaltmak mümkün.
Kürt, Türk, Çerkez, alevi, sünni hepimiz Bu ülkede yaşıyoruz. Bu ülkenin bir arada kalabilmesi için hepimiz önemli konularda tek ses olmalıyız. SONUÇLAR TÜM ÜLKE İÇİN HAYIRLARA VESİLE OLSUN.
Evet birlikte yasiyoruz ama içten içe birbirimizden nefret ederek. Nefret temelli toplumun da geldiği yer bellidir.
@aerolite Malesef haklılık payı var, ülke seçim uğruna çok gerdirildi siyasiler tarafından. Farklı düşünenlerin tümü hain ilan ediliyor birşekilde. Umarım bir an önc seç, m atmosferinden çıkılır.
Bu durum sırf secimlere endeksli değil. Türk kürt, alevi sunni, sagci solcu, dinci laik.. vs bunlar taa osmanlidan beri süregelen ve devletin gerçekte cozmek istemediği toplumsal fay hatları, çatışma noktalaridir.
Hayırlı olsun. Recep Tayip Erdogan'dan daha iyi Liderlik yapicak biri cikana kadar "hayirlisininda bu olduğuna inaniyorum " ✋
yarın oburgun ulke hızla betonlasacak yesıl doga katledılecek orta yas sınıfına soyluyorum devam edın akp ye oy vermeye genclerın cogu erdogan demedı artık bu ulkede ataturk donemı bıtttı dın ıle sıyasetı kullanan donerm basladı zaten ımkanı olan ulkeden gıdecek yatırım falan olmıcak beton ekonomısı devam edecek sımdı dolar dusuyor gorunuyo ama daha etkılerı hemen olmaz burdan chp ye de lafım var demekkı ıyı anlatamadılar halka kendılerını sarayda 4500 tl cay ıcıyo dıye oy toplanmaz
Bu kadar saçma vaatlere, kötü ekonomiye, meydanlardaki yalanlarına rağmen bu oyu alması mümkün değil.
Ya seviye yerlerde ya da seçim sonuçlarında sıkıntı var
Yalan oylarla yalan kazanma gerçek başkanlık hazmedememe için yapılan şey hakkeden başkanlığını almıyor sebeb diktatörlük
Aynen
@sealife35 tebrik etmemi aslaaaa etmem bir adam gelir cumhuriyetin rn büyük mitingini yapar bir diktatör var sonuçlar ilk açıldığında %70 gözükür o 70 100 yapsaydı bare bir fark olmazdı 😄 bu diktatör istediği kadar yol yapsın hizmet yapsın benim gözümde hiç değeri yok
Aynen adam komuzim i getordj ulkeye tek elden yonetim
Allah Recep Tayyip Erdoğan’a uzun ömür versin de bunları şamar oğlanına çevirdi iyice hepsini... millet bu ülkenin başına kimi getireceğini çok iyi biliyor artık çok çalışıp bu moron takımını mahçup etsin
21 Haziran'da Anadolu Ajansı'nın bizlere vermiş olduğu seçim sonucuyla 24 Haziran'daki seçim sonucunun aynı olması, ortalama zekadaki her insanı düşünmeye sevk eder.
Ortalama zeka biz oluyoruz ve düşünüyoruz ama peki koyun kardeşciklerimiz?😊
@PelinSuAkar Onlara koyun demeyelim bence. Çünkü cahil bir ailede sen veya ben de yetişebilirdik. Sorgulama yeteneğimiz körelebilirdi ve biz de dün gece dışarıda, ambulanslara yer vermeyecek kadar kendimizden geçmiş şekilde eğleniyor olabilirdik.
Öyle bir aileden gelip de yolunu değiştiren çok gördüm ben.. Bunlar bahane sadece
@PelinSuAkar Her insan zengin olmadığı gibi, veya yakışıklı, her insan zeki de değildir. Ha bu bir savunma değil. Bir acıma. Çünkü, dün bir korna vardı sanırım tır kornası. Yemin ederim feminist halimle annesine küfür ettim, o raddeye geldim.
Sen de haklısın, Allah beyin verdiyse bu süs değildir elbette. Ama bazılarında süs, gördüğün gibi.
Allah akıl fikir versin sözü geçenlere🙏 Umarız bir an önce bu uykudan uyanırlar
@PelinSuAkar Biraz fazla geç uyanmak için.
Zararın neresinden dönersek kardır
Muhalefete sevgiler :) "Hile var yaaa" mode on
:D :D :D
:D
Ben daha bisey demiyorum.
Ulke tam bir umutsuz vaka.
Bu kadar sene sürün kendi ulkende sen yabancilik cek. Kendi ulkende sen aclik cek. Ama sen yine gel bu ulkeyi o aciz duruma sokan adama oy ver. Helal olsun. Gercekten helal olsun.
Dünya size guluyor
Buradaki paralı AKP trolleri. Maaşınızı bizim vergilerimizden alıyorsunuz ya. Haaaah, en sevdiklerinizin kefen parası olsun inşallah.
Ülkenin insanı da bunlara müstehak. Allah ellerinin ürettiklerini başına geçirmeye karar vermiş. Biz napalım.
Akp lehine yorum yapan mi akp trolu oluyor. Maaşımı devlet veriyor ne akp ne başkası siyaset benim isim degil ama bundan daha iyisi de yok böyle güçlü bir ülkeyi ince gibi beyinsiz mi akşener gibi vatan haini mi selo gibi terörist mi yönetecek? Irkciyim milliyetciyim devlet bahçeli başkan ne derse o
Karamollanın neyi var mesela ona yorum yapmamışsın?
İnce beyinsiz mi? Fizik öğretmeni adama beyinsiz mi diyorsun? Garip.
Akşener'in geçmişinde sıkıntı var deniyor ama bilmem. Yine de RTE den iyi gibime geldi bana. En azından benim paramı çalmıyor.
Halkın parasını ALENEN ÇALAN vatan haini olmuyor, hizmet adamı oluyor diyen varsa kendi beyinsizliğine yansın ben ne diyeyim?
Almanya da asgari ücret 10 bin tl civarında bu arada.
MHP liler kendilerini kurt sayar bak. Ama şu son beyanın bana kurtluktan çok başka bir hayvanı hatırlattı. Okuyan arkadaşlar kendileri yorumlasın ben söyleyip kırıcı olmak istemiyorum...
@Erdem bu saatten sonra akp nin her kursagindan gecen vergim haram zikkim olsun...
@boris_kousneww Neden bu saatten sonra? Bu saatin nesi var?
Kur'an-ı Kerime göre yorumlar isek vergi, "kuralına göre kullanılmadığında" haram (zıkkım) olur. Yoksa şuursuz bir ahmağın bir tarafının isteğine göre değil ki. Bizden toplanan vergiler ile, vergiyi toplama amacı dışında ile AKP trollüğü yapan kahpelere maaş verilir ise bu tabiiki haram zıkkımdır. (Bkz Maûn suresi).
O değilde, sizin gibilere çok gülüyorum. Daha Türkçe'yi, karşı olduğunuzu iddia ettiğiniz PKK'lı dediğiniz HDP'liler (evet bence de PKK'lılar, ayrı konu) kadar düzgün konuşamıyorsunuz ki.
Kısacası ne DİN biliyorsunuz, ne DİL biliyorsunuz. Sizden anca bu kadar bişi çıkıyor.
HDP de MHP yi geçti değil mi son seçimde? Sebebini yukarıda ara bence...
@Ygt1906 maaşını devlet veriyosa? devletin başındaki adam kim?
onunda cevabını ben vermiyim sen ver istersen ;) ;)
reis gel diyo geliyolar reis git diyo gidiyolar
tayyip ne diyosa onu yapıyolar yazık gerçekten çok yazık
Ülkede bol bol çay kek yeriz artık bilimden üretimden uzak bir şekilde ekonomi de neymiş der geçeriz..
Hdpnin barajı geçmesi en çok kanımıza dokunan şey oldu. Atatürk askeriyim diyen reziller teröriste oy verdiler. Reziller.
O zaman ortak parti kurun topunuz gelin. nasıl olsa temelde hepiniz fasistsiniz.
Ben bu konu için polemiğe bile girmem. Terörist meclise girdi mi girdi. NOKTA.
Atanın adınıda kirlettilrr
Ortada bazi terörist partiler olduğu doğru. Ama bu Hdp değil. Vatandasin arasına devamli nifak sokup ayirustiran, halkın vergilerini çalıp talan eden, fetonun en yakın ortagi olup devleti eline teslim eden oluşum vatanseverse ben vatan hainiyim o zaman.