Kişilik & Karakter Katil olunmaz doğulur sözüne katılıyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Genetik mi sizce katillik? Habil ve Kabil olayında Kabil' in soyundan geliyor olabilirler mi? Katil olunmaz doğulur sözüne katılıyor musunuz? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Hayır. sonradan katil olur insanlar 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Doğuştan derken karakter dogustansa evet derim 1 3 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Mesela Yay burcu çok tehlikeli bi psikopatdir bakınız ted bundy bi 2 tane daa meşhur bar onlarda yay Yorumla Soran 1 yıl Bende yay burcuyum🔪 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çeytannnn Yorumla
befoderler Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Katil olunabilir de sadece potansiyel katiller var onlar başka 1 0 Yorumla
Micate0101 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 1 yıl bence matıksız kabil ile habil kardeştiler birisinin annesi farklı değildi genetik olarak kardeşler birbirinden farklı sayılmaz einsteinin bunlar hayvansal dürtülerdir sözüne katılıyorum 1 0 Yorumla
DOBRAVEGUVENİLİR Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 68% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Alakası yok. Ted Bundy arastirin. 1 0 Yorumla
ßlueოoon Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Hayır katılmıyorum 1 1 Yorumla ßlueოoon 1 yıl Herkes masum doğar Yorumla
Pseudanor Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Duruma bağlı. 🖤 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır. sonradan katil olur insanlar
Doğuştan derken karakter dogustansa evet derim
Mesela Yay burcu çok tehlikeli bi psikopatdir bakınız ted bundy bi 2 tane daa meşhur bar onlarda yay
Bende yay burcuyum🔪
Çeytannnn
Katil olunabilir de sadece potansiyel katiller var onlar başka
bence matıksız kabil ile habil kardeştiler birisinin annesi farklı değildi genetik olarak kardeşler birbirinden farklı sayılmaz einsteinin bunlar hayvansal dürtülerdir sözüne katılıyorum
Alakası yok. Ted Bundy arastirin.
Hayır çevre etkiliyor
Hayır saçmalık.
Hayır katılmıyorum
Herkes masum doğar
Duruma bağlı. 🖤
ben öyleyim o zaman