Vicdan yoksunu şerefsiz mahluklar! Pisliginizde boğulun, acılar içinde geberin inşallah!!! Cenab-ı Hak buyuruyor: “(Resûlüm!) Sakın, Allah’ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma! Ancak, Allah onları (cezalandırmayı), korkudan gözlerin dışarı fırlayacağı bir güne erteliyor.” (İbrâhim, 42)
Diyelimki gercekten Kuran' ı yakmış olsaydı ne değişirdi? Hangi ayette geçiyor bir insanın başka birinin canını alabileceği üstelik dinde buna izin verilmis gibi gostererek? Neden bu haber gundemde degil sadece feminizm sayfalarinda haberle karsilasiyoruz? ZALİMLER İÇİN YAŞASIM CEHENNEM!!!
İNCİL/TEVRAT Eger bir adam başka birinin karısıyla yatarken yakalanırsa, hem kadınla yatan adam, hem kadın, ikisi de öldürülecek. İsrail'den kötülüğü atacaksınız. (Yasanın Tekrarı 22:22)
Eğer bir adam kentte başka biriyle nişanlı erden bir kızla karşılaşır ve onunla yatarsa, ikisini de kentin kapısına götürecek, taşlayarak öldüreceksiniz. (Yasanın Tekrarı 22:23)
Ancak bu sav doğruysa, kızın erden olduğuna ilişkin bir kanıt bulunamazsa, kızı baba evinin kapısına çıkaracaklar. Kent halkı taşlayarak kızı öldürecek. (Yasanın Tekrarı 22:20)
Biri başka birinin karısıyla, yani komşusunun karısıyla zina ederse, hem kendisi, hem de zina ettiği kadın kesinlikle öldürülecektir. (Levilliler 20: 10)
Babasının karısıyla yatan, babasının namusuna leke sürmüş olur. İkisi de kesinlikle öldürülecektir. Ölümü hak etmişlerdir. (Levilliler 20: 11)
Bir adam geliniyle yatarsa, ikisi de kesinlikle öldürülecektir. Rezillik etmişler, ölümü hak etmişlerdir. (Levilliler 20: 12)
İNCİL/TEVRATTA YAKMA AYETI Bir adam hem bir kızla, hem de kızın annesiyle evlenirse, alçaklık etmiş olur. Aranızda böyle alçaklıklar olmasın diye üçü de yakılacaktır.(Levilliler 20: 14
Gördüm görmez miyim insanlığımdan utandım ve bir kez daha sahib olduğum dini mi sorguladım eğer onlar müslümansa ben olmak istemiyorum da dedim gerçekten cahil iğrenç insan bile demek istemediğim caniler..
Ben videosunun yarısına ancak bakabildim dayanamadım bilmiyorum ya bazen diyorum ki bir canlı başka bir canlıya nasıl zarar verebilir biz yolda yürürken karıncalara basıyor muyuz diye bakarken.. Ayrıca islam hoşgörü dini değil miydi? Ben birtek Allaha inanıyorum gerisinden emin değilim..
Bunun İslamla alakasi yok kuran da böyle bişey asla geçmiyor tam tersine cezalandirilacaklari geciyor. incil ve tevratta öldürmek serbest kılınmış yani bunlar muslumaniz diye kitapta yasak kilinan seyleri yapip dini karaliyor. Kizin ailesine cok üzüldüm ya
Allah her şeyi gören ve duyandır. Kuranı kerimi gerçekten okuyup anlayan her müslüman allahın yarattığını öldürmekten korkar. Çünkü bir insanı öldürmek tüm insanları öldürmek sayılır ve ona ahirette cehennem hayatı vardır.
Hiçbir hadiste böyle şeylere izin verilmemistir tam tersine diğer tarafta cezalandirilacaklari buyrulmustur. Insanlar dini kendi istediği yöne çekip din adi altında canilikler yapıyor, dinde bunlara izin verilmemistir
Buhari birde en sağlam dedikleri kaynak bazı kesimlerin. Benim fikrime göre hadislerin %90'ından fazlası uydurmadır. Çünkü hepsi peygamber öldükten 200 yıl sonra yazılmıştır. Çünkü peygamber sonraki halifeler yazılmasını yasaklamıştır. Kur'an'a ters daha bir sürü hadis var.
şu an hadisi araştırdım ve durduk yere böyle bişey söylemesi zaten saçma dininizi veya islama bakış açınızı bilmiyorum ama objektif olarak bakarsaniz islam kadinlara önem veren bir dindir kiz cocuklari diri diri gomulurken kadinlar köle gibi satılırken islam gelmis ve bunlarin önüne geçilmiştir. Bu arada hadise baktim
Soruda geçen hadiste özetle şu ifadelere yer verilmiştir: “Gece müşriklere yapılan baskınlarda kadın ve çocuklar da ölüyor, bunun hükmü nedir?” şeklindeki soruya karşı Peygamberimiz (a. s. m) “onlar da onlardan (müşrik olanlardan) dır” şeklinde cevap vermiştir.(bk. Buharî, Cihad, 146; Müslim, Cihad, 26/h. no: 1745).
İmam Nevevî ve İbn Hacer’e göre, bu hadiste “kadın ve çocukların kasten öldürülmesi olayından”değil, “müşrik erkeklere atılan (ok-mızrak gibi) silahların yanlışlıkla/bir kasıt olmaksızın onlara isabet etmesi” veya “onlara dokunmadan düşman erkeklere ulaşma imkânı olmadığı durumlardan” söz edilmektedir.(bk. Nevevî, İbn Hacer, ilgili hadisin şerhi).
Bununla beraber, Hz. Peygamber (a. s. m) daha sonra kadın ve çocukların öldürülmesini kesin olarak yasaklamıştır.(İbn Hacer, a. g. y; Buharî, Cihad,147,148; Müslim, cihad, 24,25/h. No: 1744; Ebu Davud, cihad, 121; Tirmizî, Seyr,9; İbn, cihad, 30; Darimî, Seyr,25; Ahmed b. Hanbel,2/122,123 ).
Bu hadislere dayanan dört mezhebin ittifakıyla -bizzat savaşa katılmayan- kâfirlerin kadın ve çocuklarının öldürülmesi caiz değildir.(bk. V. Zuhaylî, el-Fıkhu’l-İslamî, 6/421-423).
Hadislere uyanlar değil hadislere uymayan veya yalan oldugu bilindigi halde uyan, hadisleri istedigi yere cekip oyle davranan insanlarin yaptiklari eeyler bunlar. Tabiki hic bir insan olmemeli ama savasta nasıl insan oldurmesinler yani bunun mantigi ne? Kemal atatürk un yaptigi savaslarda yuzlerce insan öldü çünkü ölmek zorunda sebepsiz yere oldurmuyorsunuz ki
:D kusura bakmayin da bir hadis soyluyorsunuz arastiriyorum gercekten mantikli bir aciklamasi oluyor akla yatiyor kabul etmiyorsunuz yalanndiyorsunuz Şu an ona bakmaya gidiyorum onuda ilk defa duydum.. Peygamber efendimiz ustunde uyuyan kediyi uyandirmamak icin kiyafetini kesmis boyle birsey soyliyecegini sanmıyorum
"Beş tane hayvan "fasık"dır ki, Mekke'nin harem bölgesinde de öldürülebilir. Bunlar; fare, akrep, karga, çaylak ve yırtıcı köpektir." (bir rivayette: kişi ihramda da olsa bunları öldürebilir.) (Buhârî, Bedu'l-halk, 16; Müslim, Hac, 9: 66-72).
Ahmed b. Hanbel’in rivayet ettiğine göre, Amr b. As hacca giderken geldikleri bir mekanda arkadaşlarına şöyle demiştir: Biz Hz. Peygamber (a. s. m)’le birlikte hacca (veya umreye) gitmek üzere bulunduğumuz bu yere ulaştığımızda, “Bakın bir şey görebiliyor musunuz?” diye sordu. Bizde “Evet, gagası ve ayakları kırmızı renkte alaca bir karganın da içinde bulunduğu bazı kargaları (bir rivayette; bir çok karga) görüyoruz.” dedik. Bunun üzerine Resulullah (a. s. m) “Kadınlardan ancak bu kargalar içerisinde bu (hemen kendini gösteren, belli eden) karga gibi olan kadınlar cennete gider.” diye buyurdu.”(İbn Hanbel, 4/197, 205).
“Zina yapan evlilerin taşlanarak öldürülmesini emreden ayet, Ayşe`nin döşeğinin altındaki sahifede yazılı bulunuyordu. Peygamber ölünce Ayşe onun defin işlemleriyle meşgul iken, evin açık kapısından içeri giren bir keçi o sahifeyi yedi ve böylece taşlama cezası Kuran`dan çıktı; ama hükmü devam ediyor” (İbni Mace 36/1944; Hanbel 3/61; 5/131, 132, 183; 6/269).
Allah, ahirette peygamberlere kimliğini kanıtlamak için bacağını açıp baldırını gösterir” (Buhari 97/24, 10/129 ve 68. surenin tefsiri “Peygamber nerede güzel bir kadın görse hemen eve koşar Zeynep`le yatardı” (Buhari, Hibe/. Buhari'nin hadislerine bakabilirsin. Dinden dönenleri öldürün diyor mesela. 1. Timsah göz yaşlarım yok olsa inancsizlar icin kullanirdim. 2. Seviyeli bir şekilde cimbizla cekerek orasindan burasindan cikardigin hadisleri düzgünce bulup tekrat yaziyorum sen bu sefer başka birşey yaziyorsun. 3. yukarıya kopyaladigim hadislere cidden "YUH" seklinde bir tepki verdim madem hadislere inanmiyorsun bunlarin ↑yukaridaki yani butuuuuun kötü hadislerin islamda yeri yok aynı noktaya vardigimiza sevindim ;) iyi geceler
Böyle şeyler dinden önce de vardı "cahiliye devri" sapkinliklarin haddi hesabi yoktu insanlar kendilerini kaybetmisti bu yüzden din gönderildi. Bu tarz olaylar dinde yoktur Allah bunları yapanları cezalandiracaktir.
Cezalandirmayacagini nereden biliyorsunuz? Karmaya ve yapilan herseyin bir karsiligi olacagina inanıyorum. Umarım herkes bunun farkina varir ve dünya daha güzel bir hale gelir :)
En İyi Cevaplar