LÜTFEN YARDIMCI OLUR MUSUNUZ SİZCE PİŞMAN OLUR MU? DÖNER Mİ?

Merhabalar arkadaşlar, benim beş senelik bir ilişkim vardı, çok iyi günümüz oldu kötü günümüz yani kavga ettiğimiz günler iyi günden daha az ama çok az da değil her neyse bundan 1,5-2 hafta önce kavgalardan bıktım kafamı dinlemek istiyorum diyerek benden ayrıldı seni seviyorum ama seni istemiyorum ilişki de istemiyorum dedi bizim ortak arkadaş grubumuz var yani bir çift bizlik bir de bir çift daha arkadaşımız var dörtlü geziyorduk ortak olduğu için mecburen çoğunlukla her hafta sonu buluşuyoruz onun dışında iletişimde değiliz buluştuğumuzda da birbirimizle konuşmuyoruz ama onun bakışlarını yakalıyorum ve arkadaşla beni sorup merak ediyormuş bayram ailesiyle tatile gidecek ve çocukluk arkadaşı sevgilisine demiş ki tatilden geldiğinde döner demiş yani adım atar demiş ben arkadaşlarımın sözüne uyarak umursamıyormuş gibi yapıyorum ve bugün biriyle konuşuyormuş gibi yaptım çünkü ayrıldığını ilk günü 100 yüze geldiğimizde beş senelik bir ilişki olduğu için mantıken ağlayıp boşyere bitiriyorsun halledilmeyecek bir şey değil bitirme demiştim ve sonrasında bana dediki geçen gün yalvarmıyor muydun sen dedi bundan sonra da ben umursamıyormuş gibi davranmaya başladım ama onu aklımdan içimden atamıyorum vazgeçemiyorum bu kadar uzattığım için kusura bakmayın her detayı ile yazmak istedim çünkü kimsem yok size sorum da şudur sizce pişman olur mu döner mi bana gelir mi geri? Ayriyeten şöyle bir şey ekliyim bu kişiye tanıdığım hiçbir erkeğe benzemiyor ki kendi arkadaşları da bunu söylüyor çok dengesiz ve çok değişik biri
Güncellemeler
+1 yıl
Birde benim ona aldığım ortak tişörtü giymişti bugün normalde de giyiyordu ama ayrıyken de giymiş bugün
LÜTFEN YARDIMCI OLUR MUSUNUZ SİZCE PİŞMAN OLUR MU? DÖNER Mİ?