Bu maalesef zayıf insanların seçtiği yöntem. Hayat hepimize zor ama çözüm bu değil. Her şeye rağmen savaşmak. Yaşamak kadar kıymetli bir şey yok. Bu adaletsiz düzen dünyada yıkılmadığı sürece daha çok böyle şeyler duyarız. Eski köleliğin aynısı şu an modern olarak işliyor.
''Senin yandığından daha fazla yanan insanları duymuyorsan eğer Nasıl olcaz arkadaş Böyle avuç kadar üstümüzde borcu kalır Ve iyimser bir gül açar parklara Unutulacak dünler Yaşanılacak günler var Öyle günler var İnan Yalanmış ziyanmış hayat Deyip gitme''
Çok üzülüyorum böyle notlara gencecik yaşında intihar eden insanlara 😥 keşke erkenden çözümü olsaydı keşke yanında olabilseydik de böyle bir şey gerçekleşmeseydi 😕
Allah akıl fikir versin gadası. Hayatı berbat olan her insan mı intihar ediyor. Bu iman zayıflığı olarak karşımıza çıkıyor. Allah affetsin dicem. Ama ebedi cehennemde yanacaktır.
"vurdumduymazlık" hep mağduru onayıp birilerini kötü çıkarmaya çalışmak... Mk aynı dert hepimiz başında var sanki bizim babamız Sakıp Sabancı anasını satim.
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Bugün 18 yaşındaki bir genç , Bir araba, bir ev uğruna yıllarımı harcamak istemiyorum, diyerek intihar etti. Ne düşünüyorsunuz ?