+1 yılİntihar ne zaman çözüm oldu?
Bu yazımı baştan sona kadar okuyun beni haklı bulacaksınız.
İşsizlik nedir önce bunu bilmemiz lazım.
Aslında bu memlekette işsizlik yok, özel sektörün güvensizliği var.
Özel sektöre kimse güvenemiyor çünkü kimse özel sektörden sosyal haklarını alamıyor.
Birde kurumsal özel sektörler varki bunlarda sosyal hakları falan veriyor ama adaylardan tecrübe istiyor. Tecrübesi olan adaylar ise kendilerine güvenemeyip işe girmiyorlar.
Kendilerine güvenemeyen bir çok insan kamu işinde çalışmak istiyor. Sebebi ise salla başı al maaşı.
Kendiné güvenenler ise kurumsal özel sektörde bile çalışmaya razı.
Kendimden örnek vereyim.
Ben Elektrik Teknikeriyim. Mesleğim konusunda bilgi ve tecrübe sahibiyim. Ama gel gelelim fabrikalara falan iş başvurusuna gittiğimde ise bana hakkım olandan az maaş teklif edip benden birden fazla işi yapmam isteniyor.
Yaşadığım şehirde Elektrik dağıtım firmasına iş başvurum oldu ve 2 sene sonra beni aradılar çalışmak istermisiniz diye evet dedim listeye adımı eklediler haber bekliyorum.
Şimdi ise Telekom firmalarından birine CV bıraktım ve dün online mülakata girdim, mülakatta gayet samimi başım dik bir şekilde durdum, bana sorulan mesleki sorulara ikileme düşmeden gereken cevapları verdim.
Mülakat benim için gayet olumlu geçti ve inşallahta bana geri dönüş yapılmasını bekliyorum.
Ben bu zamana kadar bir çok yerde çalıştım. Bu pandemide işsiz kaldığım dönemlerde kendim elektrik arızalarına bile gittim.
Yani aslında iş var ama özel sektör güvenilir değil. Güvenilir olan özel sektörde ise kendine güvenip kimse çalışamıyor.
Daha fazla yazardım ama neyse. Söyleyecekkerim bu kadar.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılİntihar ediyor adam iradesi zayıf diyorlar ulan insan bu kadar da koyun olmaz be çıkın o sürünün ardından her halukarda bitik durumdayız ekonomi eğitim adalet artık ülke yaşanmayacak hale geldi böyle deyince de çekin gidin diyorsunuz neden yurdumu terkedeyim neden? Çıkarın o at gözlüklükleriinizi başınızdaki sadece kendi menfaatini düşünen biri kendisi üniversite öğrencilerine terörist diyen biri kendi ülkesinin öğrencilerine ama biri haddini bil dese dava eden biri abi yeter artık bıktık biz birlik olmadıkça sürünecez bu hep böyle gidecek farkına varın artık varııınn!!!
80 Yorumla
Ne zamana kadar böyle devam edecek ? Bizim halimiz ne olacak böyle, bir sonraki intihar edenin biz veya bir sevdiğimiz olmayacağının garantisi var mı? Yok. Al işte benim okulum bitecek , eee sonra? Ben bu keşmekeşte milyonlarca kişi arasından nasıl sıyrılıp da iş bulacağım? Bakalım belki de bir sonraki ölen ben olurum... Peki bunun vebali kimin üzerine? En başta o cahil , yobaz adları belli olan baştakilerin, sonra onların köpeklerinin, sonra da onları hala körü körüne destekleyenlerin üzerine.
60 Yorumla
+1 yılgittigim bir vakada rastlamistim.25 yasinda bir cocuktu. bir kagida yasamak icin çok cabaladigini ama is bulamadigini, sevdiklerinin uzulmemesini istedigini yazmis. sonra kendini dogalgaz borusuna asmis.. o kadar cok uzulmustum ki. yüzü, o hali hala aklimda. caresizlik cok zor. sebep olanlar, care olamayanlar hepinize lanet olsun!
53 Yorumla
Soran+1 yılSenin bu anlattığına bile yalan diyecek durumun farkında bile varamiyan bir zihniyet ile karşı karşıyayız bana sırf bu soruyu paylaştığım için küfür edenler var işte gerçek Bir olay daha
- +1 yıl
daha neler neler var. insanlarin inanmamalari bu gerceklikleri maalesef degistirmiyor..
Soran+1 yılHayatı toz pembe sanan çok kişi var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
Gündem konusunda 901 cevap paylaştı. Insanlar canına kiyiyor " kotulemek için " diyorlar. Ne haberi yahu
11 Yorumla
Soran+1 yılBiri yazmış ki muhalefetin oyunu diye Allah'ım sana geliyorum 👿
- Gündem konusunda 422 cevap paylaştı.
+1 yılMehmet Mert El ismi. Görselde yanlış yazılmış. Şimdi telefonunu satsa idi ekmek alsa idi diyecekler. İnsanın kendini gerçekleştirme duygusunun özlemini çekebileceğini, bu özlemi tadamadığın için psikolojisinin bozulabileceğini görmezler. Herkesin ağzında Iphone, araba, ev var. Geçim sıkıntısı yaşayan insanlara bugüne kadar ailelerinin veya kendilerinin zor zor elde ettikleri evleri, arabaları, Iphone telefonları sattırıp rahatlayacaklar. 2 yıl önce durumu iyi olan biri 10 Bin TL' ye telefon aldıysa, ekonomi bozulunca, pandemide kimse yardım etmeyince zor duruma düşünce telefonunu satmak zorunda mı? Telefondaki bilgileri sattığın kişi alıp senin adına kredi çekse, suç işlese ne yapacaksın? Tüm kredi bilgileri, banka hesap bilgileri telefonda. İnsan özelini satmak zorunda mı? O zaman kiloduna - donuna 1000 TL veren varsa kilodunu da satsın. Ne farkı var.
10 Yorumla
+1 yılTürkiye de bilmem ne kadar işsiz insan var..
İntihar mı ediyorlar?
İntihar etmek çözüm mü?
Kimse timsah gözyaşları dökmesin..
Herkes bir şekilde rızkını kazanıyor..
Pandemi yüzünden sadece Türkiye'de değil bütün dünyada insanlar işsiz kaldı..
Garsonlar da işsiz, hepsi intihar mı etti?
Üzüldüm genç birinin ölmesine ama durumu ondan daha kötü olanlar bir şekilde hayatta tutunuyorken intihar etmeye, kolaya kaçmak olarak görüyorum ve hem dünyasını hem ahiretini kaybetmiş oluyorlar..
#Vesselam40 Yorumla
+1 yılbende amatör bi müzisyenim... ve benim benle yaşıt arkadaşım var müzik ogretmeni kendisi ve evli hanımı şu an hamile hanımı da almanca ögretmenliginden mezun.. o da işsiz
Yani ne yapsınlar intihar mı etsin? Şu an issiz evet ama işi varken 5200 maaşı vardı ve ekstra dügünlereetkinliklere de giderek muzik yapıp ayda 7 8bin lira falan para kazanıyordu bu çocuk.. pandemiden dolayı yüz yüze egitim olmadığı icin isten ckarıldı vs vs yani her okul okuyan hemen o okuduğu bölümün mesleğine konulacak diye bir şey yok maalesef..10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞakamı? Gerçekten işsizliğin sonucu böyle olucaksa el emeğine geçsin ülke her kesin yeteneği var farklı mesleklerde. Sırf becerisine uygun meslek yok diye o insan değersiz ve ölücek değil. Ülke yetenekleri doktor mühendis savcı teknisyen vs. diye sınırlıyorsa ülkenin kusurudur. Hiç bir beceri dışlanmamalı ve ekmeğini insanlar kendi becerileri üzerine kazanmadığı müddetce dünya yalan yaşamaya değmez. Cennette sahip çıkarlar bu gence burda değersiz hissetdirip dışlanmış hissetdirdikten sonra arkasından ağlayarak insanlık rolu yapamaz sorumlular. İnsanlık insanları değerli hissetdirip ecel gelince kadar dünyada güzel vakit geçirtmektir. Kendini dışlanmış hisseden biri ait olduğu yeri dünyayı terk ederek bulur.
20 Yorumla
+1 yılAllah rahmet eylesin, fakat intihar çözüm değil.
İslam inancında olanlar, İntihar Allah'ın verdiği Canı almak ve Sınavdan kaçmak olduğu için Yasaktır ve Sınava çözmediğiniz kısımların hesabı sorulacaktır. Ama neden intihar edildiği de yargıda hesaba katılacaktır. İntihar etmeyi düşünenlerin Profesyonel Yardım almasını şiddetle öneririm.10 YorumlaAz önce bir video izledim insanlar açız diyor ve sayın rte başka tarafa bakıyor ve " bu bana biraz abarti geldi" diyor uyan artık halk uyan neden kendi cocuklarini kolejlerde okutup seninkilere imamhatipe git diyor çünkü dinle sizi elinizde tutabilecegini biliyor ölümü gosterip sıtmaya razı etmeye çalışıyorlar.
40 Yorumla1000 odalı sarayını ses yalıtımlı yaptığı için halkın sesini duymuyor.
92 Yorumla- +1 yıl
Onlar domalıyor genelde
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu pandeminin üstüne bu suriyeliler de eklenince iyice dibe vurduk elin suriyelisi düşük maliyetlerle rahat rahat çalışıyor ama ülkemizin kendi genci işsiz. İş bulsa karın tokluğuna çalışıyor. Mahvolmuş durumdayız. Ama intihar etmesi gerçekten çok üzücü çok hızlı pes etmiş.
40 YorumlaGündem konusunda 2,5b cevap paylaştı. bende issizim ama intihar etmiyorum mutlu da degilim. issiz olmak ne zamandir intihar sebebi ya. gozu gormeyen kolu bacagi tutmayan insanlar bile yasama sıkı siki sariliyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılDaha çok bizim derdimiz körü körüne bağlanmış siyasal İslamcılarla sol çomar dediğimiz kemalizmi din gibi benimseyen dir onlar şu an azınlık statüsünde bazı kişi veya kişilere hakkı hukuku gelir dağılımı işsizlik gibi şeyleri anlatmak solcu gibi geliyor ben herkese eşitim diğer tarafinda yanlışi olursa onuda paylaşırız vesselam
Intihar hiçbir şeyin çözümü değildir ama insanlar gerçekten Düşüncesi bile kötü olurken farklı psikolojiye girip kendi canına nasıl kıyar diye düşünüyoruz ama ister istemez o psikolojiye girmeden onları da anlayamıyoruz Rabbim günahlarını affetsin Keşke böyle bir şey yapmasaydı Keşke kimse böyle bir şeye sebep olmasaydı Sebep olanlar da çeksin cezasını Mekanı cennet olsun
20 Yorumla
+1 yılKonus kardesim konus ama bosa konusuyorsun cahile ister 40 kere anlat ister 50 kere yine anlamaz adi ustunde "cahil"
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErdoğan daha çocuk yapın desin var olan gençlere iş saglamadiktan sonraa
73 Yorumla
Soran+1 yılBen daha yarının ne olacağını bilmiyorum ne çocuğu 😔
Cevap sahibi+1 yılNüfus azalıyormuş 3 çocuk yapın diyor rabi ölecek asker çalışacak köleler lazimm
Soran+1 yılMalum partililer çalışmalara başlamıştır çocuk için 🤣🤣
+1 yılBu intiharlara sebep olan kim var sa Allahım aynı acıyı onlara da yaşatsın inşallh
Keser döner sap döner gün gelir hesap döner
Din kullanılarak yapılan her şey sahtedir yalandır için de bir çıkar vardırr... ANLAYANA..
Ah ahh uyanmakk dileğiylee...10 YorumlaGündem konusunda 510 cevap paylaştı. Intiharlarin asıl nedenini bilmek gerekiyor.. Kimsenin açlıktan ya da parasızlıktan dolayı intihar edeceğini düşünmüyorum. Hayat mutlaka zorluklar getirecek ama bu zorlukların da üstesinden gelecek gücümüz var.. Belki farkli farklı nedenler bir araya gelerek bu yola itmiştir kişiyi. Allah rahmet eylesin..
10 Yorumla
+1 yılEvet işsizlik gerçekten olabiliyor fakat çevremde de dahil olmak üzere iş beğenmeyen o kadar çok kişi görüyorum ki daha yeni okulu bitirmişsin 4-5 bin maaş bekliyorsun önce asgari ücretle başlayıp kendini geliştirip iş hayatına atılmadan öyle bir olay dünyanın hiçbir yerinde yok. O yüzden okuldan yeni mezun okunduğunda öncelik para değil iş öğrenmek olmalı diye düşünüyorum.
10 Yorumla5 Aydır işsizim, faturalarım birikti, kredi ödemelerim var, geleceğimi kuracağım bir kadın var, sorumluluklarım var ve ben hala 5 aydır işsizim :) her ne kadar intihar etmek istese de, çözümü bu değil. Umarım her şey herkes için daha iyi olur.
20 YorumlaŞaşırtmıyor gençlerin böyle olması.
Bazıları Y Kuşağı Z kuşağı diyeceğine nesle yeterince faydalı olamadıklarına yansınlar...
Neler yapacağına hedeflerine karar veremeden eğitim hayatına devam eden milyonlarca öğrenci var...20 Yorumla
+1 yılÇoğu genç onunla aynı durumda. Hepsi intihar mı ediyor? iradesiz mi hepsi? Değil! Savaşmak yerine kaybetmeyi seçmiş arkadaş, başka bir çıkarım yapılmaz. İntihar edince ne geçiyor eline iş mi buluyor? Ayrıca psikolojik sorunları da olabilir, ben bile yönetime karşı iken, bununla ilişkilendirilmesini saçma buluyorum...
00 YorumlaYorumlarda herkes birşeylerden bahsetmiş ama şunu söylemek istiyorum işsiz olmak sadece işinin olmadığı anlamına gelmiyor parasızlığı çaresiz kalmayı yaşayan bilir hali ile bunalıma girip genç kerdeşimiz şeytana uyup intihar etmiş 1 krş para olmasın cebinde bak bakalım insanlar seni adam yerine koyuyormu bunu geç toplumdan bile dışlanıyorsun okadar baskı oluyor ki hali ile biyerden sonra dayanmak çok güç oluyor yazık olmuş çocuğa
00 Yorumla
+1 yılİntihar eden gençle aynı kaderi paylaşıyorum ama intihar etmek yerine caba sarf edip tevekkül ediyorum. Sonuçta Allah'ın aldığı canı Allah alır, bana can almak düşmez. Keşke intihar etmeseydi diyoruz ama onun psikolojisini kendisi benden iyi bilirdi. Hepimiz imtihandan geçiyoruz zor dönemden geçiyoruz ama pes etmek de doğru değildir.
01 Yorumla- +1 yıl
Show TV, ATV vb. kanallarda ekonomi kötü, işsizlik almış başını gidiyor. Bir genç bu yüzden intihar etti diye haber yayınlayan yok. Aksine ekonomi düzeldi, işsizlere iş istihdamı sağlıyoruz diyenler oluyor. İki üç kuruş için asparagas haberlerle gelmeyin sahtekar medya.
+1 yılKafe ve restorantlar açılmasın diyenlerin mangırları her ay bol keseden veriliyor tabi. halkı düşünen yok aga, milletin borcu birikti kenarda köşede parası olmayan acaba nasıl hayatını sürdürüyor merak ediyorum kirayı borçlarını kapatmak için de borç alıyorlar faiz üstüne faiz...
00 Yorumla
+1 yılKimse kızmasın ama herşeyede intihar edilmez! Benimde sorunlarım var, benimde dertlerim var, benimde yüküm ağır bende mi intihar edeyim? Yeter artık ama iyice zıvanadan çıktınız. İntihar etmeyin lan.!! Kolay yolu seçip kaçıyorsunuz anasını satıyım..! Mücadele edin mücadele. Karı gibi intihar etmeyin.!!
00 Yorumla
+1 yılUlan fark ettiğim şu genellikle genç erkekler intihar ediyor durumumuz hiç iyi değil 3 gün önce 4 genç ondan önce 3 genç birlikte intihar
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim çok yakın arkadaşım burslarla okuduğu etiyle kemigiyle bitirdiği tıp fakültesinde şimdi temizlikçi sma intihar etmiyor insanalrın psikolojileri kaldırmıyor olabilir ama sizlere kötü örnek olmaması açısından söyliyorum herşey belki bir gün güzel olur hiç bisey caninizdan kıymetli değil
36 Yorumla- +1 yıl
Niye temizlikci
- +1 yıl
@Onceuponatime2020 iş bulamamistir
- +1 yıl
Tus sınavlarında hiç bir şey yapamasan bile aylık 15 milyar ile aile hekimi oluyosun yanlışlık var bu işte
Cevap sahibi+1 yıl@YiğitAkkoyun buradan tanistigim biri bende sağlikciyim o kadar üniversite okudum burslarla şimdi temizlikçiyim dedi uzun zamandır konuştuğun biri
- +1 yıl
Allah kolaylık versin ne diyim zor bir durum bu ülkede asker polis bekçi olduğunda iyi bir maaş alabiliysun bunu demem vok üzücü bir durum
+1 yılSaçma salak işlerle trilyonlari kazanan yutubirlarin olduğu bir ülkede daha coooook genç intihar edecek.
40 Yorumla
+1 yılBu işsizlik olayı tahmin edilemeyecek kadar zor bir durum. Bazı zihniyetsizler aşağıda intihar etmek basit ve kolay bir şeymiş gibi yorum yapmışlar umuyorum böyle bir şey başlarına gelmez
20 Yorumla
+1 yılBir çok insan intihar ediyormuş yoksulluktan ama haber yapılmıyormuş diye duymuştum bir abiden burda. Kim olduğunu hatırlamıyorum ama bu haberi görünce inanasım geldi
20 YorumlaHer geçen gün bu ülkenin şartlarından dolayı yaşamayı istemeyen insanlar artıyor, resmen bizleri ölüme sürüklüyorlar.. ne zaman gözümüz açılacak acaba bazı şeyleri değiştirmek için.
20 Yorumla
+1 yılDüşün benim sana borcum var işsizim ama sen ısrarla paranı istiyor ve beni zora sokuyorsun sana diyorum bak dostum biraz zamana ihtiyacım elimde olmayanı sana veremem geçinemiyorum bile diyorum ama sen ısrarla ve kibirle para diye bir yerlerini yırtıyorsun. Kısaca buradaki herkese soruyorum size borcu olan veya işsiz olup geçinemeyenleri kaçınız anlıyor, kaçınız samimi bir şekilde empati kurabiliyor sanırım hiçbiriniz.
20 Yorumla
+1 yılCok yazık yani buna bir çözüm bulmalı siyasiler artık ekonomi cok kötü
517 Yorumla- +1 yıl
@inhaler_ sen ne biliyorsun anlat iyi bir şeyde dinleyelim o zaman bakalım kim ergen
- +1 yıl
bilmişlik taslama iyi birşey söyle
- +1 yıl
hikayeyi bırak şu iyi de anlatayım
- +1 yıl
zırvalayıp duruyorsun
- +1 yıl
bir soru sordum şu iyi de bana sadece. dolar rezervi ne kadar merkez bankasında. dolar düşüyor niye herşey yükseliyor veya fiyatı inmiyor niye iyi ekonomide ötv'lere zam geliyor. çalışanların vergileri niye avrupaya göre %36 daha fazla 2800 tl parayla geçinilirmi bu maaşı alan kişi evlenebilirmi niye işsizlik artıyor söyle niye kuruyemiş çok pahalı neden et fiyatları düşmüyor araba fiyatları neden dünyanın en yüksek fiyatları
- +1 yıl
kıvırma anlat ben sana göre ergenim bilmek istiyorum bunları çözüm üretiliyormu bunlar için
- +1 yıl
macro micro dedin ne dedin başka somut şeyler sordum grafik deyip durma soruma cevap ver vermeyeceksen cevap yok de bitsin
- +1 yıl
ben sana borsada hangi kağıt iyi diye sormadım sende soruma cevap veremedin söyleyemiyorsun demekki bitsin bb.
- +1 yıl
birşey söyleseydiniz engin bilgilerinizden faydalanırdık ama nasip değilmiş bizede
- +1 yıl
reel birşey duymadım şu ana kadar grafikçi bey hiçbirşey anlatmadın ki
- +1 yıl
canım sıkıldı ben yazmıyorum artık
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç intiharın haberlerde verildiğini gördün? Ben haber izlemeyi bırakalı uzun zaman oldu çünkü sosyal ağlardan gerçek haberleri görüyoruz intihar işsizlik açlık bunlar haberler de verilirse gündem değişir, istediklerini yapamazlar, tefinin önündekileri oynatamazlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen gel de bunları kahvede oturup göbek salan dayilara anlat
Anlamazlar anlamazlar anlatılacak çok şey var ama anlamazlar60 YorumlaGündem konusunda 491 cevap paylaştı. Sorumlular belli. Yazık gerçekten. Bunları yaşadığımız günlere yazık.
40 Yorumla
+1 yılAmarıgaya gidip geri dönmemek için para biriktirmeyi planlarken böyle bi haber görmek, terk etme isteğimin üstüne tuz biber oluyor.
29 Yorumla- +1 yıl
Amerikada seni bekliyordu. Doğma büyüme Amerikada yaşıyorum. Bu siteye üye oldum olalı herkesin Amerika hayali kurduğunu görüyorum. Türkiyeden Amerika çok cazip görünüyor heralde.
Amerikada da yaşamanın ne kadar zor olduğunu bilmiyorsunuz sanırım.
Türkiyede taciz tecavüz diyeceksin ama tacizin tecavüzün en büyüğü burada oluyor.
2 ay önce gece geç vakit gözümün önünde kıza tecavüz edeceklerdi iki kişi. Bende ıradan geçiyordum banada saldırmaya kalktılar ama Kick Box Siyah kuşak sahibiyim ben ve kendimi savundum ve Polisler geldi hemen.
Amerikada güçsüz bir kız isen işin çok zor. - +1 yıl
@Jennifer-Irmak her ülkenin iyi kötü yanı var. Olandan en iyisini çıkarmak lazım.
- +1 yıl
@aleyna_yaz şu an 1 haftadır Türkiyedeyim hayatımda ilk defa geldim uçak korkumdan dolayı gelemiyordum ve kendimi burada daha güvende hissediyorum. Gece geç saatlerde ara sokaklardan arabayla geçerken tedirgin olmuyorum. Ama Amerikada gece geç saatlerde başına ne geleceği belli olmaz.
- +1 yıl
@Jennifer-Irmak anlıyorum seni. Ben de yurt dışında yaşıyorum. Senin yaşadığın sorun burda da var. Fazla geç bile olmalı değil. Akşam 10-11 den sonra tek başına dışarda tehlikeli oluyor. Ondan ayrı benim de yaşadığım ülkede hiç beğenmediğim şeyler var. Mesela sosyal hayat veya vergi sistemi berbat. Bunlar da beni burdan uzaklaştırıyor. Ama bakıyorum da her ülkede ayrı bi sıkıntı var. Sorunlardan kaçılmıyor. Birinden kaçarsan başka çıkıyor karşına. En ideal ülke o zaman neresi.
- +1 yıl
@aleyna_yaz Dünyada en ideal ülke diye bir yer yok. Her ülkenin iyi kötü yanları var ama Türkiyedeki insanlar Amerikayı özgür ülke sanmaları beni güldürüyor. Amerikada kurallara uyduğun kadar özgürsün.
- +1 yıl
Bu kaba yorumunu aynen sana iade ediyorum. Kusura bakma ama bu yaşına kadar boş yaşamışsın sen. Sana değil, seni yetiştiren aileye yazık.
- +1 yıl
@Jennifer-Irmak he aynen. Saldırgan bi şekilde atla, olumsuz dönüt alınca ağlarsın. Kapat çeneni, kimse senim yorumunu sormuyor.
- +1 yıl
Çok sancılı bir şekilde ergenlik süreci geçiriyorsun ve birazda kıskançlık seziyorum. Ama senin seviyene inip terbiyemi bozmayacam, terbiyesiz kız.
- +1 yıl
Aynen qnq
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇalışana iş VAR orda iki çatlaarak tabi kazanamaz
ALLAH rahmet eylesin ama güçlü olmak yerine kaçmak kolay gelmiş
Eskilerimiz sırtında tas taşırmış âmâ yinede mutluymuş
Eskilerin tırnağı bile olamazken bide suclucak insanlar ariyosunuz
Bide gencim diyorsunuz
Yazık00 Yorumla
+1 yılallahım sen yardım et :(( çok üzülüyorum ya
bende işssizim ve bu düzen bu hale getiriyor :((30 Yorumla
+1 yılİradesi zayıfmış demek. İntihar etmekte ne oluyor. İmanlı insan intihar etmez. Biraz maneviyata yönelsin gençler armut düş ağzıma düş bu ne ya allah çalışana her zaman verir
35 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@KızlarSoruyor
Şikayetçiyim bu insanlardan rahatsızlık veriyorlar
+1 yılBence dünyanın en dandik ülkesiyiz suriyenin savaşını saymazsak ırağın işgalini saymazsak iranın din rejimi falan bizde bunların segmentinde farklı bir ülkeyiz malesef giden gittiği ile kaldı Allah rahmet eylesin
10 YorumlaBir sözü vardı agah aydin'in, acı olaylar arttikça tepkisiz hale gelmek acının dayanilmazligi ile ilgilidir, duyarsızlık değildir şeklinde. Bundan olsa gerek artık uyuştum..
10 YorumlaNe düşünelim içimizden sövüyoruz
dalga geçmiyorum gerçekten yani dünyada insan kalmicak artık bıktık bu haberlerden10 YorumlaBunlar hep psikolojik rahatsızlıktan dostum. Sağlıklı insan intihar etmez. Bu ülkeden memnun olmayan, şartlarını beğendiği başka bir ülkeye gidebilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBak beni dellendirmeyin bir de böyle deyip. O zaman tüm atanamayanlar olarak toplu intihar edelim ne dersiniz? Tövbe estağfurullah!
Tek sebebi bu değildi belki de, ayrıca ne olursa olsun intihar meşru kılınmamalı.41 YorumlaYoksulluğun bitti demeleri yemek yemekten ibaret oldu. Bir çok kişinin ev araba meslek sahibi olduğu dünyada bunlara sahip olamayıp da yokluk çeken insanlar var. Üzerine bir de nüfus artırma politikalarını anlamış değilim.
40 Yorumla
+1 yılMuaviye düzeni ülke darma duman olmadan bitmeyecek gibi yeğen. Ne söylenir ki ne söylenir?
20 YorumlaBen bu gencin işsizlikten intihar ettiğini düşünmüyorum. Psikolojik bir burhanı atlatacak kadar güçlü bir yapıya sahip olamamış olabilir bilinç altı ağır bulanık olabilir. Zihni fazla bulanık olabilir. Ama işsizlikten kimse intihar etmez.
00 Yorumla
+1 yılBende işsizim kanka ama işsizim diye intihar edemem. Mevla göstermesin ki onun başka sorunları vardır kesin...
33 Yorumla- +1 yıl
Aile baskısı, aileden gelen ağır sözler , sevdiği varsa onun söylediği sözler , istediğini alamama duygusu bu ve benzeri bütün hersey tetikliyor 🙄
- +1 yıl
Hepimiz baskı altındayız kanka hele bir erkeksen daha şanslısın. Evden çıkar gider, işi bulur, bir göz oda da kalır, kendine bakar ama kadın öyle kolay kolay yapamaz, lafı yer oturur yine ailesinin yanına..
- +1 yıl
Kendi adıma konuşmak gerekirse önümde şu an bir kaç fırsat var ve halime şükrediyorum inşallah biri olacak sen çalışıyor musun?
+1 yılÜlkede ki mültecileri çıkarıp 3 kuruşa calistirmazlarsa en azından 1 tıkda olsa bir şeyler düzelebilir
31 Yorumla
+1 yılYETER YETERRRRR! İşçi olsak 12 saat çalıştırıyolar üstüne az para veriyolar bence 10 saat çalışıp en az 3.500 almalı bi işçi. devir değişti abiii elini neye atsan geri bırakıyon
10 Yorumla
+1 yılBen işsizlikten intihar eden kız oranından çok erkekleri görüyorum bu Ataerkil sistem buna itiyo ve Erdoğanın bugün hala 3 çocuk yapın demesinde ısrar etmesi trajik gaflettir
10 Yorumla'Haber yapmıyorlarmış' lafa bak. Ben her zaman intihar haberi görmek zorunda mıyım? (Fotoğraftaki yoruma diyorum.)
22 Yorumla- +1 yıl
Aslında her şeyi haber yaptıkları için insanların psikolojileri bozuldu. Sen haklısın yani.
Ee mecbur ölecek yoksa suriyelilere akparti nasil hizmet verecek ki hepimiz kölesiyiz erdoganin yalıyoruz alttan
20 Yorumla- Gündem konusunda 635 cevap paylaştı.
+1 yılİmansızdı derler, cep telefonu vardı derler, vatan haini derler, teröristti derler ama ''gariban'' diyemezler...Örtün bakalım her şeyin üstünü, sabır da nereye kadar gidecek göreceğiz...
00 Yorumla Hayat acımasız. En çok da hakeden insanların zorlukta olup saçma saçma tiktokçuların yayın başı binlerce lira para kazanması garip geliyor. Zaten ülkenin de istihtam durumu ortada.
00 YorumlaBuna da bir kulp bulurlar şimdi. Gündemi sürekli başka şeylerle değiştiriyorlar. Ekonomi çok kötü durumda.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTüm sorun devleti yönetenlerin kardeşim ya da abim ben 95liyim.
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOyla ne ilgisi var lan chp gelse ne olucak herkes il sahibi ki? Gçrdük istanbulu adam seçildi binlerçe kişiyi belediyeden çıkarttı
39 Yorumla- +1 yıl
vallahi diyorum günümüz kızları çok daha bilinçli tarafsız ve güzel düşünüyorlar erkeklere karşı
su yorumların eksereyetini kızlardan goruyorum zamane kızları erkeklerden cok daha delıkanlılar
helal olsun sana
Soran+1 yılBen CHP ye verin diye bişey yazdığımı sanmıyorum🤷
Soran+1 yıl@0busra___ kullanmış oldukları yazılım başka alternatif sunmuyor çünkü ve bir diğer sorunda bunu söyleyen kişiye yorumda destek verip günümüz kızları tarafsız diyebilmesidir bence bu bilinmeyen bir teknoloji
Soran+1 yıl@0busra___ gülü seven dikenine katlanır.;bizde Türkiye'yi seviyoruz bunlara katlanicaz artık kardeşim 🤷
Cevap sahibi+1 yıl@0busra___ e yalan mı seçim zamanı hdp iyi parti sd partisi aday çıkartmıypr akparti ve mhp dışındaki tüm partiler ve seçmenleri chpde toplanıyor chpye veriyor oyunu... büyükşehirler nasıl kazandı sanıyorsunuz? Hdpliler sizle birlikte sokaga? ıkıp seçim sonucunu kutladı ellerinde hdp bayraklarıyla.. tabikii chp diyicem? Başka ne dememi istersin? 😏
Gizli Üye(30-35)+1 yılYasak olmasa, küfretseler, rahatlayacaklar da işte...
30 YorumlaHer iş bulamayan ve parasız kalan intihar etseydi emin ol Türkiye nüfusu azalırdi şimdi sana bisey derim de neyse
10 Yorumla
+1 yılYazık. Ben de işsizim. 31 yaşındayım ve ailemin yanındayım.
30 Yorumla- Devamını Gör (92)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 