benım tavsiyem size gaza gelmeyin derim. Önce mevcuda sahip çıkalım. Bu gaz mevcudu kaybettiğimizi anlamayalım diye. ;) ne düşüyür sunuz? ?

Bu gidişle Türkiye’de sınır diye birşey kalmayacak.. misak-ı milli yi bırakıp kendi sınırlarımızı muhafaza etmeyi başarırsak asıl ozaman bir daha tarih yazarız.. Adamların anlamadıkları şey ise beni daha çok kahrediyor.. Hala savaş yapıp topla tüfekle cephede çarpışarak savaş kazanmayı umuyorlar.. Halbuki halkın cahil değil akıllı olması ve okuyup kendini geliştirmesi yeni şeyler üretmesi teknolojiyi yakından takip etmesi gerekiyor.. Her zaman söylediğim birşeyi tekrar söyliyeyim Teknoloji çağında savaş teknolojik yeniliklerle yapılır, topla tüfekle değil.. 😇
Anlatamıyorum bu mallara bunu işte.
Bu toprak genişletme misak ı milli meselesi kısa vadede olacak birsey değil. Ama uzun vadede sen göremesen bile senin çocukların buna şahit olacak. Bu işi gelecek nesiller yetistirilme şekline göre çözecek yani kendi sınırının bir metre ötesi için banane diyen bir nesil değil Misak ı milli yi oluşturmak sınırlarını bile koruyamayacak. Ama bu hedef uğrunda yetişen nesil hedefine ulaşacaktır.
amerıkan malı tufekle f16 ile tankla mı. oyle dıyosan oyledır reıs
Tüfeklerimiz artık amerikan malı değil. Tank helikopter ve insansız hava araçlarımız amerikan malı değil. Sende f16 larimizi yerli yapacak çocukları doğurup buyutursen onlarda yerli olur.. Canım benim..
devlet istese şimdide olurdu. yav neyse hayırlısı olsun n'diyelım yasayıp gorelım
Allah sana uzun ömürler versin bu yazdıklarımı not al ileride birisi bana söylemişti dersin..
Kemalistler Musul vasiyetini tarihe gömdü herkes işine geleni yaşıyor.
Atatürk' ün 3 ülkeli konfederasyon hayalini bile unuttular şimdi Misak-i Milli' yi geçtik ülke bölünmesin derdine düştük.
Hangi partili olunursa olsun akıl en iyi kilavuz içi düzeltmeden dışarıya gidiş bileti çıkmaz.
kemalist diyerek rengınızı bellı edıyorsunuz. az internette dolaş ordan burdan aldıgın cumleyı de kurma bana ıkıle sımdı
Herkes cebini düşündükten sonra gaza kolayca gelirler bence. Olması gereken önce VATAN sonra cep.
Cevap
15Cevap
Adamlar zaten oralardana alacaklarını aldılar turkiyeye dediler sen al afrine sen gir silahı mümatı verdiler teröristlere deboladılar bizim kilerde sınırlarda halayla karşıladılar barzani olmadı şivan perver olmadı tatlıses kadir inanır ancak dedikleri sözlere bunlar inanır
Aferine toprak almaya girmedik biz işgalci bir devlet değiliz bunu idrak edemiyorlar bir türlü
işidin kolu için girdiğimizi bilmiyo hala dangalaklar.
uluslararası anlaşmalar gereği toprak büyütme gibi bir ihtimal yok. savaşıp suriyeyi baştan başa alsan da ülke topraklarına katamazsın. ancak yönetimini kurar, ve siyasi baskı oluşturabilirsin. (ırak-abd örneği gibi)
Yapacak birşey yok.
Sınırlar dakiler doğru durmuyor.
Israil aşağıda arzu mevt diyor
Sesi çıkanı gidip susturacagiz
Umarim dogrudur..
Senin gibileri burda görmek güzel
orta çağda mı yaşıyoruz ya toprak fethetme mi kaldı bu neyin kafası
Belki misaki-milli degildik ama bizde cok taviz verdik be kardesim.
En büyük Çomarlık da kendilerinin çomar olduğunu göremeyip millete çomar yakıştırması yapanlardır. Bu derece bir milli meselede bile hala vık vıklayanlar var.
Neyi savunuyorsun sen PKK'lı misin onların ağzından konuşuyorsun yapılan operasyonlar zoruna mı gitti
pkklı değilim de o nereden cıktı hayırdır ?
ne zoruma gidecek la habeş maymunu. operasyonları bizde desteklıyoruz adres verde bide karşımda soyle bunlarıda bir s*keyım ağzını yuzunu
nasıl bir cumle kurdun la ne oldugu belli oldugu ne. korkuyosan oynamayalım amk* ban
düşüncem senin çok terbiyesiz bir çapulcu olduğun. adam belki niyetini yazmış belki o hesap bile onun değil. ama senin gibi çapulcunun umrunda mı bu
o onay işaretınıde ben verdım zaten twitter'da once yunanlara peşkeş çektıgınız adaları alın
Misaki milli bizim hakkımızdır, Musulun Konyadan bir farkı yok. İstanbuldan daha uzun süre bizde kalmış. Zoruna gidiyorsa o da seninbağlar biz böyle iyiyiz
ne zoruma gidecek la bızım rengımız belli bukalemun olanlar düşünsün ;)
içi boş cümleler, ancak içi boş kafalardan çıkar !
şu soruda bunu ispatladın..
yav hadi işine bak sen hadi.
mevcudu birlil beraberlikle koruyalim
Kesinlikle haklisin
Tartışılır.
İdrak etmeden fikir belirtmişsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar