Ben çok uzun süre önce eşimden ayrıldım ve bir çocuğum var. Yani bi 6 sene olmuştur. İşyerinde birisinin bakışlarını farkettim. Benim yanımda sürekli gülümsüyor. Yanımda başka erkek gördümü kıskanıyor gibi konuşmadan geçiyor. Sonra öğrendim ki oda boşanmış. Neyse gel zaman git zaman ikimizde bir şey söylemedik ama bende hoşlanmaya başladım. Dün ben instwgramıma bakarken napıyorsun dedi? Fotograflara bakıyorum dedim. Bakabilir miyim dedi. Bende birkaç tane gösterdim. Ya ne kadar güzel falan muhabbeti oldu. Neyse instegramda ekleyebilir miyim seni dedi. Sonra birbirimizi ekledik. Ama hiç fotoğrafı yoktu. Sadece profil fotosu vardı. Bugün bir baktım profil forosuda kalkmış isminde yazmıyor instwgeam kullanıcısı yazıyor sadece. Kapattı ya da dondurdu sanırım. Başka sosyal medya hwsabıda yok hiç. Ne demek bu yani napmaya çalışıyor?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sosyal medya hesabında aktif ve paylaşım yapan biri isen ezik hissetmiş olabilir
Çok fazla yapmıyorum aslında ama bi 15 resim vardır totalde ki çocupumunda foroları var. Zaten görerek rkleşelim falan dedi ve istek attı
Yani bazı insanlar kompleks haline getirebiliyor senin takipçi sayın yüksekse atıyor 500 kişi onun hesabı daha azsa fake gibi gözüküyorum diye düşünüp hesabını dondurmuş olabilir. Benzer bir şey yaşadım çünkü.
Açtı demin foro koydu profile. Gördüm. Aradan 10 dk geçti geri kapattı.
Allah Allah çok garip davranıyor dikkat çekmeye mi çalışıyor 🤔
Banada öyle geldi. Şimdide hayvan resmi koymuş. Ama ismşde duruyor kapalı değil yani. Hatta dueumumda bir yazı paylaştım ona bakmış. Dikkat çekmeye çalışıyor gibi
Evet bence de
Önceki hesabının adını başka bir hesap açıp arat sana engel mi atmış anlarsın.
Yok bi arkadaştan baktık bugün hesap hiç çıkmıyor kapattı sanırım ama nedenini anlayamadım
Ya kapatmış ya da engel atmış sana
işyerinde sor kendisine ne diyecek merak ettim
Bi denk gelemedik aslında soracaktım bugün.
Yarın sor bana da yaz merak ettim valla
Hahahahah görsem sorcam. Delisin ya çok güldüm.
😂
Ben tahmin edeyim takipçi listeni koskandı
Şaka öyle bişey var mı?
E tabi ki seni takip eden kişi senin takip ettiklerini ve seni takip edenleri görebiliyor
Bi erkek buna dikkat eder mi yani kıdkanırmı?
Ben a Dan z ye herşeye bakarım valla
Yani ondan mı hesabı kapattı diosun kızıp. Baksana bi hesabıma. Baharcoskun_0
Valla koyacak bişey göremedim
Paylaşımlarına yapılan yorumlarda da bişey yok
Belki de onun bildiği çevrenden istemediği biri var onu da bilemem
Deme onun için dedim yani eklemesi ve hemen ertesi günü kapatması çok garip
Açtı demin foro koydu profile. Gördüm. Aradan 10 dk geçti geri kapattı.
Engeli açıp kapatıyor belli ki
Yok tamamen açık ama sürekli takipçi sayısı falan bi aşağı bi yukarı inip çıkıo
Bence seni denedi belkide erken bişeye takıldı vazgeçti. boş ver sen takılma böyle şeylere gerek yok. Hayat zor mutlu olmaya bak.
Belki çocuğu var diye düşündü diycem ama komple kapatması garip
Bu konunun çocukla felan alakası olamaz bence. Seven adam o çocuğa bakar. Değişik insan çok ya. İnsanlar düzgün eş ara bazılarıda elindeki iyi kişiyi bitirmek için uğraşır. İş dünyanın düzeni yok maalesef. Bende binbir türlü olay yaşadım artık hayattan soğudum resmen
Bende kaç sene oldu ayrılalı bırak tekrar evlenmeyi kimseyle görüşmedim bile ilk defa birine kanım ısındı. Bakışı duruşu konuşması sohbeti on numara. Ama şu yaptığına bak. Acaba diyorum mahsusmu yaptı acaba bakayım dikkat edipmu falan diye?
Açtı demin foro koydu profile. Gördüm. Aradan 10 dk geçti geri kapattı
Bence güvenme kesinlikle. Seni zayıf görerek kullanmak isteyebilir.
Oda mantıklı her şey olabilir heleki günümüzde ayık olmakta fayda var
Kimse eklediğinizi görmesin diye ya da eşinizle fotolariniz varsa bir nebze sinirlenmiştir
Eski eşide bizim işyerindeyniş ama ben tanımıyorum şimdi çıkmış. Yok benim eşimin fotosu bende sadece çocuğum var. Ama anlayamadım davranışınj
Problem çıkmasın diye eski eşinin ordakiler ile muhabbeti varsa ondan
Öylemi dersin.
Evet genelde öyle oluyor 🙏☺️
Teşekkür ederim 🌸
Kişilik problemleri olan bir şahıs
Ciddi misin yani saçma değilmi hem kendi yürüdü bana ekledi istek attı hemen ertesi günü hesabı kapatıyor. Enteresan
Başka açıklayacak söz yok
Bu arkadaş kendini gizliyor. Hem de 100%
Ona yazdın mı
Sadece dün isteğini kabul etmemiştim yani attığını görmemişim sonra gülen imoji ve soru işareti attı. Bende kabul ettim sadece gülen impji attım o kadar
Yazar o
Ama nerden yazcak numaram falan yok ki onda
Bulur merak etme
Bilmem ki zaten 6 aydır tanıyorum nerdeyse çoktandır bana bakıyo yanımda gülümsüo isteyen adam çoktan isterdi numaramı diye düşünüyorum
1 ki g
Açtı demin foro koydu profile. Gördüm. Aradan 10 dk geçti geri kapattı
Ergen gibi tavırlar yapıyor 😂