rus tarafı böyle bir şey yaparlarsa kıyamet kopar demişti. rusya şu an hazırlık içerisinde bu akşamdan itibaren ukrayna yoğun bir saldırıya maruz kalabilir.
Olaya Fransa, İngiltere ve İsrail katıldığı zaman Amerika'nın nükleer sayısı 6000 -7000 oluyor yani diyelim Rusya Ukrayna'yı vurdu anında garanti Amerika ve İngiltere'den nükleer yer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
rus tarafı böyle bir şey yaparlarsa kıyamet kopar demişti. rusya şu an hazırlık içerisinde bu akşamdan itibaren ukrayna yoğun bir saldırıya maruz kalabilir.
Kendi altyapıni havaya uçurmakta ayrı bir ironi. Ukrayna maalesef ziyana uğramış ülke rolünden çoktan çıktı.. Bu olayın farklı perde arkasi var
Az kaldı 300.000 personelin kışa kadar eğitimi tamamlanacak. Rusya soğukta savaşmayı sever.
Finlandiya'da baya seviyor zamanında Sscb'yi kış sayesinde perişan ettiler şimdi ise Ukrayna'nın tarafındalar
Ukrayna'ya fiilen yardım edebilecek hiçbir ülke yok. Olursa Rusya çirkin yüzünü gösterecektir.
Ukrayna'ya 7 aydır onlarca ülke hatta Bayraktar firması bile yardım ediyor
Biliyor demek istediğim, Ukrayna'nın yanında savaşa girebilecek cesarette bir ülke yok.
Aynısı hatta daha beteri Rusya için geçerli bence sonuç olarak Çin bile tekmeyi vurdu onlara
nükleer savaş çıkınca ukraynalılar görücem
Rusya'nın sonu gelir
ne 😂 iyice araştır. abd nin bile gücü yetmez rusyayı yıkmaya 😂 nükleer 20 tane bomba atsa dünyayı yok eder 😂
Olaya Fransa, İngiltere ve İsrail katıldığı zaman Amerika'nın nükleer sayısı 6000 -7000 oluyor yani diyelim Rusya Ukrayna'yı vurdu anında garanti Amerika ve İngiltere'den nükleer yer
putinin gününde rus ordusu kievde kutlar...
Ukrayna değil batı vurdu.
Nereden baksan kral hareket diye düşünüyorum
Ne memesi?
Mim