Bence Recep Bey, çatısı altına topladığı Ülkücü-Bahçelici kesimi idare etmeye çalışıyor. Bahçeli esip gürledikçe, Recep Bey de esip gürlemek zorunda kalıyor. Bana göre, Recep Bey "eski dostu" Barzani'nin kuracağı devlete somut bir adım atmayacak, fakat şu anlık Bahçeli ve kendi partisi dahilindeki Ülkücü kesimi rahatlatmaya çalışıyor. AKP, kendi içinde bile kararsızlıklar yaşıyor; AKP- Erdoğan ve Barzani dostluğunu hepimiz zannımca hatırlıyoruz. Sınırın orada askeri tatbikat yapılıyor, fakat sınırdan TIR'lar vızır vızır geçiyor. Nasıl iş bu? Diyorum ya, bana göre Recep Bey sadece Bahçeli ve partisi dahilindeki Ülkücü kesimi rahatlatmak ve idare etmek için "somut adımlar" atacakmış gibi konuşuyor. Bir şey olacağını pek zannetmiyorum. Barzani ise kararlı görünüyor. Bakıp göreceğiz bakalım, yarın ve sonrki günlerde.
ilk once ic savas cikar.. sonrasinda abd ben olayi bastirmaya geliyorum diycek ve ulkenin anasini aglaticak turkiyede mecbur sinirlarini korumak zorunda olacagindan mecbur savasacak.. ipini koparan irak a girecek
ortadoğuda savaş zaten çıkacak, bu kaçınılmaz bir son. barzaniye bu gazı verenlerin amacı bu savaşı şimdi çıkarmak ise, şimdilik gözüken o dikkatli olmakta fayda var. bu harita kaçınılmaz savaş nedenide, şimdilik kuzey ırak referandumu için temkinli yaklaşmak lazım.
ileride türkiye için güvenlik sorunu ortaya çıkabilir çünkü türkiye ve iran üzerinde kaos planları olabilir türkiye içinde kürtler üzerinden denenebilir başka bir sebepte pkk çünkü kürdistan için savaşan bir örgüt
Neden Doğuda Tüm İlleri Kürt gösterme algısının yaptıklarını anladım sözde kürdistan toprakları diye. Türkiye askeri olarak güçlü bir devlet kürdistan imkansız.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Amaç Büyük İsrail Projesi kürdistan sadece çizilen haritanın adı
Suriye de irakta kuruldu. Kurun ordunuzu girin ama şırnak hakkari van mardini gecerseniz tabi. Devlet bile sinirkapisini kapatamiyor. Neden çünkü En çok ihracatı oraya yapıyor. Ve ucuz doğalgazı kalleş barzani veriyor. Hiçbirşey olmaz yeğen merak etme. Abd izin verdiyse Hiç birsey olmaz.
Hadi orda girin. Koçum askerlik bile yapmamişsin sende olmayan silahlar artık onlar da hem adamların hakları. 1000 senedir oradalar ve artık devlet istiyorlar. Biz yokken onlar vardı o topraklar da ondan fazla ses çıkmaz. Ancak cılız birses yok askerle giricem dersen türkiye çok daha zararlı çıkar. Ondan yoksa girmiştik.
Kardeşim susayım susayım diyorum ağzını topla öyle koçum falan sevmem ben oturduğu yerden sayan biri değilim zaten jöhe girebilmek için çalışıyorum. Toprak savaşla alıp verilir. O kadar kolay değil
Kim gidecek he isid türkmenleri kesti tecavüz etti ne yapabildik. Çok gaza gelmissin. 33 asker sehit oldu ne yaptık. He ne sen daha ergensin iyi akşamlar
Türkmen cephesine bir sürü vatansever gitti Türkiyeden. O zamanki devletin politikası malesrf öyleydi. Ancak ezik insanlar karşısındakini küçümser üslubunla kendini mafya sanıp internet üzerinden racon kesme çabasında olan artistin tekisin Hadi eyvallah
En İyi Cevaplar