13 yaşındaki bir kız çocuğu neden intihar eder?

Soru detayına ne kadar lüzum vardır bilemiyorum. Dün öğrendiğim bir haberden sonra bunu sanırım çok düşündüğüm için size de sormaya karar verdim.
Doğuda bir şehirde ailesiyle yaşayan bir kız çocuğu, 13 yaşında ve ailenin 2. kızı. Toplamda 5 kız kardeşler. (4de olabilir emin değilim.)
Akşam bulaşık yıkamak için mutfağa gidiyor bu kızımız. Daha sonra 15-20 dakika kadar bir zaman geçtikten sonra küçük kardeşin mutfağa su almaya gitmesiyle fark ediliyor bu kızın kendisini astığı...
Tabi hemen ilk anda kalp masajı yapılıyor hemşire geliyor ambulans aranıyor vs köy yeri olduğu için ambulans gelene kadar yolun bir kısmını da onlar gidiyor kızı ambulansa yetiştirmek için ve kız şehir merkezine bir hastanenin yoğun bakımına alınıyor. 1 hafta kadar uyutulacak ve daha sonra duruma göre yavaş yavaş uyandırılacak bu kız çocuğu..
Benim aklımın almadığı şey 13 yaşındaki bir kız çocuğu kendisini neden asmış olabilir? Ailesinden şiddet gören veya sevgisizlik gören bir çocuk değil. Hatta babası bizim şehirde bile giyinemediğimiz kıyafetleri para verip alıyor ki sırf gözü kalmasındiye ocuğunun hiç bir şeyden. Yine aynı şekilde sevgisini de elinden geldiğince göstermeye çalışan ilgili bir aile.
Yakın zamanda bu bir kaç ay içerisinde bir tane küçük kız kardeşi daha oldu aynı zamanda. Yatalak hasta olan dedesiyle aynı evde kalıyorlar vs vs vs.
13 yaşındaki bir kızın intihar etmesine sebep olabilecek neler olmuş olabilir?

Buarada doğu dedim diye o yaştaki kızı evlendirecekler vs gibisinden düşünmeyin öyle kişiler değiller. Hatta babası yıllarca yurt dışında da çalışmış birisi. Yani 13yaşındaki kızı zorla evlendirelim demeyecek kişiler.

Birde yorumlarınızı saygılı şekilde yaparsanız sevinirim çünkü bu kişiler akrabalarım oluyor..
13 yaşındaki bir kız çocuğu neden intihar eder?