Amerika'ya Avrupa ya giden Türkler oraları bir sahipleniyorlar ki hemde nasıl
Sonra Yok gelmeyin Türkiye cennet burası cehennem biz gelemiyoruz çünkü kurulu düzen yegenimmmm 😅
Türkler neden oraya gitmemizi istemiyor? İşlerini ellerinden mi alacağız?
Amerika'ya Avrupa ya giden Türkler oraları bir sahipleniyorlar ki hemde nasıl
Sonra Yok gelmeyin Türkiye cennet burası cehennem biz gelemiyoruz çünkü kurulu düzen yegenimmmm 😅
Türkler neden oraya gitmemizi istemiyor? İşlerini ellerinden mi alacağız?
Aşağılık kompleksi eziklik. Zaten ben milletimizin aslında ne ezik olduğunu yurt dışına taşınınca gördüm öğrendim. Biri taşınır taşınmaz evinin her yerine İngiltere bayrağı astı, öteki çocuğunu kilise korosunda şarkı söyletti, sorsan tr de bi kere camiye götürmemiştir, eleştirmem dindar değilsen değilsin ama gittiğin ülkede de hristiyan özentiliği yapma bari. Daha neler neler. Meğer ne eziklermiş ülkede belli etmiyorlarmış
Çok ezikler gerçekten genelde eğitimsiz kesim bunları yapıyor
Benim annem Müslüman babam hristiyan ikisede bana ters
Eğitimlisi de aynı İnan. Zenginleri baya şaşırtmıştı beni, tr’de millete tepeden bakan çok özgüvenli tiplerdi, şimdi Londra’da görüyorum paspas gibiler. Zaten Türkler arkadaş olamıyor onlarla, hepsi o kadar asosyal ki, memlekete dönünce de gevurlar soğuklar derler halbuki değiller
Ben doğma büyüme buradayım ( Denmark )
Sonradan gelmedim
Bi şekilde kapağı buraya atanların halini görünce utanıyorum, dl bilmezler, nezeketsiz görgüsüz, eğitim seviyesi düşük insanlar
Parayı ve özgürlüğü görünce ne yapacaklarını şaşırıyorlar, insan gibi muamele gördükleri halde hâlâ milleti nasıl kandırırx, nasıl kazıklarız, nasıl dolandırırız diye uğraşıyorlar
Türkiye eğitimiyle kültürüyle refah seviyesiyle kısaca her şeyiyle bir Ortadoğu ülkesi, İnsanı da Ortadoğu insanı
Buralar size göre değil
Buralar medeni insanların yeri
Buralar size birkaç gömlek fazla
Buraya gelip de bizleri de utandırmayın
Türkiye de belli bir hukuk düzeni yok insanlar cahil kitap okumuyorlar araştırmiyorlar çok gevşek gevşek davranıyorlar ciddi değiller adamlar da istemiyor Avrupa da Amerika da belli bir sistem oturulmuş artık anayasa hukuk işliyor halkı bilinçli belli bir düzey seviyesinde bizimkiler oranın düzenini bozuyor
Sorun oradaki Türklerin istememesi ve eğitim seviyesi çok düşük bunların
Çoğu Ankara antlaşmasi ile orada kaldılar
5 yıl abd de yaşadım , öğrenciydim, emin olki abd sandığınız gibi değil, sağlık sistemi berbat hastanede 10 saat beklediğimi bilirim, her taraf evsiz insan dolu size musallat oluyorlar, sonra amerikanın milliyetçisi dindarı çok fena olur
Türkiye'de sağlık dışında hiç bir şey yok
Amerikan ırkçıları seni hayattan bezdirir
Sarışın renkli gözlüyüm
Siyahiler mi istemez? İstemesin bizde Arapları istemiyoruz hepsi burada
@Ayyeterya sende biliyorsun, abd de bulundunmu
Kardeşim senin türk olmalarını bilmeleri senden nefret etmeleri için yeter. Bende beyaz tenliyim , amerikalılar sıcak kanlıdır benle konuşurlardı gayet iyi sohbet ederdik sonra bana nereden geliyorsun derlerdi türküm dediğim zaman adeta yüzleri kararırdı hemen soğurlardı. Amerikada ermeni lobiside çok etkilidir. seni hayal kırıklığına uğrattıysam özür dilerim ama abd de 5 yıl yaşadım
@Ayyeterya Ben Amerika vizesini aldım gideceğim tek sıkıntım siyahi insanların çok olması o canımı sıkıyor
Ayrıca siyasiler beyazlara göre çok daha iyi davranır bize
@Ayyeterya öylemi londrada mı yaşıyorsunuz
Türk erkeklerine kötü davranıyorlar
Benim gibi güzel sarışın renkli gözlü bir kız olsaydın herkes peşinden koşardı
Kızlar dünyanın her yerinden altın
Çok fazla siyahı var
Avrupalı biriyle evlenmek istiyorum Amerikalıların tipi çok kötü nerden eş bulacağım
Git gör ama beklentini yüksek tutma senin umudunu kırmak istemem
Ruslarsana göre tam
Avrupalı Amerikalı erkeklerle nette konuşuyorum aşırı iltifat ediyorlar inanılmaz Kibarlar kendimi Pamuk prenses gibi hissediyorum
Sonrada İstanbul'un ne kadar güzel kızları varmış diyorlar
Dünyanın her yerinde kadınlar altındır
Birde sarışın renkli gözlü ve güzelsen
Erkeklere pislik gözüyle bakıyorlar
@Ayyeterya neden Türkiye'de yaşamıyorsun?
Sen Türkiye'de mi yaşıyorsun? Amerika eğitimi çok dandik miş bir dünya parayı neden verdin? Neden Türkiye'de okumadın
Cevap
3Cevap
Karınları dar olduğu için gadası
Avrupada haklı olarak ırkçılık artıyor. bakalım 5 / 10 sene sonra neler olacak.
Avrupa haklı tabikide
Orada ki Türkler ne ayak?
ee öyledir insanoğlu. kendileri rahat etsin başkaları etmesin ister
Aynen öyle
aşağıdaki gizliye bak. muhtemelen ananası babası köylü denimarkada doğmuş diye yazdıklarına bak 😂😂😂😂😂 işin ilginç yanı, Türkiye daha medeni. Avrupada buraya gelen arkadaşlarımız oldu ve şunları derler, siz Avrupa'daki Türklere benzemiyorsunuz,. Çünkü oradakiler köyden gitme ve daha medeniyetsiz oluyor. Zaten başka ülkeye yerleşenlerin geneli kendi ülkesinde bir şey yapamayanlar oluyor.
Eğitim seviyesi çok düşük genelde genelde varoş kesim onlar yüzünden bizi yanlış tanıyorlar
gerçekten öyle. Ben üniverstedeyken birçok Avrupa'dan erasmus öğrencisi vardı. Hepsi de aynı şeyi derdi. Siz oradakilere benzemiyorsunuz. Daha Avrupalı gibisiniz filan derlerdi. Yazık adamlar, ordaki köylüleri göre göre tüm Türkler aynı sanıyormuş.
Öyle tabikide ben mesela Avrupalılara benziyorum
Sarışın renkli gözlü çok güzel bir bayanım yüksek lisans mezunuyum kariyerim var benim gibileri gitseydi durum böyle olmazdi
tipten çok tavırla ilgili sanırım. Ben bir de özel ünideydim, İstanbul sosyete tabakası ful. erasmus gelen Avrupalılar da dumur oluyordu :d
İstanbul' çok Avrupa i zaten
Gelen sığınmacı ve Araplar bizi bozdu
İstanbul karman çorman ama belli başlı kitlelerin konuşlandığı şekilde semt semt bölge bölge kendi içinde ayrılıyor. dolayısyla nerde yaşadığın hangi kitlenin içine düştüğün önemli. İstanbul da diğer şehirlerden ve köylerden çok göç alıyor
Bencil pislikler oldukları için (Çoğu) o şekilde yalanlar söylemekte bir sakınca görmüyorlar
Neden istesinler ki :)
Kendilerinde gitmesin
Sonuçta az türk nüfusu daha iyidir onlar için bende istemem yani
Sen ister misin
Bende gidiyorum bende istemeyecegim 😅
Hadi gidelimm
😂😂 olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?