Evlilik programıyla ünlenen Caner Toygar instagram canlı yayınında intihara teşebbüs etti. Beylikdüzü’nde bir hastaneye kaldırılan Caner yaptığı son paylaşımda “Son sözler güzeldir” dedi. Esra Erol’un eşi Ali Özbir “Arkadaşlar hastaneye götürülüyor, nabzı atıyor” dedi.
Umarım sağlığına kavuşur en kısa zamanda.
Caner Toygar instagram canlı yayında intihara teşebbüs etti! İntihar etmek sorunlara çözüm olabilir mi?
Kötü bir olay. Bir insan hayatına son verme raddesine gelmişse psikolojik açıdan berbat bir durumdadır ne olursa olsun.
Caner Toygar instagram canlı yayınında intihar teşebbüsü!
Diğer yandan bunu sosyal medyadan canlı yayınlamak da farklı bir psikolojik boyut. Herkesi buna şahit tutmak. Bu kötü hadiseyi göstermeye çalışmak. Her yönden kötü. Tabi bu davranışı böylesine yayınlaması da show yapıyor söylentilerine yol açtı. Bilmiyorum ya, baştan beri sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.
1. İntihar etmek korkaklıktır 2. İntihar etmek sorunlara çözüm getirmez bu dünyada tamamiyle algını kapatırsın Acı bile ancak yaşadığın sürece anlamı vardır yaşamadığın zaman acınında anlamı yoktur. Bunu kavrarsanız yaşamanın ne kadar büyük bir ödül olduğunu anlarsınız
Ben kendimi bildim bile ekranlarda popülerite derdinde. Yok kafada bardak kırmakar, yok intehar etmeler falan. Amacı popülerite olmasa sadece ölmek istese sessiz sedasız çekip gider. Bu tarz reklam kokan hareketler beni ilgilendirmez.
Ya çocukken izlerdim, yaşım 29 oldu bu adam hasta kanaat getirdim. Eşi hakikaten haklıymış. Kızıyordum ama bu ruh hastası adamla ömürmü geçer be. Tüh erkekliğine. Kocaman adamsın işinde gücündesin kur yuvanı işine gücüne bak. Hiçbişi yapamıyor isen allaha sığın şükür et. içici belli gözlerinden. Reklam rolden başka derdi yok. Biz neler yaşadık ne zor günler gördük şükür ederek mücadele ile şükür iyiyiz. Buna noluyor anlamadım. Valla acımıyorum insanlara izletiyor birde ruh hastası manyak.
Kafasında bardak kırdığı günü hatırladım tamamen kendi ön görüm olarak bahsedeceğim. Maddi zorluk içine girmiş olabileceğini göz önüne alarak tekrar popisini artırmak için yaptığı eylem niteliğinde. Tabi bu benim var sayımım. Sorunun diğer kısmına gelirsek intihar etmek hiç bir şey in çözümü olamayacağı gibi ahirete sonsuz yaşamda seni burada çektiğinden daha büyük sıkıntılar bekler.
En İyi Cevaplar