18 Mayıs 1944 Kırım Tatar'larının, ana vatanları Kırım'dan Ruslar tarafından sürgün edilmelerinin yıl dönümünde hayatını kaybetmiş soydaşlarımı anma günü
18 Mayıs 1944 Kırım Tatar'larının ana vatanları Kırım'dan Ruslar tarafından sürgün edilmelerinin yıl dönümü biliyor musunuz?
kıtaplarda okumuştum bınlerce kırım turku trenlerle 10 bın km yol gıdıp sıbıryanın ıssız bolgelerıne bır kısmı kazakıstanın steplerıne surgun edıldıler zaten yarısı yollarda trenlerde öldü trenlerde yuk vagonu hanı yolcu trenı felan degıl varabılenlerde cok az oldu o ınsanların feryatları aılelerın yokoluşları unutulmazkı ahıska turklerı de oyle rusya tarıhınde bunlar kara leke bence ben boyle ogrndım okudum belkı yanlışımda olabılır ama asıl olan gercek ölenler bınlerce masumun yollarda ölmesı
Yüzünemi sjsjjs hayır yani şu an bir taraftan sedefle konuşuyorum oda gülüyor dediklerini iletince ahahhahahahahha olum niye böyle şeyler söyleyip avutuyorsun kendini?
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > 18 Mayıs 1944 Kırım Tatar'larının ana vatanları Kırım'dan Ruslar tarafından sürgün edilmelerinin yıl dönümü biliyor musunuz?
En İyi Cevaplar