https://www.birgun.net/haber/istismarin-bedeli-4-ay-tutukluluk-265022

Ciddi anlamda midem bulanıyor. İnsanlar nasıl bu kadar karakter yoksunu olabiliyor? Nasıl böyle bir şeyi kendilerine yediriyorlar? Bu nasıl bir rezilliktir ya.. Ulan gidin paranızla ilişki yaşayın. Ciddi anlamda asılmaları veya hadim edilmeleri lazım.. Ciddi anlamda midem bulanıyor.
Kazık kadar adam, bunu nasıl taciz etdiler, bu arada Allah rahmet eylesin
8 yasindan beri taciz ediliyormus😞
9 yaşında başlamış cocugu taciz etmeye kimbilir neye tehdıt etti bilemeyiz. Yıllardır biriktimiş çocuk içinde
Hmm anladım , Türkiyede adalet ne arar, böylesinin çükünü kesip ağzına sokmak lazım
Bir de erkek olmak daha rahat diyoruz. Erkeklerin bile namusu tehlikede bu devirde.
Haberi öğrenmemle mahvoldum.. 😔😔😔 Canım neler çekmiş, neler yaşamış.. 😔🙏🌹
Cevap
5Cevap
AKP li Dincilerin ögrenci yurtlarin da Müslüman sübyancilar tarafin dan tecavüze ugrayanlarin da intiyhar etmesini bekliyoruz.
Ne acı bir olay ve gerçekten insanlığından utanılacak bir durum...
ben olsam o şerefsizin kafasına sıkar gider yatardım 👍
Kanunları değişelim desek. Karşı çıkarsınız cumhuriyetin kanunu bu nasıl değişirsiniz. Ülkryi batırdınız die. Ama bu kanunlarla bu oluyor ancak. Yapacak bişe yok.
Sen ne zırvalıyorsun be. ! Kanunlar yeni konulmadı. Akp döneminden beri azıttılar ama sizde nerde o kapasiteki fark edeseniz. Hukuk okumayan avukat savcı olsun diye önerge sunanları ne çabuk unutuyorsunuz balık beyinlimsiniz. artı suçlarla ilgili yasa değişikliğini kim yapmış git araştır cahiliiğiniz ehh dedirtiyor.
Tacizci adamın akpli tanıdığım var dediğini mersinde sapık imamı akpli bakanın koruduğunu 45tane erkek çocuğuna tecavüz edilirken aile bakanının bir kereden bir şey olmaz diyeni işten atmamaları zihniyetini belli ediyor akpnin boş yapma.
@nerdenbileyimbenn ahahahahhahaha karşında kim var bir bilsen 😂
Tck 1926 yılında kabul edildi. D anayasa 1982 DARBE anayasası. Darbe anayasası değişirken bile o kadar tepki gösterdiniz 1926 da alınan tck yı bugün değiştirelim desek yeniden darbe olur sanırım. D diğer yazdıkların senin cahilliğinin kanıtıdır. İstediğin habere inanabilirsin özgürsün ancak atarken ufak atın lütfen. Kuşlarda yesin yavrucaklar. Ha birde burada konuştuğun kişinin kim olduğunj bilmeden altı boş kelimeler etme ufaklık 😉
Kıyamet alametleri intihar eden edene
İntihar bir çözüm değil ama burda çocukta gram suç bulmuyorum. Nasıl bir depresyona girdiğini hiçbirimiz bilemeyiz. 50 gün boyunca dosyayı işleme koymayanlar o tecavüzcü kadar bu çocugun kanından sorumlu.
Adaleti olmayıp bakanlığı olan ülkeyiz vesselam.
Yazık be kanım dondu
Gerçekten mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar