AKLI BAŞINDA OLANLAR YARDIMCI OLSUN LÜTFEN?

Ciddi yardımcı olucaklar cevaplarsa sevinirim elestiricekseniz yer kaplamayın benim 4 yillik bir iliskim vardi lise hayatım boyunca ilk zamanlara kadar cok iyiydik tabi beni düşünürdü hep korurdu severdi beraber çok şey yaşadık kaldırımda simit kemirmişligimize kadar her anında yanindaydim okul bitti bir yıldir uzak mesafeyiz 2 ayda bir falan bulusuyoruz bir yil once baska kizla konusmalarini yakalamistim yine baristik ama 7 aydir cok degisti bana köpek gibi davraniyor aradiginda sadece kendinden bahsediyor sonra yol bitince kapatiyor bir kere halimi hatrimi sormadi hep cnslkik icin ariyor beni sanal s. sks istiyor hayır diyorum çok üzülüyorum bir kere ben ağlarken aradi ağlamamin sebebini sormadi bile skss konusmak istedi çok üzüldüm çok ağladım ve Şu an arada konusuyoruz istanbuldan bi cocukla tanistim bana o kadar iyi davraniyor beni o kadar düşünüyor ki anlatamam bir kac aydır konuşuyoruz yanima geldi hep gözlerimin icine bakti şarkı söyledi falan çok değişik hissettim ve dün gece beni aradi açtığımda şarkı söylemeye basladi bana şarkı yazmış o kadar mükemmel biri ki gercekten anlatamam simdi ben napicam eskisi hep aklıma geliyor kafam o kadar karisikki digerini hayatimdan tamamen cikarmak istiyorum toksik ama cesaret edemiyorum suanki cocuktan da etkileniyorum cikmaza girdim ya cok garip o çocuğa haksızlık etmek istemiyorum artık bu karışıklık bitsin istiyorum ama hep eski anılarım aklıma geliyor şu an ki çocuk beni çok mutlu edicek bunun farkındayım resmen bana şarkı yazmış gerçekten çok güzel ve çıkarmayı düşünüyor bana dedi ki senelerdir yaziyorum sarki yazmak basit değil dedi ama dün gece seni düşünerek 5 dakikada bu çıktı ortaya dedi yemin ederim şarkı cok güzel bu kadar değer veriyor bana ha tipi ortalama ama bunun hic bir önemi yok lütfen bana bi fikir verin arkadaşlar?
AKLI BAŞINDA OLANLAR YARDIMCI OLSUN LÜTFEN?