YANLIŞ ARKADAŞ SEÇİMİ. ACİL YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?

Ben üç yıl kadar önce birbirinden sevdiğim üç arkadaş edindim lisede. Hepsine çok değer verdim. Bazı olaylar oldu ve ben onlarla bir sırrımı paylaşmak zorunda kaldım. Ki ben kimseye bir şeyimi hatta en ufak bir şeyimi bile anlatan bir kişi değilimdir. Çünkü insanların desteği bana çok yalan gelir. Kimseye güvenmem. Ve bu olaydan sonra bir kez daha doğru bir şey yaptığımı farketmiştim. Çünkü iki gün sonra kızlara bahsettiğim şeyi ablamın ağzından duydum. Kötü bişey de değildi üstelik sadece birini sevdiğimi söylemiştim ki bu da hayatımda ilk kez olmuştu. Ama ırkı yüzünden onu tanımaya bile çalışmadan belli sıfatlar yapıştırmışlardı. Arkamdan gizli ablamla vatsap gurubu oluşturduklarını gördüm. Yine de yüzlerine güldüm. Hiçbir zaman yanımda olmadılar ve ablamı bana kışkırttılar ablam yüzünden onların yüzünden ilk kez sevdiğim insanı yarıyolda bıraktım. Arkadaşlarımın yanlarında üzülemedim bile çünkü sevgimi hafife alıyolardı yüzlerinden görüyodum bunu. Bana bunun için mi üzülüyosun demişlerdi. Yanlarında bir daha üzülmedim. Hep güldüm. Sonra geceleri kendime üzüldüm. Halime üzüldüm. Kimseyi kırmamak için kırılmama üzüldüm. Neyse bu olay üstünden bir yıl geçti. Ben o kişiyi bir an bile aklımdan çıkaramamıştım tabi hala. Arkadaşlarımdan biri de aynı duruma düştü. Birini sevdi. Onu desteklediler. Hatta ben de destekledim. Her gün eksiksiz bana yaşadıklarını anlattı anlatmaya da devam ediyo. Beni bir kez bile dinlememişken nasıl bana gülerek bunları anlatıyo bilemiyorum. Unuttum mu sanıyolar? Benim her onlara baktığımda ciğerim yanıyo. Böyle bir durumun içinde olunca onlar benim bir an bile yanımda değilken ben onların her an yanında olunca kendimden iğrenneye başladım artık. Herkesten nefret ediyorum. Ama en çok kendimden. Kimseyi dinlemek istemiyorum. Ama kimseyi de kıramıyorum. Ne yapmam lazım? Ne olur sadece düzgünce bir cevap istiyorum. Soracak edecek bir arkadaşım yok bunları. Kendi kendime düşünmekten delireceğim. Başkalarının görüşlerini almak iyi olur diye düşündüm.
Güncellemeler
+1 yıl
Çok fazla yanıt alamadım 😞
YANLIŞ ARKADAŞ SEÇİMİ. ACİL YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?