kız arkadaşım çok alıngan ve sürekli ortada bir sebep yokken trip atıyor ve sinirlenip çok ama çok ağır sözler kullanıyor...%100 haklı olsam bile kendisinin haklı görüyor ve en ufak şeyde numaramı whapsapi babamın ve ona ulaşabileceğim herşeyi engelliyor... bunu çok aşırı yapıyor ve artık cidden beni yormaya başladı... siz olsaydınız ne yapardınız ve benim bu durumda ne yapmam lazım?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu anlamaya bunun altında yatan sebebi ara derim eğer seviyorsan. Bu aralar bende erkek arkadaşıma karşı öyle oluyorum farkında olmadan ama bunun sebebi ailemle onun arasında kalmam şimdi bunu konuştuk daha iyiyiz. Ancak beni yine bu konu da sıkınca ben yine patlıyorum. Sende kız arkadaşına bir sorunu bir derdi olup olmadığını sor. İş ev maddiyat ve sen bile sebep olabilrsin konuşun iyice
02 Yorumla
Soran+1 yılsanırım haklısın bunu denemeliyim👍
Cevap sahibi+1 yılAltta yazan yorumlara sakın kanma. Onlar burda şu an trip atan kız itici yok ergen gibi konuşuyor ancak aynılarını kendileri de yapıyor. Seven kişi sevdiğinin en ufak bir sözüne kırılır çünkü gerçekten değer veriyordur. Değer vermese uzatmaz ayrılır biter gider zaten. Bir ilişkiyi hemen bitirmek kolay olmuyor bence sen bir kere daha gönlünü almaya çalış ve bu durumu açıklığa kavuşturun. Ona da bu durum ilişkiniz için son olması gerektiğini, huzurlu olmak gerekirken böyle bir şeye gerek olmadığını anlat. Baktın yine olmuyor bu kez yollar ayrılır. Hakkında hayırlısı :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılhemen kendini geri çek bu sefer sen engelle onu heryerden onun yapmasına fırsat vermeden
178 Yorumla
Soran+1 yılaynen bu defa ben yapicam teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılbekleme bile hemen yap ciddiyim ara ya da bir mesaj at saçma bir sebepten bahane bul olmuyo böyle de uğraşamam de engelle heryerden kudursun oda :D sonra teşekkür için güncellersin artık soruyu
Soran+1 yıl😊 şimdiden teşekkür ediyim o zaman sana 😊😊
Cevap sahibi+1 yılyok şimdiden etme :) denileni yap ne o öyle kalkmış totosu bırak göge kalkan totosu ışık hızıyla magmalara insin :D
Soran+1 yıl😂😂 Yaw senin yaşın doğru mu? valla bu halimde bile güldürmeyi başardım beni tebrik ederim 😊
Cevap sahibi+1 yılaa dogru tabiki :) mutlu oldun işte fenamı
Soran+1 yıl30 35 yaş arası yazıyor ve Cidden mutlu oldum yazdiklarin çok tatlı 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl:D 33 yaşındayım sen dediğimi yap bak sakın sakın ona fırsat verme deprem yaşıyacak sen onu engellediğinde inana buna o zevk 10 saniye bile yaşasan sana ömre bedel bir haz verecek :D:D:D:D
Soran+1 yılo zevki yaşamalıyim o zaman 😊😊 cidden aslında çok haklısın ve yazının verdiği olgunlukla BİRLİKTE gayet neşeli olmam ve çok güzel birşey 😊
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim bak sakın bir bahane bul en basiti at mesaj deki sen benim neden mwesajıma geç cevap verdin falan de hanfendi egolu ya işte yok vs vs falan dersin uğraşamam al sana tartışma çok beklemeden vur engeli heryerden :D
Soran+1 yılsonra anlasın benim neler çektiğimi dimi ve ona da iyi ders olsun bu durum😂😂
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle ama hemnde açma engelini öyle bir anlamı kalsın bırak kudursun uyuyamasın sinirden :D:D:D
Soran+1 yıl😂 birşey diyim mı moral ve motivasyon olarak mükemmelsin ve bunun için teşekkür ederim 😊 valla seninle sevgili olan kişinin işi çok zor 😊
Cevap sahibi+1 yılrica ederim canım morallin yükseldiyse ne mutlu bana sevgilimi ne sevgilisi daha o şerefe nail olucak erkek çıkmadı karşıma erkekçikler çıktı onlarıda affı yok şutlarım direk :D:D:D:
Soran+1 yıl😂😂 yemin ederim moralim çok yükselttin ve mutlu ettin beni😊 senin gibisi bulmak çok zor bu devirde harikasın 👊😊
Cevap sahibi+1 yıl:D sağol sende harikasın :D
Soran+1 yılEywAllah teşekkür ederim senin yanında biraz sönük kalıyorum valla😂
Cevap sahibi+1 yıl:D yok şimdi senin tripli arkadaşın moralini bozmuş ondan ayol ne kafana takıyorsun bunları takma değmez sana napıyorsa aynısını misliyle yapki haddini bilsin ozaman kafan çok rahat oluyo :D:D:D:D
Soran+1 yılkesinlikle haklısın kısasa kısas cevap vericem artık... sayende sevgiliye savaş ilan ediyorum var mı lann ötesi 😂😂
Cevap sahibi+1 yılişte budur be bak ben hayatım boyunca söyledigim tek bir söz vardır o kapı yüzüme bir kere kapanır o telefon yüzüme birkere kapanır çünkü bunları yapana asla 2. şans vermem derim :D hiç bir zararınıda görmedim
Soran+1 yılhelal OLSUN bee sana ve genelde geri döndüler dimi 😊
Cevap sahibi+1 yılvalla kimi hırsından dönüyo kimi hiç gidemiyor öyle kalıyorlar gariplerim ortada :D
Soran+1 yıl😂😂 Yaw senden çok cesaret aldım helal bee sana yemin harikasın 😂👊
Cevap sahibi+1 yılben dogruları söylüyorum hiç tahammül edemediğim şeydir bu olaylar ne öyle egoı yapmalar toto kaldırmalar gerek sosyal medya gerek wp engelleme sen kmisin nesin bir sorgula ondan sonra beni engelle ha engelledin ozaman gururlu ol güçlü ol ve bir daha o engeli kaldırma kısaca tüküdüğünü yalama öyle değilmi hadi bir kere sinirden oldu diyelim tekrarı geliyorsa affı olmamalı asla
Soran+1 yılyemin çok haklısın 👍 bugüne kadar defalarca hemen hergun engelliyorsun anlıyorum da madem bu kadar güveniyorsun kendine neden tekrardan engelleri kaldırıyorsun... biraz gururlu ol da gittiğin yoldan dönme... 👍
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle yol ver gitsin şuna hiç korkma eminim sen onu çok seviyorsun ve korkuyorsun onsuz yapamam bırakamıyorum diye şöyle düşün bu şekil hergün üzülüyorsun ve stres yapıyorsun süresiz bir şekilde kafayı yersin böyle paranoyak olursun yol ver gitsin inan buna 1 gün 2 gün 3 gün 5 gün ağlar sızlar üzülürsün sonra oh be dersin :D
Soran+1 yılcok güzel kafamdan gecenleri ve yaşadıklarımı ozetlemissin EywAllah teşekkür ederim 😊 ohh beee derken neden beynimi gereksiz yere yiyorum kii dimi ama canısı 👍
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle bırak onun beynini kemirsin fareler desin ne oldu buna birden böyle değişti engelledi beni aramıyor mesaj atmıyor neden acaba birini mi buldu yoksa unuttumu beni gibilerinden :D
Soran+1 yılsonra kaybetme korkusu girsin içine ve peşimden koşsun dimi 😂😂 hahahahahaha sen harikasin valla 👊👊😊😊
Cevap sahibi+1 yıl:D aynen öyle strateji uyguluyoruz fenamı
Soran+1 yılHEYTTT BEEEEE benim biricik stratejik uzmanimm senin sayende çok iyi olucam İNŞALLAH 👊😊😊
Cevap sahibi+1 yılinşallah canım önce kendine güvenmelisin sen istemezsen kimse sana istemediğin birşeyi yapamaz hem kız kıtlığı yok ya biri gider biri gelir :)
Soran+1 yılyok zaten yokluk falan asla yaşayacak biri değilim canısı 😊 aynen öyle öncelikle kendime saygı duyup kendi karakterime saygı duymaliyim... yoksa bu hayatta kaybetmeye mahkum olurum👊
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle :)
Soran+1 yılhelal canısı harikasinnnn güzel moral ve motivasyon verdin valla😊😊
Cevap sahibi+1 yılhadi bakalım eylem gerçekleşince bilgi ver mutlaka zaferi kutluyalım :D
Soran+1 yıltamam o iş bende 😊 eylemi başardığım an bunu seninle kutlamak istiyorum 😊
Cevap sahibi+1 yılaa ayıpsın tabiki kutlucaz şampanya bile patlatırız :D
Soran+1 yıltabii ki patlatiriz saatlerce kutlarız valla süper olur😊
Cevap sahibi+1 yılbana uyar :D
Soran+1 yılbana da uyar hemde çok uyar😊 özgürlüğümü senin kutlamak istiyorum 😂
Cevap sahibi+1 yıltamamdır :D anlaştık
Soran+1 yılanlaştık yeri ve zamanı plan hallolduktan sonra belirleriz😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıltamamdır :D
Soran+1 yıloldu o zaman anlaştık 😉😊 bu akşam hallettikten sonra sana dönücem ve planimizi yapicaz senle😊😂
Cevap sahibi+1 yılaa akşamı beklemen bile hata ama bekle bakalım akşamı :D tamam
Soran+1 yıldoğru söylüyorsun aslında ona hemen ulaşıp engellerden çıkartıp kavga etmek için bahane bulmam lazım ve sonra da engel aticam...👊 ve ondan sen değerli hanımefendicim ile bunu kutlamam istiyorum 😊😊 nerde oturuyorsun bunu sorabilir miyim acaba😊
Cevap sahibi+1 yılhadi bakalım başarılar dilerim ist avrupa yakası :D
Cevap sahibi+1 yılbir dk sen onda engellmisin şimdi
Soran+1 yıltamamdır o zaman cok sevindim bende İstanbul avrupa yakası valla 😊😉 kutlama için artık herhangi bir engel kalmamıştır bu durumda😊😊😊
Soran+1 yılevet engelliyim ama konuşursam çıkarmak çok zor değil... ve zaten ben aticam dediğin gibi...
Cevap sahibi+1 yılhemen çıkarttır kendini engelden hemen hemde sağ gösterip sol vurucaksın gün intikam günü :D
Cevap sahibi+1 yıltamam dır engel yok kutlucaz
Soran+1 yılzafer inananlarındir ve gün intikam günüdür yaşasın özgürlük 😂 engel yok tabii ki instigram hesabın var mı buraya yazicam beni ekler misin ordan 😊
Cevap sahibi+1 yılaaa öyle tabi sonunu düşünen kahraman olamaz sen bana yaz kullanıcı adını ben seni takip ederim akşam eve gidince ben yazmıyayım malum burası abaza kaynıyor
Soran+1 yıltabii ki ben yazicam zaten😊 senin yazmana müsaade etmem zaten... kitap sayfam var benim normal olanı kapattım...😊 hesap ismi de şu... 👉 kalemsizbilginler
Cevap sahibi+1 yıltamam takip edicem seni :D iyide senin takipçin çoktur nerdne anlıcaksın benim takip ettiğimi :D
Soran+1 yılhayır yok ya kullanmayı bıraktım ve zaten sayfayi da buyutemedim çaktırma 😂😂
Cevap sahibi+1 yılahahahaha bir tşala iki kuş desene hadi bakalım :D
Soran+1 yılevet buda zaferin habercisi gibi😂😂 zafer sarhoşu olmaya hazırsin dimi çünkü ben çok hazırım 😂
Cevap sahibi+1 yılaa ayıpsın sorumu bu :D sende beni geri takip edersin artık :D:D:D:D
Soran+1 yıltabii ki geri takip edicem hatta tek seni edicem 😂😂
Cevap sahibi+1 yılşeref duyarım :D
Soran+1 yılasıl ben teşekkür ederim senin gibi birini takip edeceğim için😊su intikam meselesi de hallolduktan sonra hayat daha güzel olucak artık 😊😉
Cevap sahibi+1 yıltabikide :)
Soran+1 yılkutlama da sınır yok dimi madam elizabeth 😊😊
Cevap sahibi+1 yılsınır derken :D
Soran+1 yıleğlencenin sınırı işte 😊😉 hem ben ciddiyim valla senin kutlamak istiyorum 😊
Cevap sahibi+1 yıltamam kutlarız :D
Soran+1 yılanlaştık o zaman merakla bekliyorum kutlamayı😊😊
Soran+1 yılpardon orda misin? çok özür dilerim seni anlamistin sanmıştım... k. bakma gerçekten çok özür dilerim kırdıysam...,🙏🙏🙏
Soran+1 yılorda misin lütfen bana kırılma 🙏🙏
Soran+1 yılsana diyorum yaa offf
Soran+1 yılözür dilerim 🙏🙏
Soran+1 yılsende gitme🙏🙏
Soran+1 yıllurden hatamı anladim çok özür dilerim 😞🙏🙏
Soran+1 yıllütfen 🙏
- +1 yıl
Lan mal kizi kacirdin ya abazasi seni😂😂😂
+1 yılkardeşim son bir kez şunu dene aynı şeyi yaptığında gururunu kırmadan s*ktir çek ve sen bekle dönerse yavaş yavaş adam olacaktır ama dönmezse sende peşinden gitmeyi bırakma zamanı gelmiştir.
05 Yorumla
Soran+1 yılaynen haklısın kardeşim ama maalesef 7 aydır hemen hergun deniyorum ve sürekli aynı şeyler... inanır mısınız artık beynimi yemeye başladım.
- +1 yıl
kardeşim bence daha fazla kendine zarae verme bir insan önce kendini düşünmeli kendin mutlu olucaksın ki cevrene ailene ve ona daha doğrusu hakeden kişiyi mutlu ede bil
Soran+1 yılaynen kardeşim çok doğru söyledin sanırım haklısın 😊
- +1 yıl
inşallah çözersin sorununu kardeşim hade iyi günler :)
Soran+1 yılEywAllah ALLAH razı olsun kardeşim İNŞALLAH 🙏 hayırlı günler Kardeşim 🖐️
+1 yılben oyle birine 6 ay falan sabrettim kardesim en sonunda ayrilmak zorunda kaldim cunku insanin bir noktadan sonra midesi bulaniyor bokunu cikariyolar
45 Yorumla
Soran+1 yılkardeşim hiç sorma 7 ay oldu ve cidden beynimi yemeye başladım bu yüzden...
- +1 yıl
valla iyi dayanmissin kardesim uyar başta uyarmissindir belki ama yine uyar yaparsa yolun sonu karanlik gibi yani
Soran+1 yılkardeşim çok uyardık sürekli aldım karşıma konuştum ve sözler verdi ama yine aynı yine aynı... düşün neredeyse hergun beni engelliyor her yerden ve canı sıkılınca kaldırıyor tekrardan...
- +1 yıl
Allah kolaylik versin guzel kardesim isin zor
Soran+1 yılAllah razı kardeşim maalesef çok zor...
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
3Cevap
Güzel bir dille konuş biraz da kendini geri çek ki abarttığını anlasın bence
17 Yorumla
Soran+1 yılben zaten bunu defalarca kez yaptım ve süreli söz vermesine rağmen aynı şekilde davranıyor ve elimde değil diyor...
Soran+1 yılaynen öyle şaka falan asla kaldıramaz kendisi ve herşeyi yanlış anlaması ve sürekli bilip bilmeden hakkımda ağır şeyler söylemesi canımı yakıyor ama onun umrunda değil sanki...
Soran+1 yılkesinlikle haklısın ama kıyamıyorum ona yaa
Soran+1 yılmaalesef 😞
+1 yılGönülsüz aş ya karın ağrıtir ya baş.. ayrılmak için bahaneler bunlar, sende biraz otoriter ol
217 Yorumla
Soran+1 yılnasıl davranmalı mıyım bu durumda?
- +1 yıl
Sende ağırlığını koy, hep tirip atmak olmaz ki.. bide ağır kelimeler kullanıyo diyosun. Madem engelliyor sende bitir bidaha konuşma sen onun peşinden koştukca kendini bisiy saniyo
Soran+1 yılkesinlikle haklısın ve cidden hiç hakketmedigim kadar ağır kelimeler kullanıyor bana karşı...
- +1 yıl
Madem o sana tirip atıyo engelliyo kusuyo sende ona by by de böyle insanlar adamın ömrünü yer
Soran+1 yılyemin ederim çok haklısın... resmen 20 yıl yaşlanmış gibi hissediyorum... beynim aklım kalbim harbiden çok yıpranmış ve bunu derinden hissedebiliyorum...
- +1 yıl
Anlıyorum, insanı yaşadıkları olgunlaştirir bosver, kızmi yok ya. Cidden adamin ömrünü yer böyleleri, incelediği yerden kopsun. Hem gerçekten seven insanın bahanesi olmaz
Soran+1 yılkesinlikle haklısın bunlar artık bana ayrılmak için bahane gibi görünüyor...
- +1 yıl
O sana bahane uyduruyosa bida barışma engellediği gibi kalsin, çocuk oyuncağımi bu ya
Soran+1 yılyemin ederim çok haklısın... aşktan SEVGİDEN soğuttu yemin ederim...
- +1 yıl
Sen onun peşinden koşma koştukca kendini bişey sanıyo
Soran+1 yılo zaman sanırım bu durumda kendimi geri cekmem ve umursamaz gibi göstermem çok doğru olur...
- +1 yıl
Aynen öyle yap 👍 hep sen mı onun peşinden koşcaksin, birazda o koşsun
Soran+1 yılşimdi mesaj attı bana... yine pişman oldu ve akşam yine engeller beni sebepsiz yere..
- +1 yıl
Barışmak istemediğini belirt
Soran+1 yılkonuşmak istemediğimi söyledim
- +1 yıl
Bu kadar ego Aleyna tilkide yok ya 😂
Soran+1 yılyemin ederim aynen Yaw kız resmen Aleyna tilki denen ufaklığı da geçti😂😂
+1 yılOna fazla taviz vermissin. Seni kaybetme korkusu olmasi gerek. bir kiz olarak boyle kizlara acimayin hakikaten bir zamandan sonra bıkkınlik veriyor. Tersle biraz pesinden kosma cok. Ilgisiz kalinca kuzu olucak 😊
10 YorumlaValla ben herzaman için öyle kişilerden uzak duruyorum, kimse kimsenin tribini çekmek zorunda degil.
Benim için trip aşırı veya normal her türlüsü ayrılık sebebi.010 Yorumla
Soran+1 yılkeşke senin gibi olabilsem ve bir anda kestirip atabilseydim herşeyi..
Soran+1 yılniye ben böyle değilim Allah kahretsin yaa
Soran+1 yıloldu o zaman bundan sonra dikkat ederim😊 hiç sorma yemin ederim hemen hergun engellemesi tüm yollarımi kapatıp istediği zaman açması sonra çok ağır laflar kullanmasi falan ne biliyim gerçekten bana çok şey yaptı ama yine de sogumuyorum ve sadece çok yorulmuş bitkin ve halsiz hissediyorum artık kendimi...
Soran+1 yılevet haklısın ve RABBİM güç kuvvet versin İNŞALLAH...
Soran+1 yılAllah razı olsun teşekkür ederim önerilerini dikkate Alicam
Bir insanın sevdiğine karşı alıngan olması normal ama biraz seninki aşırı kaçmış seviyorsan devam et düzgünce konuş anlat kendini karışık oraları biraz ama herşey hallolur elbet
00 Yorumla
+1 yılbence ağır olmalısın şımartmışsın yoksa insan sevdimi alttan almalı ilişki yürümez yoksa fedekarlık gerek... sizin ki sıradan bir aşksa birşey diyemem..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılOnu bu şekilde kabul eden birini bulmuş niye değişsinki kız 😉
07 Yorumla
Soran+1 yılaynen sanirim bütün suc bende
- +1 yıl
Severken her şeyi kabul ediyoruz hepimizde suç
Soran+1 yılaynen haklısin ve kime kiyamiyorsak o bizi yiyip bitiriyor
- +1 yıl
Kesinlikle iyi bir durumdasın sen , düzeltebilirsin her şeyi istediğin şekilde
Soran+1 yılçok denedim çok konuştum sürekli güzel dille usanmadan bıkmadan anlayabileceği şekilde kırmadan dökmeden ona anlattım... ama maalesef sürekli aynı kapıya çıktık ve ilerleme kattedemedik bu konuda...
- +1 yıl
Konuşmayı denemişsin artık tepki göstermeyi deneyebilirsin
Soran+1 yılaynen sanirim haklısın ve bundan sonra ağırlığımi ve tepki mı çok net bir şekilde göstericem...
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin haklı olduğuna inanmıyorum. Sevgilisi isen derdini tasasını dinleyeceksin çözüm bulacaksın. Bulamıyorsan da katlanamıyorsan da ayrılacaksın. Elinde tutmana gerek yok
13 Yorumla
Soran+1 yıl20 kişi cevap vermiş ve tek olumsuz cevap veren sensin... Kızım 7 ay boyunca her gün engellensen iğrenç hakaretler yesen ne düşünürsun... neyse boşver görüşün için teşekkür ederim...
Cevap sahibi+1 yılSen ne yaptın? Boş bir şekilde iltifat mı ettin? Sadece boş boş susup ikna etmeye mi çalıştın
Soran+1 yılkonuşma kaybol seninle uğraşamam
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılTrip atanlar ne zaman vazgeçeceksiniz bu huyunuzdan 😑
11 Yorumla
Soran+1 yılYaw hiç sorma sinir hastası ediyorlar insanı..
+1 yılciddi bir şekilde bu durumdan rahatsız olduğunu belirt
10 Yorumla
+1 yılSesini yukselt çocuk gibi davranmayı bıraksın
13 Yorumla
Soran+1 yılbunu yaptım ve çocuk gibi davranması gerektiğini birçok kez söyledim ama ben buyum ve çocuğum degisemem deyip yine beni her yerden engelledi...
- +1 yıl
İyi yapmış uğraşma salla gitsin ne hali varsa görsün sen uzak dur
Soran+1 yılyapmaya çalışıyorum ama bir türlü olmuyor... offf
Ayrılırdım. Ömür mü geçer öyle?
13 Yorumla
Soran+1 yılyemin ederim aynen öyle ömrümden ömür aldı
Soran+1 yılEywAllah kardeşim çok teşekkür ederim...
Böyle bir insanla sevgilide olmak eş de olmak zordur çünkü kendisi zor bir insan Allah sana sabır versin derim ben ama karakteri bu o da değişmez sen de bence çok sevmiyorsan ayrıl derim ben çünkü böyle nereye kadar gidebilir ki
00 Yorumla
+1 yılBende sıkılırım bu engellemeler bana çocukça geliyor eski erkek arkadaşım bile facebook ve instagramda hâlâ eklidir
011 Yorumla
Soran+1 yılaslında olması gereken kişi de bu
- +1 yıl
Üstelik siz sevgilisiniz istediği kadar kızabilir engellemesi yanlış düşündüklerini söylemeyi denedinmi
Soran+1 yıldefalarca kez konuştum defalarca kez anlattım ve sürekli bütün günlerimi zamanlarımı harcadık ve sonuç olarak hiç ilerleyemedik...
- +1 yıl
Anladığım kadarıyla seviyosun yoksa kimse dayanmaz böyle durumda
Soran+1 yılHEMDE AŞIRI BAĞLILIK VE SEVGİ VAR İÇİMDE ONA KARSİ...
- +1 yıl
Harika geçmiş olsunn☺️☺️🙏🏼🙏🏼
Soran+1 yılçok teşekkür ederim moral ve motivasyon için 😊😊
- +1 yıl
Hahaha ne demekk ama onada söyle tek seni değil ikinizi de yıpratır bu durum, birazda saygıdır bu yani en ufak sorun bu kadar büyüyosa bilmiyorum ilerisinide düşünüyo musunuz ama böyle yürümez
Soran+1 yılilerisini düşünmez olur muyum hiç... kesin 2 çocukla bir başıma bırakıp gider zalimin kızı 😂
- +1 yıl
😂 umarım düzelirsiniz🙏🏼
Soran+1 yılumarım İNŞALLAH 🙏😊 çok ama çok teşekkür ederim görüşlerin için 😊
ayrıl hiç taviz verme hiç onla ilgilenme bak peşinden nasıl gelio nasıl senin istediğin. gibi oluyor. kimse vazgeçilmez değildir önce kendini düşün
10 YorumlaBence çok sevdiğinden değer verdiğimden öyle önce ayrıl sebebini söyle 2 gün Sonra geri barış çiçek gibi olur
00 Yorumla
+1 yılAyrılmalısın
13 Yorumla
Soran+1 yılsanırım haklısın 👍
- +1 yıl
Seviyorsa düzelir geri döner zaten sevmiyorsa kurtulmuş olursun
Soran+1 yılseni erkek sanmıştım... geri dönse duzeleceginden yana artık hiç umudum yok maalesef 😞
ayrıl haram da huzur ararsan huzur sana haram olur
16 Yorumla
Soran+1 yılmükemmel söz Gerçekten 👍👍 haklısın 👏👏
Soran+1 yılaklimda Tutucam bunu😊😊
Soran+1 yılEywAllah o zaman ki😊
+1 yılAyrıl, ne kadar saçma ya
012 Yorumla
Soran+1 yılaynen haklısın ama maalesef çok sevdiğim için ayrilamiyorum
- +1 yıl
Ayrıl düzelir o çok yüz vermişsin
Soran+1 yılkesinlikle çok fazla yüz verdim ve bu duruma gelmesinde en büyük hata benim...
- +1 yıl
Öyle. Sende ayrıl nedenini de belirt birazda o düşünsün napıyorum diye. Tavsiyem hemen barışma:)
Soran+1 yılevet haklısın kesinlikle hemen barismicam ve biraz düşünsün ve kendini benim yerime koydun belki akıllanir kerata😊
- +1 yıl
Çok seviyorsan çok yüz vermeyeceksin sonra kaybediyorsun çünkü :)
Soran+1 yılaynen öyle çok seviyorum ve maalesef fazlasıyla yüz verdim ona...
- +1 yıl
Bundan sonra yapmamalısın. Her sevdiğim insanı kaybetme sebebimdir benimde :)
Soran+1 yılo zaman umursamazik silahımizi kullanalım bundan sonra 😊
- +1 yıl
Onsuz da yapabilirim dersen vazgeçilmez hissetmeyecek kendini
Soran+1 yılkesinlikle haklısın ve bundan sonra ona neyin ne olduğunu ve kimsenin vazgeçilmez olduğunu göstericem..
- +1 yıl
:) :)
+1 yılSevgilin 15 yaşında falan mı?
013 Yorumla
Soran+1 yıl22 yaşındayız ilimizde ama sanki 5 yaşındaki çocuk gibi
- +1 yıl
Onunla konuşmadın mi ne diyor bu saçma davranışlarına
Soran+1 yılelimde değil ne kadar söz verirsem veriyim ben buyum diyor
- +1 yıl
Yaptığı şeyler aşırı saçma resmen çocuk büyütüyorsun çok yüz vermişsin. Katlanacaksın ya da tepkini koyup ders verip kendini değiştirmesini sağlayacaksın.
Soran+1 yılaynen haklısın yemin ederim kendisi de diyor... seninle tanışmadan çok daha kötüydü bu huylarim ama seninle birlikte birçok şeyde kendine çeki düzen vermeyi başardım dedi...
- +1 yıl
Bu çeki düzen vermiş hali miymiş allah başa vermesin kusura bakma da. Hiç gelemem tribe falan atmam da atanları da çevremde bulundurmam.
Soran+1 yılne güzel keşke bende böyle senin gibi olabilseydim
- +1 yıl
Umursamamazlik en güzel şey en sevdiğim özelliğim
Soran+1 yılbu özelliğinden bir parça verir misin lazımda bana😊
- +1 yıl
Tecrübelere dayalı efendim bir noktaya gelince istemeden gerçekleşiyor ve sonrasında hep mantıkla ilerliyorsunuz
Soran+1 yılaynen öyle haklısın tecrübede çok önemli bu durumda...
- +1 yıl
Kesinlikle. Allah yardımcınız olsun
Soran+1 yılcümlemize İNŞALLAH kardes 👍
+1 yılFazla tribe gelemem. Ayrilirim.
05 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ayrılmak en doğru karar sanırım
- +1 yıl
😊😊
Soran+1 yılEywAllah teşekkür ederim görüşün ve tebessümun için 😊
- +1 yıl
Rica ederim. Her zaman 😊
Soran+1 yıl😊😊
+1 yılBöyle kızlardan nefret ediom
01 Yorumla
Soran+1 yılhiç sorma nefret edilmeyi hakkediyorlar yemin ederim ama maalesef edemiyorum...
kendini geri çek bakalım ne yapacak
03 Yorumla
Soran+1 yıljang keun suk hayranısin sanırım...😊 evet sanırım haklısın bu defa geri çekilmesi gereken kişi ben olmalıyım...
Soran+1 yıltabii ki severim mükemmel bir oyuncu 😊
+1 yılahah en nefret ettiğim
01 Yorumla
Soran+1 yılçok mu komik? cidden midem bulanmaya başladı ve artık dayanamıyorum..
+1 yılyazık :))
01 Yorumla
Soran+1 yılevet MAALESEF çok yazık 😞
anlamaya calıs guzelce konus anlamıyosa ayrıl
00 Yorumla
+1 yılDaha dikkatli ol yoksa sen patlarsın
00 Yorumlakonuş bu durumu Paylaş onunla
00 Yorumlasal gitsin
013 Yorumla
Soran+1 yılyapmak istiyorum ama bir türlü yapamıyorum...
Soran+1 yılmaalesef öyle oldu ve gerçekten kendime çok kızıyorum çünkü inanılmaz derecede bunun yüzünden beynimi yemeye başladım...
Soran+1 yılen sonunda bunu uygulucam ve engellediği an tüm alakami kesicem
Soran+1 yılcidden bunu ilk defa dün yapmayı denedim ama kıyamadım maalesef...
Soran+1 yılo zaman bu durumda acı çekmem üzülmem onun için endişelenmem hoşuna gidiyor onun... sanırım iyi bir ders vermek gerekiyor...
Soran+1 yılsanırım düşündüm de galiba haklısın bu durumda ve bundan sonrasi biraz farklı olucak İNŞALLAH...
Soran+1 yılbence de haklısın böyle devam devam ettiğim sürece kaybediyorum herşeyimi ve en önemlisi de gururumu...
- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılNe dusunuyorsun?
00 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > AŞIRI ALINGAN OLUP SÜREKLİ TRİP ATAN SEVGİLİ? LÜTFEN YARDIMCI OLUN?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler