BİTMEK ÜZERE OLAN DOSTLUK?

Yakın bi sınıf arkadaşım aylar önce benden uzun zamandır hoşlandığını söyledi, o sırada ben başkasından hoşlanıyordum ama o beni umursamıyordu. Benim onun için üzüldüğümü gördükçe 'belki seni isteyen birine şans versen daha iyi hissedersin' dedi.. biraz zaman geçtikten sonra onunla çıktım ama aşık değildim, bana çok ilgili davranıyordu. Zaman geçtikçe ben aşık oldum o'da hevesini aldı sanırım, okul kapanır kapanmaz soguk davranmaya başladı, resmen kendinden soğutmak ister gibi.. sonra benden ayrıldı. Doğru düzgün bi neden belirtmeden. Sorunları varmış. Birden bitirince " Aldattın mı yoksa başkasından mı hoşlanıyorsun" dedim. Demediğini bırakmadı. "Arkadaşlığımızı da gözden geçirmeliyim sanırım" dedi. Bi kaç gün sonra gururumu hiçe sayıp konuşmaya, yanında olmaya çalıştım, "Bana neyi damgaladığının farkında mısın" tarzında konuştu, üste çıkmaya haklı gibi konuştu, sonra " şu an gerçekten iyi değilim sonra konuşsak olur mu?" Dedi ve 1 haftadır konuşmuyoruz.. Napmalıyım ya da ne yapmaya çalışıyor...
BİTMEK ÜZERE OLAN DOSTLUK?