HİÇ HEMŞİRE HATASI YÜZÜNDEN BACAĞINIZ SAKAT KALDI MI?

Merhaba ben burdur devlet hastanesinde B12 vitamin iğnemi yaptırmıştım daha önce de hep yaptırıyordum sıkıntı yaşamıyordum. İlk kez burdur devlet hastanesinde yaptırdım hemşire bacağımı sakat bıraktı, bacağım tamamen uyuşmuş bir aydır hissetmiyorum yürürken çabuk yoruluyor, sanki vücudum dışında bir şeyi zorla taşıyormuşum gibi gideriyorum ayak tabanıma kadar sızı ağrı ve yanma var. Sağlam girdiğim hastaneden sakat çıktım. Sinir hasarı yapmış doktor allahtan o hemşire sana dikloron yapmadı yoksa bacağımı tamamen felç edecekti dedi. Sinir hasarı yaşayıp bacağı iyileşen var mı ömür boyu böyle topal sakat mı kalacam, B12 vitamin iğnemi yaptırmak istedim sadece başıma gelenler korkunç. 40 yıl düşünsem başıma böyle bir şey geleceği aklıma gelmezdi. Emg gününü bekliyorum. Devlet hastanelerine de güvenemeyecez madem iğne yapmasını bilmiyor neden yaptı insan sağlığıyla oynamak bu kadar kolay mı burdurdaki acilinde çalışan bir hemşire bana bunu yaptı. Benim gibi bu durumu yaşayan var mı iyileşme oldu mu doktorlar umutlu konuşmuyor hastalarla da iletişime geçtim hiçbiri iyileşmemiş siz ne düşünüyorsunuz?

HİÇ HEMŞİRE HATASI YÜZÜNDEN BACAĞINIZ SAKAT KALDI MI?