Ya yeni telefon alacağım aklımda oppo reno 4 ve xiaomi redmi note 9 pro var. İkisinin de hem özelliklerine hem şikayetlerine baktım kararsız kaldım. Oppo'nun pil gücü 4015 mAh ama şikayetlerin olduğu sitede 10 kişiden 9u kullandıktan bir kaç ay sonra güncelleme geliyor ve şarj çabuk bitiyor yazmış. Xiaomide de bir sürü şikayet var çok kafam karıştı. Kullananlar ne kadar süre kullandığını ve fikrini yazsın lütfen ya da telefon önerisi yazabilirsiniz 128 gb olsun istiyorum ve şarjı beni idare etsin telefon tüm gün elimde
Oppo
Xiaomi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
Teşekkür ederim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Samsung note 10 lite veya galaxy m51 öneririm. Note 10 lite ın artisi optik görüntü sabitleyici. Servis olarak da samsung diğerlerine göre bir tik önde
Teşekkürleeer
Şauvmi taş gibi lakin güncellemeden sonra bataryama s*çıldı harbi... Artık eskisi gibi değil, bir haftada biten şarjım şimdi bir günde bitiyor...
Teşekkür ederim görüşün için. Sence alayım mı?
Ben memnunum, maşallahı var. Ama senin için, hangisine gidiyorsa onu al... ben artık güncelleme yapmıyorum şarjı berbat olur
korkusuyla...
Teşekkür ederim :)
Bende redmi note 9 pro var şiddetle tavsiye ediyorum çok memnunum
Ne zaman aldınız? Şarj ne kadar süre dayanıyor? Güncellemeden sonra şarj çabuk bitmeye başladı mı?
5 ay oldu ekran arka planını siyah yapar ekran ışığınıda yarı yaparsaniz 2 gün çok rahat gidiyor ekran arka planı beyaz ekran ışığı full olursa 1.5 gün gidiyor son güncellemede hiç bir değişiklik olmadı misal ben bu sabah %100 aldım telefonu sabahtan beri YouTubede müzik dinliyorum Instagram vs kullanıyorum şu an şarj %64 diğer cihazı bilmiyorum ama xiomia çok iyi memnunum hani ben ilk başlarda yeni aldım bir süre sonra şarjı hızlı biter dedim 5 aydır aynı sistem gidiyor
Xiaomi taş gibi Aggaaa popo müdür popo müdür nedir ona pek güven olmaz
Redmi Note 9 Pro'dan yazıyorum. Tavsiye edilir.