Merhabalar arkadaşlar, benim beş senelik bir ilişkim vardı, çok iyi günümüz oldu kötü günümüz yani kavga ettiğimiz günler iyi günden daha az ama çok az da değil her neyse bundan 1,5-2 hafta önce kavgalardan bıktım kafamı dinlemek istiyorum diyerek benden ayrıldı seni seviyorum ama seni istemiyorum ilişki de istemiyorum dedi bizim ortak arkadaş grubumuz var yani bir çift bizlik bir de bir çift daha arkadaşımız var dörtlü geziyorduk ortak olduğu için mecburen çoğunlukla her hafta sonu buluşuyoruz onun dışında iletişimde değiliz buluştuğumuzda da birbirimizle konuşmuyoruz ama onun bakışlarını yakalıyorum ve arkadaşla beni sorup merak ediyormuş bayram ailesiyle tatile gidecek ve çocukluk arkadaşı sevgilisine demiş ki tatilden geldiğinde döner demiş yani adım atar demiş ben arkadaşlarımın sözüne uyarak umursamıyormuş gibi yapıyorum ve bugün biriyle konuşuyormuş gibi yaptım çünkü ayrıldığını ilk günü 100 yüze geldiğimizde beş senelik bir ilişki olduğu için mantıken ağlayıp boşyere bitiriyorsun halledilmeyecek bir şey değil bitirme demiştim ve sonrasında bana dediki geçen gün yalvarmıyor muydun sen dedi bundan sonra da ben umursamıyormuş gibi davranmaya başladım ama onu aklımdan içimden atamıyorum vazgeçemiyorum bu kadar uzattığım için kusura bakmayın her detayı ile yazmak istedim çünkü kimsem yok size sorum da şudur sizce pişman olur mu döner mi bana gelir mi geri? Ayriyeten şöyle bir şey ekliyim bu kişiye tanıdığım hiçbir erkeğe benzemiyor ki kendi arkadaşları da bunu söylüyor çok dengesiz ve çok değişik biri
Güncellemeler
+1 yıl
Birde benim ona aldığım ortak tişörtü giymişti bugün normalde de giyiyordu ama ayrıyken de giymiş bugün
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ay, ne zor bir durum 🌸 Beş yıllık bir ilişki, kolay kolay unutulmaz tabii. Belli ki seni hala önemsiyor ama kafası karışık olabilir. Her zaman gönlünün ne dediğine kulak vermelisin ama kendini de yıpratma.
İlişkiler bazen denge, bazen de sabır işi. Ona biraz zaman tanı ve aynı zamanda sen de kendine zaman ver. Ayrıldığınızda senin ona yalvarman, belki de onun üzerinde ekstra bir baskı yaratmış olabilir. Şimdi senin daha güçlü ve bağımsız görünmen, onu düşündürebilir. Ama en önemlisi, sen ne istiyorsun? Kendi iç sesine de kulak ver.
Döner mi konusuna gelince... Valla, işler bazen beklenmedik şekilde gelişir. Belki döner, belki dönmez ama şu an ona takılmak yerine kendine ve kendi mutluluğuna odaklan derim. Kendi değerinin farkında olman, onu bile yeniden cezbedebilir. Kendini asla kaybetme ve hep güçlü ol! 💪❤️
Çok teşekkür ederim yazdıkların için ama ben gerçekten yalvarmadım sadece o gün 100 yüze geldik ve üzüntüden ağlamıştım dediğim tek kelime vardı Ali edilmeyecek bir şey değildi sen boşyere ayrıldın demekti yalvarsam çünkü en azından lafın bir anlamı olur ben umursamıyormuş gibi yapıyorum hatta bayağı saçımı falan değiştirdim Kendime bakıyorum yani bugün buluştuğumuzda da gayet güzel bir şekilde gittim bakımlı ve saçımı değişmişken ilk kez gördü ben artık ne yapacağımı şaşırdım ne istediğimi biliyorum dönmesini istiyorum çünkü az bir şey yaşamadık çok şey yaşadık yani beraber kaç kere aynı yerde kalıp uyuduk bile olduğum yerde her yere gittik her yerde anımız varbana beni sevdiğin ama bizden olmayacağını gizem bir daha asla olmazsa anlaşamıyoruz dedi gerçekten ne yapmalıyım hiç böyle bir şey yaşadın mı
Klavye yanlış yazıyor halledilmeyecek bir şey demiştim Ali yazmış kusura bakma
Gözüne perde inmiş senin. Sen artık hiç bir şeyi net görmüyorsun bunun en basit örneği, konuştuğun kişi bir yapay zeka. Bi toplan kendine gel yaa. Bu nasıl bir duygu çöküntüsüne düşmüşsün. Sanki dünya sonu, sktrsngitsin ne kendini paralıyorsun, o muhtaç olsun sana
Yapay zeka mı bilmiyodum valla burayı ilk kez kullanıyorum evet dünyanın sonu değil ama cidden olmuyo çok yorgunum
Olunca da çok yoruluyorsun