13 yaşındaki bir erkek çocuğu neden intihar eder?

Merhaba... Şu anda çok üzgünüm. Komşumuzun, 13 yaşındaki oğlu intihar etmiş bir kaç saat önce...

Haberini duydum. Gerçekten çok üzüldüm. Çocuğun ne yaşadığını bilemiyorum. Çocuk akıllıydı ama sanırsam biraz psikolojik sorunları vardı. Annesinde de vardı çünkü. Köyde yaşıyorlardı. Ailesi pek sevgi göstermiyordu sanırsam. En çok dedesi severdi şımartırdı onu. Geçen sene vefat etti. Duyduğum kadarıyla babasını dinlemiyordu. Ve alkol, sigara, (kullandığını düşünmüyorum ama) ot da biraz kullanmış haliyle söylentilere göre. Çok içine kapanık bir çocuktu. Herkese selam verirdi.

Bugün ikindi de, hayvanlara bakacağım diye dama gidip, kendini asmış. Annesi, akşam ezanında bakmaya gidiyor. Asılı görmüş. Savcı gelinceye kadar bekletmişler, oradan adlı tıpa.

Tüm köy yıkılıyor şu an. Annesinin zaten psikolojisi iyi değildi. Kadıncagiz da intihar eder diye korkuyorum.

Yukarıda belki nedenlerini saymış gibi olabilirim ama bilemiyorum şu an Çok üzgünüm. Bir keresinde çocuğu terslemiştim. Keşke yapmasaydım.

Gerçekten 13 yaşındaki bir erkek çocuğu ya. Adı üstünde ÇOCUK.

Neden yapmış olabilir?

Gerçekten boğazım düğümleniyor. Konuşamıyorum...

13 yaşındaki bir erkek çocuğu neden intihar eder?